Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin tatlum,ben de senden 10 dakka sonra kalktum,ikinci benim yani..canim bise dicem kaprileri almak icin bir iki hafta daha mi beklesen diyorum,cunku sen Zayiflarsin daha,sonra onlar da bol olmasin.

Canım sağol artık 38 bedene giriyorum birkaç kilo versem bile yine 38 olacağım yani
36 beden olursam gene alırım 1-2 tane alayım şimdi dimi ama karataycı olunca 36 beden olmak da zor değil sadece yakışır mı bilmiyorum. Zapzayıf insanlar vardır ama zayıflıkları o kadar aşırı oluyor ki hoş görünmüyor öyle olmak istemem...

DİSİPLİN VE BAŞARI

Bili Toomey’nin olimpik dekatlonu kazanma hikâyesi oldukça düşündürücüdür. Bili, 1964 yılında yirmi beş yaşındayken olimpiyatların en yorucu oyunu olan dekatlon seçmelerine katılıyor. Seçmeler sonunda ilk üç rakibi olimpiyatlara katılma hakkı kazanırken o, dördüncü olarak eleniyor.Ertesi günü onu sahanın etrafında koşarken görenler: “Mr. Toomey, olimpiyatlara katılma şansınızı nasılsa kaybettiniz, neden çalışıyorsunuz?” diyorlar. O şu muhteşem cevabı veriyor:“1968 olimpiyatları için çalışıyorum.” Ve bu disiplinli çalışma neticesini veriyor. Bili Toomey 1968 Mexico City Olimpiyatlarında altın madalyayı gururla göğsüne takarak birincilik kürsüsünde haklı yerini alıyor.

Son düzenleme:
dünkü ögünlerim
sabah peynirli omlet
zeytin 2 ceviz

aksam yogurtlu ıspanak kavurması
biraz da pilav

bugün
karatay kahvaltısı

aksam da
pırasa yiyecem büyük ihtimala

bolca su tabiki bu arada
cırcrım kızlar
gözlerimin karalıyor basım catlıyor
2 gündür böyleyim

SEVGİ VE ÖPÜCÜK HEDİYESİ

Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kâğıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kâğıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...Yılbaşı sabahı küçük kızı, paketi getirip “Bu senin babacığım” dediğinde üzüldü. Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızma... Bir gece önce yaptığından utandı... Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızma gene bağırdı:—“Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım”. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım? Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı, “O kutu boş değil ki baba” dedi... —“İçini öpücüklerimle doldurmuştum!” Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar.Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının başucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.Aslında bütün anne ve babalara böyle bir altın kutuyu çocukları hiçbir karşılık beklemeden, sevgi ve öpücüklerle doldurup vermişlerdir. Hiç kimsenin hayatında bundan daha değerli bir armağana sahip olması mümkün değildir. Öpücük deyip geçmek mümkün mü? Öyle olsaydı çocuklarımızın adına Buse ismi koyar mıydık?

Bunu da paylaşmak istedim sıkmıyorum inş.

Son düzenleme:
günaydın....
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:yumurta,salata
akşam:tavuk,salata
spor:1 saat yürüyüş,bol su..
sevgiler...

günaydın hatunlar nasılsınız güzel ve kaçamaksız bir gün olsun inş.
akşam bir buçuk saat yürüdüm sauna eşortmanın içinde suyum çıktı resmen umarım gofretlerin bir kısmını eritmişimdir
sabah:
aç karnına 1 bardak ılık su
1 tane muz
3 çilek
1 elma
1 bardak süt
1 avuç fındık içi

çok güzel...ellinize sağlık...

günaydınn kızlarrrrrrrr
dün giremedim nete hiçç. sabah 8 de çıktım akşam geldim. amasya ya gittik arkadaşlarla gezmeye.
sabah 7 de kahvaltımı yapıp çıkmıştım. 1.30 gibi orada meşhur bir restorontta Tokat kebabı yedim ayran da vardı tabii.
nasıl doydumm anlatamamm ama zararlı birşey yemedimmm yanlış anlamayınn.
sonrasında hiçbir şey yemedim çok tok tuttu beni. aralarda bol şekersiz çay ve 1 tane sade soda içtim.
dün akşam da erkenden yattım ayaklarım şişmiştii dolaşmaktan...

neyse iyice dinlendimmm kendime geldim. daha kahvaltı yapmadım. gidip hazırlayayımmmm bariii

iyiniyetlim paylaşımların çok güzel ellerine sağlık
kızlar bişey sorucam ben sürekli yorgunum uyumak istiyorum hep.:26: kafamı koyacak yer bulsam uyuyup kalıyorum nedendir acaba bir fikri olan varmı

günaydın hanımlar,

ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum da... bir sorum olacaktı deneyimli karataycılardan... bu diyetin özellikle bel ve karın yağlanmalarını azalttığını duydum, doğru mudur acaba..

