kadınbudu koftenin kızartması cısssss.... diyabetik sarelle cısss... transyag yok ama katkı maddesi ve sekere esdeger bi seker var ya onların içinde,sekerin bilmem kac katında....bide sehriyeli corba cısssss...selam çıtırlar
dün yine yoktum..geçmişe şööle bi bakıp geldim..
menü bildirimi
sabah 10:00
1 tereyağında köy yumurtası
ev sucuğu ve pastırma
biber kavurması(zeytinyağıyla)
yoğurt
zeytin,domates,salatalık
omega3
2.öğün saat 17:00
bol salata
kadınbudu köfte(bulgurlu)ama kızartılmış
yoğurt
şehriye çorbası tükkan kapandı
aaa bi de sarellenin diyabetik çikosundan 1 çay kaşığıama içinde trans yağ yokmuş...
kuru uzum hiç sewmiyorum canım:)))Çekirdekli kuru üzümlerden de yiyebilirsin.:)
kadınbudu koftenin kızartması cısssss.... diyabetik sarelle cısss... transyag yok ama katkı maddesi ve sekere esdeger bi seker var ya onların içinde,sekerin bilmem kac katında....bide sehriyeli corba cısssss...
kuru uzum hiç sewmiyorum canım:)))
geçmiş olsun canım..2-3 güne kadar geçmezse bi cerrah görsün derim ben..ihmal etme..bu arada kızlar sırası gelmişken bir radyoloji teknikeri olarak size tavsiyem ..son zamanlarda basında ve telelevizyonda çıkan haberlerde sürekli 40 yaş sonrası kadınların her yıl mamografiçektirmesi söyleniyor..bu çok yanlış..radyasyon şakaya gelmez ve vitamin değildir..ilk olarak kendinizi regl sonrası elle muayene edin..ancak şüpheli bir kitle elinize gelirse doktora gidip yine önce elle muayene ve ilk olarak ultrason çektirin..mamografi son ve şüphe sonrası aşamadır..kendinize yazık edip her yıl sakınola çektirmeyin..eğer ailede meme kanseri varsa(anne,kardeş,ve teyze,anane)kontrolleri rutin yaptırın bu çok önemli..boşuna radyasyon almayın..radyasyon kanseri tetikler...
kadınbudu koftenin kızartması cısssss.... diyabetik sarelle cısss... transyag yok ama katkı maddesi ve sekere esdeger bi seker var ya onların içinde,sekerin bilmem kac katında....bide sehriyeli corba cısssss...
kuru uzum hiç sewmiyorum canım:)))
yok canım oyle dusunme...spor goremedim bide sende...bide omega-3 ü 4-6 kapsül al..tabi maaaarickap kullanıyosan...desene benim ki bu gün coosss olmuş:))
cekirdek olarak satılıyomu ki canım????Çekirdek olarak alırsan çekip bekletme derim canım.
Ağzına at çiğne yut en güzeli
yok canım oyle dusunme...spor goremedim bide sende...bide omega-3 ü 4-6 kapsül al..tabi maaaarickap kullanıyosan...desene benim ki bu gün coosss olmuş:))
cekirdek olarak satılıyomu ki canım????Çekirdek olarak alırsan çekip bekletme derim canım.
Sağol canım. Annem 7 yıl oldu sağ göğsü alınalı kanseri atlattı çok şükür.. Şubat ayında meme ultrasonu çektirdim.. Haziran ayında tekrar gitmem istendi. Eylül ayında emzirmeyi bırakınca sütler kaldı sanırım bundan dolayı ama takip edilmesi gerekiyor. Sersumcum haklısın 40 yaş altı olduğum için mamografi vermedi genel cerrahım. Gereksiz yere radyasyon almadım böylece.
Bu göğsümdeki de bir meme başı kadar büyüdü. Canım da yanıyor huylandım iyice :105: Bakalım nolucak
yok canım oyle dusunme..omegayı ve sporu artır..maaarinkap alıyosan omega olarak 4-6 kapsul al gunluk..desene benim ki bu gün coosss olmuş:))
cekirdek olarak satılıyomu ki???Çekirdek olarak alırsan çekip bekletme derim canım.
yok canım oyle dusunme...spor goremedim bide sende...bide omega-3 ü 4-6 kapsül al..tabi maaaarickap kullanıyosan...
cekirdek olarak satılıyomu ki canım????
bide ben kimsenin menusunde badem gormuyorum..yasakmı badem??????
Ay ben bunu denemeliyim:))) bozulmuyomu peki 2-3 bekleyen bu kaymak,
??????
Canim yarim saatte 3.5 km cok degilmi,hışın cikar ayh:))
Ay kaunos cok duygulandim ya,,isin adam gibi yapan butun doktorlarimizdan Allah binlerce kez razi olsun..
spor malesef yok..izmirin en yokuşlu semtinde oturunca ve bel fıtığı olunca olmuyor..işe arabayla diil minibüsle gidiyorum birkaç durak önce inip yarım saat kadar yürüyorum okadar..yetmez ama şimdilik bukadarla yetinmeliyim
aspiriiiiiiin nirelerdesin kızzz...
menunu yaz da bakem bi:))))
optüüüüüümmm:)
geçmiş olsu canım, bende de bel fıtığı var
spor dediğimiz, kendini çok zorlamadan yürüyüş, basit egzersizler yani
aman belini zorlama bi tutuldun mu maazallah iki hafta (en az) yatırıyo
burdayım kız burdayım, iki gündür giremiyodum malesef... iki gündür hastaydım, miğdemi üşütmüşüm
bugünküleri yazayım sonra da dünü yazarım
Sabah: Bişi yiyemedim (hastalıktan)
Öğlen : Yağsız şehriye çorbası yoğurtlu naneli(hastalıktan)
Akşam : iyileşmiş olacağım ki 4 parça fırında kuzu pirzola
Ben de yavaş yavaş veriyorum kilolarımı 3-4 kilo verdim mi tamamdır az kaldı, moral bozmak yok.. Canım sen hem sağlıklı beslenmiş olacaksın hem de zayıflayacaksın süperrr burada kal:
burda ,sizlerle olmak çok güzel.ben nette çok giremiyorum,ama girdiğim zaman mutlu oluyorum,günlük stresimi unutuyorum....zayıflamaya başlasam daha da mutlu olacağım...
çok geçmiş olsun,bir doktora gösterseniz bence iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?