günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki
Allah kolaylık versin papişim....
sen bu gidişle olursun tatlım..bende aslında gayet iyiyim ama bırakamıyorum karatayı..hayat felsefem oldu artık saglıklı beslenme ve spor..
motivasyonun dusmesin canım..arasıra duraksamalr oluyo..hiç bırakma diyetini..
ay canım cok buyuk gecmiş olsun ya,cok uzuldum(
Suan okadar okadar sıkıntılıydımki anlatamam...ama topige bi girdim sen gelmissin..yuzumu guldurdun kiz...iyiki geldin iyiniyetli ya,gelmen bile moral oldu,ya ozluyorum ben,psikopatmiyim neyim...sıkıntımda su:aksam yemegini kahvalti yaptim,ama okadar cok yedimki buraya yazmaya utaniyorum..cok yedim ya asiri..dusun iste benim cogumu...moral sifir..tek tesellim de su: senin gelmen,bide zararli hicbise yememis olmam..bugun spor yapsammi acaba..en az 5-6 km yurumem lazim..acaba telafi edebilirmiyimDestinaaammm canımmm çok geçmiş olsunn...Acil şifalar canım
Papadiyam kolay gelsin sana Allah kabul etsin özlettin canım sen
Esasçım ve Güleryüzcüm iyi eğlenceler kızlar
Gez gez yoruldum valla
İzmir de çoookkk güzeldiii
Bana pantalon bakarken bi satıcı 36 beden misiniz diye sordu
Değilim kızlar ne göz varmış onda bilmem
Zayıflamışsın yeter artık diyen de vardı
Göbeğin var diyen de(kızkardeşim)
Bide bomba gibi dondugune cok cok sewindim canim..insallah bu motivasyonla sonuna kadar gideriz sende bende:))Leylaklarım napıyor benim öpüyorum çıtırlar sizi ben
Hepinizi çoook özledim.
Muhencim geçmiş olsun sana da acil şifalar kızına iyi bakbir an önce iyileştir kuzuyu
Haberleri veriym hemen: leylak70 sen gittiginden beri yok,leylak84 az once girdi daha,papisin de bilgisayari bozulmus cok giremedi,zaten mevlutleri de war,yogun biraz..destinacik parmagini kirmis,aspirin tekirdaga nisana gitti..Pepetiyle guleryuz piknikte bugun..pepeti gol kenarinda balik izgara partisinde..kizini gezdirio hem spor yapio hemde onu eglendirio bu ara... Bense moralim bozukLeylaklarım napıyor benim öpüyorum çıtırlar sizi ben
Hepinizi çoook özledim.
Muhencim geçmiş olsun sana da acil şifalar kızına iyi bakbir an önce iyileştir kuzuyu
Selam kızlar, yoğun iş temposundan giremedim çok özledim sizi
işler yoğun devam ediyor, pek sık giremeyeceğim yine, ama karataya devam.
Yarın da liste sırası bendeydi değişiklik yoksa, işlerden fırsat bulduğum anda hazırlarım hemen, öğleden sonra olur sanırım, sabahtan giremezsem bekleyin emi, hazırlıycam mutlaka
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum siteye
bu hafta sonları beni çok zorluyor yagüzel sabah kahvaltıları, akşam yemekleri...
hafta içi tam tutturuyorum düzeni yemek yürüyüş falan h.sonu herşey değişiyor.
ne yapcam ben yaaaa...
bu arada keten tohumunu öğütülmüş mü kullanıyorsunuz...
d vitaminini kullanmak için tahlil şart mı.. ne diyorsunuz ?
Suan okadar okadar sıkıntılıydımki anlatamam...ama topige bi girdim sen gelmissin..yuzumu guldurdun kiz...iyiki geldin iyiniyetli ya,gelmen bile moral oldu,ya ozluyorum ben,psikopatmiyim neyim...sıkıntımda su:aksam yemegini kahvalti yaptim,ama okadar cok yedimki buraya yazmaya utaniyorum..cok yedim ya asiri..dusun iste benim cogumu...moral sifir..tek tesellim de su: senin gelmen,bide zararli hicbise yememis olmam..bugun spor yapsammi acaba..en az 5-6 km yurumem lazim..acaba telafi edebilirmiyim((
Keten tohumunun öğütülmüşünü önermiyor hocamız, tohum olarak alacaksın ve iyice çiğneyeceksin yerken
Suan okadar okadar sıkıntılıydımki anlatamam...ama topige bi girdim sen gelmissin..yuzumu guldurdun kiz...iyiki geldin iyiniyetli ya,gelmen bile moral oldu,ya ozluyorum ben,psikopatmiyim neyim...sıkıntımda su:aksam yemegini kahvalti yaptim,ama okadar cok yedimki buraya yazmaya utaniyorum..cok yedim ya asiri..dusun iste benim cogumu...moral sifir..tek tesellim de su: senin gelmen,bide zararli hicbise yememis olmam..bugun spor yapsammi acaba..en az 5-6 km yurumem lazim..acaba telafi edebilirmiyim((
Ha bide pepeti gol kenarinda ikamet ediyo bu ara,hem kizini gezdrip onu eglendirio hemde sporunu yapio..guleryuz de bugun piknikte..
kızlar bende bugün iş yok..menu filan veremeıcem.
7/24 calısıyorum valla..cocuklar,ev,kermes..
yarını kendıme tatıl verıyorum.
alışverişe gidicem
çok teşekkür ederim. d vitamini hakkında ne diyorsun. kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?