Muthis bu sonuclar ya....arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
ben eskişehirde ve süper sonuçlar
ben 2 ayda 10 kilo verdim ennerji tavan aç kalmadım kaslar gitmedi yağlar gitti sadece ve aç kalmadık asla ve şakir abi 48 kilo verdi
afiyet olsun asyam:)(iyi geceler kızlar, yine gün içinde giremedim (bu hafta böyle malesef)
menümü yazayım hemen:
Kalkınca:2 gün kurusu
Sabah: 2.5 haşlanmış yumurta, Peynir tabağı (tulum, kaşar, beyaz peynir), 8 zeytin, 2 ceviz, 2 yer fıstığı, 2 domates, 2 salatalık, yeşillik, 2gr omega 3
Öğle: keten tohumlu yoğurt, bakla
Ara: latte
akşam: yeşil mercimeği haşlayıp salata yaptım (propycil önermişti, teşekkürler), yoğurt
akşam yemeğinde yarım saat sonra 6-7 fıstık ile 3-4 fındık yedim,kavrulmuşlardı:18: Tek kaçamağım bu oldu, bu da normal sanırım.
Su: 4 litre
Spor: sabah 1.5 saat, öğleden sonra yarım saat yürüyüş
tesekkur ederim muhencimhayırlı sabahlar kızlar dün kızım ateşlendi bu günde ateşli sadece menümelerimi bildirecem.
sabah 2 yumurtalı pırasalı omlet
10 zeytin 1 cay bardağı badem
peynir
16:30
1 tabak kıymalı karışık sebze yemeği
bol naneli cacık
keten tohumlu salata
spor yok evi düzenle cocuklar derken akşama pes düştüm
inşaallah bugün biraz daha düzene girer işim evim cocuklarım da zamanım olur
iyiniyetlim sana iyi gezmeler
propycil iyiki varsın ben şahsım adına söyleyim seni geveze değil sempatik buluyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
herkese kolay gelsin
hiiic sikma canini,herkeste oluyo bu durum..reglden once ve esnasinda tartilmamak lazim,cunku vucut su tutar bir iki kilo..reglinin gecikmesi de sundan olabilir: bu beslenme sekli vucudunun akisik olmadigi bise..oyuzden vucuduna adapte olabilmesi icin zaman tani...ve bizimle kal,mutlu kal:))arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniz çok zor durumdayım adetim birkaç gün gecikti ve karnım davul gibi şişti 1 aydır bu yöntemi kaçamaksız uyguluyorum 2 kg vermiştim şimdi yine başladığım noktaya geri döndüm
benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ben çok üzgünüm ne adet olabiliyorum ne de karnımın şişliği iniyor:18:
moralim öyle bozuk ki ben bunca emeği boşuna mı verdim tam da yaz gelmişken lütfen cevap bekliyorum tecrübeli arkadaşlar...
Afiyet olsun datlum..bise dicem meyveleri ogun yerine tedigin zaman cok aciktirir,cunku inSulini cabuk cikarip cabuk indirirler:))menümü yazayımm...
dün öğle;
1 tabak göveç
1 kase cacık
az badem ve fıstık(kavrulmuştu ama
3 tane erik
omega 3'üm:)
akşam yemek yemeyeceğim için akşam üstü 1 elma ve 1 çilek yedim...
evdekiler e.. canga yediler severdim keratayı ama yemedimm...yiyemedimm
bugün sabah;
2 yumurtalı omlet
yarım domates
yarım biber
az peynir
3 tane ceviz
omega 3...
saat 9 oldu ama ben bir damla bile su içmedim daha
tartildinmiiiiiiakam öldüm öldüm bir daha vezelye mi aslaaa oğlum klavyemş söktü sıpa o kdar zor yazıyorum kş. düğme kalmadı resmen. az önce tartıldım almış gözüküyorum mesfe iyi gelecek,bu arada dört gün erken oldum bu ay,tam da sökülmüyor diyetle alakası olabilir mi kii
kesinlikle hareketsizliktendir,hareketlen canım.
ben tecrüneli diilim ama mantıken panik yapma baa döndüğün falan yok 3 kiloya kadar şişen biliyorum regl döneminde, ben de erken oldum bence metabolizma değişikliğe böyle tepki veriyor erken oldum ama bi tuhaf gelsem mi gelmesem mi eşiğnde
Afiyet olsun canimcim:))kahvaltım 6:30 dün akşam yemegini 5 te yiyince çok acıktım
ıspanaklı omlet
çagla badem
1 bardak fındık
bir küçük kase çiğdem
b-12+1 gr omega 3 ( aile hekimine antioksidan bi vitamin yazarmısınız dedim b 12 yazdı )
Esas'cığım kızın nasıl oldu?
