Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

saol canım...dediğim gibi bugün kötü bir gündü mazeret diil ama haklısın nettim ben..çok pişmanım çok ..:26::26:içimdeki canavara engel olamadım
bundan sonra söz böööle kaçamaklar yok telafi edicem...

Allahım nazarlardan korusun canım

tesekkürler bitanem benim göbegimin 10 cm incelmesi beni sok etti valla cok mutlu oldum bazen kilo veremiyoruz ama sıkılasıyoruz demek ki yani üzülmemek gerek

tebrikler güleryüzcüm,süpersin

tesekkürler hayatım sıkılastıgıma cok sevindim kilo veremedim ama mutluyum yinee göbek 10 cm gitmis oleyyy:119:
Bu arada Leylak84 ve güleryüz arkadaşlarım sizi de ayrıca çok tebrik ediyor ve maşallah diyorum.

tesekkürler arkadasım benim darısı senin kiloların basına elbet bir gün kurtulacagız kilolarımızdan

kızlar 71. 700 iken ölcüm yapmısım

bel:89 cm
basen:109 cm
gögüs:100 cm
göbek:106 cm ne kadar korkunc sayılarmıs ama hepsi geride kaldı allahıma sükürler olsun

belden :16 cm incelmisim
basenden:14 cm incelmişim
gögüsden:13 cm incelmişim
göbekten:21 cm incelmisim

toplam:64 cm incelmişim 140 günde 13.300 gr vererek .119:

hedef:90-60-90 olmak inşallah

3.ogunum;
1 kase nohutlu bamya yemeği
1 kase sebezeli bulgur pilavı
Sanırım bulgur fazla kaçtı hala şiş hissediyorum kendimi ...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve. Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1114.webp
    14 KB · Görüntüleme: 44
  • $a333336.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 65
Bence haftada 1 kg çok iyi bir rakkam. Ayrıca bunun sağlıklı da olduğunu düşünüyorum. Öte yandan hastalanmışsın da buna rağmen 1 kg vermek süper , durmak yok devam.

canım benim 1 hafta diil 2 hafta:44::44:
onun için yavaş geldi bana ama yine de sabır

ay sorma yaw herkes senin gibi soyluyo.. Maalesef var kilo takinti,son bi senede oldu,ondan once hep kilo almaya calisirdim salak gibi(47 kiloyken)..ay bidaha tobe yani kilo almak..benim kocisde asla zayiflamami soyluyo
Bide senin kilon cok iyi aslinda,sonucta 2 cocuk annesisin..ben ne anneler biliyorum..ama tabi genede ver canim,manken gibi olmanin hickimseye bi zarari olmaz...
canim tebrik ediyorum..

Cok gecmis olsun canim,vucudumuzu dinlemek lazim arasira ve kontrolleri yaptirmak lazim..bise cikmadigina sewindim..

Merhaba kızlar,
Dün de bildirim yapamamıştım.
Dün Sabah: menemen peynir zeytin omega3 badem 1 kuru incir
Akşam: balık salata

Bugün Sabah: omlet zeytin peynir omega3 badem 2 kuru incir
Öğle: köfte salata ayran
Akşam: yoğutlu semizotu

saol canım..

selam kızlar,

yıllardır kilolarıyla savaşan ,bu kilolar yüzünden hayatı kendime zindan etmiş bir obezim...kitabı okuyunca 'işte'dedim,artık bitti,bu sefer herşey hallolacak!
10 gündür diyeti harfiyen uyguluyorum...ne bir kilo verebildim,ne de bir cm incelebildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…