Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cevap veren herkese çok teşekkür ederim 1 hafta tartılmama kararı aldım çünkü psikolojimi kötü etkiliyor ama kızlar hamile olmamayı umut ediyorum hatta korkuyorum bu akşam test yapacağım yeni evliyiz bebek planlamıyorduk bakalım sonucu yazarım yine buraya inşaallah bugün yarın adet olurum da geçer gider bu şişlik...

Muthis bu sonuclar ya.... Walla gozlerim faltasi gibi arkadasum,coook cok twbeik ederim,resmen ucunuzde genclesmissini..sen hep bizimle kalsanda tecrubwlerini buzimlede paylassan????
afiyet olsun asyam:)(

tesekkur ederim muhencim kizinada cok cok gecmis olsun..

hiiic sikma canini,herkeste oluyo bu durum..reglden once ve esnasinda tartilmamak lazim,cunku vucut su tutar bir iki kilo..reglinin gecikmesi de sundan olabilir: bu beslenme sekli vucudunun akisik olmadigi bise..oyuzden vucuduna adapte olabilmesi icin zaman tani...ve bizimle kal,mutlu kal:))

Afiyet olsun datlum..bise dicem meyveleri ogun yerine tedigin zaman cok aciktirir,cunku inSulini cabuk cikarip cabuk indirirler:))

tartildinmiiiiii o hatayi bende yaptim bu sabah,tabiki fazla geldim..ben haftaya cumartesine kadar tartinin yuzune bile bakmiycam,soz verdim kendime,o yokmus gibi davrancam,sende oyle yap:))

Afiyet olsun canimcim:))

2 haslanmis koy yumurtasi,3 adet omega-3,5 adet gunkurusu(abarttim gene),7 zeytin,ceviz,badem,findik,zeytinyagli marul,maydonoz,salatalik,domates,ew peyniri ve kasar...we maalesef cok cay..cook acik ictim ama,resmen abd..suyu gibiydi..

Esas'cığım kızın nasıl oldu?

canım daha iyi kızarıklarıda geçti şükür Allahım bi daha göstermesin öyle şeyler herkese şifalar versin.sorduğun için ayrıca çok teşekkür ederim.dün akşam gezmeye götürdük alışveriş merkezine orda trene bindirdik çok sevindi çok eğlendi canım benim .çocuklar dünyanın en tatlı masum canları...

Esascim merhaba,iyiniyetli ve bende merak etmistik canim kizini..iyi olmasina sewindim..kizin mutlu sen mutlu tabi:))opuyorum canim,cok cok gecmis olsun tekrar,Allahim bidaa yasatmasin:))

Bacılarr günaydınn:)

Bayanlar akşam sewgülüyle yürüdük arabayı uzağa park ettik.

akşam;

mercimek çorbası

kurufasulye yarım tabak

Biraz et az

çok az kuru yemiş

sonra yürüyüş

Sabah

peynirli omlet kivi

yeşil çay

elma 2 adet

peynir zeytin

öyle işte bayanlar

lütfen sabırlı davranın arkadslar

bu saglıklı yaşama şeklıyle+sporla gunluk 30 dk en az KİLO VERMEMEK İMKANNSIZ en önemlisi sabırrr sabırrr

bugun başkulum 58.5 gösterdi beni

taze naneli tereyağında yumurta
8 zeytin
4 kuru erik
dom,bib,saltlık
bol lor ve dil peyniri
e ben de çok çay
çay yasak mı ki???

oğlanı attım dün gece karşıya anneme, bu sabah erkenden eve geldim, kılıkları kaldırma yazlıkları indirme operasyonu ama regl fena vuruyooo
görüşürük

na uraya yazıyom haftaya cmt ye kadar tartılan ne olsun,içim beton gbi be onlar gelir en az bi kilo

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen

Aramıza katıl, menülerini yaz, o zaman nerelerde hata yapıyorsun görmek daha kolay olur. Bir de sporsuz olmayacağını düşünüyorum.

Süpeeer. Bence de burada olun.

Çok sevindim canım, kızını bizim için bol bol öp olur mu?

Sabah: Otlu omlet, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salata, 1 ç.b. ceviz, 10 çilek, 1/4 k.k. helva :26:

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen

Aramıza katıl, menülerini yaz, o zaman nerelerde hata yapıyorsun görmek daha kolay olur. Bir de sporsuz olmayacağını düşünüyorum.

Süpeeer. Bence de burada olun.

Çok sevindim canım, kızını bizim için bol bol öp olur mu?

