Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pepeticim hosgeldin canim ya seni cok ozlediydiydik iyiki geldin..canim o migreni iyi bilirim ben,coook gecmis olsun,karanlik ve sessiz bi odada dinlen.. Aspirincim gulme komsuna demisler..benim kurt bulasici bak,girerse cikmaz Allah korusun. Bundan sonra ben de ya az yemeliyim yada yedigimi az yazmaliyim dedigin gibi. Bu arada sporum:2+ 3 km toplam 5 km yurudum...herkese iyi geceler,Allah rahatlik versin..

balkon sefası ha oh oh
açık havada iştahın açılmasın kız

çok geçmiş olsun canım, herşeye (m....m) yine vermişsin kilonu tebrikler, ama dikkatli ol bu sefer birşey olmadı diye ipin ucu kaçmasın

23 mart 2012 kilom:60.700

bel:77cm
göbek:95 cm
gögüs:90 cm
basen:97 cm
baldır:60 cm

23 nisan 2012 kilom:57.800

bel:73 cm
göbek:85cm
gögüs:87cm
basen:95cm
baldır:58 cm

kızlar tam 21 cm incelmisim:119:

benim bel ölçüm senin göbek ölçünle aynı
benim belim bel olmaktan çıkmış yahuuu
tebrik ederim arkadaşım, darısı başıma inşallah

sizde bu gayret varken hedefinize ne kalmış şunun şurasında, tebrik ederim canım

merhaba canım,
bulaşıcı galiba ah bir de şu metabolizman bulaşsa accük ne var
sporunu da yapmışsın ama yine eferim
sana da iyi geceler canım, ben de şimcik yatcam kociş bağırıyo "hadisene, yatmıyo musun" gidim bari
öpüldünüz ve de

onlarda bol gelir inşallah

hoşgeldin canım özledik seni ceza ne iş

hoş bulduk canlarımm geldim iştee cook sukurr

gitcem diyorum gidemiyorum, bağımlılık yarattınız bende, bırakamıyorum sizi
bol leptinler dileyim da kaçayım bari yoksa ayrılamıycam ben

günaydınn fıstıklarrrr

tebriklerrr çok güzel kilolar verilmişş maşallah bizeeee
esascımmm ellerine sağlık tatlımmm

kızlarr bugünn tatili iyi değerlendireyimm dün ayaklarımın şişmesine rağmen -tören ve ardından gezmeden dolayyı- yine gezmelerde olacağımm.
sabah yine 6 da gözüm açıldııı. süt getirmişti bir velim onu kaynattım soğusun biraz mayalıcammm
bu arada kahvaltımı hazırladım yapayımmm 8 de çıkmam gerekiyorrr. öpüyorumm herkesiiiiii

günaydın
bugün dışarıda işlerim var erkenden kalktım kahvaltımı yaptım
bergamut aromalı yeşil çayımı aldım geldim
1haş.yumurta
zeytin
ev yapımı peynir
ceviz
roka-marul-yeşil biber
3tane çilek
2tane ç.k üzüm
omega 3lerim

öğleden sonrsda arkadaşlarla buluşacağız inş.öğle yemeğini kaçamaksız geçiririm

günaydın muhen

dün gece kabus gibiydi ne uyabildim midem çıldırdı
kızlar bu beslenme şekliyle vucudumuza o kadar iyilik yapıyoruz ki dün gece anladım
o mercimekli köfteler beni mahvetti
biraz fazla kaçırmıştım(10 kadar)sabaha kadar midem yandıyatar yatmaz uyuyan ben uyku uyuyamdım
sizsiz olun benim gibi akşam yemeğini geç saate bırakıp birde bu kadar çok yemeyin

günaydın kızlar dün anca temizlik yaptım görümcem kaç gün bizde kaldı bebegin eline hep bişeler verdi arkasından toplaya toplaya bitiremedim dün gitti evi dip köşe temizledim .ögleden sonra BİLİNDİK BİR ÇOCUK MAGAZASINA GİDİP İKİZLERİME DOGUM GÜNLERİ İÇİN PANTOLON ALICAZ. 26 NİSANA AZ KALDI, AMA BEN 1 DİLİM KÜÇÜK PASTA YERİM KARATAY DİYETİ YAPIYORUM AMA GRAM GİTMEDİ ÜSTELİK 97 KİLO OLMUŞUM

günaydın....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:balık
akşam:et,salata
sonunda 1,5 kilo zayıfladım!iki aydır uğraşıyorum,demek ki ancak insulin direncim kırılıyor.....
sevgiler....

