Ay o metabolizma bide hizli calissa,kabizlik cok kotu,yakami birakmio bi tyrlu..ne yaptiysam olmuyo..merhaba canım,
bulaşıcı galiba ah bir de şu metabolizman bulaşsa accük ne var
sporunu da yapmışsın ama yine eferim
sana da iyi geceler canım, ben de şimcik yatcam kociş bağırıyo "hadisene, yatmıyo musun" gidim bari
öpüldünüz ve de
hosgeldin canim,sen hele bi menulerini yaz,biz sana deriz hangisi fazla hangisi az.Merhabalar...
Dün Karatay ın kitabını aldım ve bir heves okumaya başladım.Sonra da sizlerle beraber daha kolay olacağını düşündüm..Henüz başlamadım.Kitabı tamamen bitirip başlamak istiyorum.
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.Takviye isimleri gibi..
Bu arada ben 1.74 boyundayım ve 82.5 kiloyum70 olmak hedefim.Evde de ikiz oğullarım var 5 yaşında çok hareketliyiz bana bu süreçte çok emekleri geçecek gibi duruyor
diyette porsiyon belirtilmemiş ne kadar neyden yiyeceğimi kestiremiyorum yumurtalar hariç...
afiyet olsun canim..biz okuldayiz bugun..lisede olmanin dezavantaji..olsun dun de biz yattik...:)Kahvaltım
2 haşlanmış köy yımırtası (kabız olmayayım diye yumurtaları doğradım ve maydanozları da doğrayıp z.yağı döktüm bolca bir de limon)
5-6 dilim kaşar
1 günkurusu
3 ç.li kara üzüm
3 çeri
1 biber
4 çağla badem
Ş.siz çay
Üzerine Türk kahvesi keyfim
Tatil bugün ve de 59.00 kg yum yani çok sevinçliyim:119:
canım 18 tl yeşil mezuralı 2. Kitap ben de ikisi de var. 2. Si sanki 1. Sini de kapsıyor onu alabilirsin.. Insülin direncin kırıldı mı 4-5 saat acıkmadan durabiliyor musun?
3 adet koy yumurtasi,kayisidan biraz fazla pisti bugun..12 zeytin,eski kasar ve ew peyniri..findik ceviz ve badem karisimi,3 adet gunkurusu,3 adet omega,3 su bardaa cay,domates ve yarim yesil biber..afiyet afiyet olsun herkese..
çok geçmiş olsun canım, benim kızımda da allerjik bir kaşıntı var 5 aylıktan beri ve bunun için şurup ve krem vermişlerdi, krem maalesef kortizonluymuş ve ben bunu çok geç farkettim, vücudunda biraz tüylenme oldu inşallah geçer sonradan...
eğer imkanınız varsa başka bir dr. a daha danışın, kortizon o yaşta bir çocuk için çok ağır ilaç, yan etkileri de cabası...
bu arada liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
tebrik ederim arkadaşım
valla maşşşşallaaaaaaaaah da kesmeyecek seni hemen boncuk yapayım
amacına ulaştın hem de birincilikte, ne mutlu sana canım, Allah karşılaşacağın tüm zorlukları böylece halletmek nasip etsin...
azmine hayranım
nazar etcen kendine en sonunda, yediklerini az yaz bari, buna rağmen kilo da vermişin, sana bir boncuk yetmez al sana
herkesi çoook tebrik ediyorum, özellikler leylak84'ünazar: ), mb2012 ve ahucuks(f klavyede iks harfini bulamıyom yahuuuu )
Canım günaydın kolay gelsin sanagünaydınnnnnnçok güzel bi hava güzel bir gün keşke bugün banada tatil olsaydı bisiklet sürerdim yine ama neyse...
sabah:
aç karnına koca bir bardak ılık su ve 3 gün kurusu(tuvalet problemi çözülemiyor da)
1 yumurta
8 tane zeytin
kk kadar kaşar
4 tane çilek
1 tane muz
2 omega 3 tabletim
ama ben sanki hala açım regl oldum iştahımı kapatamıyorumallahtan şuan evde değilim...
evet acıkmıyorum zaten aralarda bol su türk kahvesi ,ve beşibiyerde ,bazende 1 b kefir içiyorum metobolizma daha çok çalışsın diye
Canım günaydın kolay gelsin sanaYumurtalarına z.yağı gezdir (her sabah yap bunu canım kabız kalmak istemiyorsak yeterince yağ tüketmeliyiz)maydanoz doğra ohh miss
canım o zaman biraz sabır.. Ne zaman başladın karataya hedefin ne kaç kilo verdin ne kadar zamanda yazar mısın?
