Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Fzgun,petus gunaydin bu arada kizlar..petus sen azmettin galiba bacim 20 bin adima yaklasmaya:))) gununuz guzel gecer insallah hatunlar..

benden de herkese günaydın hanımlar

dün önceki gün elektrik kesintisi, dün internet kesintisi derken baya geri kaldım buralardan

kahvaltımı yazayım:
2 kk yumurta
1/2 çb badem
1 avuç içi kadar peynir
2 omega3
1/2 domates
3 günkurusu
7-8 çskü
ve de beşibiryerde çayım

dün regl olmuştum akşamdan, bugün daha da çok karnım ağrıyo bu halde bir de yolculuğa çıkıcaz birazdan

Tekirdağ'da kardeşime nişan yapmaya gideceğiz inşallah... 7-8 gün uğrayamayabilirim arkadaşlar haberiniz olsun...
bizim müdürden izin aldım sizden de izin çıkar inşallah
propycil bacım, durumumu söylersin arkadaşlara beni unutmayın anacım, müsadenizle şimdi valiz yapmaya devam edeyim (saphiraya da özelden mesaj atıyım bari)

günaydınlar nişanınız hayırlı uğurlu olsun menüdeki 7-8 çskü nedir ? anlamayamadım şifreli mektup gibi ay :)bi çözüver sana zahmet

Beli cok inceltiyo canim,ama gobek icin ayni seyi soyleyemiycem(
sis oldugun halde 200 gr gitmis desene,super walla:)) bende 1 kilo fazla ciktim bugun,ama regliyim ve acayip sisim..normal demi petussss??

iyi yolculuklar canim,sag salim git gel insallah,Allahim tamamina erdirsin..kacamak yapma haaaa:))))

günaydınlar nişanınız hayırlı uğurlu olsun menüdeki 7-8 çskü nedir ? anlamayamadım şifreli mektup gibi ay :)bi çözüver sana zahmet
cekirdekli siyah kuru uzum galiba??????

Günaydın kızlar ...

Geç bir kahvaltı yaptım ..
1.öğünüm :
2 yumurta , 1 ince yaprak kadardan yapılmış hızlı omlet,
Yarım kase kabuklu fıstık,
1 minik salatalık ,
1.5 minik domates ve kahve

Dışarı çıkıp yürümek istiyorum fakat hava yağışlı ...
Yine de en az 5 km yürüyeceğim ..

Herkeze iyi günler ..

Merhabalar ,

2.öğün: salata, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık ebegümeci, bezelye yemeği

görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.

Herkeze merhaba.Uzun süredir sizleri takip ediyorum.Karatay hocamızın kitabını okudum.Banada çok mantıklı geldi.Bir ay önce heyecan ve ümitle başladım.Bir ay sonunda hüsranla sonuçlandı bu diet benim için .bende bıraktım.Oysa ciddiyetle uyguladım.hiç meyve yemedim ara öğün yapmadım.benim için üzücü oldu.neyse içimi dökmek istedim sanırım.Sizler için başarılarınızın devamıni dilerim:)

selamlaaarrr...

ben de öğle menümü yazayım...

2 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
5 tane yeşil erik...

akşam 4 km yol yapcam ama....

selamlaaarrr...

ben de öğle menümü yazayım...

2 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
5 tane yeşil erik...

akşam 4 km yol yapcam ama....
Afiyet olsun canim,menun guzel massallah bugun pek kimsecikler yok topikte...neyse 1. Ogunumu yazip bende cikiym: 1 kase yesil mercimek corbasi,1 tabak semizotlu,yogurtlu,sarimsak pulbiber,ceviz ve kurunaneli yogurt...1 tabak tereyagli bulgur pilavi..1 tabak kemikli et haslama,arpacik soganli..3 adet omega..

dur ben de semizotu alayım eve giderkenn canım çektii.:) bi de bir öğünde 3 omega çok değil mi:) ben günde 3 tane alıyorum ona bile kızıyo annemmm:):)

Merhaba arkadaşlar,
2.ve son öğünüm :
Bol karışık salata ve 2 tane köfte ve çay :)

selam kızlar..

bugün çok güzel bir güne uyandım..hava harika tam yürüyüş için..

ben de sabah kahvaktıda:
2 yumurtadan yapılmış sucuklu omlet (ev sucuğu)
2 dilim peynir
4 zeytin
2 bardak şekersiz çay
1 kçük parça haşhaşlı katmer :18:
1 bardak mevye suyu (çürümeye başlayan 4 portakal,2 armut ve 1 elmadan kendim sıktım)

yarım saat yürüyüş..(anneme gidiş)

Öğle:

1 tabak tavuklu nohut
1 tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık taze fasulye
1 bardak sıkma portakal suyu

yarım saat yürüyüş..(annemden dönüş)

şimdi de 1 tane keçi boynuuzu yedim..

bugün yemek yemem daha..belki keten tohumlu yoğurt..

akşama çocukluk arkadaşımının düğünü var..şimdi kuaföre gidiyorum..

görüşürüz kızlar..herkese güzel bir gün diliyorum..

arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
bütün yüzdüklerimde boşa gitti valla..
birde şu cizelgeme kimse yardımcı olmuyo..
çig köfte yesek akşam yemegi olarak nasıl gider kızlar?

Son düzenleme:

cizelge konusunu bende başkasına yaptırdım ama çiğ köfteyi yiyebilirsin afiyet olsun

sabah menü :2 yumurtalı salata 10 ceviz 10zeytin peynir cay
akşam menüm 2 lahmacun ayran salata

kızlar regl oldum tartı perşembe 81.2 idi şimdi 82 moralim yerlerde kacamak yok ama neden böyle olduysa
kızımın ateşi düştü cook şükür.benimde boğazım ağrıyor.allahım herkese şifa versin içindede bize
bu arad 2 gündür sizi takip edemiyom okuyabildiğim kadarıyla gecmi,şi okuyacağım
az sonra 3 mil leslie yapacağım allah nasip ederse öptüm hepinizi

arkadaşım bende senin gibiydim tek başıma olmadım sonra buraya kilomu ve yediğim öğunlerimi yazdım arkadaşlar yanlışlarımı düzelttiler vs....
şimdi daha iyiyim cok değil 3 kilo verdim ama allaha şükür artık vermeye doğru gittiğimi biliyorum bozma moralini ben buradakiler kadar profosyonel değilim ama iyiniyetli , propiycil,ğüleryüz,leylak 84,leykak 70,petunyaa,papandiya,.... gibi nickli arkadaşlar daha eskiler sen menününü yaz birinden biri döner sana.şimdiden allah yardımcın olsun

canım dur yapıym ben senin cızelgeni hemen...boyunu,hedef kilonu ve şimdiki kilonu soyle bakem?

muhencim hiç sıkma canını yalnız değilsin bende aynı +1 deyim..regl gecene kadar tartılmıycam sende oyle yap tatlım..kızının ateşi dusmus sevindim canım,cok gecmiş olsun tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…