dünkü ögünlerim
sabah peynirli omlet
zeytin 2 ceviz
aksam yogurtlu ıspanak kavurması
biraz da pilav
bugün
karatay kahvaltısı
aksam da
pırasa yiyecem büyük ihtimala
bolca su tabiki bu arada
cırcrım kızlar
gözlerimin karalıyor basım catlıyor
2 gündür böyleyim
cnmcm sen omega alıyomuydun?iyiniyetlim paylaşımların çok güzel ellerine sağlık
Kızlar bişey sorucam ben sürekli yorgunum uyumak istiyorum hep.:26: Kafamı koyacak yer bulsam uyuyup kalıyorum nedendir acaba bir fikri olan varmı
günaydın hanımlar,
ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum da... Bir sorum olacaktı deneyimli karataycılardan... Bu diyetin özellikle bel ve karın yağlanmalarını azalttığını duydum, doğru mudur acaba..
günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum
1 haftadır hastayım:2::2::2: Migrenim çok kötü ve geçmiyo tam 5 gündür spor yapmadım piknik park 23 nisan törenlerini saymazsak tabiki bugun yürüycem okul çıkışı
Sabah 3 bardak su
1 yumurta
8-10 badem yedim zorla canım istemiyordu hiç
1.5 mg omega
1 tane antioksidan kapsül 70 tl ye yeni aldım da beta caroten-a-e vitaminleri falan var
evet canım inşallah gidecek bakalımmerhaba canım, sen benden daha tecrübelisin burda ve arada böyle kilonun takıldığına çok şahit olmuşsundur, sen de bu dönemde olabilirsin, merak etme yakında tıkır tıkır verirsin hepsini
içtinmi sıcak çikolatayı :))Sabah - 10:30 - Klasik karatay kahvaltım
Öğlen - yok
Akşam - 18:30 - 2 koca tabak keşkek (etsiz, sütlü)
yoğurtlu kabak salatası
şu an nefsimle çatışma halindeyim, sıcak çikolata iç - içme
kör şeytan git başımdan
neyse bacılar şimcilik bu kaaa .... benim kız üstünde ne var ne yok soyunmuş geziyo ortalıkta
gidiyim giydiriyim şu topalağı, yoksa bi tarafı doncak, öpüldünüz
harikasınn enerjine bayıldım günün aydın olsun..En erkenci beniiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmBugün çok daha erken uyandım nedense
Günaydın hatunlaaaaarrrr çıtırlaaarrrr güzellerrrrrr
Ben 06.00 itibarıyla uyandım. Birazdan 07.00 gibi kahvaltımı yaparım.
Hepinize güzel bir gün dilerimmm
muhteşem bir kahvaltı olmuş afiyet olsunKahvaltım
2 haşlanmış köy yumurtası
Kalkınca 2 günkurusu + su
3 çeri
1 küçük salatalık
badem + fındık
ş.siz çay
kaşar peyniri
maydanoz
marul
3 çilek
3 omega 3
Üzerine eşimle kahve keyfimizi de yaptık. Birazdan yürüyerek okula gideceğim. Öpüyorum sizlere de afiyet olsun
saksıdan topladığın roka ve naneye bayıldım ohh tazecik mis gibii afiyet olsunkahvaltımı yazayım
kalkar kalkmaz 1 b limonlu ılık su
peynir 5 zeytin
1 çeri domates
1 h yumurta
saksıdan topladıgım roka, nane
salatalık
2 kuru incir
2 kuru kayısı
şimdi sade tarçınlı türk kahvesi
3 tane omega 3
ardından 1 bardak suyla ilacım
afiyet olsun canımm evet çayın fazlası demir eksikliği yapıyor biraz azaltıp açık içmeyi dene benceBende kahvaltimi yaziyum bari: 3 koy yumurtasi,eski kasar ve ew peyniri,organik domates ve salatalik,12 zeytin,findik ceviz ve basem karisimi,3 adet omega..marul, 3 adet gunkurusu ve bir tane kuru incir..ve gene 3 su bardaa cay..kisitlamam laZim şu cayi..