Sabah: Otlu omlet, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salata, 1 ç.b. ceviz, 10 çilek, 1/4 k.k. helva :26:

Günaydin kizlar.
Dün
2.ögün (saat 15:00)
Mantar ve ceri domateslerle sote edilmis domates soslu 1 parca Hindi gögsü.
Sivi: 2,5 lite Su
6 tane omega 3 takviye
Spor: Yapamadim gene ya

Bu gün
1. ögün (Saat 10:00)
1 peynirli ve cörekotlu az zeytin yaginda omlet

öffff öglene ne yiyeceksiniz kizlar fikir verin azcik...Bilmiyorum ki ne yapayim...

Kızlaaar ya ben bu diyete çok fazla uymadım.istediğim zaman dışına çıktım.yasak olan yemekleri yedim(abur cubur çok nadir)ama hergün 1 saat yürümeye çalıştım.eğer o gün çok iş yaptıysam yürümedim.canım istediği zaman çok az da olsa ekmek de yedim.amaaaaa

20 nisan 2012

bel:89,5

basen:105,5

kalça:101,5

28 nisan 2012

bel:82,5

basen: 104,5

kalça:101

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİMİZE GÜZEL BİR HAFTA SONU TATİLİ DİLİYORUM SEVGİLER..

SABAH KAHVALTIM
Peynir
Zeytin
1,5 bardak kakaolu süt
2 avuç badem-fındık

ÖĞLE YEMEĞİM
Yeşil mercimek yemeği
Cacık
Salata

AKŞAM YEMEĞİM
1 kase yoğurtlu yarma çorbası
2 Yumurtalı sucuklu omlet

SPOR: 17+11+69= 97 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ TOPLAM ADIM: 15.100 ADIM

SU: 3,5 LİTRE

günaydın fıstık

ben bu sabah kahvaltımı yaparken tıkandım tam karatay kahvaltısı isi ama 2 yumurtayı en son yerim diye bırakmıştım bolca domates,salatalık,peynir,zeytin,badem,süt derken tıkandım yumurtaya yer kalmadı haşlamıştım kabuğuyla koydum kenara sanırım benim öğlen yemeğim 2 yumurta olacak yanınada yoğurt salatamı yerim bilmiyorum bakıcam duruma şu an acayip tokum

Walla hanımlar normalde ben daha hızlı kilo verirdim ama bu sefer ilk hafta 1 kilo 2.hafta 300 gr verdim ama yakmıyorum benim diyetisyenimde derdi önemli olan kilo vermek diye bakalım olacak sabrediyoruz:)

Canim kadinlar kulubunun karatay yemekleri diye bi bolumu war,guzel tarifler wermis eskiler,ordan bakabilirsin,sana uygun biseler wardir mutlaka..
lütfen sabırlı davranın arkadslar

bu saglıklı yaşama şeklıyle+sporla gunluk 30 dk en az KİLO VERMEMEK İMKANNSIZ en önemlisi sabırrr sabırrr

bugun başkulum 58.5 gösterdi beni
massallah pepeticim..bende alkisliyorum seni.. Bende bugun 1 kilo fazla ciktim,reglden heralde..

Cay yasak degil canim,ama kansizlik yapiyo ya,o da kilo wermeyi engelliyo ve biraz da kabiz yapio...senin klavyenin bozuk oldugu cok belli buarada

ok z İÇİİİİM bundan kelli, klabye bozuk olsa canım yanmazi tuş yok tuşşş ezverden yzıyorum resmen, canavarın hobisi oldu laptopu açık gördüğü anda saldırıyor ve tüm tuşları yoluyo sorma gitsin, bouna mı vıraktım anneme heheheheeee, uyanınca şok olacakkk muhahhahhaaa,kötü bi anneyim bennnnnnn

ben belden incelmeyi çok istiyorum geçen yaptığım diyette bel kalın kaldı,beli inceltyor mu arkadaşlar bu diyet,öyleyse double motivasyon olur bana

Fzgun,petus gunaydin bu arada kizlar..petus sen azmettin galiba bacim 20 bin adima yaklasmaya:))) gununuz guzel gecer insallah hatunlar..

günaydın bıldırcınım valla baktım herkes 20 bin atıyor benim ne eksiğim var dedim bizim orda boş bi alan var 15 tur atınca bir saat doluyor dün gaza geldim 15 bin oldu bugünde 20 bin olur inşallah bakıcam duruma artık bu arada regl oluyorum galiba küçük bir sinyal var yakında kırmızı ışık yanar :)61.6 ile başlamıştım bu sabah dayanamayıp tartıldım 61,3 çıktım ama daha fazla vermiş gibi hissediyorum neyse moral bozmak yok elbet düşecek hele regl başlasın bitsin o zaman belli olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…