Aspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..burdayım kız burdayım, iki gündür giremiyodum malesef... iki gündür hastaydım, miğdemi üşütmüşüm
bugünküleri yazayım sonra da dünü yazarım
Sabah: Bişi yiyemedim (hastalıktan)
Öğlen : Yağsız şehriye çorbası yoğurtlu naneli(hastalıktan)
Akşam : iyileşmiş olacağım ki 4 parça fırında kuzu pirzola
Sağol canım..Ben de yavaş yavaş veriyorum kilolarımı 3-4 kilo verdim mi tamamdır az kaldı, moral bozmak yok.. Canım sen hem sağlıklı beslenmiş olacaksın hem de zayıflayacaksın süperrr burada kal:
burda ,sizlerle olmak çok güzel.ben nette çok giremiyorum,ama girdiğim zaman mutlu oluyorum,günlük stresimi unutuyorum....zayıflamaya başlasam daha da mutlu olacağım...
çok geçmiş olsun,bir doktora gösterseniz bence iyi olur...
Güldürüyorsunuz beni yaatavuk değil kuzuydu canım, bi de yanında yarım kadar patates vardı ve de4 - 5 kaşık pilav (artık ne ceza verirsiniz bilmiyom bugün olanlar oldu valla karatay maratay kalmadı)
inşallah yarın telafi edebilirim
bu arada çok merak ediyorum yanlış anlamaz, kırılmazsan eğer, 5 lahmacun 4 pirzola kız nasıl yiyosun bu kadar şeyi, 50 kilo gözüküyo çizelgende kiloniçinde kurt mu var
Canım amma yemişsin sen de proypcil gibiyaptım yaptım ama hele bı sor nıye
cok acıkmıstım gozum donmustu resmen en azından sekerlı ya da hamur ısı seyler degıl ama olan oldu
3 tabak bulgur pilavı
1 tabak patlıcan yemegı
yarım kase cacık
Canım 5 mil lesli yapmışsın alkışAkşam menüm saatb 16:45 de bitti
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
salata
1 parmak uzunluğunda cevizli sucuk(arkadaşım getirmiş tazecik dayanamadım)
spor:5 mil lesie
su + cay
Sağol canım sağol inş.arkadaşım korkma. Bi şey yoktur allahın izniyle.moralini hiç bozma rabbim acil şifalar versin.
Canım sen de sağoltamam canım arttıracağım. Ama sen m.....p mı kullanıyorsun? Ben g.c'den aldım da, bir dahakine onu alayım olmadı.
İyiniyetli geçmiş olsun canım, iyi düşün iyi olsun:)
bugün yine 3.5 litre su içtim
spor:3 saat alışveriş merkezinde gezme, 1 saat tempolu yürüyüş
Sağol ficanscım evet inş. geçer bir an önceAklına kötü bir şey getirme sakın.Geçmezse bir cerraha gösterirsin.Canım annene de çok geçmiş olsun.
yürüyüş yapamayınca leslie 2mil yaptım bende
Leylakçım sana daCanım bugün ilk defa leslie ile 3 mil yürüdüm kızım da 1 mil yaptı eğlendik birlikte keşke daha önce yapsaymışım
Canım çok sağoliiyi niyetli cnm gecmis olsun cnm bıse yoktur ama yine de gecmezse doktora bı gorunmekte fayda var cnm
Hoşgeldin canım aramıza tekrardan.. Biz de seni özledik.selammmm herkese
hepinizi çoooook özledim
pazartesi kesin dönüş yapıyorum kilo bildirimi yapacağım, çok şükür bu süreçte kilo almadım ama diyete sadık kalmadım...
yaaa ben sizi gerçekten özledim
pazartesi görüşürüz kızlar...
bu arada listeyi kim yapıyor?
Canım galiba bi ısırık bile almamak lazım hiç haklısın papadiyambende pazar sokagındayım kızlar
bende sevındım canım pazar sokagındayım bende umranıyeyı avcumun ıcı gıbı bılırım
ıyınıyetlı bır ısırık deyıp gecmemek lazım cok zarar verıyo dıyetımıze dusun bız ırademızle sporumuzla bır balon sısırıyoruz emek verıyoruz kacamakta bır toplu ıgne bır batırınca basa donuyoruz tekrar((
ya leylakcım bende oyle onceden tatlı dıye ölürdüm sımdıde tatlıda hıc gozum yok ama sıcacık pofuduk ev pohacasına hayır demek coookkk zorrrrr
Canım naptın ne güzel yürümüşsünkızlar bugun dısarda 3 saat yurudum guzergah çarsı kaymakamlık devlet hastanesı elmalıkent santral tekrar carsıbılenler bılır bu guzergahı
afiyet olsun canım...umarım tartı yuzunu guldurur yarın:)))Günaydın hayırlı sabahlar.Bende bugün erken kalkanlardanım
menüm
2yumurta ile yapılmış omlet
6-7 yeşil zeytin
küçük bir parça peynir
3 ceviz
2incir
3 kayısı kurusu
omega3
yarın bakalım tartı bize ne gösterecek bekliyorum.:26:
Aspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..
Sağol canım..
Güldürüyorsunuz beni yaa
Canım amma yemişsin sen de proypcil gibi
Canım 5 mil lesli yapmışsın alkış
Sağol canım sağol inş.
Canım sen de sağol
Sağol ficanscım evet inş. geçer bir an önce
Leylakçım sana daCanım bugün ilk defa leslie ile 3 mil yürüdüm kızım da 1 mil yaptı eğlendik birlikte keşke daha önce yapsaymışım
ayyy sorma yaa topicte hiçkimse yeme konusunda beni gecemiyoannesini kuzusu da bana yaklaşmış ama tam değil..
