kızlar benim acil iştahımı kapatmam lazım çok yiyorum
öğlen:
1 tabak barbunya
3-4 tane kuru dolma
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 tane elma
2 omega 3 tablet
Merhaba kızlar.
Geçen cuma hastaneye gittim, ilik bağışında bulunmak istedim. Ama bende hipotiroid olduğu için, bağışta bulunamayacağımı öğrendim.. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben hep bir çocuğun hayatının kurtulmasına yardımcı olacağım diye hayal kurardım...
Bu hastalık için (hipotiroid) hayatımda ilk defa çok üzüldüm
Bu arada, eşim, annem ve kardeşim bana resmen işkence yaptılar:
İşkence 1: Kardeşim elime 2 paket çikolata tutuşturdu (biri beyaz biri sütlü) ve onları ocakta buharda erittirdi bana. Sonra çilekleri bandıra bandıra yedi.
İşkence 2: Eşim yanımda dürüm, patates kızartması yedi, sonra krem şantili çilek yedi.
İşkence 3: Annem gözümün içine baka baka frambuazlı cheesecake yedi.
Hepsini başarıyla atlattım, ucundan tadına bile bakmadım hiçbirinin :)
Ama bunca çabaya rağmen, 5 haftada sadece 2.8 kilo verdim...
Bu arada, eşim, annem ve kardeşim bana resmen işkence yaptılar:
İşkence 1: Kardeşim elime 2 paket çikolata tutuşturdu (biri beyaz biri sütlü) ve onları ocakta buharda erittirdi bana. Sonra çilekleri bandıra bandıra yedi.
İşkence 2: Eşim yanımda dürüm, patates kızartması yedi, sonra krem şantili çilek yedi.
İşkence 3: Annem gözümün içine baka baka frambuazlı cheesecake yedi.
Hepsini başarıyla atlattım, ucundan tadına bile bakmadım hiçbirinin :)
Ama bunca çabaya rağmen, 5 haftada sadece 2.8 kilo verdim...
Değişim için kilo verebilmek için:
Genellikle en büyük hatamız şu oluyor: Bir müddet sonra vazgeçiyoruz. Şu sözü duvarlarınıza asabilirsiniz: Asla erteleme, üşenme, vazgeçme. Özellikle vazgeçme çok önemli. İnsanların vazgeçtikleri yerleri bir göz önüne alırsak, neredeyse istediğimize ulaşacağımız, ellerimizi uzatsak alacağımız anda vazgeçiyoruz. O yüzden değişimin en büyük şartı vazgeçmemek üzere karar vermektir. Hangi şartlarda olursa olsun ve ne olursa olsun vazgeçmememiz gerekir.
tebrik ederim canım ben olsam dayanamazdım kesin yerdim bence aynen devam et böyle sen fazla kilolu biri olmadığın için öyle çok kilo vermeyi bekleyip kenini yıpratma bence yavaş yavaş gitsin ama en azından gitsin
of of offf çilek bugünlerde en çok yemek istediğim doyamadığım şey...
sana bravo valla ben olsam tatlarına bakmadan duramazdım
bence verdiğin kg.küçümsenecek değil
asla erteleme üşenme vazgeçme bu sözler büyülü gibi word de yazdım ve duvarıma astm
Canim bagislamis gibi olmussundur ne guzel,onemli olan niyetlerimiz..Merhaba kızlar.
Geçen cuma hastaneye gittim, ilik bağışında bulunmak istedim. Ama bende hipotiroid olduğu için, bağışta bulunamayacağımı öğrendim.. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben hep bir çocuğun hayatının kurtulmasına yardımcı olacağım diye hayal kurardım...
Bu hastalık için (hipotiroid) hayatımda ilk defa çok üzüldüm
neresi cok ay bunlarin...aksama a yersin tatlim..kızlar benim acil iştahımı kapatmam lazım çok yiyorum
öğlen:
1 tabak barbunya
3-4 tane kuru dolma
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 tane elma
2 omega 3 tablet
kızlar bu arada persembe gunu kan vermıstım butun degerlerıme bakılmasını ıstemıstım bugun sonucu aldım doktora gosteremedım ogle arasına denk geldı fakat hemsıre baktı hersey gayet normal dedı kendıde karatay beslenmesıne gecmeyı dusunuyormus
bende hemen hemen senin başlangıc kilondayım.boyun kac sorabilirmiyim
Gözlemecim nasılsınnnn:?16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?