dondurmadan olabilir tatlım,ama regl donemini tam atlatamamıs da olabilirsin...aralarda hiçbişe yeme tatlım leptin kaçmasın..
akşama kadar herşey normaldi ama akşamki tiramisü beni baştan çıkardı
akşama kadar herşey normaldi ama akşamki tiramisü beni baştan çıkardı
Burcin bende bayilirim kiz tiramisuya
Ama bu genede degistirmedi al sana
Beninde ikinci ögün bu gün biraz gec oldu (16:00)
2 tane Kirmizi biber dolasi tabikide kiymali ve Bulgurlu
1 kase yogurt
Regyl olacam arkasindan valahide 6 tane kuru kayisi yedim anca kesti..
Sivi toplamda 2,5 litre su
6 tane omega 3 takviye
Bu gün hava mükemmeldi kizimla disarda beraber oynadik pesinden bir oraya bir buraya kostum eeee buda spordan sayilir heralde
Kacamak 000000000
dün aksam gittik ve benim reddettim tabak arkadaslar ve sadece cay ictim
Eki Görüntüle 402058
yuruyus yapmadım ama kızımla 11 56 da cıkmıstık evden bebek arabasıyla tam 16 30 da eve geldık . park ve göl kenarındaydık tam 4.5 saat.
sabh klasık karatay kahvaltısı yapmıstım.
eve gelip 15 dk sonra tekrar cıktık markete sonra esım dedıkı hadı cay ıcek ok dıdık cay su 8-9 cagla yedık parkta saat 20 ye kadar oynadı kız ben ayakta ordan oray
sonra yemek yedık balık ızgara yedım eşim adana yedi ve eve geldık saat 20 30 du.
sabah klasik karatay kahvaltı yedım saat 17 de falan 8-9 cagla- sonrada balık ızgara salata yedım bu kadar
aynen asyacım devam
bu aralar motivasyon kaybım yok ama kaçamaklarım olmaya başladı.yeniden silkelenmem lazım
nede olsa metabolizmayı şaşırttım şimdi daha sıkı bir karataycı olarak devam etmeliyim
hayır canım 51 gozukuyo.. 54 yazan benimki..
profiline gir şimdi..temel bilgiler yazıyo,kan bagısı filan diyo onun altında ÇİZELGE yazıyo..kalem işeretine tıkla,karsına bi boşluk gelecek..benim sana kırmızıyla yazdıgım linki kopyalayıp o boşluga yapıstıracaksın ve sonra kaydet diyceksin ok.
masallah hayatım ne kadar cok aktif spor yapmıssın tebrikler bende 100 dk harcadım yürüyüslere ay diyom pepeti yine yürüyordur bende yürümeliyim diye gaz veriyorum kendime canım benim pzt. merakla bekliyorum bakalım ne kadar gitcek bu hafta gecen hafta duraksadım da azıcık
canım şimdi tekrar yapıyorum sen tekrar dene ok.yaa yapmısım valla kızlar ama kilom 54 degıl 51.nasıl duzeltıcem sımdı ben bunu?
eskisini sil ve bunu kaydet bakalım canım..yaa yapmısım valla kızlar ama kilom 54 degıl 51.nasıl duzeltıcem sımdı ben bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?