Evet canım çoktaann kalktık biz.. Günaydı sana... Kahvaltımızı yapalı kahve keyfimizi yapalı çok oldu, nete anca girebildim.Bugun iyiniyetliden erken yaziym dedim..gerci coktaaan kalkmistir o,cocuklari doyuruyodur....kahvaltimi yapi daha ama yaziym genede: 2 yumurtadan menemen...kasar ve tulum peyniri..1 cay bardaa findik..roka ve salatalik..3 adet omega..5 zeytin..3 gunkurusu,1 kuru incir,ve cay..herkese iyi pazarlar canlarim,opuyorum:))
Günaydın letafet.. canım tartı yüzlerimizi güldürür yarın hepimizin inş.Günaydın hayırlı sabahlar.Bende bugün erken kalkanlardanım
menüm
2yumurta ile yapılmış omlet
6-7 yeşil zeytin
küçük bir parça peynir
3 ceviz
2incir
3 kayısı kurusu
omega3
yarın bakalım tartı bize ne gösterecek bekliyorum.:26:
Günaydın bayanlar...
Bende dukan diyeti yapıyorum ama 1 ay sonra seyir dönemim bitince karatay diyetine geçmeyi düşünüyorum...Ara ara yazdıklarınıza bakıyorum yemek çeşidiniz oldukça fazla bu diyette kesinlikle yenilmesi yasak olan neler var acaba...Ya da hep aynı şeyler yeniliyor ben ara ara baktığım için mi fazla geliyor acaba :26::26::26:
Canım biz hiç aç kalmadan pek de zorlanmadan zyıflıyor ve sağlıklı besleniyoruzİlk sayfamızda karatay ile ilgili çoğu şey var bir göz at istersen.. Örnek menülerimiz de var
Kitabını alıp okumadan olmayacak sanırım...Son birşey sormak istiyorum...Ben koruma evresine geçtiğim zaman karatay diyetine geçiş yapmayı düşünüyorum...Karatay diyetiyle olduğumuz kiloda kalabilirmiyiz yoksa bu diyette sürekli kilo vermek söz konusu mu acaba...
Hocamız ideal kilomuza ulaşınca kilo veriminin duracağını belirtiyor. Sürekli kilo vermek söz konusu değil.
Dukana bi ara ben de baktım canım. Diyetiniz oldukça sağlıksız. Vücudunuza yazık etmeyin.
Bir önceki mesajında çok yemiş olabileceğimizle ilgili bişey yazmıştın. Biz vücudumuza yararlı doğal gıdalarla doyana kadar yiyerek sağlıklı bir şekilde zayıflıyoruz. Hele kahvaltımızda yediklerimizle iyice doyuyoruz. Zaten bizimkisi sağlıklı beslenme diyet de değil. Bir an önce hocamızı kitabını alman bence çok iyi olur. Kolay gelsin...
ideal kilona ulaştıgında artık kilo vermiyosun..vucudun ideal kilonu bilir zaten,ve ondan sonrasını vermez almaz da...dukan hakkında kotu seyler duyuyoruz hep..ama karatayı uyguladıktan sonra bizim hayatımızda hersey olumlu değişti mesela benim:Kitabını alıp okumadan olmayacak sanırım...Son birşey sormak istiyorum...Ben koruma evresine geçtiğim zaman karatay diyetine geçiş yapmayı düşünüyorum...Karatay diyetiyle olduğumuz kiloda kalabilirmiyiz yoksa bu diyette sürekli kilo vermek söz konusu mu acaba...
arkadaşım afiyet olsun verdiğin bil.için sağol.
sabah kahvaltım:
2 yumurtalı kıymalı yumurta
3 çilek
domates salatalık
zeytin 8 tane
peynir
ceviz
göğsün nasıl oldu
Hocamız ideal kilomuza ulaşınca kilo veriminin duracağını belirtiyor. Sürekli kilo vermek söz konusu değil.
Dukana bi ara ben de baktım canım. Diyetiniz oldukça sağlıksız. Vücudunuza yazık etmeyin.
Bir önceki mesajında çok yemiş olabileceğimizle ilgili bişey yazmıştın. Biz vücudumuza yararlı doğal gıdalarla doyana kadar yiyerek sağlıklı bir şekilde zayıflıyoruz. Hele kahvaltımızda yediklerimizle iyice doyuyoruz. Zaten bizimkisi sağlıklı beslenme diyet de değil. Bir an önce hocamızı kitabını alman bence çok iyi olur. Kolay gelsin...
ideal kilona ulaştıgında artık kilo vermiyosun..vucudun ideal kilonu bilir zaten,ve ondan sonrasını vermez almaz da...dukan hakkında kotu seyler duyuyoruz hep..ama karatayı uyguladıktan sonra bizim hayatımızda hersey olumlu değişti mesela benim:
1) selulitlerim azaldı
2) cildim guzellesti
3) avuc avuc dokulen saclarım artık hiç dokulmuyo-ki tiroidim var dokulmemesi mucize...!
4) artık daha mutluyum ve sabahları saat calmadan kalkıyorum
5) asla uyku sersemi olmuyorum gun içinde az uyusam bile
6) uyku haplarıyla uyuyan ben yastıga basımı koyar koymaz uyuyorum..
7) bide yag cogunlugu nerdeyse ordan gidiyo zatenn bu diyet vucuttan sadece yag ve toksinleri atar,baska diyetler gibi kas ve su kaybettirmez..oyuzden de 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi gozukursün..
ha bide yemek ceşitlerimiz asla ve asla az değil...okadar cok yemek ceşidimiz var ki...ama bu topikteki cogu kişi hem calısan hem de cocugu olan kimseler,oyuzden yemek yapmaya inana cok vaktimiz olmuyo...
kolay gelsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?