Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ewet haklısın tamamen proteinle beslenmek sakıncalı....biz ise sadece protein almıyoruz yeterli miktarda karbonhidrat da alıyoruz herguz..ikinci kitabı al,yeşil kapaklı olanı...daha kapsamlı cunku..bide ahmet aydın hocanın tas devri kitabının kalın olanını da tavsiye ederim.biz hem karatay hocadan hem de ahmet aydın hocadan yararlanıyoruz cunku..kolay gelsin canım:))

Guzel bi karatay kahvaltisi yaptım
Dünkü 3 tabak bulgura rağmen çok kilom artmamış. O kadar açtım ki kurstan koşa koşa geldim daha ciss seyleri yememek için bulgura abandim

Tamam karatayın yeşil olanı ve aydın hocanın kitabını alıyorum en kısa zamanda...Karatay diyetinin sarı olanı almaya gerek yok o halde değil mi?

Tamam karatayın yeşil olanı ve aydın hocanın kitabını alıyorum en kısa zamanda...Karatay diyetinin sarı olanı almaya gerek yok o halde değil mi?
ewet canım....yeşili alıyosun.ahmet hocanında kalın olan kitabını ok.?

Guzel bi karatay kahvaltisi yaptım
Dünkü 3 tabak bulgura rağmen çok kilom artmamış. O kadar açtım ki kurstan koşa koşa geldim daha ciss seyleri yememek için bulgura abandim
afiyet olsun canım..dun seni okuyunca bana yetişmeye calısan birileri cıktı diye dusunmustum..neyse bugun telafi et artık 3 tabak pilavı. optüm canım.

kız masallah de nazar degdırcen kendıne:))

selam kızlar

kahvaltım

yumurta
zeytın
peynır
salatalık
domates
fındık
omega3
yesılcay

kızlar bır ısırık dahı olsa zararlı seylerden yemeyın benım bu hafta boşa gıttı cok pısmanım

biberiye çayı kullananlar
1)nasıl demliyorsunuz
2)aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz

2 gündür acayip bi şişlik var vücudumda

1 Kase ezogelin çorbası
Semizotlu yoğurtlu salata
15 kadar kabak çek.
2 tane çiğdem
Üzerine miss gibi kahvemmm

Hepinize afiyet olsun...
Papadiyam evet ısırık bile olsa kaçamak yok off gerçekten bu hafta boşa gitti canım..
Leylaklarım güzeller uyanınnn hadiiii

biberiye çayı kullananlar
1)nasıl demliyorsunuz
2)aç karnına mı tok karnına mı içiyorsunuz

2 gündür acayip bi şişlik var vücudumda

Canım suyu kaynat ocağı kapat. İçine biberiyeleri at 2 dk kadar bekle (demlikte yaparsan daha iyi olur) ve hazıırr afiyet olsun tadı da kokusu da çok güzeldir.

Tok karına ya da aç fark etmez bence
Sabah kalktığında 2 günkurusu ile su iç iyi gelir

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr
temizliği bitirdimm. bi tek teras kaldı o da akşama ya da haftayaa artıkk yağmur yağıyoo zatenn sürekliii

kahvaltımm

2 kk haşlanmış köy yumurtası
peynir
süzme
yeşillik
domates-salatalık-biber
1 avuç fındık-badem
yeşil çay
omega3- kuru üzüm
kivi

ne çok yemişimm yaz yaz bitmediii

afiyet olsun cnm.
kaçamaklar çok etkiliyorr gerçekten...

slm kızlar ben geldimannemlerde de yürüyüşümü yaptım,kaçamak yapmadım.protein ağırlıklı beslendim.böyle beslenince kilo daha çok veriliyo bence.kendimi harika hissediyorum.ama kabızlık sorunum geçmedi,ilaç aldım bende mecburum artık kullanmaya çünkü form çayı da etkisiz kalıyo artık.

Herkese günaydınlar hayırlı pazarlarrr

Hepinize afiyet olsun gününüz güzel geçsin

Senin de günün güzel olsun canım. Bu arada ağrının azalmasına çok sevindim. Tekrar çok geçmiş olsun.

Karatay diyeti aslında hayat boyu uygulanacak bir beslenme şekli olduğu için; ideal kilosuna ulaşanlar da bu topikte kalarak devam edebilirler. Aslında onların hep burada olmalarını istediğim için de bunları söylüyorum. Kızlar hiç bir yere gitmeyin hepinizi seviyorum.

Bu arada şu ana kadar yediklerim:

sabah: 1 yerli muz

daha sonra 70 dk yürüyüş

2 yumurta, 1 dilim karışık peynir, salata, 1 çay bardağı ceviz, 4 zeytin, 1 k.k. helva

herkese iyi pazarlar

Hoş geldin canım, kaçamak yapmadığın için sana kocaman bir . Aynı şeyi kendim için söyleyemeyeceğim (Kendi cezamı vereyim.) ama bu hafta benim için kötü geçti, inşallah yarın tartıda + çıkmam.

hoşbulduk tatlımbu hafta iyi kilo verdiğimi hissediyorum ve de çok inceldim.annemlerde herkes iyice zayıfladığımı söyledi.bu gazla hiçbirşey yemedinyoksa yiyecek o kadar güzel şey vardı ki

kız masallah de nazar degdırcen kendıne:))
Ayy haklisin papis ya..hayatimda okdar olumlu sey olduki iste anlatmadan duramiyom.. Bide dun resim ekleyemediydim,ama fizigime cok yakin bi hatun buldum ve avatar yaptim..hersetimiz ayni bu hatunlan,yalniz benim kuccucuk bi futbol topum war gobegimin ustunde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…