Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar benim acil iştahımı kapatmam lazım çok yiyorum
öğlen:
1 tabak barbunya
3-4 tane kuru dolma
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 tane elma
2 omega 3 tablet

Merhaba kızlar.

Geçen cuma hastaneye gittim, ilik bağışında bulunmak istedim. Ama bende hipotiroid olduğu için, bağışta bulunamayacağımı öğrendim.. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben hep bir çocuğun hayatının kurtulmasına yardımcı olacağım diye hayal kurardım...

Bu hastalık için (hipotiroid) hayatımda ilk defa çok üzüldüm

Hanımlar merhaba, merhaba, merhaba,

Cumartesi gününden belirttiğim gibi şehirdışındaydım foruma giremedim.Ama özetle haftasonu sadece pzt günü 2-3 rulokat dışında kesinlikle kaçamaksız geçti ki canım cidden sıkkındı dedim valla bir ara ye kızım en güzelinden bir tatlı vs sonra yok dedim boşver yani atlatmış oldum.Bugünü yazıyorum;

Sabah

Peynirli yarım omlet

peynir

zeytin

arada 2 elma

Öğlen

et sote

Yarım tabak bulgur pilavı

Bu arada pazartesi tartıldım 100 gr vermişim ama yine tartılıcam belki biraz daha fazladır bakalım

öğlen:
1 tabak barbunya
3-4 tane kuru dolma
1 tane elma
2 omega 3 tablet

BURDA FAZLALIK BİRŞEY YOK CANIM BENCE

Olsun yine de fikir zikirdir derler en azından gidip başvurmuşsun ne güzel....

Bu arada, eşim, annem ve kardeşim bana resmen işkence yaptılar:

İşkence 1: Kardeşim elime 2 paket çikolata tutuşturdu (biri beyaz biri sütlü) ve onları ocakta buharda erittirdi bana. Sonra çilekleri bandıra bandıra yedi.

İşkence 2: Eşim yanımda dürüm, patates kızartması yedi, sonra krem şantili çilek yedi.

İşkence 3: Annem gözümün içine baka baka frambuazlı cheesecake yedi.

Hepsini başarıyla atlattım, ucundan tadına bile bakmadım hiçbirinin :)

Ama bunca çabaya rağmen, 5 haftada sadece 2.8 kilo verdim...

herkese merhaba
bugün çok yoğunum daha şimdi girdim geçmişi daha sonra okuyacağım
menü bildirimi yapayım hemen

sabah kahvaltım
1 avuç içi peynir
1 tane domates
1 tane salatalık
5 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
1 avıç badem
1 kupa şekersiz çay

öğlen yemeğim
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak etsiz mantar sote
1 küçük kabak dolma
1/2 tabak salata
1/2 tabak cacık

dün 20.000 adım attım şimdilik benden bukadar görüşürüz

tebrik ederim canım ben olsam dayanamazdım kesin yerdim bence aynen devam et böyle sen fazla kilolu biri olmadığın için öyle çok kilo vermeyi bekleyip kenini yıpratma bence yavaş yavaş gitsin ama en azından gitsin

of of offf çilek bugünlerde en çok yemek istediğim doyamadığım şey...
sana bravo valla ben olsam tatlarına bakmadan duramazdım

bence verdiğin kg.küçümsenecek değil

asla erteleme üşenme vazgeçme bu sözler büyülü gibi word de yazdım ve duvarıma astm

Ben de zaten, 100 gr bile olsa bir önceki haftaya göre düşük olduğunu görünce sevinmeye çalışıyorum... Diyet yapmasaydım, gram gram vermek yerine, kilo kilo alcaktım diye düşünerek avutuyorum kendimi.

of of offf çilek bugünlerde en çok yemek istediğim doyamadığım şey...
sana bravo valla ben olsam tatlarına bakmadan duramazdım

bence verdiğin kg.küçümsenecek değil

Bence de bana bravo :) Ama o kadar zordu ki gerçekten, resmen acı çektim...

Tatilim bitti iş başı yaptım çok yoğun başladı gün ve ancak yazabiliyorum sizlere tatil mükemmel geçti 1-2 minik kaçamak dışında sıfır kaçamak ve çok bol spor yaparak ailemle mükemmel bir tatildi menülerimin hepsini normalde not alıyorum defterim var ama tatil süresince yediklerimi yazmam çok uzun süreceği için gerek duymadım
özetle az kaçamaklı bol yürüyüşlü bir tatildi annemin tartısında kilo verdim gözüküyordu(61.6 iken dün 60,9 çıkmıştım) çok sevinmiştim ama eve geldiğimde bu sabah kendi tartımda kilom sadece 100 gr eksik gösterdi(61.5 çıktım) sanırım tarrtılar farklı bilmiyorum buna biraz canım sıkıldı ama olsun yakında gidecek bu kilolar hissediyorum

bunun dışında geçmişi daha sonra yavaş yavaş okuyacağım umarım herkesler iyidir
bu sabah menüm:
2 bardak süt
2 avuç badem
4 adet kuru kayısı

öğle menüm:
kuru fasulye yemeği
salata
yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek

not: biliyorum ekmek yasaklılar arasında ama dün gece uçağım geç saatti akşam yemek yiyemedim ve aç yattım sabahta kahvaltımı geçiştirmek zorundaydım geç kaldım bu yüzden o 1,5 dilim ekmeği yedim

akşamada allah kerim annemin verdiği bakla dolmaları var onlardan yerim galiba yoğurtla birlikte tazecik marullarımda var babamın bahçesinden onlardanda yedimmi tamamdır akşam yemeğim artık akşamıda yarın yazarım yavaş yavaş geçmişe bakayım ben kimler ne kilo vermiş bakimmm :))

Son düzenleme:
Canim bagislamis gibi olmussundur ne guzel,onemli olan niyetlerimiz..

öğlen:
1 tabak barbunya
3-4 tane kuru dolma
1 tane elma
2 omega 3 tablet
neresi cok ay bunlarin...aksama a yersin tatlim..

selam kızlar kahvaltımı yaptım kızımı dısarda 1 saat gezdırdım eve gelıp uyuttum 45 dk da 4km yurudum dusumu yesıl cayımı aldım geldım kahvaltımı yazayım

1 kase k.t yogurt
1 bardak sut
yarım muz
bırkac zeytın
bıraz peynır
3 gunkurusu(tamamen wc ıcın)
3 mınık domates
omega3 3 adet
bırkac fıstık

kızlar bu arada persembe gunu kan vermıstım butun degerlerıme bakılmasını ıstemıstım bugun sonucu aldım doktora gosteremedım ogle arasına denk geldı fakat hemsıre baktı hersey gayet normal dedı kendıde karatay beslenmesıne gecmeyı dusunuyormus

selam herkese..Öğle yemeğim;

1 porsiyon ızgara köfte
salata
ayran

şimdi de omega 3 lerimi içeceğim..

akşam da güzel bir yürüyüş yaparsam tamamdır..kaçamaksız tam uyum karatay..

canım çok sevindim
zaten biliyorsundur sen ama yine de söyleyeyim referans aralıkları dışı olan varsa ya koyu renkle yazıyorlar ya da yanına yıldız koyuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…