Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok dogru canim,tesekkurler paylasim icin..bugun butun bardaklarimi yere birakicam yatmadan once insallah:))

Bırak canım hepiniz bırakın arkadaşlar rahatlayın kuşlar gibi hafifleyin, huzur dolun inş. Kim ne derse desin aldırmayın siz yolunuzda devam edin zamanla ve azmimizle herşey ama herşey düzlecektir rahatlayın lütfen...

günaydın ALLAH YARDIMCIN OLSUN İKİZ BÜYÜTMENİN NASIL OLDUGUNU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM BENİMKİLER 14 YAŞINI 26 NİSANDA DOLDURUYORLAR .ALLAH SAGLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN
çok teşekkür ederim ikiz büyütmek çok zor onlara çok uzun sağlıklı yıllar dilerim bu arada benimde 26 nisan doğum günüm

Sabah sol gözümde bir ağrı ve biraz kanla uyandım...Öğleden sonra soluğu doktorda aldım... Dünya tatlısı bir doktor... İlk bakışta çözdü derdimi;“Direnç kaybına bağlı iltihaplanma...”“Problem gözünde değil aslında” dedi doktorum;“Baktığın yerde... Hep karanlığa bakmaktan feri sönmüş gözlerinin... Yılgın düşmüşsün... Yorgunluk mikrobu, seni gözünden vurmuş”...Bu teşhisin ardından öyle bir reçete yazdı ki dostlar başına:“-Pozitif düşüneceksin... Hayata sımsıkı sarılacaksın... İşinden kafanı kaldırıp sevdiklerinle vakit geçireceksin... Sev ki, hücrelerin yenilensin... Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma...”
WILLIAM SHAKESPEARE

muhteşem.ve hayatın yaşanabilir olması için yapılması gereken bir davranış .bu rarada psikolog olduğunuda yeni öğrendim. cook hoş

sabah 8 de kalktım 3 mil leslie yaptım duş aldım saat 9:30 kahvaltı

2 yumurtalı omlet
1 cay bardağı ceviz
8 zeytin
ev peynirim (bu gün köyden gelen bi arkadaş fazladan süt getirdi şu an ocakta az sonra peynir yapıcam)
1 ısırık yumurtalı ekmek (cocuklara yapmıştım üzerinede sıcağıylada kaşar koyup servis yaparken dayanamadım)
domates salatalık

kahvaltı 10:15 de bitti
akşam üstü saat 16:ile 19: arası bi toplantım var diğer öğunumu ne zaman yapsamki

Tünaydın kızlar bu 3 gün tatil süper geçti fakat pazar günü sildiğim camlar neticesinde belim tutuldu hatta sırtım komple
çok ağrım var

Biraz önce omega 3 aldığını belirtmiş benimde çocukların omege 3 şurubu vardı hemen içtim bir kaşık... çok iğrenç geldi bana tadı kapsülü daha mantıklı sanırım.Birde porsiyon miktarını kestiremiyorum özellikle bakliyatta daha doğrusu ne kadar mercimek fasulye yenebilir kaşık bazında 10 kaşık gibi yardımcı olurmusunuz...tabii sebze yemekleri içinde aynı

canım karatayda kaşık sınırlaması yok,doyana kadar yiyebilirsin

selam arkadaşlar bende sizin takipçinizim ve sizden okuduğum ve aldığım enerji ile bende başladım karatay a. 2 haftayı tamamlarsam katılcam inşallah aranıza. birşey sorcam cahilliğime verim bu leslie diye konuştuğunuz şey nedir

Merhaba aydor,balik yagini biz genelde maarin kap kullaniyoruz..gunde 4 yada 6 kapsul aliyoruz..bide porsiyon olayi asla yok bizde cunku doyana kadar yemezsen vucut kendini korumaya alir ve yediklerini yakmal yerine biriktiri..yasak olmayanlardan doyana kadar ye canim,yalniz bazi yiyecekleri aksam yemiyoruz: mesela bulgur pilavi,kuru kayisi yada kuru incir..ama sut,ayran,kahve,cay,ot catlari..bunlar istedigin zaman icebilirsin yakniz sekersiz olmak kaydiyla..bide kilo verene kadar maden suyu icmiyoruz canim,,ogunler arasi en az 4 saat olsun,ama cok acikirsan ayran yada sut ic keser zaten..bide tatli istegini bastirabilmek icin tarci li yada kakaolu sut icebilirsin ama hazir sutler cısss:))

Canim neden iki haftayi tamamlamayi bekliyosun,bugun katil,hatta bugunku menunu yazarak katil..leslie sonsome diye bi kadin var,yerinde yurume egsersizi yaptiriyo,googla yazarsan cikar hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…