geçmiş olsun motoru bozdum desene :) kahve iyi gelir diye biliyorum türk kahvesi içmeyi denedünkü ögünlerim
sabah peynirli omlet
zeytin 2 ceviz
aksam yogurtlu ıspanak kavurması
biraz da pilav
bugün
karatay kahvaltısı
aksam da
pırasa yiyecem büyük ihtimala
bolca su tabiki bu arada
cırcrım kızlar
gözlerimin karalıyor basım catlıyor
2 gündür böyleyim
doğrudur bacım heryerden gidiyor maşallah enerji veriyor
günaydın hanımlar,
ben de bu diyeti yapmayı düşünüyorum da... bir sorum olacaktı deneyimli karataycılardan... bu diyetin özellikle bel ve karın yağlanmalarını azalttığını duydum, doğru mudur acaba..
pepeticim geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum
1 haftadır hastayım:2::2::2: migrenim çok kötü ve geçmiyo tam 5 gündür spor yapmadım piknik park 23 nisan törenlerini saymazsak tabiki bugun yürüycem okul çıkışı
sabah 3 bardak su
1 yumurta
8-10 badem yedim ZORLA canım istemiyordu hiç
1.5 mg omega
1 tane antioksidan kapsül 70 tl ye yeni aldım da beta caroten-a-e vitaminleri falan var
omega nın bir çok faydası bulunuyor bu faydalarda diyetimize olumlu katkıda bulunuyor elbette faydalarını burda yazmam uzun süreceği için araştırmanı öneririmomega özellıkle dietle alakalımı yanı nasıl bir faydası oluyormus kızlar?
omega özellıkle dietle alakalımı yanı nasıl bir faydası oluyormus kızlar?
evet canım omega-3 kullanıyorum günde 2 gr alıyorum yani 4 tabletc
cnmcm sen omega alıyomuydun?
Ha kızlar birisi shapesten bahsetmiş,ben onun benzeri olan b-fit'e gittim 3 ay müthiş inceltiyor.
tavsiye ederim gidebilirseniz gidin
bu arada ben işteyim bugün
Dogru soyluyosun canim,bundan sonra yesil cay filan iciym bari...demir hapi kullaniyorum ama onu da cayla birlikte iciyomhergün 3 yumurta yiyon kız nasıl yiyon anlamıyom,omlet olsa hadi yine tamam da gerçi nasıl olduğunu yazmamışsınHaslanmis yiyom canim,ewet biraz fazla ama cik acikiyom ben ya oglene kadar..oyuzden sabahi sıkı yapiom,bide koy yumurtasi cok kucuk
çayı gerçekten çok içiyosun demir eksikliği de yapar kg.vermene de engeldir bu ha haberin ola..
Süte izin var evet ama içine kayısı atma olayını sabah yada öğle saatlerinde yapsın bence
günaydın kızlar
sıkı karataycı olmasam da artık arada klasik karatay kahvaltımı yapıyorum.
bu sabahki menüm : 1 yumurta , biraz peynir ve zeytin,kavrulmamış fındık içi,2 fincan early grey çay(şekersiz içemeyenlere tavsiye),2 tane minik mis gibi badem,2 tane günkurusu kayısı
kuculecek insallah bu kocaa mide..Gerçekten ceylincim yaa ben 2 haşlanmış yumurta yazdım ama 2 sinin hepsini yemedim bile fazla geldi
Propycilcim bitki çayı al elma, adaçayı yeşilçay gibi çeşit çeşit iç canım bence ceylin doğru söylüyor. Bir de herşeyin aşırısı zarar derler
ay otle kimse sewmez zaten ayol...sen kesin simdi cok iyisindir haaa,bi foto koysanda baksak???Canım sağol artık 38 bedene giriyorum birkaç kilo versem bile yine 38 olacağım yani
36 beden olursam gene alırım1-2 tane alayım şimdi dimi ama karataycı olunca 36 beden olmak da zor değil sadece yakışır mı bilmiyorum. Zapzayıf insanlar vardır ama zayıflıkları o kadar aşırı oluyor ki hoş görünmüyor öyle olmak istemem...
