Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ay o metabolizma bide hizli calissa,kabizlik cok kotu,yakami birakmio bi tyrlu..ne yaptiysam olmuyo..

hosgeldin canim,sen hele bi menulerini yaz,biz sana deriz hangisi fazla hangisi az.

afiyet olsun canim..biz okuldayiz bugun..lisede olmanin dezavantaji..olsun dun de biz yattik...:)

canım 18 tl yeşil mezuralı 2. Kitap ben de ikisi de var. 2. Si sanki 1. Sini de kapsıyor onu alabilirsin.. Insülin direncin kırıldı mı 4-5 saat acıkmadan durabiliyor musun?

evet acıkmıyorum zaten aralarda bol su türk kahvesi ,ve beşibiyerde ,bazende 1 b kefir içiyorum metobolizma daha çok çalışsın diye

3 adet koy yumurtasi,kayisidan biraz fazla pisti bugun..12 zeytin,eski kasar ve ew peyniri..findik ceviz ve badem karisimi,3 adet gunkurusu,3 adet omega,3 su bardaa cay,domates ve yarim yesil biber..afiyet afiyet olsun herkese..

güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım.sabah sabah iyi geldi

Canım günaydın kolay gelsin sana Yumurtalarına z.yağı gezdir (her sabah yap bunu canım kabız kalmak istemiyorsak yeterince yağ tüketmeliyiz)maydanoz doğra ohh miss
evet acıkmıyorum zaten aralarda bol su türk kahvesi ,ve beşibiyerde ,bazende 1 b kefir içiyorum metobolizma daha çok çalışsın diye

canım o zaman biraz sabır.. Ne zaman başladın karataya hedefin ne kaç kilo verdin ne kadar zamanda yazar mısın?
Ben sabah akşam 3er tane omega alıyorum 500 mg 6 tane oluyor toplamda

tam karataya 1 hafta oldu galiba bende unutkanlık oldugu için .ben şimdi 97 çıktım .hedefim 70 .boyum 1 58,yaşım 36
4 çocugum var büyük kızım 20 küçük kızım 17 ,ikizlerim 14 , ek bilgi olarak şunu belirteyim antideprasan kullanıyorum 300 mg lık

sabah kalkınca(08.30)da 2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik,1 bardak su

4 ceri domates
1 salatalık
10 zeytin
peynir
1 yemek kasıgı süzme yogurt
1,5 köy yumurtası
6 badem cagla,1 adet can erigi
1 cay bardagı fındık

ben şöyle düşünüyorum mayısın 25 e bakırköy sadi konut hastanesinde diyetisyene rendevu aldım sadece maksadım ordaki dr kilomu yagımı kontrol etsin istedim yanında psikologda çalışıyor .artık kilolu olmak psikolojimi bozmuş durumda hergün düzenli 1 saat yürüyüşümü yapıyorum artık hiç aksatmadan

Canım depresyonun hafifse (ben de psikoloğum) spor ve karatayla antidepresan kullanmana gerek kalmaz.. Antidepresanların yan etkisi kilo aldırması.. Kilo verememen de bu yüzden kitapta da yazıyor

sizleri ne zamandir okuyorum, birbirinize plan desteginiz ve bilgi alis verisiniz gercekten takdir edilecek..ben de burada olan ve takip eden herkes gibi kilolarimdan muzdaribim..yapamiyorum, yapamiyorum..diyetisyene de gittim, psikologa da..isin kilidi ben de bunu biliyorum, ancak o bekledigim an gelip de baslayamiyorum. kitaplari tam okumamis olmama ragmen bu beslenme seklini 10gun yaptim, inanin uyulmasi kolay acikmayan bir hayat sekli. ancak tatil olmasiyla 3 gun sistem disi beslendim, ancak moralimi bozmak istemiyorum.
evlenmeden once zayif degil ama yine de fit goruntum vardi, evlilik ve hemen cocuk sahibi olmakla beslenme seklim, zayiflama sevkim herseyim degisti. artik fotograf cektirmek, aynalara bakmak, kiyafet denemek bile istemiyorum. ezber kiyafetlerle ise gidiyorum. bilmiyorum yapabilir miyim..yapanlari cok tebri, ediyorum. birgun ben de basari hikayesi paylasmak istiyorum.

Günaydın herkese..Geçmişi tam okuyamadım ama liste harika..herkesi tebrik ediyorum..esascım ellerine sağlık diyorum..ayrıca kızına da acil şifalar dilerim canım..çok geçmiş olsun..

Geçmişi çok okuyamadım hanımlar..öğleden sonra takip edemedim sizi..sadece listeye bakabildim..menülerimi bildireyim;

Dün öğle;
yarım kase mercimek çorba
bir tabak karnıyarık (kızartılmadan yapılmış)
biber kavurma(çarliston biberi çok az zeytinyağında kavurup sarımsaklı yoğurtla enfes oluyor tevsiye ederim..biber kızartmanın muadili hanımlar..)

akşam:
ızgara köfte ve tavuk karışık
salata
çok az ekmek
ve maalesef tatlı..

Bu sabah kahvaltım;
1 rafadan yumurta
1 muz
peynir,zeytin,domates, ceviz, 2 kuru erik,2 günkurusu
2 kapsül omega 3
1 bardak süt..

bu da resmi..herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum..

Canım depresyonun hafifse (ben de psikoloğum) spor ve karatayla antidepresan kullanmana gerek kalmaz.. Antidepresanların yan etkisi kilo aldırması.. Kilo verememen de bu yüzden kitapta da yazıyor

welbutrin xl 300 mg lık günde 1 tane .1 tanede esram 10 mg kullanıyorum ilacımı 2 gün kullanmayınca aglama krizlerim tekrar başladı

canım öncelikle hoşgeldin.lütfen bu kadar karamsar olma.herkes zayıflarken sen neden zayıflayamayasın,sen de yapabilirsin tabiki...burda bizimle kal,herşey daha kolay olur emin ol

canım benim tebrikler cok sevindim kilo vermene ohhh gitsin kilolar masalllah pzt.kadar inş. en az 1 kg vermen dilegiyle afiyet olsun ayrıca tatilinde tadını cıkar bebesim

welbutrin xl 300 mg lık günde 1 tane .1 tanede esram 10 mg kullanıyorum ilacımı 2 gün kullanmayınca aglama krizlerim tekrar başladı

Canım anladım ben seni hiç tanımıyorum bu şekilde yönledirmem doğru olmayacak. Geçmiş olsun.. Depresyonun nedenini ortadan kaldırmak gerekiyor sadece ilaç tek başına yeterli olmayabilir. Eğer kiloların nedeniyle ise mutlaka burada kal yavaş da olsa kilo verirsin canım

arkadaşlar sizce kitabı alsammı almadanda yapabilirmiyim .eger yapabilirsin deseniz almıcam 18 lira bana pahalı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…