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum

1 haftadır hastayım:2::2::2: migrenim çok kötü ve geçmiyo tam 5 gündür spor yapmadım piknik park 23 nisan törenlerini saymazsak tabiki bugun yürüycem okul çıkışı

sabah 3 bardak su
1 yumurta
8-10 badem yedim ZORLA canım istemiyordu hiç
1.5 mg omega
1 tane antioksidan kapsül 70 tl ye yeni aldım da beta caroten-a-e vitaminleri falan var

doğru canımcımmm

ne demek canım tabiki sor..ben iş yerinde olduğum için ev köftesi değil canım malesef..burdan aldığım bildiğim kadarıyla ızgara üzerinde yapılıyor direk yağsız..tost makinesi ızgarası gibi..baharatlayıp veriyorlar ama tuzu biraz fazla oluyor..her gün yemediğim için problem etmiyorum..haftada 1 gün bu şekilde köfte yiyorum..evde kendim yaparsam çok az yağda alt üst kızartıyorum..fırında salçalı suyla pişirmekte çok güzel ama onu da denedim..

bunu ben de yaşıyorum canım..henüz verdiğim çok az ama görünen çok..en güzel kısmı bu..demekki sağlıklı veriyoruz..yağlardan veriyoruz ki birikimler gidiyor..

tavsıye edıyormusun bu dıyetı,3 haftada 6 kılo zayıflatırmı?

3 haftada 6 kilo çok değil mi canım..tecrübeliler daha iyi bilir ama haftada 1 kilo ideal olan..hızlı verirsen çok sağlıklı olmayabilir..

çok tecrübeli sayılmam canım diğer arkadaşların yanında ama bu diyet gerçekten birikmiş kısımlardan gidiyor..ve yağlardan veriyorsun..yani sen hangi bölgende biriktirmişsen ordan daha çok zayıflıyorsun..benim özellikle göbeğim farketti mesela..

iyiniyetlim paylaşımların çok güzel ellerine sağlık
kızlar bişey sorucam ben sürekli yorgunum uyumak istiyorum hep.:26: kafamı koyacak yer bulsam uyuyup kalıyorum nedendir acaba bir fikri olan varmı

bu yorgunluk durumu bende de var fizoficim..ben bahara bağladım..aynen dediğin gibi sürekli uyuyasım var..hava değişimine vücut uyum sağlayınca geçer die umuyorum..ama bu arada acaba hamilemisin yorumlarına maruz kalıyorum o kötü oluyor..

sıkılmak ne kelime canım..harika şeyler paylaşmışsın..okumaya doyamadım..

menülerimi de hemen bildireyim hanımlar..

dün akşam annemin o güzel yemeklerinden yediklerim:

1 kase yayla çorbası
1 karnıyarık
1 tabak izmir köfte (patateslerinide yedim malesef..özledim patatesi..)
yoğurt,domates

günlük 1 lt su

kızlar annem hiç bir şekilde kızartmadan yapar yemeklerini..mesela izmir köftenin patateslerini fırınlar, köfteleirni yağsız tavada pişirir..salçalı suyla fırında tamamlar..hem lezzetli hem hafif..

Bu sabah;
peynirli maydanozlu omlet
beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim kaşar peyniri
domates
4-5 tane ceviz
3 tane gün kurusu
şekeriz çay

şimdi de 2 kapsül omega 3

kaçamaksız bir gün diliyorum herkese..

ozaman bencede bahardandır diğer ihtimali şuan düşünmek istiyorum

kahvaltımı da yaptımm sonundaaa

1 kk haşlanmış yumurta
peynir
süzme
yeşillik
domates-salatalık
fındık-badem
yeşil çay
kivi
omega3 - kuru üzüm

maşallah ne çok yemişimmm yaaa

geçmiş olsun canım bence üç öğün ye az yiyorsan ondanda olur bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…