ewet haklısın tamamen proteinle beslenmek sakıncalı....biz ise sadece protein almıyoruz yeterli miktarda karbonhidrat da alıyoruz herguz..ikinci kitabı al,yeşil kapaklı olanı...daha kapsamlı cunku..bide ahmet aydın hocanın tas devri kitabının kalın olanını da tavsiye ederim.biz hem karatay hocadan hem de ahmet aydın hocadan yararlanıyoruz cunku..kolay gelsin canım:))Ben 2,5 aydır dukan diyeti yapıyorum şu an için bir zararını görmedim ama bu görmeyeceğim anlamına da gelmiyor elbette...Toplamda 9 ay protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor...Şu an olmasa bile ilerde sağlık sorunu olarak bana geri döneceğinden korkmaya başladım... Fazla protein alımı zararlı konusunda tüm diyetisyenler,doktorlar,uzmanlar birleşiyor mu evet... Bu da bırakmam için yeterli bir sebep bence...Başta çıkan haberleri karalama olarak gördüm ama o kadar diyet varken neden herkes dukan diyetine karalama yapsın bu da bir muamma...Güzel görünmek uğruna sağlığımdan olmak istemem...Karatay daha sağlıklı geldi araştırırken...O yüzden ideal kiloma dukanla ulaşıp koruma sürecinde karataya geçip hatta karatay diyetini beslenme şekline dönüştürmek fikrindeyim...Karatayın 2 tane kitabı var sanırım ikisinide okumak gerekir mi? Ve ilk kitabı hangisi acaba...Teşekkür ediyorum ilginiz içinde...
ewet haklısın tamamen proteinle beslenmek sakıncalı....biz ise sadece protein almıyoruz yeterli miktarda karbonhidrat da alıyoruz herguz..ikinci kitabı al,yeşil kapaklı olanı...daha kapsamlı cunku..bide ahmet aydın hocanın tas devri kitabının kalın olanını da tavsiye ederim.biz hem karatay hocadan hem de ahmet aydın hocadan yararlanıyoruz cunku..kolay gelsin canım:))
ewet canım....yeşili alıyosun.ahmet hocanında kalın olan kitabını ok.?Tamam karatayın yeşil olanı ve aydın hocanın kitabını alıyorum en kısa zamanda...Karatay diyetinin sarı olanı almaya gerek yok o halde değil mi?
afiyet olsun canım..dun seni okuyunca bana yetişmeye calısan birileri cıktı diye dusunmustum..neyse bugun telafi et artık 3 tabak pilavı.Guzel bi karatay kahvaltisi yaptım
Dünkü 3 tabak bulgura rağmen çok kilom artmamış. O kadar açtım ki kurstan koşa koşa geldim daha ciss seyleri yememek için bulgura abandim
ewet canım....yeşili alıyosun.ahmet hocanında kalın olan kitabını ok.?
kız masallah de nazar degdırcen kendıne:))ideal kilona ulaştıgında artık kilo vermiyosun..vucudun ideal kilonu bilir zaten,ve ondan sonrasını vermez almaz da...dukan hakkında kotu seyler duyuyoruz hep..ama karatayı uyguladıktan sonra bizim hayatımızda hersey olumlu değişti mesela benim:
1) selulitlerim azaldı
2) cildim guzellesti
3) avuc avuc dokulen saclarım artık hiç dokulmuyo-ki tiroidim var dokulmemesi mucize...!
4) artık daha mutluyum ve sabahları saat calmadan kalkıyorum
5) asla uyku sersemi olmuyorum gun içinde az uyusam bile
6) uyku haplarıyla uyuyan ben yastıga basımı koyar koymaz uyuyorum..
7) bide yag cogunlugu nerdeyse ordan gidiyo zatenn bu diyet vucuttan sadece yag ve toksinleri atar,baska diyetler gibi kas ve su kaybettirmez..oyuzden de 5 kilo verince 10 kilo vermiş gibi gozukursün..
ha bide yemek ceşitlerimiz asla ve asla az değil...okadar cok yemek ceşidimiz var ki...ama bu topikteki cogu kişi hem calısan hem de cocugu olan kimseler,oyuzden yemek yapmaya inana cok vaktimiz olmuyo...
kolay gelsin canım..
Guzel bi karatay kahvaltisi yaptım
Dünkü 3 tabak bulgura rağmen çok kilom artmamış. O kadar açtım ki kurstan koşa koşa geldim daha ciss seyleri yememek için bulgura abandim
biberiye çayı kullananlar
1)nasıl demliyorsunuz
2)aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz
2 gündür acayip bi şişlik var vücudumda
1 Kase ezogelin çorbası
Semizotlu yoğurtlu salata
15 kadar kabak çek.
2 tane çiğdem
Üzerine miss gibi kahvemmm
Hepinize afiyet olsun...
Papadiyam evet ısırık bile olsa kaçamak yokoff gerçekten bu hafta boşa gitti canım..
Leylaklarım güzeller uyanınnn hadiiii
Herkese günaydınlar hayırlı pazarlarrr
Hepinize afiyet olsun gününüz güzel geçsin
slm kızlar ben topiğe sık sık yazmasam da takipteyim
66.7 - 67.01 arasında devamlı değişen kilom bu sabah 64.8 gösterdi yaklaşık 2 kg verdim ve devam ediyorum(boy 1.72)
ailem yeter atık böyle iyisin diyorlar ama ben 60 olmak istiyorum çünkü basenlerim de incelsin istiyorum spor olarak ta bir gün 40-45 dk yürüyorum diğer gün izinli oluyorum
hiç aç kalmadan ,kuruyemiş-muz-süt üçlüsü tüketerek ,kendini sıkmadan zayıflamak çok güzel
arada karışık pizzaları götürmemeye karar verdim onun yerine lahmacun yiyeceğim..
--bir de kızlar bir önerim var bu topikte ideal kilosuna ulaşanlar başka bir topikte kilo koruma topiği açabilir-- 4 kg sonra ben de gelirim inş.
slm kızlar ben geldimannemlerde de yürüyüşümü yaptım,kaçamak yapmadım.protein ağırlıklı beslendim.böyle beslenince kilo daha çok veriliyo bence.kendimi harika hissediyorum.ama kabızlık sorunum geçmedi,ilaç aldım bende mecburum artık kullanmaya çünkü form çayı da etkisiz kalıyo artık.
Hoş geldin canım, kaçamak yapmadığın için sana kocaman bir. Aynı şeyi kendim için söyleyemeyeceğim (Kendi cezamı vereyim.) ama bu hafta benim için kötü geçti, inşallah yarın tartıda + çıkmam.
Ayy haklisin papis ya..hayatimda okdar olumlu sey olduki iste anlatmadan duramiyom..kız masallah de nazar degdırcen kendıne:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?