Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese selam bayanlar :)

yarın omega3 alıcam. aktarlardan mı aldınız eczaneden mi hangi marka kullanıyosunuz bana yardım edermisniz?
eczaneden canim,alabilirsen solgar omega-3. 700 al,onu pahali bulursan maaarincap al..

kızlar uçmaya niyetlenirsenir beni de çağırın vallah aynı durumdayam ya uçucam ya da patlıycam
Wc de yok huzur da yok datlum,sensiz ucmayiz merak etme canim

iyi geceler kızlar, yine gün içinde giremedim (bu hafta böyle malesef)
menümü yazayım hemen:
Kalkınca:2 gün kurusu
Sabah: 2.5 haşlanmış yumurta, Peynir tabağı (tulum, kaşar, beyaz peynir), 8 zeytin, 2 ceviz, 2 yer fıstığı, 2 domates, 2 salatalık, yeşillik, 2gr omega 3
Öğle: keten tohumlu yoğurt, bakla
Ara: latte
akşam: yeşil mercimeği haşlayıp salata yaptım (propycil önermişti, teşekkürler), yoğurt
akşam yemeğinde yarım saat sonra 6-7 fıstık ile 3-4 fındık yedim,kavrulmuşlardı:18: Tek kaçamağım bu oldu, bu da normal sanırım.

Su: 4 litre
Spor: sabah 1.5 saat, öğleden sonra yarım saat yürüyüş

hayırlı sabahlar kızlar dün kızım ateşlendi bu günde ateşli sadece menümelerimi bildirecem.

sabah 2 yumurtalı pırasalı omlet
10 zeytin 1 cay bardağı badem
peynir

16:30
1 tabak kıymalı karışık sebze yemeği
bol naneli cacık
keten tohumlu salata

spor yok evi düzenle cocuklar derken akşama pes düştüm

inşaallah bugün biraz daha düzene girer işim evim cocuklarım da zamanım olur
iyiniyetlim sana iyi gezmeler
propycil iyiki varsın ben şahsım adına söyleyim seni geveze değil sempatik buluyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz

herkese kolay gelsin

çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin....

herkese günaydıııın...
sabah:karatay kahvaltısı,omega 3
öğlen:et
akşam:et,salata
sevgiler....

Son düzenleme:
Ya iyide ben Nisan'ın 10 başladım,kitap henüz almadım ama sipariş verdim. Hiç kilo veremedim1 ,2 kilo vermem gerekmezmiydi beni aydınlatın lutfen

arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniz çok zor durumdayım adetim birkaç gün gecikti ve karnım davul gibi şişti 1 aydır bu yöntemi kaçamaksız uyguluyorum 2 kg vermiştim şimdi yine başladığım noktaya geri döndüm
benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ben çok üzgünüm ne adet olabiliyorum ne de karnımın şişliği iniyor:18:
moralim öyle bozuk ki ben bunca emeği boşuna mı verdim tam da yaz gelmişken lütfen cevap bekliyorum tecrübeli arkadaşlar...

arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
ben eskişehirde ve süper sonuçlar
ben 2 ayda 10 kilo verdim ennerji tavan aç kalmadım kaslar gitmedi yağlar gitti sadece ve aç kalmadık asla ve şakir abi 48 kilo verdi

Eklentiler

• $427653_10150637445799259_782519258_8861337_1113340638_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $figen.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $558655_10150760956564259_782519258_9259552_1724760933_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40

gerçekten şaşırtıcı demek isterdim ama bu diyetle mümkün :)))

menümü yazayımm...

dün öğle;
1 tabak göveç
1 kase cacık
az badem ve fıstık(kavrulmuştu ama
3 tane erik
omega 3'üm:)

akşam yemek yemeyeceğim için akşam üstü 1 elma ve 1 çilek yedim...

evdekiler e.. canga yediler severdim keratayı ama yemedimm... yiyemedimm

bugün sabah;
2 yumurtalı omlet
yarım domates
yarım biber
az peynir
3 tane ceviz
omega 3...

saat 9 oldu ama ben bir damla bile su içmedim daha

Son düzenleme:

sorum bu canım cevaplarsan sevinirim

akam öldüm öldüm bir daha vezelye mi aslaaa oğlum klavyemş söktü sıpa o kdar zor yazıyorum kş. düğme kalmadı resmen. az önce tartıldım almış gözüküyorum mesfe iyi gelecek,bu arada dört gün erken oldum bu ay,tam da sökülmüyor diyetle alakası olabilir mi kii

Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen

kesinlikle hareketsizliktendir,hareketlen canım.

ben tecrüneli diilim ama mantıken panik yapma baa döndüğün falan yok 3 kiloya kadar şişen biliyorum regl döneminde, ben de erken oldum bence metabolizma değişikliğe böyle tepki veriyor erken oldum ama bi tuhaf gelsem mi gelmesem mi eşiğnde

sorum bu canım cevaplarsan sevinirim

ben de aynı dönemdeyim şişlik oluyo ama biraz da psikolojik olabilir...bu dönem geçtikten sonra şişlikler filan indikten sonra tartı fark edecektir bence...bi de bu dönemde zaten tartılmamalıyız diye düşünüyorum...zaten insan bi tuhaf oluyo psikolojik olarak...

kafana takma yani...diyeti işkenceye dönüşmesin...şu bi gerçek ki sağlıklı beslendikten sonra zaten fazlalıklar gidecektir...bi düşün eskiden böyle mi yiyodun...hayır...ben kendi adıma önüme ne gelirse yiyodum...yediğim gereksiz şeyleri bırakmak bile bi yükü attı yani...

inşallah hemşom inşallah hayırlısı manisadır
aminnnnn datlum saol

iyiniyetli'm geçmiş olsun ve iyi yolculuklar sana....

destina ve leylak inşallah istediğiniz yerlere tayinleriniz çıkar ve hep mutlu olursunuz....
amiin datlum sende saol

maşallah maşallah resimler harikaaa darısı başımıza

sudenaz sabret canım regli dönemlerinde hepimiz alıyoruz yada veremiyoruz sabret bak vereceksin

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

kahvaltım 6:30 dün akşam yemegini 5 te yiyince çok acıktım

ıspanaklı omlet
çagla badem
1 bardak fındık
bir küçük kase çiğdem
b-12+1 gr omega 3 ( aile hekimine antioksidan bi vitamin yazarmısınız dedim b 12 yazdı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…