Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım su iç bol bol bir de yasak ama patates filan ye,kahve de kesermiş cırcırı...

iyiniyetlim paylaşımların çok güzel ellerine sağlık
Kızlar bişey sorucam ben sürekli yorgunum uyumak istiyorum hep.:26: Kafamı koyacak yer bulsam uyuyup kalıyorum nedendir acaba bir fikri olan varmı
cnmcm sen omega alıyomuydun?

evet arkadaşım

geçmiş olsun cnm dikkat et besinsiz kalma...

merhaba canım, sen benden daha tecrübelisin burda ve arada böyle kilonun takıldığına çok şahit olmuşsundur, sen de bu dönemde olabilirsin, merak etme yakında tıkır tıkır verirsin hepsini
evet canım inşallah gidecek bakalım

içtinmi sıcak çikolatayı :))

harikasınn enerjine bayıldım günün aydın olsun..

muhteşem bir kahvaltı olmuş afiyet olsun

saksıdan topladığın roka ve naneye bayıldım ohh tazecik mis gibii afiyet olsun

afiyet olsun canımm evet çayın fazlası demir eksikliği yapıyor biraz azaltıp açık içmeyi dene bence

geçmiş olsun motoru bozdum desene :) kahve iyi gelir diye biliyorum türk kahvesi içmeyi dene

doğrudur bacım heryerden gidiyor maşallah enerji veriyor

Günaydın hanımlar,

Sabah: 2 yum., yarım dilim peynir, 9 zeytin, 1 elma, 1ç.b. ceviz

Herkese, bol aktiviteli, kaçamaksız bir gün diliyorum.

Günaydın hanımlar,

Herkese bol aktiviteli, kaçamaksız bir gün diliyorum.

Sabah : 2 yum. yarım dilim peynir, 9 zeytin, 1 elma, 1 ç.b.ceviz

pepeticim geçmiş olsun canım

omega özellıkle dietle alakalımı yanı nasıl bir faydası oluyormus kızlar?
omega nın bir çok faydası bulunuyor bu faydalarda diyetimize olumlu katkıda bulunuyor elbette faydalarını burda yazmam uzun süreceği için araştırmanı öneririm

sabah kahvaltım:
1 tabak dolusu bakla dolması
öğle yemeğim:

yumurtalı ıspanak
yoğurt
salata

akşam yemeğim:

2 adet kayısı kıvamı haş. köy yumurtası
katkısız kasap sucuğu(4-5 dilim)
marul söğüş
1 kase ev yoğurdu

spor: 1 saat hızlı tempo yürüyüş planlıyorum

Ha kızlar birisi shapesten bahsetmiş,ben onun benzeri olan b-fit'e gittim 3 ay müthiş inceltiyor.
tavsiye ederim gidebilirseniz gidin

bu arada ben işteyim bugün

bu b-fit olayını ben de araştıracagım, gercı o kadar koşu bandı aldık, aktif de kullanıyorum ama olsun, fazlasından zarar gelmez...

bu arada uzun bir zaman sonra merhaba yeniden. Aslında iyi gidiyordum da düm bilerek isteyerek kaçamak günü yaptım kendime, hiçbir kısıt olmadan istediğim (ve ysaak olan :) ) herşeyi yedim. Tekrardan devam şimdi. Reglimin 3. günü sanırım bugün. Bakalım sonunda ne olacak. Bu arada geçen haftasonu annem bize gelip tartıldığında 75 kilolara çıktığını görmüştü ve karataya başlama kararı almıştı. Bu pazartesi yani bir hafta içinde 71.6 geldi Dün de 71.3 çıktı kilosu. Ama dünkü kaçamak günümüz birlikteydi. Ama bu kadar güzel kilo vermeye başlamışken bırakmaya niyeti yokmuş, öyle söylüyor. Yani bu çok ekstrem bir durumdu ve izin verdik kendimize.

Bu sabah omega 3 lerimle birlikte kahvaltımı yaptım. Zeytinlerim, kayısılarım, cevizlerim, yumurtalarım, sütüm kakaom vardı...

Herkese yeniden merhabaaa...

