Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam arkadaslar pc kac gundur tamırdeydı bugun geldı, gıremedım ama aklım hep burdaydı neler yaptınız cok merak edıyorum sımdı gecmıse doneyım nasıl bıtıreceksem

kahvaltım

klasık karatay kahvaltısı

ıkıncı ogun

bol yesıllık salata
yarım kase mercımek corba
1 tabak kuru fasulye
bırkac fıstık,omega3

hoşgeldin papiş..bizde gene misafirin geldiğini düşünüp senin yerine pöflemiştik
iyiki geldin canım,çünkü birsürü sorum waaarr
1- regl doneminde tartının fazla gostermesi normalmi?
2-kavrulmamış kaju fıstıgı serbestmidir sence?

Merhaba kızlar,
Dün okuyamadım forumu, bugün geçmişi okuyup geldim.
Menümü yazayım hemen
Sabah: 2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet, peynir karışımı (beyaz, tulum ve kaşar), 8 zeytin, 1 ceviz, 3 domates, 2 salatalık
Ara: 1 badem, 1 fındık (kavrulmamışardı, alış-verişteyken tadlarına baktım)
Öğle: Magnum karadut
Ara: 1 kupa süt
Akşam: 2 kepçe ezogelin çorba, semizotlu cacık, salata, 4 badem, 2 fındık, 4 çekirdekli kuru üzüm, 2gr omega 3
Su: 4 litre
Spor: Kahvaltı sonrası annemle gezmeye çıktık, dondurmayı da dönüşte aldık (sıcakta hayır diyemedim) Yaklaşık 4 saat gezdik
Sabah tartıda gereksiz yere 1 kilo fazla çıktım, metabolizmamı şaşırttım dondurma ile diye düşünüyorum. Ne dersiniz? :18:
Karnımda benim de kocaman bir şişliğim var ki reglim biteli 3 gün oldu.:18:

porolimde cizelge dıye bişi yazmıyo bıde orda hala 54 gorunuyorum canım.senı cokyordum biliyorum hayatım
hayır canım 51 gozukuyo.. 54 yazan benimki..
profiline gir şimdi..temel bilgiler yazıyo,kan bagısı filan diyo onun altında ÇİZELGE yazıyo..kalem işeretine tıkla,karsına bi boşluk gelecek..benim sana kırmızıyla yazdıgım linki kopyalayıp o boşluga yapıstıracaksın ve sonra kaydet diyceksin ok.

hosbuldum bıdenemyok bu kez mısafır degıl pc yı kosubandından dusurdum 200tl bayıldık bırkacgunde tamırde kaldı

cevap 1:kesınlıkle normal.vucut buyuk oranda su tutuyo reglden sonrakı bırkac gunde tekrar asıl kg na dönüyosun
cevap 2:hıc yemedım bılgım yok fakat kavrulmamıs olmak kosuluyla fıstıgın yasak olacagını dusunmuyorum tatlım

ayyy tüh ya,boşver verdiğin kiloların sadakası olsun inşallah:))
ozaman regl bitene kadar tartılmayak biz..
bide kaju fistıgı cok guzel bişey ya..kavrulmamısını bulabilirsem alcam..
saol canım vcevabın için...

dondurmadan olabilir tatlım,ama regl donemini tam atlatamamıs da olabilirsin...aralarda hiçbişe yeme tatlım leptin kaçmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…