Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar merhaba nasılsınız öncelikle destinacım çoooook geçmiş olsun allah acil şifa versin tatlım,papadiyam hayırlı olsun mevlüdün şimdiden, iyiniyetlim hoşgeldin

kızlar dün giremedim topiğe piknikteydim o kadar yorulmuşum ki anlatamam saatlerce gezdik dağ bayır göl kenarında sonra top oyna ip atla derken parmağımı oynatacak halim kalmamıştı allahtan kaçamak yapmadım hiç bugünde sabah klasik karatay kahvaltım sonra eşimle balık tutmaya gittik çok eğlenceliydi yine baya bi hareket ettim ve ızgara balık yedim birazdanda bandda yüyürüycem yine .hepinize bol leptinli geceler yarın herkes kilo versin inş öpüldünüz canlar

Bugün sen birazda sıkılmışsın topikte arkadaşlar yoklar ya
İwet Ha bide esasin kizi iyilesmis,fzgun arasira girip cikio hemen( mamam yuruyusumu yapcam 1-2 saat sora,karnimin sisi az insin. Simdi sen annat bakem,kacamak yapmadin yuruyusunu yaptin??annen ne tepki verdi,guzel guzel kapriler aldinmi?kac beden aldin,36 mi 38 mi??ha bide sevgiliebenin bu ara kilo vermesi durmus cok uzuluyodu..annesinin kuzusu da cok girmedi bu ara..bide ficansin sinuziti tutmus..kanael ve kaunosu cok gormuyorum..gokcenbikeyi bi kez gordum..burcin bi kez,birkanscetin iki kez girdi sen gittikten sonra..cehlin geldi bi ara..bi ara petunya geldi ama dunden beri yok..aklima geldikce yaziyom iste..

piknik güzeldi ben piknikte sadece 1 kupa ayran ictim ve 1 cay bardagı cay ictim neden mi?

öglen piknige 2 de gidildi baktım bunlar ancak saat 4 bucuga yemek yiyebildiler ben ise öglen 13:30 da evde piyazımı ve ayranımı ictim gittim valla onları beklesem bütün düzenim bozulacak hemde bu haftaki bütün emekler ziyan olacaktı tabi bendeniz bu hataya düsmedim cok da mutlu oldum valla acık hava karatay sohbeti tabi diyetisyen gibi hatunlara konferans verdim mutlu da oldum kendimi yeniledim beni uzun zamandır bi kac arkadas görmemişti sok oldular desem, agzı acık bakakaldılar eee ne yaptın..... diye uzayan sorular aksam yemegim ise ;

2 kücük bud (ızgara)cok kararsızdım yedim :18::18:
1 yemek kasıgı patlıcan salatası
közlenmiş biberler 4 adet
omega3 2 kapsül

öglen yemegim;
1 tabak piyaz
2 bardak ayran
2çilek,2 badem cagla,2 can erigi

Son düzenleme:
secret sircle izleyen yok mu cncbe de

Herkese merhaba. Sizin haberiniz olmasa da, 6 haftadır sizi takip ediyorum. 5 haftadır da karatay düzeninde yemek yiyorum. Hatta biz eşimle beraber yapıyoruz bunu. Tiroid hastası ve polikistik over i olan biri olarak ben bile kilo verebiliyorsam herkes kilo verebilir. Gerçi 2 hafta durakladı. Herhalde ideal kiloma geldim dedim. Nedense kocam güldü. Oysa 93 ten 89'a düşmüştüm...:)

Bu arada secret circle ı ben de seyrediyorum.

Merhaba igneoyasi,hosgeldin,bundan sonra deneyimlerini bizimlede paylas da bizde seni takip edek canim:))

destinacım cok gemiş olsun arkadasım inş. en kısa zamanda iyilesir sahalara geri dönersin

Son düzenleme:
Merhaba igneoyasi,hosgeldin,bundan sonra deneyimlerini bizimlede paylas da bizde seni takip edek canim:))

Hoşbuldum. Teşekkür ederim.

