Gunaydin tatlum,ben de senden 10 dakka sonra kalktum,ikinci benim yani..canim bise dicem kaprileri almak icin bir iki hafta daha mi beklesen diyorum,cunku sen Zayiflarsin daha,sonra onlar da bol olmasin.
Muhencim senin bu hafta 2. haftan doluyor sanırım saphiraya mesaj attım senin için az önce
Günaydın canım
SEVGİ VE ÖPÜCÜK HEDİYESİ
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kâğıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kâğıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...Yılbaşı sabahı küçük kızı, paketi getirip “Bu senin babacığım” dediğinde üzüldü. Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızma... Bir gece önce yaptığından utandı... Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızma gene bağırdı:—“Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım”. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım? Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı, “O kutu boş değil ki baba” dedi... —“İçini öpücüklerimle doldurmuştum!” Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar.Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının başucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.Aslında bütün anne ve babalara böyle bir altın kutuyu çocukları hiçbir karşılık beklemeden, sevgi ve öpücüklerle doldurup vermişlerdir. Hiç kimsenin hayatında bundan daha değerli bir armağana sahip olması mümkün değildir. Öpücük deyip geçmek mümkün mü? Öyle olsaydı çocuklarımızın adına Buse ismi koyar mıydık?
Bunu da paylaşmak istedim sıkmıyorum inş.
günaydın hanımlar,
ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum da... bir sorum olacaktı deneyimli karataycılardan... bu diyetin özellikle bel ve karın yağlanmalarını azalttığını duydum, doğru mudur acaba..
canım bi soru sorcam sana,bağışla(
ızgara kofteyi dısarda mı yedin yoksa ewde mi yaptı??
fırında ızgara yapılıyomus ben hiç bilmiyorum nasıl yapıldıgını da ondan sordum..
yoksa grill aletindemi yada tost makinasının grill kısmında mı yaptın??
ay cok sordum yaw
Bu arada burda hep şey diyoruz ya: verdiğim kilodan daha fazlasını vermiş gibi görünüyorum diye...
Beni en son geçen yıl, şu anki halimden 4 kilo daha zayıfken gören biriyle karşılaştık. Bana ilk söylediği şey: Çok kilo vermişsin!!
Çok şaşırdım gerçekten :)
Ve bu böyle giderse, kilo verme hedefimi güncelleyeceğim diye düşündüm... Çünkü gerçekten çok sağlıklı ve sıkılaşarak zayıflıyoruz bu diyetle. Ben eminim, 55 kilo olduğumda, eskiden 51ken nasıl görünüyorsam, öyle görüneceğim ve burdan mezun olacağım :)
tavsıye edıyormusun bu dıyetı,3 haftada 6 kılo zayıflatırmı?
günaydın hanımlar,
ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum da... bir sorum olacaktı deneyimli karataycılardan... bu diyetin özellikle bel ve karın yağlanmalarını azalttığını duydum, doğru mudur acaba..
iyiniyetlim paylaşımların çok güzel ellerine sağlık
kızlar bişey sorucam ben sürekli yorgunum uyumak istiyorum hep.:26: kafamı koyacak yer bulsam uyuyup kalıyorum nedendir acaba bir fikri olan varmı
SEVGİ VE ÖPÜCÜK HEDİYESİ
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kâğıdını ziyan ettiği için azarlamıştı.Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kâğıdı bir kutuyu eğri büğrü sarmak için kullanmıştı...Yılbaşı sabahı küçük kızı, paketi getirip Bu senin babacığım dediğinde üzüldü. Acaba gereğinden fazla mı tepki göstermişti kızma... Bir gece önce yaptığından utandı... Ne var ki paketi açınca yeniden öfkelendi. Kutunun içi boştu... Kızma gene bağırdı:Birisine bir hediye verdiğinde, kutunun içinde bir şey olması lazım. Bunu da mı bilmiyorsun küçük hanım? Küçük kız gözlerinde yaşlarla babasına baktı, O kutu boş değil ki baba dedi... İçini öpücüklerimle doldurmuştum! Adam öyle fena oldu ki... Koştu... Kızına sarıldı... Beraberce ağladılar.Adam o altın kutuyu ömrünün sonuna kadar yatağının başucunda sakladı. Ne zaman keyfi kaçsa, ne zaman morali bozulsa, ne zaman kendini kötü hissetse, kutuya koşar, içinden minik kızının sevgi ile doldurduğu hayali öpücüklerinden birini çıkarırdı.Aslında bütün anne ve babalara böyle bir altın kutuyu çocukları hiçbir karşılık beklemeden, sevgi ve öpücüklerle doldurup vermişlerdir. Hiç kimsenin hayatında bundan daha değerli bir armağana sahip olması mümkün değildir. Öpücük deyip geçmek mümkün mü? Öyle olsaydı çocuklarımızın adına Buse ismi koyar mıydık?
Bunu da paylaşmak istedim sıkmıyorum inş.
bu yorgunluk durumu bende de var fizoficim..ben bahara bağladım..aynen dediğin gibi sürekli uyuyasım var..hava değişimine vücut uyum sağlayınca geçer die umuyorum..ama bu arada acaba hamilemisin yorumlarına maruz kalıyorum o kötü oluyor..
dünkü ögünlerim
sabah peynirli omlet
zeytin 2 ceviz
aksam yogurtlu ıspanak kavurması
biraz da pilav
bugün
karatay kahvaltısı
aksam da
pırasa yiyecem büyük ihtimala
bolca su tabiki bu arada
cırcrım kızlar
gözlerimin karalıyor basım catlıyor
2 gündür böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?