hoşbulduk tatlımbu hafta iyi kilo verdiğimi hissediyorum ve de çok inceldim.annemlerde herkes iyice zayıfladığımı söyledi.bu gazla hiçbirşey yemedin yoksa yiyecek o kadar güzel şey vardı ki
hoşbulduk tatlımbu hafta iyi kilo verdiğimi hissediyorum ve de çok inceldim.annemlerde herkes iyice zayıfladığımı söyledi.bu gazla hiçbirşey yemedin yoksa yiyecek o kadar güzel şey vardı ki
menun cok guzel genr..afiyet olsun ve löp löp leptin olsun.
1 Kase ezogelin çorbası
Semizotlu yoğurtlu salata
15 kadar kabak çek.
2 tane çiğdem
Üzerine miss gibi kahvemmm
Hepinize afiyet olsun...
Papadiyam evet ısırık bile olsa kaçamak yokoff gerçekten bu hafta boşa gitti canım..
Leylaklarım güzeller uyanınnn hadiiii
leylakcim zeytinyagini denedinmi,1 cay kasigi????pardon bir yemek kasigi..slm kızlar ben geldimannemlerde de yürüyüşümü yaptım,kaçamak yapmadım.protein ağırlıklı beslendim.böyle beslenince kilo daha çok veriliyo bence.kendimi harika hissediyorum.ama kabızlık sorunum geçmedi,ilaç aldım bende mecburum artık kullanmaya çünkü form çayı da etkisiz kalıyo artık.
canım geçmiş olsun ihmal etme derimkızlar sağolun...
P.tesi de tatil artık salı günü giderim mutlaka
canım geçmiş olsun ihmal etme derim
tebrikler leylakım hoşgeldin
propycilcim senide tebrik ederim
benimde kahvalta oğluşlar poğaçaları elmalı kurabiyeleri götürdüler
ben yemedim ama dün yemiştim:44:
kutluyorum ve seni alkışlıyorum arkadaşım darısı benim başıma
Bu kadar kiloyu vermek gerçekten büyük başarı, seni candan tebrik ediyorum. Ayrıca şunu sormak istiyorum. Kendinde gerek sağlık gerekse duygusal anlamda nasıl değişiklikler hissediyorsun? Bizlere motivasyon olması açısından soruyorum.
tebrikler leylakım hoşgeldin
Hoş geldin canım, kaçamak yapmadığın için sana kocaman bir. Aynı şeyi kendim için söyleyemeyeceğim (Kendi cezamı vereyim.) ama bu hafta benim için kötü geçti, inşallah yarın tartıda + çıkmam.
sağol canım,amin
sağol canım benim...sağlık açsından o kadar iyiyim ki.90 kiloyken 2-3 basamak merdiven çıktıktan sonra tıkanır,hemen nefes nefese kalırdım.hareketlerim yavaş olurdu çok ve çok çabuk yorulurdum.en önemlisi de bu beslenme şeklinden önce sık sık kan şekerim düştüğü için elim ayağım titrer,hafif baygınlıklar geçirirdim.duygusal olarak da kendime güvenim geldi artık.geçen yıl kendimi çok yaşlanmış hissederdim şimdi yaşımdan da genç hissediyorum.istediğim kıyafeti alabiliyorum.kısacası kendimi çok çok beğeniyorum.çok mutluyum.ayrıca eşim kıskançlığından çatlıyo,beni en mutlu eden de bu
/QUOTE]
Canım cevapladığın için çok teşekkürler, darısı hepimizin başına, çok öpüyorum, sevgiler.
Fzguncum sağol canım çok sızı vardı geçti şükür
tartıda ben napacağım acabasenin gibi ben de canavarı çıkarttım canım
sağol canım,amin
sağol canım benim...sağlık açsından o kadar iyiyim ki.90 kiloyken 2-3 basamak merdiven çıktıktan sonra tıkanır,hemen nefes nefese kalırdım.hareketlerim yavaş olurdu çok ve çok çabuk yorulurdum.en önemlisi de bu beslenme şeklinden önce sık sık kan şekerim düştüğü için elim ayağım titrer,hafif baygınlıklar geçirirdim.duygusal olarak da kendime güvenim geldi artık.geçen yıl kendimi çok yaşlanmış hissederdim şimdi yaşımdan da genç hissediyorum.istediğim kıyafeti alabiliyorum.kısacası kendimi çok çok beğeniyorum.çok mutluyum.ayrıca eşim kıskançlığından çatlıyo,beni en mutlu eden de bu
/QUOTE]
Canım cevapladığın için çok teşekkürler, darısı hepimizin başına, çok öpüyorum, sevgiler.
amin canım
Senin hedefine çok az kalmış, Allah'ın izniyle en kısa sürede verirsin.:)
Ben de daha yolun çok başındayım, ama sanırım doğru yerden başladım. Kaçamaklar olsa da kaldığımız yerden Karatay'adevam.
hoşbulduk canım benimselam kızlar 2. ogunumude yıyıp geldım kahvemı ıcıyorum
1 tabak guvec
1 tabak salata
bırkac fındık
omega3
turk kahvesı
leylakcım hosgeldın senın adına sevındım bıdenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?