Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam menümü fırsat bulmuşken bildireyim
ezogelin çorba
pırasa mücver
salata
3hurm
omega3
hurmaları aksam yemiyoz tatlım:))

kaymağı buzlukta bekletiyorum, buzdolabının altında bozuluyor maalesef..
iyice birikince buzluktan indiriyorum, buzu çözülünce söylediğim gibi yapıyorum, ayranından çökeleği de dene bence
deniycem,yarın yogurt alıyorum hemen:))

cok gecmiş olsun canım ya...bu rada bel fıtıgı kaslarımızın yeterince guclu olmamasından kaynaklanıyomus.....bide 4 tavuk pirzola cok değilki...benim midenin dibini anca doldurur

akşam menümü bildireyim 19.30'da bitti:
1 adana
çoban salata
1 kase semizotlu yoğurt salata
1 kupa süt
1 omega 3
omegayı arttır canım..menu de super zaten:))

tabak her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun...

50 dakkada 5 km yaptımmmm

çok güzel canım, ne güzel egzersizini yapmışın yine

tavuk değil kuzuydu canım, bi de yanında yarım kadar patates vardı ve de 4 - 5 kaşık pilav (artık ne ceza verirsiniz bilmiyom bugün olanlar oldu valla karatay maratay kalmadı)
inşallah yarın telafi edebilirim

bu arada çok merak ediyorum yanlış anlamaz, kırılmazsan eğer, 5 lahmacun 4 pirzola kız nasıl yiyosun bu kadar şeyi, 50 kilo gözüküyo çizelgende kilon içinde kurt mu var

ozaman patates ve pilav için sana bunu gonderiyorum.. bak yarın telafi et ha yoksa patagın buyugu gelir

ayy benim içimdeki kurt normal standartlarda değil ay..yememle meşhurum ben çevremde..tok karna bi kuzuyu yer derler hep..
ama tipime bakıp inanmazlar,minyonluk kurtarıyo(1.62 boy ve 50.7 kilo) asla kırılmam canım,seni biraz matrak gordugum için ben de sana matraklık ediyom işte...

Son düzenleme:
ficanscım burda oldugunu gordum canım..sana bişe sorcaktım

dun yazdıgın egsersiz suresi vardı ya onla alakalı:
mesela 50 dakika yapmak istiyoruz ya,hiç ara vermeden mi yapcaz,mesela bir iki dakikalık aralar olabilirmi? tuvalet olayı benim ara vermeden 50 dakka yurumemi engelliyo da...fil gibi su içen biriyim..

ficans gitmiş(( neyse ben de kacıyım bari...biraz ew işi yapam...

Son düzenleme:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) koftelı kok yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1 saat ev ısı yaptım , az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a71111.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
  • $a912.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
yaptım yaptım ama hele bı sor nıye
cok acıkmıstım gozum donmustu resmen en azından sekerlı ya da hamur ısı seyler degıl ama olan oldu

3 tabak bulgur pilavı
1 tabak patlıcan yemegı
yarım kase cacık

Akşam menüm saatb 16:45 de bitti

1 tabak mercimekli bulgur pilavı
salata
1 parmak uzunluğunda cevizli sucuk(arkadaşım getirmiş tazecik dayanamadım)

spor:5 mil lesie
su + cay

arkadaşım korkma. Bi şey yoktur allahın izniyle.moralini hiç bozma rabbim acil şifalar versin.

tamam canım arttıracağım. Ama sen m.....p mı kullanıyorsun? Ben g.c'den aldım da, bir dahakine onu alayım olmadı.

İyiniyetli geçmiş olsun canım, iyi düşün iyi olsun:)

bugün yine 3.5 litre su içtim
spor:3 saat alışveriş merkezinde gezme, 1 saat tempolu yürüyüş

Burdayım propycil,geçmişi okuyordum.Hiç ara vermeden yapıcaz.Yürüyüşe başlamadan önce o işleri halledip öyle yürüyelim.Zaten dolu mide ile çok zor oluyor yürüyüş.Ben vücudu susuz bırakmamak adına yanıma bir pet alıp susadıkça 1 yudum alıyorum.

Bugünkü menülerim;

Sabah;karatay kahvaltısı

Öğle;kabak yemeği,bulgur pilavı,cacık,siyah üzüm,badem,ceviz,2 omega 3

Akşam hiç acıkmadım,birşey yemedim

selammmm herkese
hepinizi çoooook özledim
pazartesi kesin dönüş yapıyorum kilo bildirimi yapacağım, çok şükür bu süreçte kilo almadım ama diyete sadık kalmadım...
yaaa ben sizi gerçekten özledim
pazartesi görüşürüz kızlar...
bu arada listeyi kim yapıyor?

ben de ümraniye çarşıya yakın oturuyorum
bende pazar sokagındayım kızlar

Geçen hafta İkea ya ve pazara gidiceğini söyleyince aklımdan geçmişti. Çok sevindim yakın olmamıza.

Pindistancım sanırım komşu çıkıcaz sonunda bende kaymakamlık tarafındayım
bende sevındım canım pazar sokagındayım bende umranıyeyı avcumun ıcı gıbı bılırım

Papadiyam sabah kalkar kalkmaz ben de tartılıyorum herr sabah Ben de 1 gr bile verememişim off
Dondurma bilem(küçüktü ama) yedim birer ısırık arada simit yidim ondan galiba
ıyınıyetlı bır ısırık deyıp gecmemek lazım cok zarar verıyo dıyetımıze dusun bız ırademızle sporumuzla bır balon sısırıyoruz emek verıyoruz kacamakta bır toplu ıgne bır batırınca basa donuyoruz tekrar((

bezelyenin gi yüksek kilo verinceye kadar önerilmiyor
ama gül bazen yiyor hemde patatesli

bende yaptım poğaça ama kaçamakta yaptım
:18:

yedim valla mis gibi koktu dayanamadım
ya leylakcım bende oyle onceden tatlı dıye ölürdüm sımdıde tatlıda hıc gozum yok ama sıcacık pofuduk ev pohacasına hayır demek coookkk zorrrrr

kızlar bugun dısarda 3 saat yurudum guzergah çarsı kaymakamlık devlet hastanesı elmalıkent santral tekrar carsı bılenler bılır bu guzergahı

kızlar bugun dısarda 3 saat yurudum.guzergah(burda oruran arkadaslar ıcın:))çarşı ,kaymakamlık,devlet hastanesı,elmalıkent,santral,namazgah,çarşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…