Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün kaçamak yaptım hep ikizlerimin yüzünden oldu ben onlara hamburger alıcaktım ,tuturdular sen yemesen biz yemeyiz bende ufak 1 hamburger kaçamagı yaptım
sonra annemlerde 2 çay
akşam salata 1 kase yogurt çorba 2 biberli omlet
bol su yeşil çay
spor şimdi yapıcam 45 dakika

selam kızlar..
menü bildirimi
sabah
muz
3-4 ceviz
omega3

öğlen
kabak dolması
mercimek çorbası

akşam
3 avuç içi kadar tavuk
kuru fasulye
cacık
bol salata
Açıkçası yediklerim biraz fazla geldi..bidaa akşamları daha az yiiiyceemm...öff şiştim..saat 19:00:26::26:

merhaba kızlar özledim sizleri
bugün arkadaşlarla dışarda buluştuk
su börekleri daha doğrusu her türlü börek pizza hamburgerler
tatlılar kekler götürdü hatunlar
bense inegöl köfte ve ayranla yetindim
tamam artık sıktın böyle iyisin lafları arasında köftelerimi bitirdim
bol bolda çayımı içtim içim çok rahat

akşamda 2tane bulgurlu kıymalı kabak dolması
salata
yoğurt
3 mercimek köftesi yedim bugünü sorunsuz atlattım
koçişi ikna edip yürüyüşümüde yaptımmı tamamdır

İyi akşamlar hanımlar,

Akşam geç geldiğim için akşam yemeğini 8'de yedim ama kaçamak yok.

2.öğün: 1 parça et, salata
3.öğün : 1 parça et, 1 adet enginar, 1 kase yoğurt

herkese sevgiler

sabah kahvaltım(saat 11 de)
1.5 yumurta
zeytin peynir domates ve malesef 1 porsiyon fırın sütlaç

akşam yemeğim(saat 18 de)
1 karnıyarık
1 tabak yeşil mercimekli piyaz
2 kk cevizli yaz helvası
1 kavala kurabiyesi

sabah ile akşam arasında elimde olmayan sebeplerden dolayı 7 saat geçince akşamki kaçamaklarım oldu

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk bud,2 kasık bulgur pılavı,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1114.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
  • $a222229.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 50
kızlar benim moralim çok bozuk reglden dolayı tatlı krizimi 2 tane çikolatalı gofret yiyerek atlattım çok pişmanım gözüm döndü resmen bana kızın iyice pataklayın ki bidaha yapmayım yoksa bu hafta boşa gidecek
akşam üstü 17.00-17.45 arası plates yaptım sonra akşam yemeği
1 tabaka barbunya
salata
2 bardak ayran
2 tane kuru dolma yedim
sonraaada kaçamak geldi işte
birazdanda sauna eşortmanlarla 1 saat yürüycem bandda herkese bol leptinli geceler benim leptin kaçtı gitti
:26:

kızlar vallah ben dayanamdmm bugün tartıldımm ve 96 olmuşummmm çoook sevnçliyim şuan 800 gr daha gitmiş :))

sabah: klasik karatay kah

öğlen: haşlama göğüs tavuk ve haşlama sebze

akşamı biraz fazla kaçırdım pırasa-bulgur-biraz mercimek-bakla muz : off offf saymıyorummm

yok arkadaşım yanlış okumuşsun ben mühendisim iyiniyetli psikolog.o dediğini ben bilsem kendi beynime uygularım

Merhaba kızlar:)
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta, 3 dilim hellim, beyaz peynir, 2 ceviz
Akşam: 1,5 tabak tavuk sote (Domatesli, biberli, baharatlı), salata, yoğurt.

Bu arada pzt bildirimimde kilom hiç değişmemişti ama buna çok sevindim. Çünkü regl durumları işte İlla bi artış olurdu. Olmamasına çok mutlu oldum Sanırım Karataycı olmanın faydaları

hocam muhteşemsin ya akşam akşam cok iyi oldu .eline sağlık

öglen(13:40 bitti)
kıymalı,bulgurlu,kabak yemegi
1 kase yogurt
1 cay bardagı fındık

aksam yemegim(19:40 bitti)
taze bakla yemegi
karısık salata
1 gün kurusu kayısı,1 kuru erik,4 adet cekirdekli üzüm
2 kapsül omega3

spor:60 dk 5 km 270 kalori 5.1 hızla 7800 adım

su: 2 litre

akşam menüsü
avüç içi kadar ızgara et
salata
keten tohumluu yoğurt
3 gündür wc ile görüşmüyoruz.
aslında bi sorun yoktu ama ne oldu anlamadım.

ben özel mesaj yazamıyorum beni liste için bildirebilirmisiniz

ŞEMSİYENİZİ GETİRİN

“Bir yaz mevsimi kuraklık, küçük bir kasabadaki ekin için tehdit oluşturuyordu. Sıcak bir Pazar, kasaba papazı cemaatine şöyle dedi, “bizi yağmur duasından başka bir şey kurtaramaz. Eve gidin, inanın, dua edin ve gelecek Pazar tanrı yağmur gönderdiği için teşekkür etmeye hazır olarak geliniz.”İnsanlar kendilerine söyleneni yaparak bir sonraki Pazar kiliseye geldiler, ama papaz onları görür görmez küplere bindi. “Bugün dua edemeyiz, henüz yeterince inanmıyorsunuz.” dedi. Ama diye itiraz ettiler, dua ettik ve gerçekten inanıyoruz. “inanmak mı?” diye sordu papaz. “o zaman şemsiyeleriniz nerede?” Steve Goodier İnsanlar hayatları boyunca yalnızca dilek ve dualarının sonuç vermesini umarlar, aslında olacağını da pek beklemezler. Bazı insanlar ise rüyalarının ve isteklerinin gerçek olmasını isterler, hayatlarının başından sonuna dek her an sanki bir şey olacakmış gibi hazırlıklı yaşarlar.Bugün dua ettiğimiz düşünceye yaklaşmak için ne yapacaksınız? Dualarınızı bekleyecek ve istenilen sonuçları elde etmek için çalışacak mısınız? Yağmurun yağacağına inanıp Şemsiyenizi getirmelisiniz.

ASLA VAZGEÇMEYİN

“Asla vazgeçmeyin.Dünyada hiçbir şey ısrar etmenin yerini alamaz.Yetenek alamaz, dünyada yetenekli ama başarısız insandan daha çok ne var?Deha alamaz, uygulamaya sokulmamış deha, atasözü gibidir.Tek başına eğitim alamaz, dünya başıboş gezen eğitimli insanlarla doludur. Israrlı ve kararlı olmak tek başına bir güçtür.”Calvin Colidge

Bizlere yardımcı olması açısından birkaç şey paylaştım hatunlarrr

evet asla vazgeçmeyin istediklerinize ulaşmak için kararlılık ve cesaret gerekiyor. Güç içimizde BİZ de istemek gerçekten çok önemli..

Kendimi çok iyi hissediyorum kızlar bugün çıtır olmama az kaldı.
Geçen yılki pantolonlarım bariz bi şekilde bol geliyor olsun onlar bol geldikçe bana moral oluyor
Bu cuma İzmire geliyorum inş. İzmirli hatunlar İzmirde olduğunuz için şanslısınız vesselam
Doğum sonrası aldığım pantolonumu -çok çok boldu- attııııımmm.:119:
Yazlık capriler alacağım İzmirden ohhhh sevincimi sizlerle paylaşmak istedim

Muhencim mesaj atacağım saphiraya canım

ya siz neler yaptınız hatunlar kilo verebilmek için kendiniz için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…