Esascim merhaba,iyiniyetli ve bende merak etmistik canim kizini..iyi olmasina sewindim..kizin mutlu sen mutlu tabi:))opuyorum canim,cok cok gecmis olsun tekrar,Allahim bidaa yasatmasin:))canım daha iyi kızarıklarıda geçti şükür Allahım bi daha göstermesin öyle şeyler herkese şifalar versin.sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim.dün akşam gezmeye götürdük alışveriş merkezine orda trene bindirdik çok sevindi çok eğlendi canım benim .çocuklar dünyanın en tatlı masum canları...
Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen
arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
ben 2 ayda 10 kilo verdim ennerji tavan aç kalmadım kaslar gitmedi yağlar gitti sadece ve aç kalmadık asla ve şakir abi 48 kilo verdi
canım daha iyi kızarıklarıda geçti şükür Allahım bi daha göstermesin öyle şeyler herkese şifalar versin.sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim.dün akşam gezmeye götürdük alışveriş merkezine orda trene bindirdik çok sevindi çok eğlendi canım benim .çocuklar dünyanın en tatlı masum canları...
Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen
arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
canım daha iyi kızarıklarıda geçti şükür Allahım bi daha göstermesin öyle şeyler herkese şifalar versin.sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim.dün akşam gezmeye götürdük alışveriş merkezine orda trene bindirdik çok sevindi çok eğlendi canım benim .çocuklar dünyanın en tatlı masum canları...
günaydın fıstıkGünaydin kizlar.
Dün
2.ögün (saat 15:00)
Mantar ve ceri domateslerle sote edilmis domates soslu 1 parca Hindi gögsü.
Sivi: 2,5 lite Su
6 tane omega 3 takviye
Spor: Yapamadim gene ya
Bu gün
1. ögün (Saat 10:00)
1 peynirli ve cörekotlu az zeytin yaginda omlet
öffff öglene ne yiyeceksiniz kizlar fikir verin azcik...Bilmiyorum ki ne yapayim...
Canim kadinlar kulubunun karatay yemekleri diye bi bolumu war,guzel tarifler wermis eskiler,ordan bakabilirsin,sana uygun biseler wardir mutlaka..Günaydin kizlar.
Dün
2.ögün (saat 15:00)
Mantar ve ceri domateslerle sote edilmis domates soslu 1 parca Hindi gögsü.
Sivi: 2,5 lite Su
6 tane omega 3 takviye
Spor: Yapamadim gene ya
Bu gün
1. ögün (Saat 10:00)
1 peynirli ve cörekotlu az zeytin yaginda omlet
öffff öglene ne yiyeceksiniz kizlar fikir verin azcik...Bilmiyorum ki ne yapayim...
massallah pepeticim..bende alkisliyorum seni..lütfen sabırlı davranın arkadslar
bu saglıklı yaşama şeklıyle+sporla gunluk 30 dk en az KİLO VERMEMEK İMKANNSIZ en önemlisi sabırrr sabırrr
bugun başkulum 58.5gösterdi beni
Cay yasak degil canim,ama kansizlik yapiyo ya,o da kilo wermeyi engelliyo ve biraz da kabiz yapio...senin klavyenin bozuk oldugu cok belli buaradataze naneli tereyağında yumurta
8 zeytin
4 kuru erik
dom,bib,saltlık
bol lor ve dil peyniri
e ben de çok çay
çay yasak mı ki???
oğlanı attım dün gece karşıya anneme, bu sabah erkenden eve geldim, kılıkları kaldırma yazlıkları indirme operasyonu ama regl fena vuruyooo
görüşürük
na uraya yazıyom haftaya cmt ye kadar tartılan ne olsun,içim beton gbi be onlar gelir en az bi kilo
Canim kadinlar kulubunun karatay yemekleri diye bi bolumu war,guzel tarifler wermis eskiler,ordan bakabilirsin,sana uygun biseler wardir mutlaka..
massallah pepeticim..bende alkisliyorum seni..Bende bugun 1 kilo fazla ciktim,reglden heralde..
Cay yasak degil canim,ama kansizlik yapiyo ya,o da kilo wermeyi engelliyo ve biraz da kabiz yapio...senin klavyenin bozuk oldugu cok belli buarada
Fzgun,petus gunaydin bu arada kizlar..petus sen azmettin galiba bacim 20 bin adima yaklasmaya:))) gununuz guzel gecer insallah hatunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?