Merhaba hanımlar,
Bugün ders yoğunluğum nedeni ile yazamadım size. Şimdi başladım okumaya yorumları.
Menümü bildireyim:
Kalkınca: 4 gün kurusu
Sabah:2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 6 zeytin, 1 domates, 2 salatalık, dereotu, nane, 1 ince belli ceviz, 4 yer fıstığı
Öğle: 1 tabak etli karnabahar (toktum ama sunuma çıkacaktım, enerji versin diye yedim)
Akşam: 1 adana, keten tohumlu cacık, salata
20.00 ve 23.00 da 1 kupa süt
Offf taze sıcak süte yine hayır diyemedim :S
Canim afiyet olsun,sakin sicak cukulata filan iciym dime,pataaaa yirsinSabah - 10:30 - Klasik karatay kahvaltım
Öğlen - yok
Akşam - 18:30 - 2 koca tabak keşkek (etsiz, sütlü)
yoğurtlu kabak salatası
şu an nefsimle çatışma halindeyim, sıcak çikolata iç - içme
kör şeytan git başımdan
neyse bacılar şimcilik bu kaaa .... benim kız üstünde ne var ne yok soyunmuş geziyo ortalıkta
gidiyim giydiriyim şu topalağı, yoksa bi tarafı doncak, öpüldünüz
canim benim ne mutlu sana:))))Bizlere yardımcı olması açısından birkaç şey paylaştım hatunlarrr
evet asla vazgeçmeyin istediklerinize ulaşmak için kararlılık ve cesaret gerekiyor. Güç içimizde BİZ de istemek gerçekten çok önemli..
Kendimi çok iyi hissediyorum kızlar bugün çıtır olmama az kaldı.
Geçen yılki pantolonlarım bariz bi şekilde bol geliyor olsun onlar bol geldikçe bana moral oluyor
Bu cuma İzmire geliyorum inş. İzmirli hatunlar İzmirde olduğunuz için şanslısınız vesselam
Doğum sonrası aldığım pantolonumu -çok çok boldu- attııııımmm.:119:
Yazlık capriler alacağım İzmirden ohhhhsevincimi sizlerle paylaşmak istedim
Muhencim mesaj atacağım saphiraya canım
propycil, fadime ve gökçenbike günaydınn
Gunaydin tatlum,ben de senden 10 dakka sonra kalktum,ikinci benim yani..canim bise dicem kaprileri almak icin bir iki hafta daha mi beklesen diyorum,cunku sen Zayiflarsin daha,sonra onlar da bol olmasin.propycil, fadime ve gökçenbike günaydınn
gokcenbike gunaydin,soyle dusun: agzina aldigin her lokma insulin direncinin kirilmasini onluyo,ki biz zaten bu kirma yolunun basindayiz,insulin direncini kirmis olsak haftada bir kacamaktan bise olmaz belki ama su asamada kacamak yapmamaya gayret et tatlim..bacılarımm nabersınız,
ya ben uyum problemı yaşamaktayım, hani gecen hafta anne kokan yemeklerden yeyip karatay sınırını gecmıstım yaa, bu haftada kendı evımdeyım ancak hergün ufakdan ufakdan kaçamak yapıyorum, bana medettttt.....
dün sabah karatay kahvaltımı yaptım
öğleyin bulgur pilavı yoğurt biraz dalyan köfte ve 1 kasıkdan az patates püresi
akşamda, mercımek çorbası ve madımak bir gıdımda katmer attım ağzıma
2.5 lt su ve sekersız cay
bugun sabah da karatyımı yıne yaptım firesizzz
Asyacim menun de sporunda super,,sut yasak degil canim,istedigin kadar ic hatta icine tarci. Yada kakao at ve hatta kuru kayisi filan da atabilirsin:))) tickerini da yap artiiiiiikkkSabah 2 tame omega 3 aldım yazmayı unutmuşum.
Su: 4 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
Bende kahvaltimi yaziyum bari: 3 koy yumurtasi,eski kasar ve ew peyniri,organik domates ve salatalik,12 zeytin,findik ceviz ve basem karisimi,3 adet omega..marul, 3 adet gunkurusu ve bir tane kuru incir..ve gene 3 su bardaa cay..kisitlamam laZim şu cayi..
Asyacim menun de sporunda super,,sut yasak degil canim,istedigin kadar ic hatta icine tarci. Yada kakao at ve hatta kuru kayisi filan da atabilirsin:))) tickerini da yap artiiiiiikkk
hergün 3 yumurta yiyon kız nasıl yiyon anlamıyom,omlet olsa hadi yine tamam da gerçi nasıl olduğunu yazmamışsın
çayı gerçekten çok içiyosun demir eksikliği de yapar kg.vermene de engeldir bu ha haberin ola..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?