Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar iyi geceler.Geçte olsa girebildim dün ki menümden başlayayım önce,
sabah karatay kahvaltısı
öğlen kısır, salata ve çay
akşam
balık ,salata,bir parça tahin helvası

bugün sabah karatay kahvaltısı
öğlen işkembe çorbası
yeşil fasulye
2-3 kaşık dünden kalma kısır
1-2 kaşık kadar ciğer kavurma
salata
akşam ezogelin çorba
sezar salata
3 hurma
4 cm boyutunda cevizli sucuk

bilgisayar elime geçmişken arka arkaya yazıyorum ne yapayım.Bu hafta kilo veremedim 3. haftam duraklama bu kadar çabuk olabilirmi sizce
gerçi moral bozukluğum yok ama acaba bir eksik yada fazlam mı var diye düşünüyorum.Yemeklerden kısma yapmak istemiyorum çünki azaltınca açlık krizleri başlıyor o zaman.Neyse geç olsun güç olmasın. HERKESE KOLAY GELSİN İyi geceler.

Merhaba hanımlar,
Bugün ders yoğunluğum nedeni ile yazamadım size. Şimdi başladım okumaya yorumları.
Menümü bildireyim:
Kalkınca: 4 gün kurusu
Sabah:2 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 6 zeytin, 1 domates, 2 salatalık, dereotu, nane, 1 ince belli ceviz, 4 yer fıstığı
Öğle: 1 tabak etli karnabahar (toktum ama sunuma çıkacaktım, enerji versin diye yedim )
Akşam: 1 adana, keten tohumlu cacık, salata
20.00 ve 23.00 da 1 kupa süt
Offf taze sıcak süte yine hayır diyemedim :S

Sabah 2 tame omega 3 aldım yazmayı unutmuşum.
Su: 4 litre
Spor: 1 saat yürüyüş

En erkenci beniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Bugün çok daha erken uyandım nedense

Günaydın hatunlaaaaarrrr çıtırlaaarrrr güzellerrrrrr
Ben 06.00 itibarıyla uyandım. Birazdan 07.00 gibi kahvaltımı yaparım.

Hepinize güzel bir gün dilerimmm

Son düzenleme:
Kahvaltım

2 haşlanmış köy yumurtası
Kalkınca 2 günkurusu + su
3 çeri
1 küçük salatalık
badem + fındık
ş.siz çay
kaşar peyniri
maydanoz
marul
3 çilek
3 omega 3

Üzerine eşimle kahve keyfimizi de yaptık. Birazdan yürüyerek okula gideceğim. Öpüyorum sizlere de afiyet olsun

bacılarımm nabersınız,
ya ben uyum problemı yaşamaktayım, hani gecen hafta anne kokan yemeklerden yeyip karatay sınırını gecmıstım yaa, bu haftada kendı evımdeyım ancak hergün ufakdan ufakdan kaçamak yapıyorum, bana medettttt.....
dün sabah karatay kahvaltımı yaptım
öğleyin bulgur pilavı yoğurt biraz dalyan köfte ve 1 kasıkdan az patates püresi
akşamda, mercımek çorbası ve madımak bir gıdımda katmer attım ağzıma
2.5 lt su ve sekersız cay

bugun sabah da karatyımı yıne yaptım firesizzz

Canim afiyet olsun,sakin sicak cukulata filan iciym dime,pataaaa yirsin senin cimcime de bayaa komikmis bide. Cayi maalesef cok iciyorum ya..gunde bi demlikten fazla iciyorum,okulda 8 saat ders war,her tenefus iciyom,e sabah ve alsam ewde ictiklerimi de dusunursek,biraz dotu cikiyo yani. Bugun az iciym bakalim ozaman biraz,bakalim bu gelisme olacakmi..saol tatlum tavsiyen icin:))
canim benim ne mutlu sana:))))

kahvaltımı yazayım
kalkar kalkmaz 1 b limonlu ılık su
peynir 5 zeytin
1 çeri domates
1 h yumurta
saksıdan topladıgım roka, nane
salatalık
2 kuru incir
2 kuru kayısı
şimdi sade tarçınlı türk kahvesi
3 tane omega 3
ardından 1 bardak suyla ilacım

gokcenbike gunaydin,soyle dusun: agzina aldigin her lokma insulin direncinin kirilmasini onluyo,ki biz zaten bu kirma yolunun basindayiz,insulin direncini kirmis olsak haftada bir kacamaktan bise olmaz belki ama su asamada kacamak yapmamaya gayret et tatlim..

Son düzenleme:
Bende kahvaltimi yaziyum bari: 3 koy yumurtasi,eski kasar ve ew peyniri,organik domates ve salatalik,12 zeytin,findik ceviz ve basem karisimi,3 adet omega..marul, 3 adet gunkurusu ve bir tane kuru incir..ve gene 3 su bardaa cay..kisitlamam laZim şu cayi..

hergün 3 yumurta yiyon kız nasıl yiyon anlamıyom,omlet olsa hadi yine tamam da gerçi nasıl olduğunu yazmamışsın
çayı gerçekten çok içiyosun demir eksikliği de yapar kg.vermene de engeldir bu ha haberin ola..

Asyacim menun de sporunda super,,sut yasak degil canim,istedigin kadar ic hatta icine tarci. Yada kakao at ve hatta kuru kayisi filan da atabilirsin:))) tickerini da yap artiiiiiikkk

Süte izin var evet ama içine kayısı atma olayını sabah yada öğle saatlerinde yapsın bence

günaydın kızlar
sıkı karataycı olmasam da artık arada klasik karatay kahvaltımı yapıyorum.
bu sabahki menüm : 1 yumurta , biraz peynir ve zeytin,kavrulmamış fındık içi,2 fincan early grey çay(şekersiz içemeyenlere tavsiye),2 tane minik mis gibi badem,2 tane günkurusu kayısı

Gerçekten ceylincim yaa ben 2 haşlanmış yumurta yazdım ama 2 sinin hepsini yemedim bile fazla geldi

Propycilcim bitki çayı al elma, adaçayı yeşilçay gibi çeşit çeşit iç canım bence ceylin doğru söylüyor. Bir de herşeyin aşırısı zarar derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…