Fzgun,petus gunaydin bu arada kizlar..petus sen azmettin galiba bacim 20 bin adima yaklasmaya:))) gununuz guzel gecer insallah hatunlar..
günaydınlar nişanınız hayırlı uğurlu olsun menüdeki 7-8 çskü nedir ? anlamayamadım şifreli mektup gibi ay :)bi çözüver sana zahmetbenden de herkese günaydın hanımlar
dün önceki gün elektrik kesintisi, dün internet kesintisi derken baya geri kaldım buralardan
kahvaltımı yazayım:
2 kk yumurta
1/2 çb badem
1 avuç içi kadar peynir
2 omega3
1/2 domates
3 günkurusu
7-8 çskü
ve de beşibiryerde çayım
dün regl olmuştum akşamdan, bugün daha da çok karnım ağrıyo bu halde bir de yolculuğa çıkıcaz birazdan
Tekirdağ'da kardeşime nişan yapmaya gideceğiz inşallah... 7-8 gün uğrayamayabilirim arkadaşlar haberiniz olsun...
bizim müdürden izin aldım sizden de izin çıkar inşallah
propycil bacım, durumumu söylersin arkadaşlara beni unutmayın anacım, müsadenizle şimdi valiz yapmaya devam edeyim (saphiraya da özelden mesaj atıyım bari)
Beli cok inceltiyo canim,ama gobek icin ayni seyi soyleyemiycemok z İÇİİİİM bundan kelli, klabye bozuk olsa canım yanmazi tuş yok tuşşş ezverden yzıyorum resmen, canavarın hobisi oldu laptopu açık gördüğü anda saldırıyor ve tüm tuşları yoluyo sorma gitsin, bouna mı vıraktım anneme heheheheeee, uyanınca şok olacakkk muhahhahhaaa,kötü bi anneyim bennnnnnn
ben belden incelmeyi çok istiyorum geçen yaptığım diyette bel kalın kaldı,beli inceltyor mu arkadaşlar bu diyet,öyleyse double motivasyon olur bana
sis oldugun halde 200 gr gitmis desene,super walla:)) bende 1 kilo fazla ciktim bugun,ama regliyim ve acayip sisim..normal demi petussss??günaydın bıldırcınım valla baktım herkes 20 bin atıyor benim ne eksiğim var dedimbizim orda boş bi alan var 15 tur atınca bir saat doluyor dün gaza geldim 15 bin oldu bugünde 20 bin olur inşallah bakıcam duruma artık bu arada regl oluyorum galiba küçük bir sinyal var yakında kırmızı ışık yanar :)61.6 ile başlamıştım bu sabah dayanamayıp tartıldım 61,3 çıktım ama daha fazla vermiş gibi hissediyorum neyse moral bozmak yok elbet düşecek hele regl başlasın bitsin o zaman belli olur sanırım
iyi yolculuklar canim,sag salim git gel insallah,Allahim tamamina erdirsin..kacamak yapma haaaa:))))benden de herkese günaydın hanımlar
dün önceki gün elektrik kesintisi, dün internet kesintisi derken baya geri kaldım buralardan
kahvaltımı yazayım:
2 kk yumurta
1/2 çb badem
1 avuç içi kadar peynir
2 omega3
1/2 domates
3 günkurusu
7-8 çskü
ve de beşibiryerde çayım
dün regl olmuştum akşamdan, bugün daha da çok karnım ağrıyo bu halde bir de yolculuğa çıkıcaz birazdan
Tekirdağ'da kardeşime nişan yapmaya gideceğiz inşallah... 7-8 gün uğrayamayabilirim arkadaşlar haberiniz olsun...
bizim müdürden izin aldım sizden de izin çıkar inşallah
propycil bacım, durumumu söylersin arkadaşlara beni unutmayın anacım, müsadenizle şimdi valiz yapmaya devam edeyim (saphiraya da özelden mesaj atıyım bari)
cekirdekli siyah kuru uzum galiba??????günaydınlar nişanınız hayırlı uğurlu olsun menüdeki 7-8 çskü nedir ? anlamayamadım şifreli mektup gibi ay :)bi çözüver sana zahmet
Afiyet olsun canim,menun guzel massallah bugun pek kimsecikler yok topikte...neyse 1. Ogunumu yazip bende cikiym: 1 kase yesil mercimek corbasi,1 tabak semizotlu,yogurtlu,sarimsak pulbiber,ceviz ve kurunaneli yogurt...1 tabak tereyagli bulgur pilavi..1 tabak kemikli et haslama,arpacik soganli..3 adet omega..selamlaaarrr...
ben de öğle menümü yazayım...
2 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
5 tane yeşil erik...
akşam 4 km yol yapcam ama....
Afiyet olsun canim,menun guzel massallah bugun pek kimsecikler yok topikte...neyse 1. Ogunumu yazip bende cikiym: 1 kase yesil mercimek corbasi,1 tabak semizotlu,yogurtlu,sarimsak pulbiber,ceviz ve kurunaneli yogurt...1 tabak tereyagli bulgur pilavi..1 tabak kemikli et haslama,arpacik soganli..3 adet omega..
Merhaba arkadaşlar,
2.ve son öğünüm :
Bol karışık salata ve 2 tane köfte ve çay :)
arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
bütün yüzdüklerimde boşa gitti valla..
birde şu cizelgeme kimse yardımcı olmuyo..
çig köfte yesek akşam yemegi olarak nasıl gider kızlar?
Herkeze merhaba.Uzun süredir sizleri takip ediyorum.Karatay hocamızın kitabını okudum.Banada çok mantıklı geldi.Bir ay önce heyecan ve ümitle başladım.Bir ay sonunda hüsranla sonuçlandı bu diet benim için .bende bıraktım.Oysa ciddiyetle uyguladım.hiç meyve yemedim ara öğün yapmadım.benim için üzücü oldu.neyse içimi dökmek istedim sanırım.Sizler için başarılarınızın devamıni dilerim:)
canım dur yapıym ben senin cızelgeni hemen...boyunu,hedef kilonu ve şimdiki kilonu soyle bakem?arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
muhencim hiç sıkma canını yalnız değilsin bende aynı +1 deyim..regl gecene kadar tartılmıycam sende oyle yap tatlım..kızının ateşi dusmus sevindim canım,cok gecmiş olsun tekrar..sabah menü :2 yumurtalı salata 10 ceviz 10zeytin peynir cay
akşam menüm 2 lahmacun ayran salata
kızlar regl oldum tartı perşembe 81.2 idi şimdi 82 moralim yerlerde kacamak yok ama neden böyle olduysa
kızımın ateşi düştü cook şükür.benimde boğazım ağrıyor.allahım herkese şifa versin içindede bize
bu arad 2 gündür sizi takip edemiyom okuyabildiğim kadarıyla gecmi,şi okuyacağım
az sonra 3 mil leslie yapacağım allah nasip ederse öptüm hepinizi
yanında bol salat ve ayranla azmiktar yiyebilirsin canım.arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
cizelge konusunu bende başkasına yaptırdım ama çiğ köfteyi yiyebilirsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?