Dogru soyluyosun canim,bundan sonra yesil cay filan iciym bari...demir hapi kullaniyorum ama onu da cayla birlikte iciyom
m

kuculecek insallah bu kocaa mide.. Poset cay icsem olur demi????

ay otle kimse sewmez zaten ayol...sen kesin simdi cok iyisindir haaa,bi foto koysanda baksak???

Son düzenleme:
Bu da güzel
TAHTA AT

İki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar vermişti. Piknik yerine vardıklarında, anne yemeği hazırlarken, baba çocuklarıyla birlikte kısa bir yürüyüşe çıktı. Yürüyüş uzun olmasa da, çocuklardan küçük olanı yorulmuştu. Yalvaran gözlerle babasına bakıp: “Babacığım çok yoruldum, beni kucağında taşır mısın?” Baba, “Ben de biraz yoruldum oğlum,” der demez, çocuk ağlamaya başladı. Baba tek kelime etmeden etraftaki ağaçlardan birinden kuru bir dal kesti. Dalı çakısıyla biçimlendirip yonttu, sonra da oğluna verdi. “Al sana güzel bir at,” dedi. Çocuk dal parçasından yontulmuş ata sevinçle bindi ve “Deeh! Deeh!” diye bağırarak annesinin sofra kurduğu düzlüğe doğru koşmaya başladı. Küçük oğlunun birden yorgunluğunu unutup canlanışını gülerek seyreden baba, yanındaki kızına, eliyle küçük kardeşini göstererek, “Hayat budur işte, kızım,” dedi. “Bazen kendini çok yorgun hissedersin. Öyle olduğunda, kendine değnekten bir at bul ve yoluna devam et. Bu at da, yerine göre bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir umut, bir çiçek, bir özlem, bir hayal ya da bir çocuğun tebessümü olabilir.”

Pepeti geçmiş olsun migrene biberiye çayı iyi geliyor bildiğim deneyebilirsin
Petunyacım sağol. Bakla dolmasını ilk duyuyorum senden nasıl acaba?

Son düzenleme:
Kızlar selam,

Dün çok kötü rahatsızlandım ben, akşam işten çıkmadan çağla yemiştim; ciddi reflüm vardı benim bayağı düzelmişti ama tetikledi sanırım, eve gider gitmez asit k..tum

Sonra 1-2 saat kadar uyumuşum, kalkınca mide boş feci acıyor; birşey hazırlamaya da halim yoktu yanlış yaptık ama lahmacun söyledik. akşam 21:30 gibi 2 lahmacun yedim.

O da daha çok yaktı içimi aslında Maraştan dondurma gelmiş, 2 kaşık kadar onu yedim ben de sonrasında offf offf hala içim ve boğazım yanıyor:26:

Bu sabah 1 muz, 3 kuru incir, 2 günkurusu ve 1 ç. bardağından az çiğ badem yedim. Öğlen birşey yemeye korkuyorum, ya çıkarırsam diye..

Canım da istemiyor ama yemek lazım di mi?

Akşamı hiç bilmiyorum, off çok mutsuzum şu an

Sevgiler..

pepeticim cok gecmis olsun canim..

Poşet çayın zararı olmaz canım çok güzel çaylar var dene istersen...
Eveett iyiyim mutluyum accık daha var göbüş gitsin az daha inceleyim yeter...
3 kilo daha vereyim foto o zaman koyayım

döktürüysün masallh bisürü sey okuduk sayende rehber olmak bu olsa gerek

Son düzenleme:
Kızlar ya bu arada birşey demeden geçemiciim

Şirkette benim için bu kız gitgide zayıflıyor, çok kilo verdi biri bunu durdursun

Daha sadece 3te1ini verdim kilomun!! ya bu çok harika bişiiii

Sevgiler..

Gunaydin kizlar ..

2 saay calistim geldim 20 dakika yurudum.

1.ogunum : 2 yumurta - 2 minik domates - avuc ici kadar peyaz peynirden yapilmis hizli omlet -- 1 kase kabuklu fistik -- 1 salatalik -- 1 bardak light soya sutu

simdi yesil cayla devam ediyorum.
birazdan 1 saat yurumekicin disari cikacagim..

Basarilar.. Guzel ozel gunler..

canım bu hikaye çok güzelmiş çooooook beğendim ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…