Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

maşşallah canım barekallah...imrenmemek mumkun değil sana..enerjin süper..

dün aksam gittik ve benim reddettim tabak arkadaslar ve sadece cay ictim

Eki Görüntüle 402058
sana da bravo canım..cok sıkı bir karatay oğrencisisin.

komsum ev almıstı ona hayırlı olsuna gıttık sımdı geldık eve.. pohaca tıramısu patates salatası vardı menude ben tabıkı bol bol cay ve su ıctım

Gecmisi şöyle bir okudum
Bugüne gelince kaçamak oldi ne oldi derseniz saat 9 gibi çekirdek yedim bol tuzlu. Degermiydi derseniz değmedi de oldu bı kere
Çok yorgunum kızlar hepinizi öpüyorum

Dün akşam yemegim biraz gecikti menemen peynir zeytin domates
Bu sabah yumurta peynir zeytin domates 2 incir ceviz omega 3 üstüne Türk kahvesi
akşam balık salata üstüne helva ama geçiktim biraz gene

iyi geceler,
1.öğün:
klasik karatay kahvaltısı
bugün görümcemdeydim. kete yapıldı fakat ben yemedim.çok nefis görünüyordu.
2. öğün olarak
yarmalı yayla çorbası
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
turşu, yeşil soğan
3, öğün
yayla çorbası
nohut
mevsim salata
tavuklu patlıcan
turşu yedim. misafirlikte olmama rağmen seçimlerim iyi değil mi?

günaydın...hayırlı pazarlar...
sabah:karatay kahvaltısı,omega3
öğlen:yumurta,salata
akşam:et,salata
sevgiler.....

sabah kalkınca;1 bardak su,3 kuru erik,1 gün kurusu kayısı

sabah kahvaltım(08:45bitti)
4 ceri domates
15 zeytin
1 adet köy yumurtası
1cay bardagı fındık
1 tutam maydonoz
omega3 2 kapsül

Son düzenleme:
gunaydın kızlar kızım 7 de uyanınca bu saate kahvemı bıle ıcmıs oldum:)))

kahvaltım

ceyrek muz
1 elma
omega 3
6 zeytın
peynır
domates
salatalık
bıber
fındık
ıkı ısırık tam bugday ekmegı(kendı ımalatım:))))

bırazdan dıp köşe temızlık baslıycak camlar tuller falan yarında mevlud okunacak yaklasık 25 kısı mısafırım olacak...

maşşallah canım barekallah...imrenmemek mumkun değil sana..enerjin süper..

sana da bravo canım..cok sıkı bir karatay oğrencisisin.

evet ya biraz sıkı karataycıyım yoksa nerde senin kadar zayıf olmak benim hedef kilomdasın sekerim ben biraz inatcıyımdır da:)))
bugün piknik var ben kendim icin piyaz yapıp götürcem 6 aile gitcez onlar tavuk ve sucuk yiyecekler ben tavukta kararsızım cünkü doktorumda bu tavukların ilaclı olduklarını anlatmıslardı sonra tiskindim bilmiyorum ne yapsam belki aksam yemegine belki canım isterse zaten öglen yiyemem onlar mangalı yak filan pisir derken olur bence saat3 ben piyaza devam

günaydın papisim benim oglusta 7:15 uyanınca bizde erkenciyiz bende piknik icin hazırlık yapcam birazdan pazara gidip gelcez oglusla gün böyle kosusturma ile bitcek işte
sanada kolay gelsin arkadasım mevlüd varmıs 25 kisi kolay degil valla allah yardımcın olsun allah simdiden kabul etsin dualarınızı amin

papadıya kolay gelsın mevlut ıcın ... allah kabul etsın ınsalhh

ben kahvaltımı yaptım 2 muz- badem -cilekle

guleryuzcum ne guzel gun boyu dısardasın ıyıdr canım

ya ben bu tavuklara cok takmadım ya ılaclıda napalım yanı hergun yemıyoruz ya gecen survıver dakı nıhat ve hasan dıyolarkı gunde 1.5 tavuk yıyolarmıs- 30 mu ne yumurta şaka gıbı onların dusunmesı lazım sanırımr kas yapanların yanı

kendını kasma bı tanecık tavuk ye mangal guzel kokar

bizde balık yapabılırız mangalda belkii göle gıdıp alabalık

Günaydın hanımlar, herkes için güzel bir pazar olsun inşallah.

selam arkadaslar pc kac gundur tamırdeydı bugun geldı, gıremedım ama aklım hep burdaydı neler yaptınız cok merak edıyorum sımdı gecmıse doneyım nasıl bıtıreceksem

Papadiya, hoşgeldin canım böyle özletme kendini. Ayrıca kolay gelsin, mevlüt için de Allah kabul etsin inşallah.

Geçmiş olsun canım, iyileşince yürürsün.

Kahvaltı : 1 yumurta, 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 2 gün kurusu, 2 zeytin, 1/2 k.k helva

günaydın çıtırlarrrrrrrr

kahvaltımm

yumurta salatası
peynir
domates-salatalık
yeşil çay
fındık-badem-k.üzüm

Bu diyeti uygulayanlardan bir ricam olacakti bu diyetin puüf noktalari nelerdir? Neler yasak gidalarin limitleri ne kadar?

Hayırlı günler hanımlar bu sabah klasik karatay kahvaltısıyla güne
başladım inşallah.Yarın tartı yüzümüzü güldürsede motivasyonumuz düşmese çünkü
geçen hafta verememişti.
Yarın 1 ayı doldurmuş oluyorum bakalım hayırlısı

günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştum neyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:

papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki

Bu diyeti uygulayanlardan bir ricam olacakti bu diyetin puüf noktalari nelerdir? Neler yasak gidalarin limitleri ne kadar?
hoşgeldin canım kilo verene kadar yasaklı yiyeceklerden hiç yememelisin

2 yada 3 ögün besleneceksin
şeker ve saglıksız karbaonhidratlar yasak (ekmek pasta puça vb ..)
akşam 8 den sonra yemek yasak içmek serberst :) tabi acıkırsan süt ayran şekersiz çay gibi şeyler içebilirsin
en az 20 dk yürüyüş 2 lt su içeçeksin
2- 3 gr omega 3 alınacak

aklıma gelenler bunlar arkadaşlar eksiklerimi tamamlarlar umarım

Çok geçmiş olsun. Büyük ihtimalle alçıya alırlar, ama dediğin gibi buna da şükür. sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…