maşaallah arkadaşım mantılar falan yapıyon helal olsun .cocukta yaparım kariyerde diyosun yani.vallahi ben yetiştiremiyorum ev cocuklar iş bazen sıyırmaya doğru gidip geri, geliyorum.(en azından benm geri geldiğimi düşünüyom.Kızlar az önce pıtı pıtı yağmur yağdııı şimdi dakka geçmedi güneş açtı
Atom karınca gibiyim dimi idealistçim:) Canım bugünuyandırdı tam saat 8 de
Kahvaltımı ve öğle yemeğimi yazıyim
kahvaltım
tereyağı ve z.yağına kırılmış 2 köy yumurtası
2 zeytin
3 çeri
1 lokma simit
1 salatalık
2 omegam
badem
1 günkurusu
4-5 kuru ç.li üzüö
ş.siz çay
1 dolu tatlı kş süzme yoğurt
sonra pazara gittik eşimle yürüyüş de olduMis gibi çilek buldumdu 11:30 da yedim 10 kadar
Eşime ve kızıma mantı yaptım ben:
Öğle
1 haşlanmış köy yumurtası
10 kadar zeytin(zeytin aldım diğeri tuzundan yenmiyordu)
Biraz maydanoz
1 dolu tatlı kş süzme yoğurt
1 avuca yakın badem
4-5 çilek
2 çeri
1 bardak süt
Eveett artık ısırık kaçamaklara sonaynı kilodayım çünkü :26:
maşaallah arkadaşım mantılar falan yapıyon helal olsun .cocukta yaparım kariyerde diyosun yani.vallahi ben yetiştiremiyorum ev cocuklar iş bazen sıyırmaya doğru gidip geri, geliyorum.(en azından benm geri geldiğimi düşünüyom.
bu arada menümü bildireyim
sabah saat00 da
haşlanmış 2 tane yumurta salata 8 tane zeytin ceviz
peynir ve cay
henüz spor yapamadım saat 10:30 da ilde bi toplantım vardı ve eşimde öğrencilerine mangala diye bi oyunun karşılaşmasına götürünce
bakıcı bu gün yok biz toplantıya 3 kişi katıldık.cok zor ve yorucuydu ama neyseki cok şükür evdeyiz.
hepinizi öptüm
kursum var bacım aksama kadar
sabah 09.00
- omega3
- 15 zeytin
- 2 köy yumurtası
- 2 domates
(dayanamadım.bugün doğum günüm bahanesiyle yediklerim)
- yarım tereyağlı ev poğaçası
- yarım kase komşumun getirdiği okunmuş sütlaç
öğle 14,30
- 1-2 kepçe nohut yemeği
- 1 parça ızgara tavuk pirzola
- 1 havuç
- 1 tabak maydonoz ve taze nane
- 2-3 tane kabuklu badem
2 gündür arkadaşmda kaldığım için yazamamıştmm..
sabah: 1 yumurta-peynir-dpmates-zeytin veeekatmere benzeyen birşey yedimm,arkdşmn annesi kayseriden getirmiş çok ısrar etti bende kıramadm,lavaş gibi inceydi ve bir dilim ekmekten bile az yedm tatmak amacıylaa
öğlen: bademm ve helva
akşam yemeğinde karnıbahar ve tavuk yapmayı düşünüyorum ama karnıbaharı nasıl yapsam karar veremedm :S
Afiyet olsun canım
Mantıları ben yapmadım yetişmez gerçekten de .. Kayınvalidem bizde kaldığında yaptı ve dolaba koyduk. Canımız istedikçe daha doğrusu yemek olmadıkça çıkarıp pişiriyoruz
çok teşekkür ederim canım inşallah biran önce iyileşir...bugün tahlil sonuçlarını alacaz bakalım hayırlısıyla inşallah...
hmm anladım kolaygelsin...:44:
doğum günün kutlu olsun...
hmm canım geçenlerde birisi tarif vermişti tavukları soteleyip haşlanmış karnabaharla birlikte fırında yapmıştı tam hatırlayamadım ama dene istersen...kolaygelsin ve afiyet olsun...
canım bişe sorcam: mercimek corbasını robottan mı geciriyosun,yoksa suzgectenmi,nası yaposun:))
sağol canım deneyeceğimarkadaşım ben o suyu tekrar kaynatıp süzdüm burada ekşimik diyolar yani cökelek gibi bişey oldu.üzerine yumkurta kırdım sabah nefisti.
Gözünaydın Leylakçım. Bayağı yoğunmuşsun senHareket etmişsin bolca bir de yürüyüş de yapmışsın
Canım bol bol dinlen sen.. Sünger tatlısı yapmışsın yemedin biliyorumBizimkiler de dondurma yedi akşam ben yemedim neyseki dondurma bir tane kaldı kendi hakkımı kızıma verdim ohhh
Geçen hafta İkea ya ve pazara gidiceğini söyleyince aklımdan geçmişti. Çok sevindim yakın olmamıza.
Pindistancım sanırım komşu çıkıcaz sonunda bende kaymakamlık tarafındayım
üzülme arkadaşım inşaallah tahlil sonuclarınız temiz cıkar sonucta bu tip allerjiler oldukca yaygın günümüzde.tekrar gecmiş olsun
çok sağol canım umarım iyi çıkar saat 5de alcaz bakalım hayırlısı...
ilginize teşekkürler kızımın sonuç beklediği gibi değil ama kötüde değil hayırlısı
günaydın herkese :) yaklaşık 3 hafta önce başladığım karatay diyetiyle daha önce başaramadğım kilo verme olayını başarmaya başladım :)) başarabilirsem fotoğrafımı eklemeye çalışıcağım
sanada afiyet olsun arkadaşım bişey sorucam müsaitsen
mercimek corbasına patates yasak havuç pişinde ind. yükseliyo ne koyuyon içine peki bide akşam öğününe sebzeli yada mercimekli
bulgur pilavı ve salata düşünüyorum saat 16:30 gibi akşamı yapıp kapatacım ne kadar yiyebilirim
Birazdan poğaça yapıcim kızışla oğluşa
Yazın dolaba koyduğumbamya yemeğini de eşime pişirdim miss gibi oldu. Soğanı domatesiyle herşeyi içindeydi su ve yağ koyup pişirdim. Bu yaz daha çok koyacağım
teşekkür ederiiim ama 27 oldumhmm anladım kolaygelsin...:44:
doğum günün kutlu olsun...
hmm canım geçenlerde birisi tarif vermişti tavukları soteleyip haşlanmış karnabaharla birlikte fırında yapmıştı tam hatırlayamadım ama dene istersen...kolaygelsin ve afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?