eczaneden canim,alabilirsen solgar omega-3. 700 al,onu pahali bulursan maaarincap al..herkese selam bayanlar :)
yarın omega3 alıcam. aktarlardan mı aldınız eczaneden mi hangi marka kullanıyosunuz bana yardım edermisniz?
Wc de yok huzur da yok datlum,sensiz ucmayiz merak etme canimkızlar uçmaya niyetlenirsenir beni de çağırın vallah aynı durumdayam ya uçucam ya da patlıycam
hayırlı sabahlar kızlar dün kızım ateşlendi bu günde ateşli sadece menümelerimi bildirecem.
sabah 2 yumurtalı pırasalı omlet
10 zeytin 1 cay bardağı badem
peynir
16:30
1 tabak kıymalı karışık sebze yemeği
bol naneli cacık
keten tohumlu salata
spor yok evi düzenle cocuklar derken akşama pes düştüm
inşaallah bugün biraz daha düzene girer işim evim cocuklarım da zamanım olur
iyiniyetlim sana iyi gezmeler
propycil iyiki varsın ben şahsım adına söyleyim seni geveze değil sempatik buluyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
herkese kolay gelsin
HOŞGELDİN, ben de yeni katıldım :)
arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
ben eskişehirde ve süper sonuçlar
ben 2 ayda 10 kilo verdim ennerji tavan aç kalmadım kaslar gitmedi yağlar gitti sadece ve aç kalmadık asla ve şakir abi 48 kilo verdi
arkadaşlar lütfen cevapp ya acıyın bana
arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniz çok zor durumdayım adetim birkaç gün gecikti ve karnım davul gibi şişti 1 aydır bu yöntemi kaçamaksız uyguluyorum 2 kg vermiştim şimdi yine başladığım noktaya geri döndüm
benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ben çok üzgünüm ne adet olabiliyorum ne de karnımın şişliği iniyor:18:
moralim öyle bozuk ki ben bunca emeği boşuna mı verdim tam da yaz gelmişken lütfen cevap bekliyorum tecrübeli arkadaşlar...
akam öldüm öldüm bir daha vezelye mi aslaaa oğlum klavyemş söktü sıpa o kdar zor yazıyorum kş. düğme kalmadı resmen. az önce tartıldım almış gözüküyorum mesfe iyi gelecek,bu arada dört gün erken oldum bu ay,tam da sökülmüyor diyetle alakası olabilir mi kiiOlabilemez datlum,sen gene de yeme bezelye cunku bizim malum bi sorunumu war biliosunKaju cok faydali bisey diye biliyorum,folik asit deposuymus,ama tabi kizlara bi sormak lazim.. Ayni beni anlatiosun warya,helyum+regl=huzursuz gunler geceler bence warya su regl bitene kadar tartiyla aramiza mesafe koyalim biz,moralimİz bozulur soora..
Ya ben neden zayiflayamiyorum,ekmek,seker ,meyve yok sadece hareketsizim günde bir omega 3,ve b 12 alıyorum öglende keten tohumu akSam 6.30herseyi bırakıyorum nerede yanlışlık yapıyorum.yardim edin lutfen
arkadaşlar lütfen soruma cevap verir misiniz çok zor durumdayım adetim birkaç gün gecikti ve karnım davul gibi şişti 1 aydır bu yöntemi kaçamaksız uyguluyorum 2 kg vermiştim şimdi yine başladığım noktaya geri döndüm
benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ben çok üzgünüm ne adet olabiliyorum ne de karnımın şişliği iniyor:18:
moralim öyle bozuk ki ben bunca emeği boşuna mı verdim tam da yaz gelmişken lütfen cevap bekliyorum tecrübeli arkadaşlar...
sorum bu canım cevaplarsan sevinirim
inşallah hemşom inşallah hayırlısı manisadıray canım inşallah çıkar tayininiz manisaya.bizde isteyecez tayin...gerçi ben annemlere 40 km uzaklıktayım seninki kadar mesefa yok arada ama olsun,burda çok yalnızım.3 yıldır tek başıma oturuyorum evdeher yıl umutla bekliyoruz,eşim de benden daha çok istiyo ama olmuyo bi türlü.inşallah ikimizin de yüzü güler bu sene destinacım:18::18:
aminnnnn datlum saolİyiniyetlim iyi yolculuklar, güle güle git, güle güle gel. İzmir'de bol eğlenceler.
Sevgili destinaaa ve leylak84 inşallah tayinleriniz gönlünüzce ve hayırlısı ne ise olsun.
Sabah: 2 yum. yarım dilim peynir, salata, yarım muz, 5 çilek, 1 çb. ceviz, 3 zeytin
öğle: 3 köfte, salata, 2 parça brokoli, 2 kaşık haş.nohut
amiin datlum sende saoliyiniyetli'm geçmiş olsun ve iyi yolculuklar sana....
destina ve leylak inşallah istediğiniz yerlere tayinleriniz çıkar ve hep mutlu olursunuz....
arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
ben eskişehirde ve süper sonuçlar
ben 2 ayda 10 kilo verdim ennerji tavan aç kalmadım kaslar gitmedi yağlar gitti sadece ve aç kalmadık asla ve şakir abi 48 kilo verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?