maşşallah canım barekallah...imrenmemek mumkun değil sana..enerjin süper..yuruyus yapmadım ama kızımla 11 56 da cıkmıstık evden bebek arabasıyla tam 16 30 da eve geldık . park ve göl kenarındaydık tam 4.5 saat.
sabh klasık karatay kahvaltısı yapmıstım.
eve gelip 15 dk sonra tekrar cıktık markete sonra esım dedıkı hadı cay ıcek ok dıdık cay su 8-9 cagla yedık parkta saat 20 ye kadar oynadı kız ben ayakta ordan oray
sonra yemek yedık balık ızgara yedım eşim adana yedi ve eve geldık saat 20 30 du.
sabah klasik karatay kahvaltı yedım saat 17 de falan 8-9 cagla- sonrada balık ızgara salata yedım bu kadar
sana da bravo canım..cok sıkı bir karatay oğrencisisin.dün aksam gittik ve benim reddettim tabak arkadaslar ve sadece cay ictim
Eki Görüntüle 402058
maşşallah canım barekallah...imrenmemek mumkun değil sana..enerjin süper..
sana da bravo canım..cok sıkı bir karatay oğrencisisin.
gunaydın kızlar kızım 7 de uyanınca bu saate kahvemı bıle ıcmıs oldum:)))
kahvaltım
ceyrek muz
1 elma
omega 3
6 zeytın
peynır
domates
salatalık
bıber
fındık
ıkı ısırık tam bugday ekmegı(kendı ımalatım:))))
bırazdan dıp köşe temızlık baslıycak camlar tuller falan yarında mevlud okunacak yaklasık 25 kısı mısafırım olacak...
selam arkadaslar pc kac gundur tamırdeydı bugun geldı, gıremedım ama aklım hep burdaydı neler yaptınız cok merak edıyorum sımdı gecmıse doneyım nasıl bıtıreceksem
Nasilsiniz kizlar
Bir turlu firsat bulup giremedim,misafirim var
Dun tamamen karataya gore yedim,bugun de cok kucuk bir cis disinda hep uydum.10 gundur hic yuruyus yapamiyorum,sinuzit olmusum cok oksuruyorum.neyse bu gunumuze hamd olsun,pazartesi insallah sporuma da baslarim
Hepinize iyi geceler,biraz gecmisi okuyayim
hoşgeldin canım kilo verene kadar yasaklı yiyeceklerden hiç yememelisinBu diyeti uygulayanlardan bir ricam olacakti bu diyetin puüf noktalari nelerdir? Neler yasak gidalarin limitleri ne kadar?
günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?