Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar
3 mil lesie yaptım duşumu aldım 5 i biryerde cayımı içerken sizi okuyorum .
sonra cocukların yemek hazırlıkları var.
herkese kolay gelsin

hoşbulduk tatlımbu hafta iyi kilo verdiğimi hissediyorum ve de çok inceldim.annemlerde herkes iyice zayıfladığımı söyledi.bu gazla hiçbirşey yemedinyoksa yiyecek o kadar güzel şey vardı ki

kutluyorum ve seni alkışlıyorum arkadaşım darısı benim başıma

hoşbulduk tatlımbu hafta iyi kilo verdiğimi hissediyorum ve de çok inceldim.annemlerde herkes iyice zayıfladığımı söyledi.bu gazla hiçbirşey yemedinyoksa yiyecek o kadar güzel şey vardı ki

Bu kadar kiloyu vermek gerçekten büyük başarı, seni candan tebrik ediyorum. Ayrıca şunu sormak istiyorum. Kendinde gerek sağlık gerekse duygusal anlamda nasıl değişiklikler hissediyorsun? Bizlere motivasyon olması açısından soruyorum.

menun cok guzel genr..afiyet olsun ve löp löp leptin olsun.

leylakcim zeytinyagini denedinmi,1 cay kasigi????pardon bir yemek kasigi..

Son düzenleme:
Oglen yediklerim: Esim gec kalktigi icin ona kahvalti hazirladim ve bende kahvaltilik yedim gene.. Bir avuctan az fazla badem ve findik karisimi,2 gunkurusu,azicik mantarli yumurta,azicik ew yapimi peynir ve kasar..bide birsuru cay..demir hapimi cayla birlikte aldim gene. Bide esiime pastaneden pogaca ve pasta cesitleriyle citir simit aldim bide firindan elimi gercekten yakan bi ekmek..elimi surdum ewet ama sadece dilimlerken.. Bide bunlari alirken yaklasik 25-30 dakika disarda yurudum.

kahvaltıyı çok geç yaptık
kalkınca 2kuru erik 2 bardak su(yine tık yok)

1elma
1kuru erik
2çilek
2kuru üzüm
ev yapımı peynir
zeytin
domates-salatalık-roka
ceviz
omega3 lerim
çay bol su

şimdide form çayı içiyorum:18:

kızlar sağolun...
P.tesi de tatil artık salı günü giderim mutlaka
canım geçmiş olsun ihmal etme derim

tebrikler leylakım hoşgeldin

propycilcim senide tebrik ederim

benimde kahvalta oğluşlar poğaçaları elmalı kurabiyeleri götürdüler
ben yemedim ama dün yemiştim:44:

sağol leylakım..
Benim 11 yaşındaki kızım dün poğaçalardan kaç tane yediğini sorduğumda yemekten sonra 7 tane yemiş oğluş da iki tane ben de kokladım

kutluyorum ve seni alkışlıyorum arkadaşım darısı benim başıma

sağol canım,amin

sağol canım benim...sağlık açsından o kadar iyiyim ki.90 kiloyken 2-3 basamak merdiven çıktıktan sonra tıkanır,hemen nefes nefese kalırdım.hareketlerim yavaş olurdu çok ve çok çabuk yorulurdum.en önemlisi de bu beslenme şeklinden önce sık sık kan şekerim düştüğü için elim ayağım titrer,hafif baygınlıklar geçirirdim.duygusal olarak da kendime güvenim geldi artık.geçen yıl kendimi çok yaşlanmış hissederdim şimdi yaşımdan da genç hissediyorum.istediğim kıyafeti alabiliyorum.kısacası kendimi çok çok beğeniyorum.çok mutluyum.ayrıca eşim kıskançlığından çatlıyo,beni en mutlu eden de bu
QUOTE=propycil;24236998]leylakcim zeytinyagini denedinmi,1 cay kasigi????pardon bir yemek kasigi..[/QUOTE]

denedim tatlım...ben bu sorunu kendimi bildim bileli yaşarım zateno yüzden tüm seçenekleri denedim ama bazen daha da inatçı oluyoişe yarayan şeyler de yaramıyo.o yüzden son çare ilaç alıyorum işte

tebrikler leylakım hoşgeldin

hoşbulduk canımcım

Fzguncum sağol canım çok sızı vardı geçti şükür
tartıda ben napacağım acaba senin gibi ben de canavarı çıkarttım canım

Fzguncum sağol canım çok sızı vardı geçti şükür
tartıda ben napacağım acaba senin gibi ben de canavarı çıkarttım canım

Senin hedefine çok az kalmış, Allah'ın izniyle en kısa sürede verirsin.:)

Ben de daha yolun çok başındayım, ama sanırım doğru yerden başladım. Kaçamaklar olsa da kaldığımız yerden Karatay'a devam.

canım sağol. Vermem gereken kilo 4 kilo ama yavaş g,diyor bu kilolar..
sana da kolay gelsin canım çabucak verirsin zorlanmadan inş.

hayırlı pazarlar...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:2 yumurta,salata
akşam:kereviz,salata..
1 saat yürüyüş,bolca su...

selam kızlar 2. ogunumude yıyıp geldım kahvemı ıcıyorum

1 tabak guvec
1 tabak salata
bırkac fındık
omega3
turk kahvesı

leylakcım hosgeldın senın adına sevındım bıdenem

merhaba kızlarr alışverişimi yaptımm
tam zamanında eve gelmişim ki eve girdim bi yağmur bastırdı sormayın...

yemeğimi de yedimm

1tabak kabak yemeği
1 tabak semizotu salatası
süzme yoğurt
1 avuç fındık-badem karışımı
omega 3- kuru üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…