Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..

Son düzenleme:
iyi geceler,
1.menüm:
yumurta salatası
menemen
peynir
zeytin
5 ceviz,fıstık
2 incir
4 kayısı
2.öğün:

çorba
balık
yeşillik,biber
cacık
3.öğün
türlü
2 kaşık bulgur pilavı
biber
1 avuç çekirdek

bol leptinli geceler,,,

iiyi niyetli cnm gecmis olsun cnm bıse yoktur ama yine de gecmezse doktora bı gorunmekte fayda var cnm
Canım çok sağol geçmezse gideceğim.

Hoşgeldin canım aramıza tekrardan.. Biz de seni özledik.
Canım galiba bi ısırık bile almamak lazım hiç haklısın papadiyam Baktım bugün gene aynı kilodayım ben de leslieye başladım 3 mil ile
kızlar bugun dısarda 3 saat yurudum guzergah çarsı kaymakamlık devlet hastanesı elmalıkent santral tekrar carsı bılenler bılır bu guzergahı
Canım naptın ne güzel yürümüşsün

Bu günkü menüm
Sabah:menemen peynir domates zeytin ceviz 1 incir omega3
Akşam:kavurma bulgur pilavı cacık

Uyumakta daha fazla gecikmeyeyim herkese bol leptinli geceler!

Bugun iyiniyetliden erken yaziym dedim..gerci coktaaan kalkmistir o,cocuklari doyuruyodur....kahvaltimi yapi daha ama yaziym genede: 2 yumurtadan menemen...kasar ve tulum peyniri..1 cay bardaa findik..roka ve salatalik..3 adet omega..5 zeytin..3 gunkurusu,1 kuru incir,ve cay..herkese iyi pazarlar canlarim,opuyorum:))

Günaydın hayırlı sabahlar.Bende bugün erken kalkanlardanım
menüm
2yumurta ile yapılmış omlet
6-7 yeşil zeytin
küçük bir parça peynir
3 ceviz
2incir
3 kayısı kurusu
omega3
yarın bakalım tartı bize ne gösterecek bekliyorum.:26:

afiyet olsun canım...umarım tartı yuzunu guldurur yarın:)))

Günaydın bayanlar...

Bende dukan diyeti yapıyorum ama 1 ay sonra seyir dönemim bitince karatay diyetine geçmeyi düşünüyorum...Ara ara yazdıklarınıza bakıyorum yemek çeşidiniz oldukça fazla bu diyette kesinlikle yenilmesi yasak olan neler var acaba...Ya da hep aynı şeyler yeniliyor ben ara ara baktığım için mi fazla geliyor acaba :26::26::26:

Evet canım çoktaann kalktık biz.. Günaydı sana... Kahvaltımızı yapalı kahve keyfimizi yapalı çok oldu, nete anca girebildim.
Günaydın letafet.. canım tartı yüzlerimizi güldürür yarın hepimizin inş.

Canım biz hiç aç kalmadan pek de zorlanmadan zyıflıyor ve sağlıklı besleniyoruz İlk sayfamızda karatay ile ilgili çoğu şey var bir göz at istersen.. Örnek menülerimiz de var

Herkese günaydınlar hayırlı pazarlarrr

Kahvaktımı yazıyimmm
2 haşlanmış köy yımırtası
2 çeri
1 biber
Kalkınca 2 gükurusu
5 çl.li kara üzüm
dereotu
ş.siz çay
2 omegam
tulum peyniri bolca
badem

Üzerine eşimle kahve keyfimizi yaptık

Hepinize afiyet olsun gününüz güzel geçsin

Son düzenleme:
slm kızlar ben topiğe sık sık yazmasam da takipteyim
66.7 - 67.01 arasında devamlı değişen kilom bu sabah 64.8 gösterdi yaklaşık 2 kg verdim ve devam ediyorum(boy 1.72)
ailem yeter atık böyle iyisin diyorlar ama ben 60 olmak istiyorum çünkü basenlerim de incelsin istiyorum spor olarak ta bir gün 40-45 dk yürüyorum diğer gün izinli oluyorum
hiç aç kalmadan ,kuruyemiş-muz-süt üçlüsü tüketerek ,kendini sıkmadan zayıflamak çok güzel
arada karışık pizzaları götürmemeye karar verdim onun yerine lahmacun yiyeceğim..
--bir de kızlar bir önerim var bu topikte ideal kilosuna ulaşanlar başka bir topikte kilo koruma topiği açabilir-- 4 kg sonra ben de gelirim inş.

