Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ayyy çok mutlu oldum Fzgunum ve Fizoficim canlarım.. Darısı sizlerin başına olsun inşallah Canım bu hafta güzel kilo vermişsin sen
sağol canım bisiklet sürdüm ya dağ bayır dayanamadı yağlar napsın

tebrik ederim canım ya harikasın

Merhaba..bi sakin ol canim once..neden veremedin acaba,ikinci kitaptaki sebeplere bi goz attinmi..yada bi kac gun daha sabret ve bizimle kal,burda yardimci oluruz sana neden veremedigin konusunda ok..

Merhaba
ben kitabı şuan satın almak üzereyim acaba okumuş olan ve online olan biri bana söyleyebilir mi sadece 2. kitabı almam yeterli olur mu ?

Rumuz:handan_06
Bildirim tarihi:23/04/2012
Başlangıç tarihi:01/12/2011
Geçen hafta:63.2
Bu hafta:62.9
Fark:-300 gr
Toplam fark:-7,4
Beden:38
Boy:168

Herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlu olsun!
bildirimi çok geç yaptım kusura bakmayın şehir dışındaydım malum 3 gün tatil vardı umarım herkesin sonuçları iyidir

iyi bayramlar güzeller
bugün çok yoğundum o yüzden gelemedim hiç.yarın da yoğun olucam.bu hafta 200 gr. + daydım bu haftada lisetede olmayıvereyim sorun değil,zaten son zamanlarda lisetedeki yerim hep moral bozucu oluyor.neyse öptüm şimdilik sizi

Merhaba kızlar,
Bugün bir anda misafir geldi, giremedim nete. En sevmediğim şeydir son dakika misafiri.
Bir de bahçede mangal yaptılar. Ben de haliyle mangalla yaptım 2. öğünümü(Allah'tan 4 saat ilkesine uydum yine)
2. öğünüm(16.20'de bitti): patlıcan salata, domates, biber,3 tavuk şiş, 6 tavuk kanat, 2 mantar oldu.
Daha sonra da acıkmadım sadece 19.30'da bir kupa süt içtim.
su: toplamda 4 litreyi geçtim sanırım. (mangal biraz tuzluydu)
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
birde bizim ev müstakil, her gün 40 kere odaya çıkıp iniyorum. Her çıkış 2 kat demek :)

Listeyi gördüm, yapan arkadaşın ellerine sağlık:)
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo veremeyenler de haftaya verirler, üzülmesinler ve bırakmasınlar Karatay ile yaşamayı diyorum

merhaba kızlarr:)
kilomuu haftaya sölicemm çünkü duraksama evresndeydmm hiç veeremedm asma moralimi bozmuyorm :)

sabah 10 da : 2 yumurta-peynir-zeytin-domates-salatalık-biraz helva ve çay

akşam 16.00'da : 1 tabak haşlanmış karnıbahar-yoğurt-zeytin-ceviz

bol bol çay-deminde bir bardak ayran içtim..2 litrede su içtimm

slm kızlar dün itibariyle cezam doldu ve artık özgürüm

beni soran arkadalarımaı gördüm ama cevap yazamadım

yürüyüşü hiç aksatmadım spora devam

bugun 23 nısanla gectı tören vs derken bıldırım yyapamadım ama kilom 59.8 idid 100 gr verdım sadece bu hafta olsun ıyıyım kılo anlamında

ama bıraz hastyım ve cokk başım agrıyo mıgrenım 5 gundur devam edıyor

şimdilik hoşcakalın görüşürüzzz

Bugün 23 Nisan Egemenlik Bayramı, hepinizin bayramı, geç oldu ama, kutlu olsun...
çok yoğun ve yorucu bir gündü...
bayramımız çooooooook güzeldi tam üç saat sürdü...
eski öğrencilerim de gelmiş özlemişim kerataları, konuştuk, hasret giderdik, fotoğtaf çekindik...
kızımı da götürdüm o da çok eğlendi mutlu oldu, tam bir çocuk bayramıydı yaniii...

neyse efendim ben menümü bildiriyim ve geçmişe doğru bi uzayım artık ne kadar okuyabilirsem, bugün kimler ne kadar kilo vermiş bakalım????

Sabah - karatay kahvaltısı (tek yumurta, ikincisini vakit darlığından yiyemedim)

Öğlen - kırçan kavurması
4 biber dolması
1 avuç badem
2 günkurusu

Akşam - 1 tabak zeytinyağlı ıspanak
1 avuç badem
2 günkurusu

öğlen ve akşamki kuruyemişlere ve kuru meyvelere açıklık getiriyim hemen, reglim yaklaştı ve ben doymuyoruuuuuuuuuuuuuuummm
Propycl'in (adını doğru yazmışımdır inşallah:44:) kurdu benim içime girdi herhalde

gecmiş olsun .magnumlarada olan olmuş zaten onun için bence afiyet olsun

herkese iyi akşamlar
bugün temizlik yemek derken çok yoruldum

öğle yemeğim
brokoli çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
cacık

akşam yemeğim
kabak yemeği
mercimek köftesi
domates-salatalık-yeşillik
akşam yemeğini daha doğrusu mercimek köftelerini çok kaçırdım
birde geç yedim saat 8di yemek bittiğinde şimdi midem çok rahatsız
yemesem olacaktı ama gözüm doymadı

vallahi muhteşemsin.tebrik ederim .o korkunc sayılara bende aşağı yukarı sahibim .bakalım benim sonum ne olacak

çok geçmiş olsun canım, benim kızımda da allerjik bir kaşıntı var 5 aylıktan beri ve bunun için şurup ve krem vermişlerdi, krem maalesef kortizonluymuş ve ben bunu çok geç farkettim, vücudunda biraz tüylenme oldu inşallah geçer sonradan...
eğer imkanınız varsa başka bir dr. a daha danışın, kortizon o yaşta bir çocuk için çok ağır ilaç, yan etkileri de cabası...
bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık

tebrik ederim arkadaşım

Rumuz:leylak84
Geçen hafta: 66.1
Bu hafta:64
Fark:-2.1
Toplam fark:27.5
Beden:38-40
Boy:168
Verılen kılo yuzdesi:3.17
valla maşşşşallaaaaaaaaah da kesmeyecek seni hemen boncuk yapayım
amacına ulaştın hem de birincilikte, ne mutlu sana canım, Allah karşılaşacağın tüm zorlukları böylece halletmek nasip etsin...
azmine hayranım

nazar etcen kendine en sonunda, yediklerini az yaz bari, buna rağmen kilo da vermişin, sana bir boncuk yetmez al sana

herkesi çoook tebrik ediyorum, özellikler leylak84'ünazar:), mb2012 ve ahucuks(f klavyede iks harfini bulamıyom yahuuuu)

Ayyy çok mutlu oldum Fzgunum ve Fizoficim canlarım.. Darısı sizlerin başına olsun inşallah Canım bu hafta güzel kilo vermişsin sen
onlarda bol gelir inşallah

hoşgeldin canım özledik seni ceza ne iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…