Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam

Arkadaşımda toplandık bugün. Öğleyin birkaç kaşık nohut yemeği ve birkaç kaşık keşkek ve 6-7 finduk yiyerek kaçamak yapma ihtimalini azaltmaya çalıştım.

Eveeet mercimek köftesi, elmalı tart, patatesli börek, çilekli pasta vardı.
Bir tane patatesli gül böreği yedim. 2 çatal pasta yedim. 6 küçük merc. köftesi marul ve ev turşusu yedim.

Birazdan birkaç fındık yer omegalarımı alırım tükkan kapanırrr

Bildirim şeklinde yapmayı unuttum ekliyorum

Başlangıç tarihi:9.04.2012
Başlangıç kg:81
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.9
Fark: 100 gr
Toplam fark:1kg100gr
Beden:44
Spor:GUNDE vesaitlere yürüyüş,sevgiliyle yürüyüş ama artık düzenli spora başlıyacağım kesin
Boy:167
Hedef: 60

cok meraklı oldugum icin ve az zamanım halde gun icinde gecmisi okudum simdi de okuyordum ki bi yazim dedim once menuleri

sabah az yedim
1 yum_zeytin peynir 7;30 da

oglen
1 kase bulgur pilavı 1 domates

aksam
1 tabak kurufasulye
2 tane tavuk kanat
yogurt
bi kac kozlenmıs biber

NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN
Fransa’da, ağır işçilerin işleri hakkında ne düşündüklerini incelemek üzere araştırmayı yürüten bir görevli, bir inşaat alanına gönderilir. Görevli, ilk işçiye yaklaşır ve sorar:
“Ne yapıyorsun?”
“Nesin sen, kör mü?” diye öfkeyle bağırır işçi.
“Bu parçalanması imkansız kayaları ilkel aletlerle kırıyor ve patronun emrettiği gibi bir araya yığıyorum. Cehennem sıcağında kan ter içinde kalıyorum. Bu çok ağır bir iş, ölümden beter.”
Görevli hızla oradan uzaklaşır ve çekinerek ikinci işçiye yaklaşır. Aynı soruyu sorar:
“Ne yapıyorsun?” İşçi cevap verir:
“Kayaları mimari plana uygun şekilde yerleştirilebilmeleri için, kullanılabilir şekle getirmeye çalışıyorum. Bu ağır ve bazen de monoton bir iş, ama karım ve çocuklarım için para gerekli sonuçta bir işim var. Daha kötü de olabilirdi.”
Biraz cesaretlenen görevli üçüncü işçiye doğru ilerler.
“Ya sen ne yapıyorsun?” diye sorar.
“Görmüyor musun?” der işçi kollarını gökyüzüne kaldırarak. “Bir katedral yapıyorum.”
Bu hikayenin enteresan tarafı her üç işçinin de aynı işi yapıyor olmaları.Görmeyi seçtiğiniz yol sizin tutumunuza bağlıdır. Bugün hava biraz bulutlu mu yoksa biraz güneşli mi? Güllerin dikeni mi vardır, dikenli dalların gülleri mi? Bardağın yarısı boş mudur, yarısı dolu mu? Yoksa bardak olması gerekenin iki katı büyüklükte midir?
Seçim size ait....

Güzeller güzeli karataycı hanımlarrr:)

asla üşenme, vazgeçme, ertelemeyi biraz değiştirdim olumu hale getirdim sanırsam bu psikolojide önemli şöyle yaptım;

ÜŞENMİYORUM :) ERTELEMİYORUM:) VAZGEÇMİYORUM:)

vE ÇOK HOŞ BİR KIZIN RESMİNİ KOYDUM MASAMA İNCECİK BENİM GİBİ KIZIL SAÇLI :)) BİRDE GÜZEL BİR EV RESMİ KOYDUM BİRDE EN YAKIN ARKADAŞIMIN GELİNLİKLİ RESMİ:))

MOTİVASYONA DEVAM PERŞEMBE GÖRÜŞÜRÜZ HANIMLAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM :))

YILMAK YOK KARATAYA DEVAM İNCECİK KISACIK ŞORTLARA ETEKLERE SELAMM :))

ben hala işteyim malesef bugün kalmam gerekti eve gidişim sekizi geçeceği için az önce dolabımda bulduklarımla şöyle bir menü yaptım

Zorunlu Akşam yemeğimi yedim az önce
bir avuç badem
10 adet zeytin
1 bardak ayran

bunları yedim ve akşam yemeyi düşünmüyorum eve gittiğimde duşumu alıp yeşil çayımı içer uyurum inşallah niyetim bu bugün sporda yapamadım malesef toplantı başladığında fırsat bulursam buralarda yürüyebildiğim kadar yürüyeceğim şu ana kadar ofiste yürüdüğüm 2600 adımcık olmuş neyse hiç yoktan iyidir :)

Selam kızlar,
Bugün de cok cok yoğundum nete giremedim.
Ama 30 dakika yürüdüm.