Canım biz hiç aç kalmadan pek de zorlanmadan zyıflıyor ve sağlıklı besleniyoruz İlk sayfamızda karatay ile ilgili çoğu şey var bir göz at istersen.. Örnek menülerimiz de var

Kitabını alıp okumadan olmayacak sanırım...Son birşey sormak istiyorum...Ben koruma evresine geçtiğim zaman karatay diyetine geçiş yapmayı düşünüyorum...Karatay diyetiyle olduğumuz kiloda kalabilirmiyiz yoksa bu diyette sürekli kilo vermek söz konusu mu acaba...

Hocamız ideal kilomuza ulaşınca kilo veriminin duracağını belirtiyor. Sürekli kilo vermek söz konusu değil.
Dukana bi ara ben de baktım canım. Diyetiniz oldukça sağlıksız. Vücudunuza yazık etmeyin.
Bir önceki mesajında çok yemiş olabileceğimizle ilgili bişey yazmıştın. Biz vücudumuza yararlı doğal gıdalarla doyana kadar yiyerek sağlıklı bir şekilde zayıflıyoruz. Hele kahvaltımızda yediklerimizle iyice doyuyoruz. Zaten bizimkisi sağlıklı beslenme diyet de değil. Bir an önce hocamızı kitabını alman bence çok iyi olur. Kolay gelsin...

arkadaşım afiyet olsun verdiğin bil.için sağol.
sabah kahvaltım:
2 yumurtalı kıymalı yumurta
3 çilek
domates salatalık
zeytin 8 tane
peynir
ceviz

göğsün nasıl oldu

ideal kilona ulaştıgında artık kilo vermiyosun..vucudun ideal kilonu bilir zaten,ve ondan sonrasını vermez almaz da...dukan hakkında kotu seyler duyuyoruz hep..ama karatayı uyguladıktan sonra bizim hayatımızda hersey olumlu değişti mesela benim:
1) selulitlerim azaldı
2) cildim guzellesti
3) avuc avuc dokulen saclarım artık hiç dokulmuyo-ki tiroidim var dokulmemesi mucize...!
4) artık daha mutluyum ve sabahları saat calmadan kalkıyorum
5) asla uyku sersemi olmuyorum gun içinde az uyusam bile
6) uyku haplarıyla uyuyan ben yastıga basımı koyar koymaz uyuyorum..
7) bide yag cogunlugu nerdeyse ordan gidiyo zatenn bu diyet vucuttan sadece yag ve toksinleri atar,baska diyetler gibi kas ve su kaybettirmez..oyuzden de 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi gozukursün..

ha bide yemek ceşitlerimiz asla ve asla az değil...okadar cok yemek ceşidimiz var ki...ama bu topikteki cogu kişi hem calısan hem de cocugu olan kimseler,oyuzden yemek yapmaya inana cok vaktimiz olmuyo...

kolay gelsin canım..

arkadaşım afiyet olsun verdiğin bil.için sağol.
sabah kahvaltım:
2 yumurtalı kıymalı yumurta
3 çilek
domates salatalık
zeytin 8 tane
peynir
ceviz

göğsün nasıl oldu

Canım günaydın.. Sana da afiyet olsun..
Şimdi baktım acısı azalmıştı iltihabı patlamış. Sanırım sadece sivilce.. Sağol Muhencim

Ben 2,5 aydır dukan diyeti yapıyorum şu an için bir zararını görmedim ama bu görmeyeceğim anlamına da gelmiyor elbette...Toplamda 9 ay protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor...Şu an olmasa bile ilerde sağlık sorunu olarak bana geri döneceğinden korkmaya başladım... Fazla protein alımı zararlı konusunda tüm diyetisyenler,doktorlar,uzmanlar birleşiyor mu evet... Bu da bırakmam için yeterli bir sebep bence...Başta çıkan haberleri karalama olarak gördüm ama o kadar diyet varken neden herkes dukan diyetine karalama yapsın bu da bir muamma...Güzel görünmek uğruna sağlığımdan olmak istemem...Karatay daha sağlıklı geldi araştırırken...O yüzden ideal kiloma dukanla ulaşıp koruma sürecinde karataya geçip hatta karatay diyetini beslenme şekline dönüştürmek fikrindeyim...Karatayın 2 tane kitabı var sanırım ikisinide okumak gerekir mi? Ve ilk kitabı hangisi acaba...Teşekkür ediyorum ilginiz içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…