Bu arada birşey paylaşmak istiyorum. Annem meme kanseri(Atlattı çok şükür. 5 yıl oldu). Onkoloğu Erkan Hoca annemin keten tohumu kullanmasını yasaklamıştı. Annem de karatay düzenine geçti ama bu yüzden keten tohumu yemiyor. İnşallah bu bilgi kimseye lazım değildir ama yine de paylaşmak istedim.

iyiniyetlim hoş geldin.mutlu dönmene sevindim.yokluğun acayip belliydi ya.gerci bende cok giremedim ama
sabam menüm:2 yumurtalı salata
3 cilek 1 kase fıstık
peynir

8 tane zeytin cay
12 de bitti

akşam yemeğimi 20:00 de yedim dışarıdakdık anca gel cocukları temizle sofra hazırla
salata kıymalı sebze yemeği

tartıdan korkuyorum
yarın ilk listeye girişim ve artı olarak cıkmak istemiyorum bakalım ne olacak

herkese sağlıklı va leptinli geceler

Hoşgeldin iğneoyası, inşallah en kısa sürede ideal kilona ulaşırsın.

İyiniyetlim hoşgelmişsin, İzmir nasıldı? Yeni kıyafetler aldın mı?

Esas'cığım sana da iyi tatiller.

Sevgili propycil, senin yazılarını okumak beni her zaman güldürüyor, mutlu ediyor. Topikdeki son 2 günün özeti süperdi. Bu arada yürüyüş yaptın mı? Yediklerin için, takma kafana nasıl olsa zararlı bir şey yememişsin.

Ben de yediklerimi yazayım.

2.öğün : 1 kase tarhana, 2 kabak dolması, 2 kaşık zey.taze bezelye, yoğurt, turşu
1 avuç çekirdek

Iyi Aksamlar Kizlar..
1.ögün (11:00)
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet
5 zeytin

2.ögün (17:00)
2 tane bulgurlu biber dolmasi (dünden kalma )
Bol yogurt

Spor: 1,5 saat Yürüyüs
Sivi : 2,5 litre Su
6 tane Omega3 takviye

süpersin canım. en güzeli doğal olanı tabi...çekirdekli siyah üzüm dimi.
bu arada çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. darısı benim başıma...
birkaç gün süper gidiyorum sonra dayanamıyorum ya... offf çok kızıyorum kendime çoook

Merhaba kızçeler,

2. Ve son öğünüm ; Kiymali ispanak yemegi , ve biraz quinoa ve çay
1 saat yüzdüm
1 saat yürüdüm

İyi geceler kızlar

Leylaklarım napıyor benim öpüyorum çıtırlar sizi ben
Hepinizi çoook özledim.
Muhencim geçmiş olsun sana da acil şifalar kızına iyi bak bir an önce iyileştir kuzuyu

canım hoşgeldin,izmir iyi gelmiştir umarım,gezerken de kilolar gitmiştir inşallah

canım bütün topiği aklında nasıl tutuyosun???helal sana arkadaşımtopik özetin süper

hoşgeldin canım,güzel kilo vermişsin...burda bizimle kal,motivasyonun tavan yapsın:112::112:

kısır yenebilir mi rkdalar?
ir de içli köfte

evet canım kısır yenilebilir,içli köfte de yenilebilir ama haşlama olması şartıyla

canım 6 tane omega3 çok değil mi? ben 3 tane alıyorum her sabah. bu arada omega 3 kullanmaya başladığımdan beri insanlardan daha genç göründüğümü duymaya başladım. süper dimi :))

Kendi kacamagimi unutmusum yazmayi ilk ögün ile ikinci ögün arasinda iki top dondurma götürdüm...Ama onun arkasindan 1.5 saat yürüdüm. Heralde eritmisimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…