Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim:23/04/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 65.5kg Bu hafta:64.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:55.5kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.5 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım? 23 Nısan Ulusal Egemenlık ve Cocuk Bayramımıız Kutlu Olsun

günaydın herkese,
umarım hepiniz kilo vermişsinizdir, bana gelince nazlı gitmeye başladı.yürüyüş yapmamam ve kuruyemişi abartmam en büyük etken.kendimi toparlamak istiyorum. uzun süre tartının ibresi oynamayınca moralim bozuluyor.desteklerinizi bekliyorum

geçen haftaki kilo:84,1
bu haftaki kilo:84
verilen kilo: -0,1 kg
verilen kilo yüzdesi:0,119

umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenler üzülmesin.listeyi yapan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim,ellerine saglık.

Son düzenleme:
Rumuz:Kaunos
Bildirim tarihi:23/04/2012
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Geçen hafta:84,6
Bu hafta:83,9
Fark:-700gr
Toplam fark:-5,3
Beden:44
Boy:170
Verilen kilo yüzdesi:0,8274

Herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun! Kardeşimin okuluna gösterileri izleye gidiyorum

Meyve az tuketın,aksam saat sekızden sonra asla yemeyın ayran,sut ıcebılırsınız.Bakın hoca ne demıs "807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 01?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay"

Çocuğun nasıl oldu sonuçlar nasıl doktora gidecektin ya merak ettim. Tekrar geçmiş olsun

Bildirim: 23/04/2012
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 59.50
Bu hafta: 59.300
Fark:-0.200 kg
Toplam fark: 5.2 kg
Beden: üst 38 - alt 40
Spor: 3 gun yuruyus(40 dk) + 2 gün 3 mil leslie yaklaşık 8 saat bilg. başında çalışma + 1-2 saat ev işi
Boy: 1.66
Hedef: 55 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.336

Artık her gün 3 mil leslie yapacağım tüm hafta uğraştım 200 gr cık vermişim. Neyse buna da şükür

Tartılar yüzünüzü güldürsün emeklerinizin karşılığını almışsınızdır inş. Kızlar öptüm hepinizi
Öğleden sonra görüşürüz
Kahvaltımı da yazayım ööle kaçayım:

Sabah

2 Haşlanmış yumurta
2 adet günkurusu
5 ç.li kara üzüm
3 çeri
1 biber
ş.siz çay
4 çilek
yarıma yakın muz
1 kaşık süzme yoğurt
3 omega 3 kapsül
badem

sevgili Gül 63
bende tam size mesaj yazacaktım.sizi takip edip karataya başladım.azminize ve başarınıza hayranım. dikkat ediyorum genellikle tek çeşit ve iki öğün yiyorsunuz.sürekli kilo vermenizde bu mu etkili oluyor acaba?aslında saat sekizden sonra bende yemiyorum.öğünlerimde yemek çeşidi fazla oluyor. ayrıca acıkmamayayım diye fıstığı fazla yiyorum. siz baştan berimi iki öğün yiyorsunuz. yağ oranını hiç ölçtürdünüz mü ,giden yağdan mı gidiyor? istikrarınızın en önemli nedeni sizce ne, cevaplarsanız sevinirim

Rumuz :emeluludas
Başlangıç tarihi :15.03.2012
Başlangıç kg :84,700 kg
Geçen hafta : 80,700 kg
Bu hafta :79.500 kg
Fark :1,200 kg
Toplam fark :5.200 kg
Beden :44
Spor :hergün en az 15.000 adım attım
Boy :1.70
Hedef : 65
Verılen kılo yuzdesı:1,239 (doğru hesapladığımdan emin değilim kontrol edermisiniz)

evet arkadaşlar geçen hafta 80,700 kg bu hafta acaba 79u ucundan da olsa görebilecekmiyim diye düşünüyordum ve oldu 79,500 kg çok mutluyum ve motivastonum iyice arttı sizleride sürekli takipteyim iyi günler herkesin bayramınıda kutlarım

kahvaltımıda yazayım gerçi birazşey yok ama olsun soumluluğumu yerine getireyim :)

1 avuç ceviz
1 ince dilim kaşar peyniri
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay

kızlarr çok özledim siiziiiiiii,
1 haftadır memleketteydım maalesef int. yoktu yanınıza uğrayamadınm nasılsınız bol bol kiloloar gitmiştir umarım

ama ben maaalesef memlekette olmanın verdiği bir dezavantajı tasıyorum üzerimde elimden gedliği kadar dikkat etsemde anne yüreğinin şefkatli ellerinde mis kokular içinde buldum kendimi ve tartının bana +100 gr hediye etmesine vesile oldum
neyse kahvaltıya üniv. deki ev arkadaşım gelecek eşi ve bebişiyle hazırlık yapmam gerek.... sizleri seviyorumm

Rumuz:gokcenbike
Bildirim tarihi:23/04/2012
Başlangıç tarihi:07/03/2012
Geçen hafta:67,8
Bu hafta:67,9
Fark:+100gr
Toplam fark:3.700
Beden:42
Boy:170

Yüce Türk Milletinin sonsuza dek ebedi kalmasını temenni ediyorum ve 23 Nisanımız çocuklarımıza ve ulusumuza kutlu olsun .....