pepeticim cok gecmis olsun canim..günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum
1 haftadır hastayım:2::2::2: migrenim çok kötü ve geçmiyo tam 5 gündür spor yapmadım piknik park 23 nisan törenlerini saymazsak tabiki bugun yürüycem okul çıkışı
sabah 3 bardak su
1 yumurta
8-10 badem yedim ZORLA canım istemiyordu hiç
1.5 mg omega
Dogru soyluyosun canim,bundan sonra yesil cay filan iciym bari...demir hapi kullaniyorum ama onu da cayla birlikte iciyom
m
kuculecek insallah bu kocaa mide..Poset cay icsem olur demi????
ay otle kimse sewmez zaten ayol...sen kesin simdi cok iyisindir haaa,bi foto koysanda baksak???
Bu da güzel
TAHTA AT
İki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar vermişti. Piknik yerine vardıklarında, anne yemeği hazırlarken, baba çocuklarıyla birlikte kısa bir yürüyüşe çıktı. Yürüyüş uzun olmasa da, çocuklardan küçük olanı yorulmuştu. Yalvaran gözlerle babasına bakıp: “Babacığım çok yoruldum, beni kucağında taşır mısın?” Baba, “Ben de biraz yoruldum oğlum,” der demez, çocuk ağlamaya başladı. Baba tek kelime etmeden etraftaki ağaçlardan birinden kuru bir dal kesti. Dalı çakısıyla biçimlendirip yonttu, sonra da oğluna verdi. “Al sana güzel bir at,” dedi. Çocuk dal parçasından yontulmuş ata sevinçle bindi ve “Deeh! Deeh!” diye bağırarak annesinin sofra kurduğu düzlüğe doğru koşmaya başladı. Küçük oğlunun birden yorgunluğunu unutup canlanışını gülerek seyreden baba, yanındaki kızına, eliyle küçük kardeşini göstererek, “Hayat budur işte, kızım,” dedi. “Bazen kendini çok yorgun hissedersin. Öyle olduğunda, kendine değnekten bir at bul ve yoluna devam et. Bu at da, yerine göre bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir umut, bir çiçek, bir özlem, bir hayal ya da bir çocuğun tebessümü olabilir.”
Pepeti geçmiş olsun migrene biberiye çayı iyi geliyor bildiğim deneyebilirsin
Petunyacım sağol. Bakla dolmasını ilk duyuyorum senden nasıl acaba?
canım bu hikaye çok güzelmiş çooooook beğendimBu da güzel
TAHTA AT
İki çocuklu bir aile hafta sonunu piknik yaparak geçirmeye karar vermişti. Piknik yerine vardıklarında, anne yemeği hazırlarken, baba çocuklarıyla birlikte kısa bir yürüyüşe çıktı. Yürüyüş uzun olmasa da, çocuklardan küçük olanı yorulmuştu. Yalvaran gözlerle babasına bakıp: Babacığım çok yoruldum, beni kucağında taşır mısın? Baba, Ben de biraz yoruldum oğlum, der demez, çocuk ağlamaya başladı. Baba tek kelime etmeden etraftaki ağaçlardan birinden kuru bir dal kesti. Dalı çakısıyla biçimlendirip yonttu, sonra da oğluna verdi. Al sana güzel bir at, dedi. Çocuk dal parçasından yontulmuş ata sevinçle bindi ve Deeh! Deeh! diye bağırarak annesinin sofra kurduğu düzlüğe doğru koşmaya başladı. Küçük oğlunun birden yorgunluğunu unutup canlanışını gülerek seyreden baba, yanındaki kızına, eliyle küçük kardeşini göstererek, Hayat budur işte, kızım, dedi. Bazen kendini çok yorgun hissedersin. Öyle olduğunda, kendine değnekten bir at bul ve yoluna devam et. Bu at da, yerine göre bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir umut, bir çiçek, bir özlem, bir hayal ya da bir çocuğun tebessümü olabilir.
Pepeti geçmiş olsun migrene biberiye çayı iyi geliyor bildiğim deneyebilirsin
Petunyacım sağol. Bakla dolmasını ilk duyuyorum senden nasıl acaba?
canım bu hikaye çok güzelmiş çooooook beğendimellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?