canım çok sevindim değerlerinin normal çıkmasına....eee papadiyamdan ve karataydan bu beklenirdi
teşekkür ederim canım
Bende listeye girmek istiyorum( haftaya 3. hafta olucak
sen ptesıye kadar ogunlerını sporlarını paylasırsan guzel edıtorumuz saphıra çabana duyarsız kalmaz
Tamamdır teşekkür ederim bir tek yarın paylaşamayacağım ama sonra yine devam iş için şehir dışındayım :)
Güzeller güzeli karataycı hanımlarrr:)
asla üşenme, vazgeçme, ertelemeyi biraz değiştirdim olumu hale getirdim sanırsam bu psikolojide önemli şöyle yaptım;
ÜŞENMİYORUM :) ERTELEMİYORUM:) VAZGEÇMİYORUM:)
vE ÇOK HOŞ BİR KIZIN RESMİNİ KOYDUM MASAMA İNCECİK BENİM GİBİ KIZIL SAÇLI :)) BİRDE GÜZEL BİR EV RESMİ KOYDUM BİRDE EN YAKIN ARKADAŞIMIN GELİNLİKLİ RESMİ:))
MOTİVASYONA DEVAM PERŞEMBE GÖRÜŞÜRÜZ HANIMLAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM :))
YILMAK YOK KARATAYA DEVAM İNCECİK KISACIK ŞORTLARA ETEKLERE SELAMM :))
senin şu kabızlığın sebebini buldum galiba, çay...3 adet koy yumurtasi,kayisidan biraz fazla pisti bugun..12 zeytin,eski kasar ve ew peyniri..findik ceviz ve badem karisimi,3 adet gunkurusu,3 adet omega,3 su bardaa cay,domates ve yarim yesil biber..afiyet afiyet olsun herkese..
sizleri ne zamandir okuyorum, birbirinize plan desteginiz ve bilgi alis verisiniz gercekten takdir edilecek..ben de burada olan ve takip eden herkes gibi kilolarimdan muzdaribim..yapamiyorum, yapamiyorum..diyetisyene de gittim, psikologa da..isin kilidi ben de bunu biliyorum, ancak o bekledigim an gelip de baslayamiyorum. kitaplari tam okumamis olmama ragmen bu beslenme seklini 10gun yaptim, inanin uyulmasi kolay acikmayan bir hayat sekli. ancak tatil olmasiyla 3 gun sistem disi beslendim, ancak moralimi bozmak istemiyorum.
evlenmeden once zayif degil ama yine de fit goruntum vardi, evlilik ve hemen cocuk sahibi olmakla beslenme seklim, zayiflama sevkim herseyim degisti. artik fotograf cektirmek, aynalara bakmak, kiyafet denemek bile istemiyorum. ezber kiyafetlerle ise gidiyorum. bilmiyorum yapabilir miyim..yapanlari cok tebri, ediyorum. birgun ben de basari hikayesi paylasmak istiyorum.
Tünaydın kızlar bu 3 gün tatil süper geçti fakat pazar günü sildiğim camlar neticesinde belim tutuldu hatta sırtım komple
çok ağrım var
evime gitmek istiyorum artık toplantı uzayınca mecbur kaldım inşallah çıkarlarda bende evime giderim sıkıntı bastı valla bu akşamda seksenler var yetişirim inşallah bu arada acıkırım korkusuyla bir bardak ayran daha içtim :) inşallah akşam acıkmadan uslu uslu durup güzelce uyurum son bir haftada elimde olayan sebeplerden ya sabah öğünlerim çok az oldu ya akşamları çok az yedim buna rağmen tartıda hala bir değişiklik yok çok ilginç normalde çoktan inmiş olurdu kilom ama neden inmedi bilmiyorum annemin tartısında indi gözükmüştü ama evimde sürekli tartıldığım tartıda sadece 100 gr inmiş gözüktü neyse sabırla bekliyorum haftaya iner inşallah herkese şimdiden iyi akşamlar diliyorum bıldırcınlar
gecmiş olsun .magnumlarada olan olmuş zaten onun için bence afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?