Verilen kilo yüzdesi:0,8274

canım günaydın cmt.aldık sonuçları 1-2 değeri yüksek çıktı alerjik bişeymiş kabarıkları arttı.dr.bi hap verdi bide şurup ama hapı kulanmakta tereddütlüyüm kortizonlu bi ilaç ve yan etkilerinden dolayı.mahvoldum 3 gündür haliyelede bişeyde yemiyorum kilo vermişim keşke diyorum çok kilo alsaydım bende kızıma bişey olmasaydı...içim acıyo ağlıyorum sadece...

Bildirim:23.04.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:02.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:71,7
Bu hafta:70,4
Fark:1,300
Toplam fark:6,600
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef:57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :%1,813

merhaba kızlar
misafirim geldi çok yoğunum bildiirimi yapıp kaçimmm

başlangıç:69.5
geçen hafta:64.9
bu hafta:64.6
fark: -0.3
hedef:57
yüzde: 0.462

Gunaydin gunaydin gunaydin

23 nisan hepimize tum ulkemize kutlu olsunnnn :))

Kizlar bilmem farkediliyormuyum ama ( tam 1aydir dogru durust yaninizda yokum
Yoklugummmm farkediliyormu kiiiiiiii :)
Sozlesmiscesine yatili misafirlerin biri gidiyor biri geliyor
Deliricem
Yorgunlugu bir tarafa ,ev yemekten gecilmiyor
Dolasiyla diyet yalan oldu
Bu hafta hic kilo vremedim
Bugun son tur,umarim tabi,misafirim geliyor
Carsamba gidiyorlar
Ve ben artik spor +diyet sahalara donucem isallah

Gecen hafta 67.2
Bu hafta 67.2
Yuzde 0

Hepnizi kocaamaaaannn opuyorummmm

Şehir dışındayız.. Bildirim yapamam diye düşünmüştüm ama hemen yapıp çıkıcam...

Rumuz:esub
Geçen hafta: 59,9
Bu hafta: 59,9

Kilom değişmedi. Hepinizi çoookk öpüyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutluyorum herkesin.

Ya ben de oncelerı yanı ılk 5.5 ay 3 ogun ızın verılen seylerden 3 ogun yEdım,zamanla tokluk basladı bende hoca buna ınsulın dırencının kırılması dıyor,bu arada 3 ogun yerken de ayda 4 kg kadar verıyordum.Sonra omega3 kapsullerı de almaya basladım,o da dıyete faydalı oldu,ızın verılen seylerden yemeye devam edın derım,gıderler kılolar,akıl tartınıza bakın,benım eskı model bır tartım var o yEtıyor bana.Yaglarım var hala ,sevgıyle ugurlayalım onları.Kolay gelsın hepımıze .................bıraz. Sabır sonrası gelır " Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokumGıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. "

rumuz:muhen
başlangıc tarihi:1.4.2012
başlangıc kilo:85,5
gecen hafta :84,00
bu hafta :82,3
fark:1,700
toplam fark:3,2,
beden :48-46
spor:hergün leslıe ile 3 mil
boy:164
hedef:?
verilen kilo yüzdesi:nasıl hes.bilmiyorum.

Gunaydin kızlar,
3 gündür yoktum.. Şehir dışında gorumcemdeydik
3 gün boyunca diyeti uygulamaya çalıştım ama nafile ;( olmadı
Ama morel bozmak yok !!!
Kaldığım gibi bugünden itibaren dvm edeceğim ..

Herkeze basarılar , bol hareketli güzel günler ...

Canım gördüğüm kadarıyla sen listede değilsin .saphiryala görüştün mü...

23 nisan ulusal egemenlik cocuk bayramınızı kutlu olsun, nice senelere...

Bildirim:23 NİSAN 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta: 57.8
Bu hafta:57.8
Fark:000000000
Toplam fark:13.3
Beden:38 ÜST 40 ALT
Spor:580 DK YÜRÜYÜS (9,5 SAAT)
Su:2 LİTRE
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0

bu hafta sanırım vücud kendini korumaya aldı cünkü hafta ici tartılmıstım 57.7 cıkmıstım ooo sevinmiştim veriyorum diye ama bu sabah sonuc üzdü beni artık haftaya inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…