yanında bol salat ve ayranla azmiktar yiyebilirsin canım.
hemen bildiriyorum
kilom 51
boyum 160
hedefim 47
valla cok sevinirim yaparsan arkadasım
ben yazdım canım..propycilarkadaslar msjı bana kımın yazdıgını anlamıyorum..papatya mı yoksa propycil yazdı..yoksa muhenmı karıstırdım ayy..teknolojıyle aram yok..
cevaplıyoruz tatlım...kızlar cok soru sordum biliyorum ama(nıye cevaplamıyonuz)bu leslie nedir?
canım bunu oldugu gibi kopyala ve profilindeki cızelge kısmına yapıstır..
cevaplıyoruz tatlım...
leslie yerinde sayarak yurume programı..3667 numaralı sayfayı ac ordan indir ok.
tabiki.cok yoruyo.. hani çizelgen nerde kopyalayıp yapıstırmadınmı?taman indirmeye calısırım.gercekten leslie nın faydasını goren varmı
pardon canım dur şimdi tekrar yapıyorum okçizelge kısmını bulamadım bide ben 51 kıloyom orda niye 54 gosterıyo
tabiki.cok yoruyo.. hani çizelgen nerde kopyalayıp yapıstırmadınmı?
çizelge kısmını bulamadım bide ben 51 kıloyom orda niye 54 gosterıyo
hoşgeldin papiş..bizde gene misafirin geldiğini düşünüp senin yerine pöflemiştikselam arkadaslar pc kac gundur tamırdeydı bugun geldı, gıremedım ama aklım hep burdaydı neler yaptınız cok merak edıyorum sımdı gecmıse doneyım nasıl bıtıreceksem
kahvaltım
klasık karatay kahvaltısı
ıkıncı ogun
bol yesıllık salata
yarım kase mercımek corba
1 tabak kuru fasulye
bırkac fıstık,omega3
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wFfok7E/weight.png
bunu profilindeki çizelge kısmına yapıstır şimdi.
hayır canım 51 gozukuyo.. 54 yazan benimki..porolimde cizelge dıye bişi yazmıyo bıde orda hala 54 gorunuyorum canım.senı cokyordum biliyorum hayatım
hoşgeldin papiş..bizde gene misafirin geldiğini düşünüp senin yerine pöflemiştik
iyiki geldin canım,çünkü birsürü sorum waaarr
1- regl doneminde tartının fazla gostermesi normalmi?
2-kavrulmamış kaju fıstıgı serbestmidir sence?
ayyy tüh ya,boşver verdiğin kiloların sadakası olsun inşallah:))hosbuldum bıdenemyok bu kez mısafır degıl pc yı kosubandından dusurdum 200tl bayıldık bırkacgunde tamırde kaldı
cevap 1:kesınlıkle normal.vucut buyuk oranda su tutuyo reglden sonrakı bırkac gunde tekrar asıl kg na dönüyosun
cevap 2:hıc yemedım bılgım yok fakat kavrulmamıs olmak kosuluyla fıstıgın yasak olacagını dusunmuyorum tatlım
dondurmadan olabilir tatlım,ama regl donemini tam atlatamamıs da olabilirsin...aralarda hiçbişe yeme tatlım leptin kaçmasın..Merhaba kızlar,
Dün okuyamadım forumu, bugün geçmişi okuyup geldim.
Menümü yazayım hemen
Sabah: 2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet, peynir karışımı (beyaz, tulum ve kaşar), 8 zeytin, 1 ceviz, 3 domates, 2 salatalık
Ara: 1 badem, 1 fındık (kavrulmamışardı, alış-verişteyken tadlarına baktım)
Öğle: Magnum karadut
Ara: 1 kupa süt
Akşam: 2 kepçe ezogelin çorba, semizotlu cacık, salata, 4 badem, 2 fındık, 4 çekirdekli kuru üzüm, 2gr omega 3
Su: 4 litre
Spor: Kahvaltı sonrası annemle gezmeye çıktık, dondurmayı da dönüşte aldık (sıcakta hayır diyemedim) Yaklaşık 4 saat gezdik
Sabah tartıda gereksiz yere 1 kilo fazla çıktım, metabolizmamı şaşırttım dondurma ile diye düşünüyorum. Ne dersiniz? :18:
Karnımda benim de kocaman bir şişliğim var ki reglim biteli 3 gün oldu.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?