Dün ögle menüm kuru fasulye
3 k bulgur pilavı yogurt omega 3
akşam 1 kase mercimek çorbası
tost makinasında yaptıgım biber ızgara domates ızgara
1 kase ev yapımı yogurt
2 omega 3 küçük parça helva
yeşil çay
beşibiyerde çay
3 lt su 1 saat 4.5 kilometre bantta yürüyüş 5 hız ayarında
100 mekik
50 şer yan mekik

Bu sabah kahvaltı menüm
1 bardak limonlu ılık su
2 kk peynir
12 zeytin
1 domates
1 salatalık
kendi saksımda yetiştirdigim nane,roka, maydonoz
2 dal dere otu
1 yemek kaşıgı çekirdeksiz kuru üzüm
2 k incir
2 omega 3
yanlışlarım varsa uyarın lütfen bu kilolardan bıktım artık

Merhabalar...
Dün Karatay ın kitabını aldım ve bir heves okumaya başladım.Sonra da sizlerle beraber daha kolay olacağını düşündüm..Henüz başlamadım.Kitabı tamamen bitirip başlamak istiyorum.
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.Takviye isimleri gibi..
Bu arada ben 1.74 boyundayım ve 82.5 kiloyum 70 olmak hedefim.Evde de ikiz oğullarım var 5 yaşında çok hareketliyiz bana bu süreçte çok emekleri geçecek gibi duruyor

diyette porsiyon belirtilmemiş ne kadar neyden yiyeceğimi kestiremiyorum yumurtalar hariç...

Esas fıstık sen oldun canım günaydın
hoş bulduk canlarımm geldim iştee cook sukurr
Canım özlettin hoşgeldin...
Günaydın Leylakım erkencisin öpüyorum öğleden sonra ben de arkadaşıma gideceğim ikimiz de kaçamak yapmayız inş.
Canım ne kadar sağlıklı besleniyorsun ne güzel işşte d vit eksikliğin varsa, kansızlığın varsa, çok az yiyprsan ve gizli gıda alerjin varsa kilo veremezsin.
günaydın....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:balık
akşam:et,salata
sonunda 1,5 kilo zayıfladım!iki aydır uğraşıyorum,demek ki ancak insulin direncim kırılıyor.....
sevgiler....
Sevindim canım gitsin yağlar fıstık gibi ol inşallah...

Canım hoşgeldin.. İlk sayfamızda örnek menüler ve karatay ile ilgili bilgiler var bi bakabilir misin?

günaydın ALLAH YARDIMCIN OLSUN İKİZ BÜYÜTMENİN NASIL OLDUGUNU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM BENİMKİLER 14 YAŞINI 26 NİSANDA DOLDURUYORLAR .ALLAH SAGLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN

bütün tahlilerimi daha geçenlerde yaptım dr hepsi güzel dedi .karatay kitabını almayı düşünüyorum fiatı nekadardır acaba 2.

Kahvaltım
2 haşlanmış köy yımırtası (kabız olmayayım diye yumurtaları doğradım ve maydanozları da doğrayıp z.yağı döktüm bolca bir de limon)
5-6 dilim kaşar
1 günkurusu
3 ç.li kara üzüm
3 çeri
1 biber
4 çağla badem
Ş.siz çay
Üzerine Türk kahvesi keyfim

Tatil bugün ve de 59.00 kg yum yani çok sevinçliyim:119:

bütün tahlilerimi daha geçenlerde yaptım dr hepsi güzel dedi .karatay kitabını almayı düşünüyorum fiatı nekadardır acaba 2.

Canım 18 Tl yeşil mezuralı 2. kitap ben de ikisi de var. 2. si sanki 1. sini de kapsıyor onu alabilirsin.. İnsülin direncin kırıldı mı 4-5 saat acıkmadan durabiliyor musun?

günaydınnnnnn çok güzel bi hava güzel bir gün keşke bugün banada tatil olsaydı bisiklet sürerdim yine ama neyse...
sabah:
aç karnına koca bir bardak ılık su ve 3 gün kurusu(tuvalet problemi çözülemiyor da )
1 yumurta
8 tane zeytin
kk kadar kaşar
4 tane çilek
1 tane muz
2 omega 3 tabletim
ama ben sanki hala açım regl oldum iştahımı kapatamıyorum allahtan şuan evde değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…