Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Leylaklarım napıyor benim öpüyorum çıtırlar sizi ben
Hepinizi çoook özledim.
Muhencim geçmiş olsun sana da acil şifalar kızına iyi bak bir an önce iyileştir kuzuyu

kıslceler nasılsınız? sayfa sayımıza baktımda sımıd aaa 1000 olduk dıyorduk suan ıse 4000 lerde superya :) baklaım ben yarın ne urumda olucam uzun bı aradan sonra hepımız eksılerı goruruz ınsallah.çbu arada artıkın haftada 3-4 gun yurumeye baslayabılecegım

Tereyağına kırılmış 1 köy yumurtası üzerine kaşar peyniri
1 çeri
1 biber
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt
1 ş.siz çay
3 zeytin

Kızlar biz yeni geldik izmirden yemeğim yoktu. Ben de kahvaltı yaptım.
Hepinize afiyet olsun hatunlaarrrr çıtırlarrr

kızlar bende bugün iş yok..menu filan veremeıcem.
7/24 calısıyorum valla..cocuklar,ev,kermes..
yarını kendıme tatıl verıyorum.
alışverişe gidicem

Destinacığım, geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Sağlıklı beslenme ve spor felsefeni umarım hiç yitirmezsin canım

Papadiya çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar, yoğun iş temposundan giremedim çok özledim sizi

işler yoğun devam ediyor, pek sık giremeyeceğim yine, ama karataya devam.

Yarın da liste sırası bendeydi değişiklik yoksa, işlerden fırsat bulduğum anda hazırlarım hemen, öğleden sonra olur sanırım, sabahtan giremezsem bekleyin emi, hazırlıycam mutlaka

Suan okadar okadar sıkıntılıydımki anlatamam...ama topige bi girdim sen gelmissin..yuzumu guldurdun kiz...iyiki geldin iyiniyetli ya,gelmen bile moral oldu,ya ozluyorum ben,psikopatmiyim neyim...sıkıntımda su:aksam yemegini kahvalti yaptim,ama okadar cok yedimki buraya yazmaya utaniyorum..cok yedim ya asiri..dusun iste benim cogumu...moral sifir..tek tesellim de su: senin gelmen,bide zararli hicbise yememis olmam..bugun spor yapsammi acaba..en az 5-6 km yurumem lazim..acaba telafi edebilirmiyim((

Sabah: 09.00'da bitti
2 yumurtadan peynirli (beyaz, kaşar, tulum) tereyağlı omlet
1 kk peynir karışımı (beyaz, kaşar, tulum)
8 zeytin (çizik, siyah, kırma, diyet)
2 ceviz
4 badem
2 fındık
4 ç.li kuru üzüm
2 kuru yaban mersini
2 domates
2 salatalık
2 gr omega 3

Akşam: 19.30'da bitti. Gün içinde acıkmadım ya da işlerim nedeni ile acıktığımı hissetmedim. Sizi telefondan takip ettim, piknik-mangal okudum veee mangal yaktık
2 çöp şiş
1 tavuk pirzola
1 tavuk göğüs fileto
1/5 kangal sucuk (%100 dana, kasap yapımı)
Patlıcan salata
Mevsim salata
4 tane mangalda mantar
1 kase azılı ezme
1 kase keten tohumlu semizotlu cacık
3 tane Amasya usulu bakla dolma (forumda bir arkadaş tarif etmişti, anneciğim de yapmış

Çok yedim Bir-kaç gündür hep ölçüyü kaçırıyorum böyle O kadar çok yedim ki karnım şişti, midem ağrıdı:18: Yediklerim Karataya uygun Allah'tan

Yemekten sonra da lor peyniri yaptım, yine forumda okumuştum 1-2 gün önce Kızlar tüm tarifler ve yardımlar için teşekkür ederim

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum siteye
bu hafta sonları beni çok zorluyor ya güzel sabah kahvaltıları, akşam yemekleri...
hafta içi tam tutturuyorum düzeni yemek yürüyüş falan h.sonu herşey değişiyor.
ne yapcam ben yaaaa...

bu arada keten tohumunu öğütülmüş mü kullanıyorsunuz...
d vitaminini kullanmak için tahlil şart mı.. ne diyorsunuz ?

Leylaklarım napıyor benim öpüyorum çıtırlar sizi ben
Hepinizi çoook özledim.
Muhencim geçmiş olsun sana da acil şifalar kızına iyi bak bir an önce iyileştir kuzuyu
Haberleri veriym hemen: leylak70 sen gittiginden beri yok,leylak84 az once girdi daha,papisin de bilgisayari bozulmus cok giremedi,zaten mevlutleri de war,yogun biraz..destinacik parmagini kirmis,aspirin tekirdaga nisana gitti..Pepetiyle guleryuz piknikte bugun..pepeti gol kenarinda balik izgara partisinde..kizini gezdirio hem spor yapio hemde onu eglendirio bu ara... Bense moralim bozuk(

Son düzenleme:

Canım benim iki haftalık menü bildirimim doldu, yarından itibaren listede olabilirim sanırım. Ben özel mesaj atamıyorum sen atabilir misin saphiraya veya kızlar ebrunun da yoğun olduğunu düşünerek siz atar mısınız?
Bu yadiklerimden sonra kesin + çıkcam ama olsun artık:18:

Keten tohumunun öğütülmüşünü önermiyor hocamız, tohum olarak alacaksın ve iyice çiğneyeceksin yerken

Propycilcim sağol canım ne güzel karşıladın beni
Afiyet olsun sana..
Hadeee şimdi yürüryüşe bakalım.. Erir onlar erir sen bünye eritiyor bence yoksa bu yediklerinle tombik olman gerekirdi
Havadisleri de okudum Leylak70im nerde acaba yaa

Ha bide pepeti gol kenarinda ikamet ediyo bu ara,hem kizini gezdrip onu eglendirio hemde sporunu yapio..guleryuz de bugun piknikte..

Bugün sen birazda sıkılmışsın topikte arkadaşlar yoklar ya

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. d vitamini hakkında ne diyorsun. kullanıyor musun?

D vitamini kullanmıyorum canım. Omega 3e antioksidan için diyorsan çekirdekli kuru üzüm, domates veya cevizde işe yarıyor. Bunun dışında zaten günde 2-3 saat güneş ışığı alıyorum. Doğal d vitaminlerini tercih ediyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…