Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun canım..
Bamyalar ayıklanır ve yıkanır.(başları çok içe dalmadan ayıklanır)Rendelenmiş 4-5 domates ,doğranmış sarımsak ve limon suyu içine bamyalar konur 10-25 dk bekletilir.Bu işlem bamyaları sünün sünüm olması engelliyecek.Diğer yanda tencerimize yağımızı ve doğramış olduğumuz koyalım ve soğanları biraz kavuralım. (tarifte soğan kavurun diyor ama karatayda soğan kavrulmadan pişirilmesi gerek bu sene böyle yapacağı)
İçine domateste beklettiğimiz bamyaları, salça ,1 bardak suyu ve tuzu ilave edeilim. 30 dk Pişmeye bırakalım.
Fzguncum suyunu koymadan yarısını dolaba koymuşum böyle çok pratik oluyor deneyin..

Son düzenleme:
bu arada saat 3 te sunları yidim acaba aksama bişe yesemmi????

1 tabak kıymalı patlıcan
1 kase cacık
1 kase tereyaglı bulgur pilavı
7 fındık 3 adet omega

Senin çocuğun var mı canım merakk ettim.
Bugün süpüremem diye dün akşam 8.00da süpürdüm ben evimi ne zaman fırsat oluyi o zaman temizleniyor evim Oğluş da çok hareketli babası dışarı çıkardıkça ben toparlıyorum evi.. Demin poğaça yaparken evden kaçtı Kapıdan çıktı babasına gidiyormuş kaçak..

Teşekkürler canım, ben de bamyayı çok seviyorum ve yazdan buzdolabına koymak istiyorum. O zaman hiç pişirmeden sadece limonsuyu, domates vs içinde bekledikten sonra buzdolabına koyuyorsun değil mi?

Teşekkürler canım, ben de bamyayı çok seviyorum ve yazdan buzdolabına koymak istiyorum. O zaman hiç pişirmeden sadece limonsuyu, domates vs içinde bekledikten sonra buzdolabına koyuyorsun değil mi?

Evet canım öyle yaptım. Poşetten tencereye üstüne yağ ve tuz su tamamdır bu kadar. Bir de ben sevseydim

yok canım cocuk...şu tiroidden kurtulursam yapcam inşallah...e sen iki tane cocukla anca fırsat bulunca temizlersin..ben laylay lom senin oglan tam kaçakmışş yaaa

yok canım cocuk...şu tiroidden kurtulursam yapcam inşallah...e sen iki tane cocukla anca fırsat bulunca temizlersin..ben laylay lom senin oglan tam kaçakmışş yaaa

Allah sana da nasip etsin canım. Ev temizlenir nasılsa iyi yapmışsın .
Tombiklerin yarışması başlıyor bunlara biri karataydan bahsetsin ya üzülüyorum valla

kızlar bişi soracağım size.. Sağ göğsümün tam ucu kıpkırmızı oldu önceki gün. Dün de sivilce gibi bişi oldu iltihaplandı. Plates yapacağım ama acı var gerçekten. Hiç size oldu mu bu ne yaa:26:

canlar merhaba nasılsınız ben çok yorgunum kilometrelerce bisiklet sürdüm çocukluğuma döndüm resmen ama çok komik yanmışım burnum pancar gibi
sabah:
2 kuru kayısı ve koca bir bardak ılık su
2 yumurtadan zeytinyağlı salata
az kaşar peyniri ve 4 tane zeytin
2 tane omega3 tabletim
1 lokma tahin helvası regl olucam tatlı krizim var çok fena
öğleden sonra 3 gibi:
kaşarlı kıymalı pide hamuru çok ince ve lahmacun hamurundan yaptılar
1 bardak ayran

bu öğünle birlikte dükkanı kapattım acıkırsam ki sanmıyorum çok yorulunca ben hiç açlık hissetmem süt içerim akşam
esascım umarım tahlil sonuçları iyi çıkar bebişinin
iyiyniyetlim bamya tarifini çok beğendim bu sene bende deniycem çok severim bamyayı
ben kaçayım artık hepinize bol leptinler kızlar ben totomu devirip tv izliycem öpüyorum hepinizi...

Allah sana da nasip etsin canım. Ev temizlenir nasılsa iyi yapmışsın .
Tombiklerin yarışması başlıyor bunlara biri karataydan bahsetsin ya üzülüyorum valla

ewet ya daa 2 gun tatil war,iki kişi olunca ew cok kirlenmiyo..e senin 2 cocuk bakıcı kocişin...bayaa warsınız:)) ayyy o tombişlere cok uzuluyorum ben ya..yazık onlara,orda verdikleri kilonun daha fazlasını karatayla verirlerdi cünkü hem sporları cok hemde vucutları cok ödemli gozukuyo.... sivilce olduguna eminmisin canım???

tam meme başında sivilce gibi:26: ama olmazsa salı günü doktora gideyim.

bu arada,yemiycektim ama hem acıktım hem de acıkırım die yedim..
fast yimeğim:
1 yumurtadan tulumpeynirli maydonozlu tereyaglı omlet
1 kase guvecte kıymalı patlıcan-ay sonunda bitti cok şukur,orduya yetecek kadar pişiriom
1 kase yogurt
1 fındık,1 domates,1 salatalık
3-4 lokma kasar peyniri

ay guya yemiyecektimmm

bide anneme diyim de bamya diksin biraz...

bide kızlar,üzüm cekirdeği dunyanın en iyi antioksidanıymıs ve herhangi bi antioksidanın en az 50 katıymıs...ama aktardan aldıgımız uzum cekirdeğine pek guvenmiyorum ben..acaba uzumler cıktıgında tek tek cıkarsammı ki ya? sonra yıkarım şekeri gider,daa sora kuruturum,olmazsa biraz da öguturum...5-10 kg uzumden cıkarabilirmiyim acaba?????????

selam çıtırlar
dün yine yoktum..geçmişe şööle bi bakıp geldim..
menü bildirimi
sabah 10:00
1 tereyağında köy yumurtası
ev sucuğu ve pastırma
biber kavurması(zeytinyağıyla)
yoğurt
zeytin,domates,salatalık
omega3

2.öğün saat 17:00
bol salata
kadınbudu köfte(bulgurlu)ama kızartılmış
yoğurt
şehriye çorbası tükkan kapandı

aaa bi de sarellenin diyabetik çikosundan 1 çay kaşığıama içinde trans yağ yokmuş...

Çekirdekli kuru üzümlerden de yiyebilirsin.:)

tam meme başında sivilce gibi:26: ama olmazsa salı günü doktora gideyim.

geçmiş olsun canım..2-3 güne kadar geçmezse bi cerrah görsün derim ben..ihmal etme..bu arada kızlar sırası gelmişken bir radyoloji teknikeri olarak size tavsiyem ..son zamanlarda basında ve telelevizyonda çıkan haberlerde sürekli 40 yaş sonrası kadınların her yıl mamografiçektirmesi söyleniyor..bu çok yanlış..radyasyon şakaya gelmez ve vitamin değildir..ilk olarak kendinizi regl sonrası elle muayene edin..ancak şüpheli bir kitle elinize gelirse doktora gidip yine önce elle muayene ve ilk olarak ultrason çektirin..mamografi son ve şüphe sonrası aşamadır..kendinize yazık edip her yıl sakınola çektirmeyin..eğer ailede meme kanseri varsa(anne,kardeş,ve teyze,anane)kontrolleri rutin yaptırın bu çok önemli..boşuna radyasyon almayın..radyasyon kanseri tetikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…