bugünkü yeme faslı da bitti
1.öğün:
2 yumurta
domates
salatalık
pastırma
peynir
zeytin
omega 3
2.öğün:
1 kase domates çorbası
3 avuç içi kadar kabak mücver
yarım kase yoğurt
spor:bugün dinlenme günüm:124::124:
Canım afiyet olsun sanaSen avatarını değiştirsen artık.. Çok seviyorum avatarını ama sen çıtır hatun oldun değil mi?
sağol canım...sen istersin de ben değiştirmez miyim tatlım,hemen güzel bişey bulup değiştiriyorum
akşam menüm
1 tabak mercmimekli bulgur pilavı
salata
10 tane fındık
saat 17 de bitti
Patlıcanlı yemek tarifi istiyorum kızlar.
Eskiden patlıcanları kızartırdım, şimdi nasıl yapayım. Fırında pişirilince aynı aynı tadı alırsın diye duydum. acaba fırında nasıl pişiriliyor?
Canım ben cevap vereyim.. Patlıcanlara zeytinyağı döküp fırına ver kızartmak yerine böyle yapıyoruz
Ben 2,5 aydır dukan diyeti yapıyorum şu an için bir zararını görmedim ama bu görmeyeceğim anlamına da gelmiyor elbette...Toplamda 9 ay protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor...Şu an olmasa bile ilerde sağlık sorunu olarak bana geri döneceğinden korkmaya başladım... Fazla protein alımı zararlı konusunda tüm diyetisyenler,doktorlar,uzmanlar birleşiyor mu evet... Bu da bırakmam için yeterli bir sebep bence...Başta çıkan haberleri karalama olarak gördüm ama o kadar diyet varken neden herkes dukan diyetine karalama yapsın bu da bir muamma...Güzel görünmek uğruna sağlığımdan olmak istemem...Karatay daha sağlıklı geldi araştırırken...O yüzden ideal kiloma dukanla ulaşıp koruma sürecinde karataya geçip hatta karatay diyetini beslenme şekline dönüştürmek fikrindeyim...Karatayın 2 tane kitabı var sanırım ikisinide okumak gerekir mi? Ve ilk kitabı hangisi acaba...Teşekkür ediyorum ilginiz içinde...
canım ben de dukandan sonra karataya geçtim..ve zeytin,kısır,lahmacun,günkurusu özlediğim ve kavuştuğum yiyecekler çok mutluyum çok..
bakalım yarın tartı bu duruma ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?