Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kadınbudu koftenin kızartması cısssss.... diyabetik sarelle cısss... transyag yok ama katkı maddesi ve sekere esdeger bi seker var ya onların içinde,sekerin bilmem kac katında....bide sehriyeli corba cısssss...

Çekirdekli kuru üzümlerden de yiyebilirsin.:)
kuru uzum hiç sewmiyorum canım:)))

desene benim ki bu gün coosss olmuş:))

Sağol canım. Annem 7 yıl oldu sağ göğsü alınalı kanseri atlattı çok şükür.. Şubat ayında meme ultrasonu çektirdim.. Haziran ayında tekrar gitmem istendi. Eylül ayında emzirmeyi bırakınca sütler kaldı sanırım bundan dolayı ama takip edilmesi gerekiyor. Sersumcum haklısın 40 yaş altı olduğum için mamografi vermedi genel cerrahım. Gereksiz yere radyasyon almadım böylece.
Bu göğsümdeki de bir meme başı kadar büyüdü. Canım da yanıyor huylandım iyice :105: Bakalım nolucak

Çekirdek olarak alırsan çekip bekletme derim canım.
Ağzına at çiğne yut en güzeli

yok canım oyle dusunme...spor goremedim bide sende...bide omega-3 ü 4-6 kapsül al..tabi maaaarickap kullanıyosan...

cekirdek olarak satılıyomu ki canım????

bide ben kimsenin menusunde badem gormuyorum..yasakmı badem??????

yok canım oyle dusunme...spor goremedim bide sende...bide omega-3 ü 4-6 kapsül al..tabi maaaarickap kullanıyosan...

cekirdek olarak satılıyomu ki canım????

bide ben kimsenin menusunde badem gormuyorum..yasakmı badem??????

canım hemen telaş etme iyi düşün iyi olsun..bu arada doktor çok önemli tabii..hastasının öncelikle sağlığını düşünen bir hekim tüm riskleri hastasıyla paylaşır ve radyasyonun bir risk olduğunu söyler..risk gurubunda olmak illa ki sende de olacak diye birşeyi gerektirmez..tedbirli olup muayenelerini düzenli yaptırmak lazım..dediğim gibi kendini muayene en önemlisi..bozma moralini ..evrene iyi mesajlar ver sana geri dönsün..:))

yok canım oyle dusunme..omegayı ve sporu artır..maaarinkap alıyosan omega olarak 4-6 kapsul al gunluk..

cekirdek olarak satılıyomu ki???

bide ben kimsenin menusunde badem gormuyorum..yasakmı badem???

gene iki kere gonderdim yawwwww

Son düzenleme:

spor malesef yok..izmirin en yokuşlu semtinde oturunca ve bel fıtığı olunca olmuyor..işe arabayla diil minibüsle gidiyorum birkaç durak önce inip yarım saat kadar yürüyorum okadar..yetmez ama şimdilik bukadarla yetinmeliyim

Ay ben bunu denemeliyim:))) bozulmuyomu peki 2-3 bekleyen bu kaymak,
??????

Canim yarim saatte 3.5 km cok degilmi,hışın cikar ayh:))

Ay kaunos cok duygulandim ya,,isin adam gibi yapan butun doktorlarimizdan Allah binlerce kez razi olsun..

kaymağı buzlukta bekletiyorum, buzdolabının altında bozuluyor maalesef..
iyice birikince buzluktan indiriyorum, buzu çözülünce söylediğim gibi yapıyorum, ayranından çökeleği de dene bence

geçmiş olsu canım, bende de bel fıtığı var
spor dediğimiz, kendini çok zorlamadan yürüyüş, basit egzersizler yani
aman belini zorlama bi tutuldun mu maazallah iki hafta (en az) yatırıyo

aspiriiiiiiin nirelerdesin kızzz...
menunu yaz da bakem bi:))))

optüüüüüümmm:)

burdayım kız burdayım, iki gündür giremiyodum malesef... iki gündür hastaydım, miğdemi üşütmüşüm
bugünküleri yazayım sonra da dünü yazarım

Sabah: Bişi yiyemedim (hastalıktan)

Öğlen : Yağsız şehriye çorbası yoğurtlu naneli(hastalıktan)

Akşam : iyileşmiş olacağım ki 4 parça fırında kuzu pirzola

geçmiş olsu canım, bende de bel fıtığı var
spor dediğimiz, kendini çok zorlamadan yürüyüş, basit egzersizler yani
aman belini zorlama bi tutuldun mu maazallah iki hafta (en az) yatırıyo

saol canım..uzun süredir var..zaten kendimi kollamazsam çok zor.bir de şu fazlalıkları versem çok daha rahat olucam..inşallah vericem :18:

akşam menümü bildireyim 19.30'da bitti:
1 adana
çoban salata
1 kase semizotlu yoğurt salata
1 kupa süt
1 omega 3

bu arada sana da geçmişolsun ..tam hastalık mevsimi dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…