Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar benden bugünlük bu kadar, yarına çok işim var bu saatten sonra artık ne kadarını yetiştirirsem...
kendinize çok iyi bakın, bol leptinli geceler, öpüldünüz

Nasılsınız

Bugün günüm hep yollarda geçti,gezdik,,tabii karatay falan hak getire.Bakalım yarın ne olucak?

Sabah kahvaltısı peynirli ve yumurtalı fırında ekmekler(2 dilim)

Öğlen;mercimek çorbası

Akşam;yarım kıymalı pide,fasulye piyazı,avuç içi kadar trabzon ekmeği,ayran

1 top dondurma

afiyet olsun canım..sana imrenmemek elde değil...

canım bi tarif de benden kaynanamın en sevdiğim yemeklerşnden biri.. minik top kofteler yap kıyma,ince dogranmıs sogan,karabiber,kimyon ve kırmızı biberle..
daha sonra pijama soydugun patlıcanları halka halka kes..bi patlıcan bi kofte seklinde fırın tepsisine dizip ustune zeytinyagı salca karısımını dok..uzerini domates biber le susle ve fırına ver..ha bide en son pişmeye 5 dakka kala uzerine sarımsak dogra..missssss gibi oluyo canım..

Leslie ile 3 mil yapacağım birazdan ardından duşumu alır dizilerimi izlerim kızlar öptüm sizleri
kızınla eglence vakti desene..şimdiden alıştır cimcimeyi spora:))))))

canım ben 29 yasındayım..ama porsiyonları benimki kadar tutmamanı tavsiye ederim ay sorma o gobegi yaaa hiç ayva olamadı zavallı...futbol topunda yıllardır..olsun elimi koyacak biyer bulamadıgım zaman iyi iş goruyo

salata
3 adet omega
4 su bardagı ayran
1 adet adana
4 adet tavuk incik

ayyy gene cok oldu
yazmaya utanıyom walla
ay bide elimin içi kadar ıncecik yufka ekmek(((

Son düzenleme:
vicdanımı rahatlatmak için 3 mil lesie yapıyım dedim ama yok vücudum kabul etrmedi 1 mil le olayı kapattık .iyisimi gidip yatıyım sabah ola hayr ola
bildirimler kaca kadar yapılıyor.

Sanırım evine kaldığın yere çok alışmışsın canım ne güzel Sağol canım doktordan gelir gelmez yazacağım size

Sersumcum dukanı uygulamak da zormuş.. Çok sağlıksız olduğunu da düşünüyorum artı o kadar zaman yasaklılardan yeme kilo verince saldırılır fasulyeye vb sonra hopp kiloları al.
Canım senin metobolizma şaşmıştır. Dukan sonrası karatayla biraz izin ver uyum sağlasın.. Ben de yavaş veriyorum ama sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum mutluyum

sabah kahvaltım(09:30)
2 ceri domates
1 salatalık
peynir
10 zeytin
2 cilek,5badem cagla
1 adet koy yumurtası
2 tatlı kasıgı süzme yogurt
1 caybardagı ceviz

öglen yemegim(14:20 bitti)
köy yumurtalı pırasa kavurması
4 adet cig köfte (dün aksam misafirlikte reddettiklerim)
1 kupa ayran

aksam yemegim(19:20 bitti)
ıspanak yemegi
taze bakla yemegi
3 ceri domates,avuc ici kadar peynir,10 zeytin

Canım sabah aç karına ve wc den sonra tartılıyoruz. Sabah vaktin olsaydı da tartılıp öyle yazsaydın keşke
Neyse 200 gr vermişsin (dediğim gibi tartılırsan farklı olacak)ben verememiş olabilirim

Canım afiyet olsun
Ben o çiğ köfteleri yerdim sana

Canım çok sağol.. Eylül ayında emzirmeyi bıraktım kademe kademe ama sol göğsümde biraz süt kalmıştı. Bugün göğsümü sıkınca hafif sütte geldi. Galiba dediğin gibi kafamdaki soru işaretlerime ışık oldun sağol..

23 nisandaki görevinde kolaylıklar dilerim. Sen bu yazıyı geçtikten sonra okuyacaksın o zaman geçmiş olsuuunn inş. hava güzel olur

Topikte öğretmenimiz çok yarın hepimize kolay gelsin arkadaşlar güzel bir hava güzel bir bayram olur inşallah. Kolay gelsin hepimize...

ahh kızlarr aaahhh
en son size bildirim yaptıgımda 1 hafta sonra regl olacağım demiştim bu haftam biraz şiş vucutla oluyo demiştim
sonrasında dedem hastalandı hastaneye yattı...
evi misafirler bastı...
ben tam 3 hafta daha regl olamadım ve vucudum şiştikçe şişti tabi bu arada ben yemeye başladım...
sonrasında babam hastalandı. ve bugun oldu.... tabiki 59 dan 55e düşen kilom oldu mu size 57.5((((
baktim olacak gibi değil. kavitasyon ve lenf zımbırtısına başladım ilk seansa dün gittim salı da ikincisine gideceğim. ama şu var ki badem fındık ceviz gibi
asıl besin kaynaklarımızı alamıyorum. fırsat bulup alışverişe cıkamadım... inşallah hayırlısı ile salı günü alışverişimi yapıp Karatayıma geri döneceğim. çok mutsuzum. sizlerden ayrı kaldım. umarım hepinizin desteği ile harikalar yaratmaya geri döneceğim bu sabah telefonumun hatırlatması çaldı
"Selin harikasın 10 kilo vermiş olman gerekiyor" diye bir alarm sesi ile uyandım... ama nerde?????? şimdiki umudum mayıs 20 de 50 kiloya inmiş olmak üstelik sıkılaşmış bir vucut ile.
ben yeniden düzenli beslenmek istiyorum.

1 saat pazarda yürüyüsüm yaptım hafif tempolu sonra geldim o hızla kosu bandında 5.5 hız ile 280 kalori harcadım 5km 250 m 60 dk yürüdüm

Bildirim: 23.04.2012
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 56.8
Bu hafta: 56.2
Fark: - 0.6 kg haftalar sonraa sonundaaaa
Toplam fark: - 16.6 kg
Beden:38
Boy: 1.66
Hedef: 55

% 1.056
kızlar bildirimi kime göndereceğimi bilmiyorum.ilgilenirseniz seviniirim. törene gideceğim.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇOCUK bYRAMI MIZ kutlu mutlu olsunnnn

Gunaydin kizlar,nasilsiniz

Bilgisayar acilmiyor,telefondan yaziyorum.

Gecen hafta 69.6 kg

Bu hafta. 69 kg

Fark. 0.6 kg

Yuzde. 0.87

23 Nisan kutlu olsun hepimize,ogretmenlerimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…