leylakcım bide bezelye yasak mı sanki öğle bişey duymuştum
Birazdan poğaça yapıcim kızışla oğluşa
Yazın dolaba koyduğumbamya yemeğini de eşime pişirdim miss gibi oldu. Soğanı domatesiyle herşeyi içindeydi su ve yağ koyup pişirdim. Bu yaz daha çok koyacağım
teşekkür ederiiim ama 27 oldum
doğum günün kutlu olsun canım
teşekkürler cnm.ya sen ne kadar zamandır diyet yapıyorsun?ben de sizler gibi zayıf olmak istiyorum ya.156 66 kiloyum.(
teşekkürler cnm.ya sen ne kadar zamandır diyet yapıyorsun?ben de sizler gibi zayıf olmak istiyorum ya.156 66 kiloyum.(
bezelyenin gi yüksek kilo verinceye kadar önerilmiyor
ama gül bazen yiyor hemde patatesli
bende yaptım poğaça ama kaçamakta yaptım
:18:
yedim valla mis gibi koktu dayanamadım
afiyet olsun cnmm. hamaratsın maşallah.
mercimek çorbasını ben ezogelin yapıyorum biraz bulgur koyuyorum çektirmiyorum çünkü hoca önermiyor . taneli taneli bol baharatlıı süper oluyorr
merhabalar...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3,1 saat yürüyüş
öğle:et,salata,yoğurt
akşam:et,salata,yoğurt..
sevgiler....
Canım sen daha önce de buradaydın neden gittin, neden geri döndün (döndüğüne sevindik burada kal) anlatsana
Ekmek yapma makinesi hamuru yoğuruyormayalandırıyor. Yaparken de yardımcım var bilmiyorsunuz siz kızım Ben şekillendiriyorum o da yumurtasını sürüyor, çörekotu serpiyor işim bayağı kolaylaşıyor.
Hiç ezogelin çorbası yapmamıştım. Bir de böyle deneyeyim canım sağol. Süzgeçten de geçirmemek lazım aslında doğru söylüyorsun
Ben de yavaş yavaş veriyorum kilolarımı 3-4 kilo verdim mi tamamdır az kaldı, moral bozmak yok.. Canım sen hem sağlıklı beslenmiş olacaksın hem de zayıflayacaksın süperrr burada kalkilo veremeyince doktora gittim....neyse,birşey çikmadı,ama biraz moralim bozuldu....bu yüzden diyette biraz ara verdim...şimdi baştan başladım,belki bu sefer kilo vermeye başaracağım.ben eskiden de yağlı yemekler yemezdım,tatlı ile pek aram iyi değil...bu yüzden bu şekilde beslenerek yavaş kilo vereceğim...ama hiç olmazsa daha sağlıklı olacağım diye düşünüyorum...
ohhh ne güzelmişş cnm öyle yardımcıya can kurbannn
bence de dennemelisin ezogelini hem de daha tok tutuyor taneli olunnca
bu arada ben de 29 yaşındayım sınıf öğrtmnym...
Birazdan poğaça yapıcim kızışla oğluşa
Yazın dolaba koyduğumbamya yemeğini de eşime pişirdim miss gibi oldu. Soğanı domatesiyle herşeyi içindeydi su ve yağ koyup pişirdim. Bu yaz daha çok koyacağım
teşekkür ederiiim ama 27 oldum
canım bişe olmaz o ıssırıklardan,sonucta yuruyosun ve beslenmende olumsuz hiç bişe yok...hiiiiiç sıkma canını..haftaya birden pat diye verirsin..bide ideal kiloya yakınsın tabiki yavaslar kilo verirsin,hatta bazı haftalar vermezsin bile..bide her gun tartılmaaaaa...tut kendiniiiiiiiiiiPapadiyam sabah kalkar kalkmaz ben de tartılıyorum herr sabahBen de 1 gr bile verememişim off
Dondurma bilem(küçüktü ama) yedim birer ısırık arada simit yidim ondan galiba
hanımlar öğle yemeğini yazıyorum
6 adet tavuk köftesi ve 2 kişilik bol salata biraz proteini fazla tuttum hemen acıkmayayım diye :))
hanımlar artık muhtemelen perşembe tekrardan görüşeceğiz bu hafta iş seyahatlerim var.ama topyekün yazacağım olmadı yada pc bulup yazacağım sizi çok seviyorum başarılar diliyorum hepinize bayanlar. kolay gelsin canım..iyi yolculuklar...
GİTSİN KİLOLAR GELSİN MİNİ ELBİSELER:))
Lütfen bu tarz ilaçları kullanmayınız ben medikal bir firmada ürün sorumlusuyum ilaç kısmımız da var biyoloğum emin olun herşey elimin altında kullansam kullanırdım lütfen ama lütfen prim vermeyim bu tarz ilaçlara.bizde bitkisel ilaçlar satıyoruz ama neyin ne olduğunu biliyoruz sisteminizi bozmayın bunlardan zarar gören çok insan var..cok dogru soyluyosun canım...tabi sen işin içinde oldugun için daha iyi bilirsin bizden...
EN BÜYÜK İLAÇ İRADEMİZDİR.
hiçbişe olmaz canım...sen hiç bişe olmamıs gibi devam et:))2 gündür arkadaşmda kaldığım için yazamamıştmm..
sabah: 1 yumurta-peynir-dpmates-zeytin veeekatmere benzeyen birşey yedimm,arkdşmn annesi kayseriden getirmiş çok ısrar etti bende kıramadm,lavaş gibi inceydi ve bir dilim ekmekten bile az yedm tatmak amacıylaa
öğlen: bademm ve helva
akşam yemeğinde karnıbahar ve tavuk yapmayı düşünüyorum ama karnıbaharı nasıl yapsam karar veremedm :S
yok canım hiiiç yorulmadım cunku temizlik ney yapmadımproypcil sesin çıkmıyor yoruldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?