Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tebrikler inşallah en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız

petuş hosgeldibn canım,tatilinin guzel gecmesine sevindim...

ewet dogru bugun alcaktın,soracaktım ama seni goremedim bugun...iyi cıkmasına sewindim,bizim karatayımızda kotu bişe cıkamzki zaten..

kazablankacım sende hipotiroid oldugu için yavas kilo verirsin canım..ama ilacını duzenli kullanırsan biraz daha hızlanır kilo vermen..doktor ilaç verdiyse tabi..

leylak 84 tebrik ederim,darısı hepimize....Esas geçmiş olsun.Mühen psikolog olduğunu okudum. canım bizlere düşünce gücüyle kendimizi motive etmemiz için yol gösterirmisin.beynimizi nasıl etkileyebiliriz.
dün tam anlamıyla kaçamak günümdü,kendimeilk defa engel olamadım.bundan dolayı kötü örnek olmamak için menü bildiriminde bulunmadım.bugün:
1.öğün:klasik karatay kahvaltım
ara:1 kase kabuklu yerfıstıgı

bana okkalı bir ceza verinde bir daha kaçamak yapmaya kalkışmayayım

petuş hosgeldibn canım,tatilinin guzel gecmesine sevindim...

ewet dogru bugun alcaktın,soracaktım ama seni goremedim bugun...iyi cıkmasına sewindim,bizim karatayımızda kotu bişe cıkamzki zaten..
sağol canım hoşbuldum geçmiş öyle uzunki okuyamadım pes ettim burdan tekrar herkeslere selam olsunn karatay bıldırcınları :)

Kızlar dün kilo bildirim günüydü en çok kiloyu kim vermiş acaba?
leylak84 oldu canım:)) ve mezun oldu :))

ozaman ilk ceza benden gelsin,benden daha tecrubeli oldugun için buyugumsun ama kusra bakma artık
al sana al sana
muhen değilde iyiniyetli psikolog canım bildiğim kadarıyla.

selam herkese..Öğle yemeğim;

1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran

şimdi de omega 3 lerimi içeceğim..

akşam da güzel bir yürüyüş yaparsam tamamdır..kaçamaksız tam uyum karatay..
canım bi soru sorcam sana,bağışla(

ızgara kofteyi dısarda mı yedin yoksa ewde mi yaptı??
fırında ızgara yapılıyomus ben hiç bilmiyorum nasıl yapıldıgını da ondan sordum..
yoksa grill aletindemi yada tost makinasının grill kısmında mı yaptın??

ay cok sordum yaw

Son düzenleme:
aranıza katılabılırmıyım.69 kıloyum.24 nısan.

kazablankacım sende hipotiroid oldugu için yavas kilo verirsin canım..ama ilacını duzenli kullanırsan biraz daha hızlanır kilo vermen..doktor ilaç verdiyse tabi..

Evet canım, biliyorum, her türlü diyet sabotajcısına da sahibim zaten... Buna rağmen kilo vermemi mucize olarak nitelendiriyorum (Canan Hoca sağolsun).

İlaç kısmına gelince, 2 ay filan oldu, henüz doğru dozajı ayarlama kısmındayız. E... ile başlayanı kullanıyorum.

tatlım ben onun yerine sana bir öneri ile cevap vereyim
yağsız tava ya da seramik tavada çok az yağ ile ızgara köfte yapabilirsin.
Ya da fırında tepsi içinde hafif salçalı ya da domatesli bir sos ile altını üstüne getirerek ızgara gibi pişirebilirsin

canım çok sevindim değerlerinin normal çıkmasına....eee papadiyamdan ve karataydan bu beklenirdi

teşekkür ederim canım

Bu arada burda hep şey diyoruz ya: verdiğim kilodan daha fazlasını vermiş gibi görünüyorum diye...

Beni en son geçen yıl, şu anki halimden 4 kilo daha zayıfken gören biriyle karşılaştık. Bana ilk söylediği şey: Çok kilo vermişsin!!

Çok şaşırdım gerçekten :)

Ve bu böyle giderse, kilo verme hedefimi güncelleyeceğim diye düşündüm... Çünkü gerçekten çok sağlıklı ve sıkılaşarak zayıflıyoruz bu diyetle. Ben eminim, 55 kilo olduğumda, eskiden 51ken nasıl görünüyorsam, öyle görüneceğim ve burdan mezun olacağım :)

tavsıye edıyormusun bu dıyetı,3 haftada 6 kılo zayıflatırmı?

bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurtanın sarısı
yarım salatalık
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
bitki çayı

2.öğün:
yarım kase domates çorbası
yarım tabak etli nohut
yarım kase yoğurt
bitki çayı

spor:öğlen 30 dk yürüyüş
akşam:45 dk yürüyüş

\
Başlangıç tarihi:24 NISAN
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark: + veya -
Toplam fark:
Beden:38
Spor:GUNDE 30DK
Boy:165
Hedef: 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…