hurmaları aksam yemiyoz tatlım:))Akşam menümü fırsat bulmuşken bildireyim
ezogelin çorba
pırasa mücver
salata
3hurm
omega3
deniycem,yarın yogurt alıyorum hemen:))kaymağı buzlukta bekletiyorum, buzdolabının altında bozuluyor maalesef..
iyice birikince buzluktan indiriyorum, buzu çözülünce söylediğim gibi yapıyorum, ayranından çökeleği de dene bence
cok gecmiş olsun canım ya...bu rada bel fıtıgı kaslarımızın yeterince guclu olmamasından kaynaklanıyomus.....bide 4 tavuk pirzola cok değilki...benim midenin dibini anca doldururburdayım kız burdayım, iki gündür giremiyodum malesef... iki gündür hastaydım, miğdemi üşütmüşüm
bugünküleri yazayım sonra da dünü yazarım
Sabah: Bişi yiyemedim (hastalıktan)
Öğlen : Yağsız şehriye çorbası yoğurtlu naneli(hastalıktan)
Akşam : iyileşmiş olacağım ki 4 parça fırında kuzu pirzola
omegayı arttır canım..menu de super zaten:))akşam menümü bildireyim 19.30'da bitti:
1 adana
çoban salata
1 kase semizotlu yoğurt salata
1 kupa süt
1 omega 3
tabak her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun...kahvaltım(09:30 bitti)
kalkınca 2 bardak su,2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik sabah 08.30 kalktım
2 ceri domat
10 zeytin
1 adet köy yumurtası
10 adet cagla badem
kırmızı lahana rendesi
2 cesit peynir
2 yemek kasıgı süzme yogurt
1 adet köfte (oglus bitiremedi ben yedim)
1cay bardagı fındık
Eki Görüntüle 396856
50 dakkada 5 km yaptımmmm
hurmaları aksam yemiyoz tatlım:))
deniycem,yarın yogurt alıyorum hemen:))
cok gecmiş olsun canım ya...bu rada bel fıtıgı kaslarımızın yeterince guclu olmamasından kaynaklanıyomus.....bide 4 tavuk pirzola cok değilki...benim midenin dibini anca doldurur
omegayı arttır canım..menu de super zaten:))
ozaman patates ve pilav için sanatavuk değil kuzuydu canım, bi de yanında yarım kadar patates vardı ve de4 - 5 kaşık pilav (artık ne ceza verirsiniz bilmiyom bugün olanlar oldu valla karatay maratay kalmadı)
inşallah yarın telafi edebilirim
bu arada çok merak ediyorum yanlış anlamaz, kırılmazsan eğer, 5 lahmacun 4 pirzola kız nasıl yiyosun bu kadar şeyi, 50 kilo gözüküyo çizelgende kiloniçinde kurt mu var
sağol canım. Annem 7 yıl oldu sağ göğsü alınalı kanseri atlattı çok şükür.. şubat ayında meme ultrasonu çektirdim.. Haziran ayında tekrar gitmem istendi. Eylül ayında emzirmeyi bırakınca sütler kaldı sanırım bundan dolayı ama takip edilmesi gerekiyor. Sersumcum haklısın 40 yaş altı olduğum için mamografi vermedi genel cerrahım. Gereksiz yere radyasyon almadım böylece.
Bu göğsümdeki de bir meme başı kadar büyüdü. Canım da yanıyor huylandım iyice :105: Bakalım nolucak
hurmaları aksam yemiyoz tatlım:))
deniycem,yarın yogurt alıyorum hemen:))
cok gecmiş olsun canım ya...bu rada bel fıtıgı kaslarımızın yeterince guclu olmamasından kaynaklanıyomus.....bide 4 tavuk pirzola cok değilki...benim midenin dibini anca doldurur
omegayı arttır canım..menu de super zaten:))
ficanscım burda oldugunu gordum canım..sana bişe sorcaktım
dun yazdıgın egsersiz suresi vardı ya onla alakalı:
mesela 50 dakika yapmak istiyoruz ya,hiç ara vermeden mi yapcaz,mesela bir iki dakikalık aralar olabilirmi? tuvalet olayı benim ara vermeden 50 dakka yurumemi engelliyo da...fil gibi su içen biriyim..
ficans gitmiş(( neyse ben de kacıyım bari...biraz ew işi yapam...
tam meme başında sivilce gibi:26: ama olmazsa salı günü doktora gideyim.
bende pazar sokagındayım kızlarben de ümraniye çarşıya yakın oturuyorum
bende sevındım canım pazar sokagındayım bende umranıyeyı avcumun ıcı gıbı bılırımGeçen hafta İkea ya ve pazara gidiceğini söyleyince aklımdan geçmişti. Çok sevindim yakın olmamıza.
Pindistancım sanırım komşu çıkıcaz sonunda bende kaymakamlık tarafındayım
ıyınıyetlı bır ısırık deyıp gecmemek lazım cok zarar verıyo dıyetımıze dusun bız ırademızle sporumuzla bır balon sısırıyoruz emek verıyoruz kacamakta bır toplu ıgne bır batırınca basa donuyoruz tekrarPapadiyam sabah kalkar kalkmaz ben de tartılıyorum herr sabahBen de 1 gr bile verememişim off
Dondurma bilem(küçüktü ama) yedim birer ısırık arada simit yidim ondan galiba
ya leylakcım bende oyle onceden tatlı dıye ölürdüm sımdıde tatlıda hıc gozum yok ama sıcacık pofuduk ev pohacasına hayır demek coookkk zorrrrrbezelyenin gi yüksek kilo verinceye kadar önerilmiyor
ama gül bazen yiyor hemde patatesli
bende yaptım poğaça ama kaçamakta yaptım
:18:
yedim valla mis gibi koktu dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?