İlk önce geçmiş olsun diyorum canım.. Sevindim bişeyçıkmadığına
Canım önce tebrik ederim 1 kilo vermişsin..
Ben de ondan yedim ama küçüklerden yarımdan az fazla nettin canım 2 taneyi yemeseydin keşke
Bu arada Leylak84 ve güleryüz arkadaşlarım sizi de ayrıca çok tebrik ediyor ve maşallah diyorum.
sağol canım benim...bir tek ben mi hepimiz azimliyiz,kararlıyız,karataycıyız
tebrik ediyorum canım ..darısı başımıza
Allahım nazarlardan korusun canım
tebrikler güleryüzcüm,süpersin
Bu arada Leylak84 ve güleryüz arkadaşlarım sizi de ayrıca çok tebrik ediyor ve maşallah diyorum.
Canım afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun. Bu arada 1 kg vermişsin onun için de tebrikler.
saol canımaz biraz ama :18:
Ayyy çok mutlu oldum Fzgunum ve Fizoficim canlarım.. Darısı sizlerin başına olsun inşallahCanım bu hafta güzel kilo vermişsin sen
Bence haftada 1 kg çok iyi bir rakkam. Ayrıca bunun sağlıklı da olduğunu düşünüyorum. Öte yandan hastalanmışsın da buna rağmen 1 kg vermek süper, durmak yok devam.
ay sorma yaw herkes senin gibi soyluyo.. Maalesef var kilo takinti,son bi senede oldu,ondan once hep kilo almaya calisirdim salak gibi(47 kiloyken)..ay bidaha tobe yani kilo almak..benim kocisde asla zayiflamami soyluyoSen benim gibisin yaa
Arkadaşım senin küçücük bir göbeğin var kesin ben de öyleyim kilo takıntım varAzıcık kilo alsam vermek için uğraşıp dururdum ama böyle de olmak gerek.. Çünkü Kilo üstüne kilo alınca vermek de <orlaşıyor. Bir de eşim ince olmamı istiyor
canim tebrik ediyorum..23 mart 2012 kilom:60.700
bel:77cm
göbek:95 cm
gögüs:90 cm
basen:97 cm
baldır:60 cm
23 nisan 2012 kilom:57.800
bel:73 cm
göbek:85cm
gögüs:87cm
basen:95cm
baldır:58 cm
kızlar tam 21 cm incelmisim:119:
Cok gecmis olsun canim,vucudumuzu dinlemek lazim arasira ve kontrolleri yaptirmak lazim..bise cikmadigina sewindim..selam kızlar ..bugün saat 09;00dan 14:00 a kadar hastanede olduğumdan bir öğün va bir serum yedim:2:2 haftadır üşütmem geçmedi ve beni tedirgin eden 3 günlük bir sırt ağrım vardı..malum 20li yaşlarda insanlar bile kalp krizi geçirebiliyor artık..insan endişeleniyor..neyseki 5 saatlik hastane macerası sonucunda korkulacak birşey olmadığı ortaya çıktıöğle menüm
2 lahmacun ayran
bol salata
ama sonrası çok cısss 2 adet mini magnum..tamam tamam sizle beraber ben de cezamı kesiyorum
ayrıca bugün pazartesi
rumuz:sersum
başlangıç tarih:07 nisan2012
başlangıç kg:82,00
şimdiki kg:81,00
fark :1 kg
spor:yok
hedef kg:70 kg:18: çok yavaş gidiyorum( 20:
bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
ay sorma yaw herkes senin gibi soyluyo.. Maalesef var kilo takinti,son bi senede oldu,ondan once hep kilo almaya calisirdim salak gibi(47 kiloyken)..ay bidaha tobe yani kilo almak..benim kocisde asla zayiflamami soyluyo
Bide senin kilon cok iyi aslinda,sonucta 2 cocuk annesisin..ben ne anneler biliyorum..ama tabi genede ver canim,manken gibi olmanin hickimseye bi zarari olmaz...
canim tebrik ediyorum..
Cok gecmis olsun canim,vucudumuzu dinlemek lazim arasira ve kontrolleri yaptirmak lazim..bise cikmadigina sewindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?