Bu arada aksam menumu yaziym unutmadan:1 bucuk tabak guvecte tereyagli kuru fasulye..kuru reyhanli domates,biber,maydiniz ve sogan karisimi salata..2 adet omega.. Dip kose temizligimi bugun yapabildim..biraZdan da balkonumu hijyenik hale getirip artik aksam yemeklerimi orda yiycem..
selam kızlar ..bugün saat 09;00dan 14:00 a kadar hastanede olduğumdan bir öğün va bir serum yedim:2:2 haftadır üşütmem geçmedi ve beni tedirgin eden 3 günlük bir sırt ağrım vardı..malum 20li yaşlarda insanlar bile kalp krizi geçirebiliyor artık..insan endişeleniyor..neyseki 5 saatlik hastane macerası sonucunda korkulacak birşey olmadığı ortaya çıktıöğle menüm
2 lahmacun ayran
bol salata
ama sonrası çok cısss 2 adet mini magnum..tamam tamam sizle beraber ben de cezamı kesiyorum
ayrıca bugün pazartesi
rumuz:sersum
başlangıç tarih:07 nisan2012
başlangıç kg:82,00
şimdiki kg:81,00
fark :1 kg
spor:yok
hedef kg:70 kg:18: çok yavaş gidiyorum( 20:
bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
23 mart 2012 kilom:60.700
bel:77cm
göbek:95 cm
gögüs:90 cm
basen:97 cm
baldır:60 cm
23 nisan 2012 kilom:57.800
bel:73 cm
göbek:85cm
gögüs:87cm
basen:95cm
baldır:58 cm
kızlar tam 21 cm incelmisim:119:
kızlar 71. 700 iken ölcüm yapmısım
bel:89 cm
basen:109 cm
gögüs:100 cm
göbek:106 cm ne kadar korkunc sayılarmıs ama hepsi geride kaldı allahıma sükürler olsun
belden :16 cm incelmisim
basenden:14 cm incelmişim
gögüsden:13 cm incelmişim
göbekten:21 cm incelmisim
toplam:64 cm incelmişim 140 günde 13.300 gr vererek.119:
hedef:90-60-90 olmak inşallah
Pepeticim hosgeldin canim ya seni cok ozlediydiydik iyiki geldin..canim o migreni iyi bilirim ben,coook gecmis olsun,karanlik ve sessiz bi odada dinlen.. Aspirincim gulme komsuna demisler..benim kurt bulasici bak,girerse cikmaz Allah korusun.Bundan sonra ben de ya az yemeliyim yada yedigimi az yazmaliyim dedigin gibi. Bu arada sporum:2+ 3 km toplam 5 km yurudum...herkese iyi geceler,Allah rahatlik versin..
onlarda bol gelir inşallah
hoşgeldin canım özledik seni ceza ne iş
Pepeticim hosgeldin canim ya seni cok ozlediydiydik iyiki geldin..canim o migreni iyi bilirim ben,coook gecmis olsun,karanlik ve sessiz bi odada dinlen.. Aspirincim gulme komsuna demisler..benim kurt bulasici bak,girerse cikmaz Allah korusun.Bundan sonra ben de ya az yemeliyim yada yedigimi az yazmaliyim dedigin gibi. Bu arada sporum:2+ 3 km toplam 5 km yurudum...herkese iyi geceler,Allah rahatlik versin..
Esas fıstık sen oldun canımgünaydınn fıstıklarrrr
tebriklerrr çok güzel kilolar verilmişş maşallah bizeeee
esascımmm ellerine sağlık tatlımmm
kızlarr bugünn tatili iyi değerlendireyimm dün ayaklarımın şişmesine rağmen -tören ve ardından gezmeden dolayyı- yine gezmelerde olacağımm.
