İwetBugün sen birazda sıkılmışsıntopikte arkadaşlar yoklar ya
Bi ingilizceci olarak izlemem lazim..ayy yarin bakanlik mufettisi geliyo..ay ben naapcam ay..amaaaan yerimde duramiom genesecret sircle izleyen yok mu cncbe de
secret sircle izleyen yok mu cncbe de
Merhaba igneoyasi,hosgeldin,bundan sonra deneyimlerini bizimlede paylas da bizde seni takip edek canim:))Herkese merhaba. Sizin haberiniz olmasa da, 6 haftadır sizi takip ediyorum. 5 haftadır da karatay düzeninde yemek yiyorum. Hatta biz eşimle beraber yapıyoruz bunu. Tiroid hastası ve polikistik over i olan biri olarak ben bile kilo verebiliyorsam herkes kilo verebilir. Gerçi 2 hafta durakladı. Herhalde ideal kiloma geldim dedim. Nedense kocam güldü. Oysa 93 ten 89'a düşmüştüm...:)
Bu arada secret circle ı ben de seyrediyorum.
günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki
Merhaba igneoyasi,hosgeldin,bundan sonra deneyimlerini bizimlede paylas da bizde seni takip edek canim:))
arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
bütün yüzdüklerimde boşa gitti valla..QUOTE]
sorma canım benimde çok kötü gitti 2 gündür..zaten bu haftayı komple saymıycam ben..
sabah menü :2 yumurtalı salata 10 ceviz 10zeytin peynir cay
akşam menüm 2 lahmacun ayran salata
kızlar regl oldum tartı perşembe 81.2 idi şimdi 82 moralim yerlerde kacamak yok ama neden böyle olduysa
kızımın ateşi düştü cook şükür.benimde boğazım ağrıyor.allahım herkese şifa versin içindede bize
bu arad 2 gündür sizi takip edemiyom okuyabildiğim kadarıyla gecmi,şi okuyacağım
az sonra 3 mil leslie yapacağım allah nasip ederse öptüm hepinizi
geçmiş olsun muhencim..kızına da sana da şifalar diliyorum..
günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:QUOTE]
çok geçmiş olsun destinacım..çok zor bir durum olmalı..Allah yardımcın olsun..
kızlar pazartesiden hiç umudum yok..
dün size yazdıklarımdan sonra dediğim gibi sadece keten tohumlu yoğurt yedim..ben keten tohumunu toz değilde tohum şeklinde alıyorum..yoğurtla denedim fena değildi..ama hepisni çiğneyemedim..çiğnemeden yuttuklarım da oldu..
bugün sabah önce kaçamaklarımı yazayım isterseniz:
1 küçük tepe ekmek
1 küçük dilim su böreği
1 küçük dilim kek
(sanki böyle küçük yazınca daha iyi oluyormuş gibi..ama gerçekten küçük..)
bunların haricinde 1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
2. öğün:
1 döner dürüm
1 ayran
spor 1,5 saat aheste aheste yürüyüş..
1. lt su
Allahım şu aklımdan buzluktaki dondurmayı da çıkartırsa belki sabah kilo almamış olarak bildirim yapabilrim..kilo vermek hayal oldu çünkü böyle bir haftasonundan sonra..
kızlar ben kaçamak yaptığım zaman çok ufak bile olsa acayip şiş hissediyorum kendimi..1 saate sonra geçiyor bu şişkinlik..karataya uygun beslenirsem şişlik yok sadece uzun süreli tokluk var..
bu hafta omegalarımı doğru düzgün içmedim..
herkese bol leptinli geceler diliyorum..yarın tartıların herkese gülümsemesi dileğiyle..
arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
bütün yüzdüklerimde boşa gitti valla..QUOTE]
sorma canım benimde çok kötü gitti 2 gündür..zaten bu haftayı komple saymıycam ben..
geçmiş olsun muhencim..kızına da sana da şifalar diliyorum..
sağol canım daha iyi şimdi kızım ateşi düştü sadece burnu akıyor.inşaallah kısa sürede oda gecer.eski usul tavuk corbası yaptım öksürüyüde hafifledi gibi
osmanlıda üşütmelerde tavuk corbası yaparlarmış
bende büyük kızımdada bundada hastalanınca pişiriyorum .bilmiyom belkide sadece psikolojiktir ama işe yarıyo gibime geliyo
D vitamini kullanmıyorum canım. Omega 3e antioksidan için diyorsan çekirdekli kuru üzüm, domates veya cevizde işe yarıyor. Bunun dışında zaten günde 2-3 saat güneş ışığı alıyorum. Doğal d vitaminlerini tercih ediyorum yani
Leylaklarım napıyor benim öpüyorum çıtırlar sizi ben
Hepinizi çoook özledim.
Muhencim geçmiş olsun sana da acil şifalar kızına iyi bakbir an önce iyileştir kuzuyu
İwetHa bide esasin kizi iyilesmis,fzgun arasira girip cikio hemen ( mamam yuruyusumu yapcam 1-2 saat sora,karnimin sisi az insin. Simdi sen annat bakem,kacamak yapmadin yuruyusunu yaptin??annen ne tepki verdi,guzel guzel kapriler aldinmi?kac beden aldin,36 mi 38 mi??ha bide sevgiliebenin bu ara kilo vermesi durmus cok uzuluyodu..annesinin kuzusu da cok girmedi bu ara..bide ficansin sinuziti tutmus..kanael ve kaunosu cok gormuyorum..gokcenbikeyi bi kez gordum..burcin bi kez,birkanscetin iki kez girdi sen gittikten sonra..cehlin geldi bi ara..bi ara petunya geldi ama dunden beri yok..aklima geldikce yaziyom iste..
Herkese merhaba. Sizin haberiniz olmasa da, 6 haftadır sizi takip ediyorum. 5 haftadır da karatay düzeninde yemek yiyorum. Hatta biz eşimle beraber yapıyoruz bunu. Tiroid hastası ve polikistik over i olan biri olarak ben bile kilo verebiliyorsam herkes kilo verebilir. Gerçi 2 hafta durakladı. Herhalde ideal kiloma geldim dedim. Nedense kocam güldü. Oysa 93 ten 89'a düşmüştüm...:)
Bu arada secret circle ı ben de seyrediyorum.
kısır yenebilir mi rkdalar?
ir de içli köfte
Iyi Aksamlar Kizlar..
1.ögün (11:00)
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet
5 zeytin
2.ögün (17:00)
2 tane bulgurlu biber dolmasi (dünden kalma)
Bol yogurt
Spor: 1,5 saat Yürüyüs
Sivi : 2,5 litre Su
6 tane Omega3 takviye
Iyi Aksamlar Kizlar..
1.ögün (11:00)
2 yumurtadan beyaz peynirli omlet
5 zeytin
2.ögün (17:00)
2 tane bulgurlu biber dolmasi (dünden kalma)
Bol yogurt
Spor: 1,5 saat Yürüyüs
Sivi : 2,5 litre Su
6 tane Omega3 takviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?