Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dondurmadan olabilir tatlım,ama regl donemini tam atlatamamıs da olabilirsin...aralarda hiçbişe yeme tatlım leptin kaçmasın..

dondurmadan önce tartılmıştım canım, sabah aç karnına:18: Ara yapmazdım normalde ama alış-verişte tadına bakmam gerekti, bir de dondurmadan sonra acıktım. Neyse artık yeterince yürüdüm bugün, yarında dikkat ederim

akşama kadar herşey normaldi ama akşamki tiramisü beni baştan çıkardı

hiçbir şey olmamış gibi Karatay'a devam

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ........2. Öğün(ıkındı vaktı) patlıcan yemegı,slata,yogurtlu bulgur,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,cok az dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

akşama kadar herşey normaldi ama akşamki tiramisü beni baştan çıkardı

Burcin bende bayilirim kiz tiramisuya
Ama bu genede degistirmedi al sana

Beninde ikinci ögün bu gün biraz gec oldu (16:00)
2 tane Kirmizi biber dolasi tabikide kiymali ve Bulgurlu
1 kase yogurt
Regyl olacam arkasindan valahide 6 tane kuru kayisi yedim anca kesti..

Sivi toplamda 2,5 litre su
6 tane omega 3 takviye
Bu gün hava mükemmeldi kizimla disarda beraber oynadik pesinden bir oraya bir buraya kostum eeee buda spordan sayilir heralde
Kacamak 000000000

iyi akşamlar hanımlar menüm,
sabah karatay kahvaltısı
öğlen komşuda hanımların günü vardı ama ben tabağıma 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yeşil fasulye koyup gittim
buna ilave olarak oradan 1 tane yaprak sarması
2kaşık barbunya
yeşil salata
1 kaşık ta patates salatası yedim çok olmadı zannedersem
akşam domates çorbası
2kaşık yeşil fasulye
2-3 kaşık bezelye
yoğurt
3 hurma 1 ceviz yedim
tane tane yazınca ne kadar çok yemiş gibi görünüyor ama
toplamda o kadar abartı değil doyana kadar yiyorum
ama çok şişkin olmuyorum

aynen asyacım devam
bu aralar motivasyon kaybım yok ama kaçamaklarım olmaya başladı.yeniden silkelenmem lazım
nede olsa metabolizmayı şaşırttım şimdi daha sıkı bir karataycı olarak devam etmeliyim

hakettim biliyom.
yapmayınca kızımla kocam kızıyor
yapıncada olanlar oluyor
yarınada profiterol yapcam

aaah ah bacım anca tatlı istesinler
sütlü kadayıf yaptım tadına bakmadım profiterolde cazip gelmiyor amaaaaa ah o tiramisu yokmu beni mahvediyor ıslak nescafe ile kreması bol peynirli
benimde zayıf noktam bu

sabah kahvaltım(09:05bitti)
5 ceri domates
15 zeytin
1 köy yumurtası
4-5 yaprak marul
1 cay bardagı fındık
2 gün kurusu,2 kuru erik

öglen yemegim(15:00bitti)
1kase kısır
kırmızı biber tursusu(ev yapımı)

bugün günümüz vardı ben sadece kısır yedim arkadas biliyordu benim karataycı oldugumu benim icin kısır yaptı sagolsunbenim reddettigim diger tabaktaki cesitler hayırrr

sporum:arkadasa giderken yürüdüm 2 km(20dk) eve gelirkende yürüdüm 2 km (20 dk),geldim eve 60 dk yürüyüs(18:40-19:40)( 5 km evde yaptım oldu sana 9 km(100dk)ile günü kapattım arkadaslar cok mutluyum

aksam yemegim(19:55 bitti)
1 tabak kuru fasulye yemegi
1 cay bardagı fındık
1,5 bardak ayran
omega3 2 kapsül

Son düzenleme:
yuruyus yapmadım ama kızımla 11 56 da cıkmıstık evden bebek arabasıyla tam 16 30 da eve geldık . park ve göl kenarındaydık tam 4.5 saat.

sabh klasık karatay kahvaltısı yapmıstım.

eve gelip 15 dk sonra tekrar cıktık markete sonra esım dedıkı hadı cay ıcek ok dıdık cay su 8-9 cagla yedık parkta saat 20 ye kadar oynadı kız ben ayakta ordan oray

sonra yemek yedık balık ızgara yedım eşim adana yedi ve eve geldık saat 20 30 du.

sabah klasik karatay kahvaltı yedım saat 17 de falan 8-9 cagla- sonrada balık ızgara salata yedım bu kadar

masallah hayatım ne kadar cok aktif spor yapmıssın tebrikler bende 100 dk harcadım yürüyüslere ay diyom pepeti yine yürüyordur bende yürümeliyim diye gaz veriyorum kendime canım benim pzt. merakla bekliyorum bakalım ne kadar gitcek bu hafta gecen hafta duraksadım da azıcık

iyi akşamlar kızlarrrrrr
dışardaydım bugün baya çarşı gezmesi yaptım. sonra arkadaşta yemek yedim.

tavuk
salata
azcık pilav

arkadasım,dediğin gibi yaptım kopyaladım yazıyı yapistırdım,kaydet dedin yaptım ama sizinki gibi çizelge olusmadı

Nasilsiniz kizlar

Bir turlu firsat bulup giremedim,misafirim var

Dun tamamen karataya gore yedim,bugun de cok kucuk bir cis disinda hep uydum.10 gundur hic yuruyus yapamiyorum,sinuzit olmusum cok oksuruyorum.neyse bu gunumuze hamd olsun,pazartesi insallah sporuma da baslarim

Hepinize iyi geceler,biraz gecmisi okuyayim

canım ben bugun tartıldım 58.5 ım pazaetsıye verırımıyım bımem yarında temıslık yapcam insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…