Allah kolaylık versin papişim....gunaydın kızlar kızım 7 de uyanınca bu saate kahvemı bıle ıcmıs oldum:)))
kahvaltım
ceyrek muz
1 elma
omega 3
6 zeytın
peynır
domates
salatalık
bıber
fındık
ıkı ısırık tam bugday ekmegı(kendı ımalatım:))))
bırazdan dıp köşe temızlık baslıycak camlar tuller falan yarında mevlud okunacak yaklasık 25 kısı mısafırım olacak...
sen bu gidişle olursun tatlım..bende aslında gayet iyiyim ama bırakamıyorum karatayı..hayat felsefem oldu artık saglıklı beslenme ve spor..evet ya biraz sıkı karataycıyım yoksa nerde senin kadar zayıf olmak benim hedef kilomdasın sekerim ben biraz inatcıyımdır da:)))
bugün piknik var ben kendim icin piyaz yapıp götürcem 6 aile gitcez onlar tavuk ve sucuk yiyecekler ben tavukta kararsızım cünkü doktorumda bu tavukların ilaclı olduklarını anlatmıslardı sonra tiskindim bilmiyorum ne yapsam belki aksam yemegine belki canım isterse zaten öglen yiyemem onlar mangalı yak filan pisir derken olur bence saat3 ben piyaza devam
motivasyonun dusmesin canım..arasıra duraksamalr oluyo..hiç bırakma diyetini..Hayırlı günler hanımlar bu sabah klasik karatay kahvaltısıyla güne
başladım inşallah.Yarın tartı yüzümüzü güldürsede motivasyonumuz düşmese çünkü
geçen hafta verememişti.
Yarın 1 ayı doldurmuş oluyorum bakalım hayırlısı
ay canım cok buyuk gecmiş olsun ya,cok uzuldumgünaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki
cok gecmiş olsun canım,senin spor yapamadıgını duymak uzucu,hep cok guzel yuruyodun ya..pazartesi başlarsın inşallah tatlım..cok gecmiş olsun tekrar..Nasilsiniz kizlar
Bir turlu firsat bulup giremedim,misafirim var
Dun tamamen karataya gore yedim,bugun de cok kucuk bir cis disinda hep uydum.10 gundur hic yuruyus yapamiyorum,sinuzit olmusum cok oksuruyorum.neyse bu gunumuze hamd olsun,pazartesi insallah sporuma da baslarim
Hepinize iyi geceler,biraz gecmisi okuyayim
içime su serptin pepeticim..ewet dediğin gibi herdakka tavuk yemiyoz,genelde et...papadıya kolay gelsın mevlut ıcın ... allah kabul etsın ınsalhh
ben kahvaltımı yaptım 2 muz- badem -cilekle
guleryuzcum ne guzel gun boyu dısardasın ıyıdr canım
ya ben bu tavuklara cok takmadım ya ılaclıda napalım yanı hergun yemıyoruz ya gecen survıver dakı nıhat ve hasan dıyolarkı gunde 1.5 tavuk yıyolarmıs- 30 mu ne yumurta şaka gıbı onların dusunmesı lazım sanırımr kas yapanların yanı
kendını kasma bı tanecık tavuk ye mangal guzel kokar
bizde balık yapabılırız mangalda belkii göle gıdıp alabalık
Allah kolaylık versin papişim....
sen bu gidişle olursun tatlım..bende aslında gayet iyiyim ama bırakamıyorum karatayı..hayat felsefem oldu artık saglıklı beslenme ve spor..
motivasyonun dusmesin canım..arasıra duraksamalr oluyo..hiç bırakma diyetini..
ay canım cok buyuk gecmiş olsun ya,cok uzuldum(
eskisini sil ve bunu kaydet bakalım canım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEwKGqj/weight.png
bu yine 54 gosteryyo be yav..
artkadaşım kolay gelsin allah kabul etsin.gunaydın kızlar kızım 7 de uyanınca bu saate kahvemı bıle ıcmıs oldum:)))
kahvaltım
ceyrek muz
1 elma
omega 3
6 zeytın
peynır
domates
salatalık
bıber
fındık
bırazdan dıp köşe temızlık baslıycak camlar tuller falan yarında mevlud okunacak yaklasık 25 kısı mısafırım olacak...
gecmiş olsun allah acil şifalar versingünaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
sabah menumu yazıym hemen..9 bucukta bitti..
3 adet omega-3
3 adet haslanmıs koy yumurtası
8 adet zeytin
1 ince belli ceviz badem ve fındık karısımı
5 bardak acık cay
5 adet gunkurusu
domates,salatalık,marul,maydonoz
kasar peyniri ve ev yapımı peynir
gene cok olmuş..
herkese iyi pazarlar...
bu yine 54 gosteryyo be yav..
Canım 54 senin başlangıç kilon değil mi? Şu anki kilon 50,7 gözüküyor.
günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
bu arada öglenki menüm
et güveç,salata,ayran..
kimse yokmuuuu?
haklısın canım cok yiyorum biraz ama napiym mide koccaman,doymuyo bi turluartkadaşım kolay gelsin allah kabul etsin.
gecmiş olsun allah acil şifalar versin
propycilcim bi kilona bakıyom bi yediklerine hayrat vallaha nereye gidiyo bu yediklerin ...
hayırlı sabahlar kızlar dün kızım ateşlendi bu günde ateşli sadece menümelerimi bildirecem.
sabah 2 yumurtalı pırasalı omlet
10 zeytin 1 cay bardağı badem
peynir
16:30
1 tabak kıymalı karışık sebze yemeği
bol naneli cacık
keten tohumlu salata
spor yok evi düzenle cocuklar derken akşama pes düştüm
inşaallah bugün biraz daha düzene girer işim evim cocuklarım da zamanım olur
iyiniyetlim sana iyi gezmeler
propycil iyiki varsın ben şahsım adına söyleyim seni geveze değil sempatik buluyorum
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
herkese kolay gelsin
sabah kahvaltım
karatay kahvaltısı
öğle
10 tane lahana dolması (sadece bulgurla yapılmış)
1 bardak ayran
akşam
1 bardak süt
4 lahana ( hiç yemek canım istemedi akşam )
salata
tatlı krizim geldi öğle 1 dilim minnaccıkk bitter yedim
hastayım yürüyüş de yapamadım
arkadaşım 3 tane resim olna figen antalyada yaşıyor
ben eskişehirde ve süper sonuçlar
ben 2 ayda 10 kilo verdim ennerji tavan aç kalmadım kaslar gitmedi yağlar gitti sadece ve aç kalmadık asla ve şakir abi 48 kilo verdi
gunaydın kızlar kızım 7 de uyanınca bu saate kahvemı bıle ıcmıs oldum:)))
kahvaltım
ceyrek muz
1 elma
omega 3
6 zeytın
peynır
domates
salatalık
bıber
fındık
günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?