Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylakcım bide bezelye yasak mı sanki öğle bişey duymuştum

bezelyenin gi yüksek kilo verinceye kadar önerilmiyor
ama gül bazen yiyor hemde patatesli

bende yaptım poğaça ama kaçamakta yaptım
:18:

yedim valla mis gibi koktu dayanamadım

idealist33 sen ne yapıyorsun.yani nasıl zayıfladın?tıka basa yemiyorsundur herhalde...hergün ne kadar yrüyorsun?ben hergün 1 saat yürüyorum artık

akşam yemeğimi yemedim ama hazırladım

evdekilere
ezogelin çorba
karnıyarık pirinç pilavı
salata
sünger tatlısı

bana
brokoli çorbası
kıymalı bulgurlu kabak yemeği
salata
cacık

tam yürüyüşe çıkacaktım bir yağmur başladı sormayın

bezelyenin gi yüksek kilo verinceye kadar önerilmiyor
ama gül bazen yiyor hemde patatesli

bende yaptım poğaça ama kaçamakta yaptım
:18:

yedim valla mis gibi koktu dayanamadım

Canım ben biraz önce mis gibi yaptığım mayalı pofidik poğaçalarımı kızışla eşime verdim koca bi tabak ama yemedim
Zaten kilolarım yavaş gidiyor bir de dün m..um minik 6lı poşetleri var ya içinden bi tanesini götürmüş bulunmaktayım bu yeter bana

Sana afiyet olsun canım

Ben bu ana kadar kilo veremedim reglim biteli 2 gün oluyor. Kilo vermem çok yavaşladı ideal kiloma çoook yakınım zaten ondan yavaşladı vermem herhalde boyum 166 kilom şu an 59.5 evet ama ben 55 olmak istiyorum S beden

4/3 Lahmacun
semizotlu yoğurtlu salata
Taze sarımsak dişli(bayılırım)
1 çilek
2 badem
Biraz çörekotu
:84::84:
Kilo veremiyoruuuummmmmm:84::84:

merhabalar...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3,1 saat yürüyüş
öğle:et,salata,yoğurt
akşam:et,salata,yoğurt..
sevgiler....

afiyet olsun cnmm. hamaratsın maşallah.

mercimek çorbasını ben ezogelin yapıyorum biraz bulgur koyuyorum çektirmiyorum çünkü hoca önermiyor . taneli taneli bol baharatlıı süper oluyorr

Ekmek yapma makinesi hamuru yoğuruyor mayalandırıyor. Yaparken de yardımcım var bilmiyorsunuz siz kızım Ben şekillendiriyorum o da yumurtasını sürüyor, çörekotu serpiyor işim bayağı kolaylaşıyor.
Hiç ezogelin çorbası yapmamıştım. Bir de böyle deneyeyim canım sağol. Süzgeçten de geçirmemek lazım aslında doğru söylüyorsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
yemekten sonra üzerimi giyindim yürüyüşe çıkacaktım ki bi yağmur bi yağmur çıkamadım.
evde leslie yaparım artık

akşam yemeğimm

1 tabak z.yağlı kabak yemeği
2 kase cacık fazla kaçırdım heralde karnım tepe gibi olduuuu
1 avuç-fındık-badem karışımı

Canım sen daha önce de buradaydın neden gittin, neden geri döndün (döndüğüne sevindik burada kal) anlatsana

kilo veremeyince doktora gittim....neyse,birşey çikmadı,ama biraz moralim bozuldu....bu yüzden diyette biraz ara verdim...şimdi baştan başladım,belki bu sefer kilo vermeye başaracağım.ben eskiden de yağlı yemekler yemezdım,tatlı ile pek aram iyi değil...bu yüzden bu şekilde beslenerek yavaş kilo vereceğim...ama hiç olmazsa daha sağlıklı olacağım diye düşünüyorum...

ohhh ne güzelmişş cnm öyle yardımcıya can kurbannn
bence de dennemelisin ezogelini hem de daha tok tutuyor taneli olunnca
bu arada ben de 29 yaşındayım sınıf öğrtmnym...

Ben de yavaş yavaş veriyorum kilolarımı 3-4 kilo verdim mi tamamdır az kaldı, moral bozmak yok.. Canım sen hem sağlıklı beslenmiş olacaksın hem de zayıflayacaksın süperrr burada kal
ohhh ne güzelmişş cnm öyle yardımcıya can kurbannn
bence de dennemelisin ezogelini hem de daha tok tutuyor taneli olunnca
bu arada ben de 29 yaşındayım sınıf öğrtmnym...

Teşekkür ederim hocam.. Darısı her isteyenin başına olsun
Öğretmenimiz topikte oldukça çok ben de rehber öğretmenim canım.. Ezogelini deneyeceğim ilk fırsatta sağol tekrar

Herkese iyi akşamlar,

İyiniyetli, bamyayı koymadan önce pişiriyor musun ? Daha doğrusu nasıl yapıyorsun?

teşekkür ederiiim ama 27 oldum

Canım doğum günün kutlu olsun.:71

Bu arada yediklerimi de yazayım.

3.ve son öğün: 1 k.kase yoğurt çorbası(buğdaylı), 1 tabak kıy. karnıbahar yem., biraz sebze ızg.

Papadiyam sabah kalkar kalkmaz ben de tartılıyorum herr sabah Ben de 1 gr bile verememişim off
Dondurma bilem(küçüktü ama) yedim birer ısırık arada simit yidim ondan galiba
canım bişe olmaz o ıssırıklardan,sonucta yuruyosun ve beslenmende olumsuz hiç bişe yok...hiiiiiç sıkma canını..haftaya birden pat diye verirsin..bide ideal kiloya yakınsın tabiki yavaslar kilo verirsin,hatta bazı haftalar vermezsin bile..bide her gun tartılmaaaaa...tut kendiniiiiiiiiii

hiçbişe olmaz canım...sen hiç bişe olmamıs gibi devam et:))

proypcil sesin çıkmıyor yoruldun mu
yok canım hiiiç yorulmadım cunku temizlik ney yapmadım arkadas cagırdo ona gittim..tembel tembel oturdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…