sabah yine 6 da gözüm açıldııı. süt getirmişti bir velim onu kaynattım soğusun biraz mayalıcammm
bu arada kahvaltımı hazırladım yapayımmm 8 de çıkmam gerekiyorrr. öpüyorumm herkesiiiiii
Canım özlettinhoş bulduk canlarımm geldim iştee cook sukurr
Günaydın Leylakım erkencisin öpüyorum öğleden sonra ben de arkadaşıma gideceğim ikimiz de kaçamak yapmayız inş.günaydın
bugün dışarıda işlerim var erkenden kalktım kahvaltımı yaptım
bergamut aromalı yeşil çayımı aldım geldim
1haş.yumurta
zeytin
ev yapımı peynir
ceviz
roka-marul-yeşil biber
3tane çilek
2tane ç.k üzüm
omega 3lerim
öğleden sonrsda arkadaşlarla buluşacağız inş.öğle yemeğini kaçamaksız geçiririm
Canım ne kadar sağlıklı besleniyorsun ne güzel işşte d vit eksikliğin varsa, kansızlığın varsa, çok az yiyprsan ve gizli gıda alerjin varsa kilo veremezsin.günaydın kızlar dün anca temizlik yaptım görümcem kaç gün bizde kaldı bebegin eline hep bişeler verdi arkasından toplaya toplaya bitiremedim dün gitti evi dip köşe temizledim .ögleden sonra BİLİNDİK BİR ÇOCUK MAGAZASINA GİDİP İKİZLERİME DOGUM GÜNLERİ İÇİN PANTOLON ALICAZ. 26 NİSANA AZ KALDI, AMA BEN 1 DİLİM KÜÇÜK PASTA YERİM KARATAY DİYETİ YAPIYORUM AMA GRAM GİTMEDİ ÜSTELİK 97 KİLO OLMUŞUM
Sevindim canım gitsin yağlar fıstık gibi ol inşallah...günaydın....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:balık
akşam:et,salata
sonunda 1,5 kilo zayıfladım!iki aydır uğraşıyorum,demek ki ancak insulin direncim kırılıyor.....
sevgiler....
Merhabalar...
Dün Karatay ın kitabını aldım ve bir heves okumaya başladım.Sonra da sizlerle beraber daha kolay olacağını düşündüm..Henüz başlamadım.Kitabı tamamen bitirip başlamak istiyorum.
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.Takviye isimleri gibi..
Bu arada ben 1.74 boyundayım ve 82.5 kiloyum70 olmak hedefim.Evde de ikiz oğullarım var 5 yaşında çok hareketliyiz bana bu süreçte çok emekleri geçecek gibi duruyor
diyette porsiyon belirtilmemiş ne kadar neyden yiyeceğimi kestiremiyorum yumurtalar hariç...
Merhabalar...
Dün Karatay ın kitabını aldım ve bir heves okumaya başladım.Sonra da sizlerle beraber daha kolay olacağını düşündüm..Henüz başlamadım.Kitabı tamamen bitirip başlamak istiyorum.
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.Takviye isimleri gibi..
Bu arada ben 1.74 boyundayım ve 82.5 kiloyum70 olmak hedefim.Evde de ikiz oğullarım var 5 yaşında çok hareketliyiz bana bu süreçte çok emekleri geçecek gibi duruyor
diyette porsiyon belirtilmemiş ne kadar neyden yiyeceğimi kestiremiyorum yumurtalar hariç...
esas fıstık sen oldun canımGünaydın
Canım özlettinHoşgeldin...
Günaydın leylakım erkencisin öpüyorum öğleden sonra ben de arkadaşıma gideceğim ikimiz de kaçamak yapmayız inş.
Canım ne kadar sağlıklı besleniyorsun ne güzel işşte d vit eksikliğin varsa, kansızlığın varsa, çok az yiyprsan ve gizli gıda alerjin varsa kilo veremezsin.
Sevindim canım gitsin yağlar fıstık gibi ol inşallah...
Canım hoşgeldin.. Ilk sayfamızda örnek menüler ve karatay ile ilgili bilgiler var bi bakabilir misin?
bütün tahlilerimi daha geçenlerde yaptım dr hepsi güzel dedi .karatay kitabını almayı düşünüyorum fiatı nekadardır acaba 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?