1öğünüm ; klasik karatay kahvaltısı ve Light soya sütü( cok seviyorum hayır diyemedim )

2. Yapmadım ...

3.öğünüm ; 2 karniyarik ve karışık salata yanında yine Light soya sütü

çok iyi yapmışsın canım,ben de en zayıf zamanlarımdaki fotoğraflarımı büyüttürüp buzdolabına asmıştım...kesinlikle işe yaradı

birde heryere yazın asın hedef kilonuzu dolabınıza duvarınıza kapılara falan filan :) unutmayın bi hedefiniz olduğunu :)

merhaba arkadaşlar 1buçuk aydır takip ediyorum bu sayfayı sizleri ,ve cok sey ögrendim hepinize cok tesekkür ediyorum ve kendimden bu diyete basladıktan sonraki halimden bahsetmek istiyorum bu harika diyete yeni başlayanlar için..yaşım 30 boyum 1.70 ve 70kg. hayatım da ilk kez bu kiloya geliyorum.karatay diyeti gercekten beslenme düzenimi degiştirdi ve kendimi cok iyi hissediyorum üstelik 67.700kg gösteriyo tartım harika:)ekmekten tatlılardan,gazlı içeceklerden,cipslerden hamuru işlerinden hemen olmasada azar azar vazgeçtim kolay olmadı bagımlılıkmış bunu anladım..başlarda herşeyde gözüm kaldı aklımda hep yemek vardı kaçamaklar beni durdurdu itiraf etmeliyim:)ilk haftalar hiç gram veremedim cok moralim bozuldu böyle diyetmi olur dedimm ve kendimi bu sayfaları okurken buldum..bu kadar insan yalan söyleyecek degilya dedim tekrar tekrar başladım diyete...sonuca bakacak olursak ben de sizler gibi bessleniyorum evde kendimce spor yapıyorum ve canım eskisi gibi hersey yemek istemiyor..göbegim küçüldü bacaklarım sıkılaştı inanamıyorum bi arkadaş yazmış tartıdakinden daha az kilolu görünüyorum demiş cok haklı 67 degilde 64 kilo gibiyim ve cok saglıklıyım mutluyum...bu diyet degil artık beslenme sekli oldu ve hayatım boyuncada böyle beslenicemm..

evime gitmek istiyorum artık toplantı uzayınca mecbur kaldım inşallah çıkarlarda bende evime giderim sıkıntı bastı valla bu akşamda seksenler var yetişirim inşallah bu arada acıkırım korkusuyla bir bardak ayran daha içtim :) inşallah akşam acıkmadan uslu uslu durup güzelce uyurum son bir haftada elimde olayan sebeplerden ya sabah öğünlerim çok az oldu ya akşamları çok az yedim buna rağmen tartıda hala bir değişiklik yok çok ilginç normalde çoktan inmiş olurdu kilom ama neden inmedi bilmiyorum annemin tartısında indi gözükmüştü ama evimde sürekli tartıldığım tartıda sadece 100 gr inmiş gözüktü neyse sabırla bekliyorum haftaya iner inşallah herkese şimdiden iyi akşamlar diliyorum bıldırcınlar

3 adet koy yumurtasi,kayisidan biraz fazla pisti bugun..12 zeytin,eski kasar ve ew peyniri..findik ceviz ve badem karisimi,3 adet gunkurusu,3 adet omega,3 su bardaa cay,domates ve yarim yesil biber..afiyet afiyet olsun herkese..
senin şu kabızlığın sebebini buldum galiba, çay...
takip ettiğim kadarıyla çok çay içiyosun, önceden bende de kabızlık çoook sık oluyordu ama karataya başladıktan sonra çayı bıraktım gibi bişey çünkü şekersiz içemiyorum dolayısıyla da çok şükür sorunum yok...
biraz ara ver bakalım şu çay işine durum değişecek mi

merhaba canım, aramıza hoşgeldin, aynı dertten muzdarip birçok arkadaş var burda...
sen ne ilksin ne de teksin merak etme... aynı zamanda burdaki başarı hikayelerinden birisi de sen tabi ki olabilirsin yeter ki karataydan ayrılma... kilo ilk başta yavaş verilse bile vazgeçme, sonrası nasıl olsa geliyor

Tünaydın kızlar bu 3 gün tatil süper geçti fakat pazar günü sildiğim camlar neticesinde belim tutuldu hatta sırtım komple
çok ağrım var

çok geçmiş olsun canım, sıcak tutmaya çalış faydası olur inşallah...

merhaba canım, sen benden daha tecrübelisin burda ve arada böyle kilonun takıldığına çok şahit olmuşsundur, sen de bu dönemde olabilirsin, merak etme yakında tıkır tıkır verirsin hepsini

Sabah - 10:30 - Klasik karatay kahvaltım

Öğlen - yok

Akşam - 18:30 - 2 koca tabak keşkek (etsiz, sütlü)
yoğurtlu kabak salatası

şu an nefsimle çatışma halindeyim, sıcak çikolata iç - içme
kör şeytan git başımdan

neyse bacılar şimcilik bu kaaa .... benim kız üstünde ne var ne yok soyunmuş geziyo ortalıkta
gidiyim giydiriyim şu topalağı, yoksa bi tarafı doncak, öpüldünüz

Selam arkadaslar ,

Sizlere bir soru sormak istiyorum..

Diyelim ki yumurta dan sıkıldım ..
Muz da sevmiyorum ..

Bunların yerine kahvaltı seçeneğim ne olabilir ?
Muzun yerine sevdiğim meyve mesela elma yi koyabilirmiyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…