Ben sabah akşam 3er tane omega alıyorum 500 mg 6 tane oluyor toplamda
yağ tüketiyorum aslında ama deniycem yumurtaya zeytinyağını sağol canım benimCanım günaydın kolay gelsin sanaYumurtalarına z.yağı gezdir (her sabah yap bunu canım kabız kalmak istemiyorsak yeterince yağ tüketmeliyiz)maydanoz doğra ohh miss
ben şöyle düşünüyorum mayısın 25 e bakırköy sadi konut hastanesinde diyetisyene rendevu aldım sadece maksadım ordaki dr kilomu yagımı kontrol etsin istedim yanında psikologda çalışıyor .artık kilolu olmak psikolojimi bozmuş durumda hergün düzenli 1 saat yürüyüşümü yapıyorum artık hiç aksatmadan
1-leylak84 %3,17
2-mb2012 %2,548
3-ahucuxx %1,963
4-esas2006 %1,81
5-fizofi %1,685
6-gül63 %1,52
7-emeluludas %1,486
8-idealist33 %1,056
9-ficans %0,862
10-kaunos %0,827
11-ramaska % 0,699
12-alınyazımkaderimsin %0,596
13-annesinin_kuzusu %0,462
14-iyiniyetli %0,336
15-aspirin77 % 0,31
16-Aydin_Didem %0,282
17-leylak70 %0,158
18-sevgi-liebe %0,118
19-aslı72 0 :44:
20-esub 0 :44:
21-güleryüz2011 0 :44:
22-FZGUN 0 :44:
23-letafet 0 :44:
24-papadiya 0 :44:
25-zeynepfaz 0 :44:
26-ebruprl +%0,883
27-gokcenbike +%0,147
Canım depresyonun hafifse (ben de psikoloğum) spor ve karatayla antidepresan kullanmana gerek kalmaz.. Antidepresanların yan etkisi kilo aldırması.. Kilo verememen de bu yüzden kitapta da yazıyor
sizleri ne zamandir okuyorum, birbirinize plan desteginiz ve bilgi alis verisiniz gercekten takdir edilecek..ben de burada olan ve takip eden herkes gibi kilolarimdan muzdaribim..yapamiyorum, yapamiyorum..diyetisyene de gittim, psikologa da..isin kilidi ben de bunu biliyorum, ancak o bekledigim an gelip de baslayamiyorum. kitaplari tam okumamis olmama ragmen bu beslenme seklini 10gun yaptim, inanin uyulmasi kolay acikmayan bir hayat sekli. ancak tatil olmasiyla 3 gun sistem disi beslendim, ancak moralimi bozmak istemiyorum.
evlenmeden once zayif degil ama yine de fit goruntum vardi, evlilik ve hemen cocuk sahibi olmakla beslenme seklim, zayiflama sevkim herseyim degisti. artik fotograf cektirmek, aynalara bakmak, kiyafet denemek bile istemiyorum. ezber kiyafetlerle ise gidiyorum. bilmiyorum yapabilir miyim..yapanlari cok tebri, ediyorum. birgun ben de basari hikayesi paylasmak istiyorum.
Kahvaltım
2 haşlanmış köy yımırtası (kabız olmayayım diye yumurtaları doğradım ve maydanozları da doğrayıp z.yağı döktüm bolca bir de limon)
5-6 dilim kaşar
1 günkurusu
3 ç.li kara üzüm
3 çeri
1 biber
4 çağla badem
Ş.siz çay
Üzerine Türk kahvesi keyfim
Tatil bugün ve de 59.00 kg yum yani çok sevinçliyim:119:
canım öncelikle hoşgeldin.lütfen bu kadar karamsar olma.herkes zayıflarken sen neden zayıflayamayasın,sen de yapabilirsin tabiki...burda bizimle kal,herşey daha kolay olur emin ol
welbutrin xl 300 mg lık günde 1 tane .1 tanede esram 10 mg kullanıyorum ilacımı 2 gün kullanmayınca aglama krizlerim tekrar başladı
canım birşey sorucaktım bu kadar kiloları kaç ayda verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?