Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 gündür arkadaşmda kaldığım için yazamamıştmm..

sabah: 1 yumurta-peynir-dpmates-zeytin veee katmere benzeyen birşey yedimm,arkdşmn annesi kayseriden getirmiş çok ısrar etti bende kıramadm,lavaş gibi inceydi ve bir dilim ekmekten bile az yedm tatmak amacıylaa

öğlen: bademm ve helva

akşam yemeğinde karnıbahar ve tavuk yapmayı düşünüyorum ama karnıbaharı nasıl yapsam karar veremedm :S

maşaallah arkadaşım mantılar falan yapıyon helal olsun .cocukta yaparım kariyerde diyosun yani.vallahi ben yetiştiremiyorum ev cocuklar iş bazen sıyırmaya doğru gidip geri, geliyorum.(en azından benm geri geldiğimi düşünüyom.
bu arada menümü bildireyim

sabah saat 00 da
haşlanmış 2 tane yumurta salata 8 tane zeytin ceviz
peynir ve cay

henüz spor yapamadım saat 10:30 da ilde bi toplantım vardı ve eşimde öğrencilerine mangala diye bi oyunun karşılaşmasına götürünce
bakıcı bu gün yok biz toplantıya 3 kişi katıldık.cok zor ve yorucuydu ama neyseki cok şükür evdeyiz.

hepinizi öptüm

Afiyet olsun canım
Mantıları ben yapmadım yetişmez gerçekten de .. Kayınvalidem bizde kaldığında yaptı ve dolaba koyduk. Canımız istedikçe daha doğrusu yemek olmadıkça çıkarıp pişiriyoruz

kursum var bacım aksama kadar

hmm anladım kolaygelsin...:44:

doğum günün kutlu olsun...

hmm canım geçenlerde birisi tarif vermişti tavukları soteleyip haşlanmış karnabaharla birlikte fırında yapmıştı tam hatırlayamadım ama dene istersen...kolaygelsin ve afiyet olsun...

herkese mutlu haftasonları
kalkınca 2bardak ılık su ve 2 günkurusu(hala tık yok 3gün oldu)

kahvaltım
1haş. yumurta
zeytin
ev peyniri
ceviz
yarım elma
3kurıu üzüm
domates-salatalık-tere
omega3lerim

bol bol çay bol bol su

sanada afiyet olsun arkadaşım bişey sorucam müsaitsen

mercimek corbasına patates yasak havuç pişinde ind. yükseliyo ne koyuyon içine peki bide akşam öğününe sebzeli yada mercimekli
bulgur pilavı ve salata düşünüyorum saat 16:30 gibi akşamı yapıp kapatacım ne kadar yiyebilirim

çok teşekkür ederim canım inşallah biran önce iyileşir...bugün tahlil sonuçlarını alacaz bakalım hayırlısıyla inşallah...

üzülme arkadaşım inşaallah tahlil sonuclarınız temiz cıkar sonucta bu tip allerjiler oldukca yaygın günümüzde.tekrar gecmiş olsun

hmmm öyle bir deniyim cnm tşkler :)

canım bişe sorcam: mercimek corbasını robottan mı geciriyosun,yoksa suzgectenmi,nası yaposun:))

ben biraz fazla pişiriyorum ne robot nede süzgeç kullanmıyorum

arkadaşım ben o suyu tekrar kaynatıp süzdüm burada ekşimik diyolar yani cökelek gibi bişey oldu.üzerine yumkurta kırdım sabah nefisti.
sağol canım deneyeceğim
mercimek çorbasına da soğan birazda bulgur atıyorum veya sadece mercimek içine bütün soğanı atıp iyice pişincede soğanı içinden alıyorum
üzerinede tereyağlı nane oohh mis

yermiyim hele saat 8den sonra asla

şimdide çocuklara poaça yapacağım kolay gelsin herkese

çok sağol canım umarım iyi çıkar saat 5de alcaz bakalım hayırlısı...

arkadaşım benim büyük kızımdada olmuştu ve tahlil sonuclarunda bağışıklık sistemindeki bazı değerler düşük cıkmıştıki bu cocuklarda bazen olabiliyomuş .kardeşim cocukcu o zaman ona sormuştum ve cok telaşlanmıştım ama bidaha tekrar etmedi bitkisel bi ilac kullanmıştım o zaman .
bakalım sonucuna göre sende hareket edersin cook öptüm bebişinide senide

ilginize teşekkürler kızımın sonuç beklediği gibi değil ama kötüde değil hayırlısı

Her şey gönlünce ve en hayırlısı ne ise o olsun. Ama LYS sınavın daha etkili olduğu söyleniyor. Bunu da unutmadan çalışmaya devam. Gençlerin işi gerçekten çok zor, Allah hepsine kolaylık versin.

Hoş geldiniz.

Bu arada herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sabah: 2 yumurta, çökelek (çörek otlu ve baharatlı), salata, 1 yerli muz, 1 ç.b. karışık kuruyemiş

Öğle : 1 kase yoğurt, 1 yerli muz, 5 çilek

Şimdi yürüyüşe çıkıcam. Hepinize sevgiler

merhaba kızlarrr

1 saat yürüdüm kızlar pazar dolaştım alışveriş yaptımmm
köy yumurtası aldım 10 tane. deneyeyim bi memnun kalırsam her hafta alırımm senden dedimm

Sadece mercimekle ze zeytinyağıyla da güzel oluyor muhencim..
Bulgur pilavını az ye canım ayran da iç bir de salata tamamdır. Az ye derken 3-4 kaşığı geçme bence

Bezelyeyi kim sormuştı arkadaşlar bezelye yasak

Birazdan poğaça yapıcim kızışla oğluşa
Yazın dolaba koyduğumbamya yemeğini de eşime pişirdim miss gibi oldu. Soğanı domatesiyle herşeyi içindeydi su ve yağ koyup pişirdim. Bu yaz daha çok koyacağım

afiyet olsun cnmm. hamaratsın maşallah.

mercimek çorbasını ben ezogelin yapıyorum biraz bulgur koyuyorum çektirmiyorum çünkü hoca önermiyor . taneli taneli bol baharatlıı süper oluyorr

teşekkür ederiiim ama 27 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…