canım 6 tane omega3 çok değil mi? ben 3 tane alıyorum her sabah. bu arada omega 3 kullanmaya başladığımdan beri insanlardan daha genç göründüğümü duymaya başladım. süper dimi :))
Kendi kacamagimi unutmusum yazmayi ilk ögün ile ikinci ögün arasinda iki top dondurma götürdüm...Ama onun arkasindan 1.5 saat yürüdüm. Heralde eritmisimdir..
Kendi kacamagimi unutmusum yazmayi ilk ögün ile ikinci ögün arasinda iki top dondurma götürdüm...Ama onun arkasindan 1.5 saat yürüdüm. Heralde eritmisimdir..
süpersin canım. en güzeli doğal olanı tabi...çekirdekli siyah üzüm dimi.
bu arada çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. darısı benim başıma...
birkaç gün süper gidiyorum sonra dayanamıyorum ya... offf çok kızıyorum kendime çoook
Ben de 10 kg verince dondurma yeme hayali kuruyorum. Galiba benden iflah olmaz... Hala aklım yemede içmede:)
yazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün
Ben de 10 kg verince dondurma yeme hayali kuruyorum. Galiba benden iflah olmaz... Hala aklım yemede içmede:)
ilk sayfaya baktım sıra destinada mı arkadaslar destinacım sen mi yapıyorsun simdiden kolay gelsin
Canım evet harika özetledin artık geçmişi okumasam da olurİwetHa bide esasin kizi iyilesmis,fzgun arasira girip cikio hemen ( mamam yuruyusumu yapcam 1-2 saat sora,karnimin sisi az insin. Simdi sen annat bakem,kacamak yapmadin yuruyusunu yaptin??annen ne tepki verdi,guzel guzel kapriler aldinmi?kac beden aldin,36 mi 38 mi??ha bide sevgiliebenin bu ara kilo vermesi durmus cok uzuluyodu..annesinin kuzusu da cok girmedi bu ara..bide ficansin sinuziti tutmus..kanael ve kaunosu cok gormuyorum..gokcenbikeyi bi kez gordum..burcin bi kez,birkanscetin iki kez girdi sen gittikten sonra..cehlin geldi bi ara..bi ara petunya geldi ama dunden beri yok..aklima geldikce yaziyom iste..
Kolay gelsin canım rahat ol..Bi ingilizceci olarak izlemem lazim..ayy yarin bakanlik mufettisi geliyo..ay ben naapcam ay..amaaaan yerimde duramiom genehaberler bu kadar canim,gecmisi okudun say.. Sen anlat seeeen?????
hoşgeldin canım.. Benim annem de 7 yıl önce meme kanserini atlattı çok şükür size de büyük geçmiş olsun..Herkese merhaba. Sizin haberiniz olmasa da, 6 haftadır sizi takip ediyorum. 5 haftadır da karatay düzeninde yemek yiyorum. Hatta biz eşimle beraber yapıyoruz bunu. Tiroid hastası ve polikistik over i olan biri olarak ben bile kilo verebiliyorsam herkes kilo verebilir. Gerçi 2 hafta durakladı. Herhalde ideal kiloma geldim dedim. Nedense kocam güldü. Oysa 93 ten 89'a düşmüştüm...:)
Bu arada secret circle ı ben de seyrediyorum.
Canım sağoliyiniyetlim hoş geldin.mutlu dönmene sevindim.yokluğun acayip belliydi ya.gerci bende cok giremedim ama
sabam menüm:2 yumurtalı salata
3 cilek 1 kase fıstık
peynir
8 tane zeytin cay
12 de bitti
akşam yemeğimi 20:00 de yedim dışarıdakdık anca gel cocukları temizle sofra hazırla
salata kıymalı sebze yemeği
tartıdan korkuyorum
yarın ilk listeye girişim ve artı olarak cıkmak istemiyorum bakalım ne olacak
herkese sağlıklı va leptinli geceler
Hoşgeldin iğneoyası, inşallah en kısa sürede ideal kilona ulaşırsın.
İyiniyetlim hoşgelmişsin, İzmir nasıldı? Yeni kıyafetler aldın mı?
Esas'cığım sana da iyi tatiller.
Sevgili propycil, senin yazılarını okumak beni her zaman güldürüyor, mutlu ediyor. Topikdeki son 2 günün özeti süperdi.Bu arada yürüyüş yaptın mı? Yediklerin için, takma kafana nasıl olsa zararlı bir şey yememişsin.
Ben de yediklerimi yazayım.
2.öğün : 1 kase tarhana, 2 kabak dolması, 2 kaşık zey.taze bezelye, yoğurt, turşu
1 avuç çekirdek
yaaaaa bendemiymiş ay ilk sayfaya bakmak hiç aklıma gelmediAma ben yapamam ki dedim yaaa doktora gitmek zorundayım benim yerime biri yapabilir mi
herkese bol leptinli geceler kızlar....yarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah
İwetHa bide esasin kizi iyilesmis,fzgun arasira girip cikio hemen ( mamam yuruyusumu yapcam 1-2 saat sora,karnimin sisi az insin. Simdi sen annat bakem,kacamak yapmadin yuruyusunu yaptin??annen ne tepki verdi,guzel guzel kapriler aldinmi?kac beden aldin,36 mi 38 mi??ha bide sevgiliebenin bu ara kilo vermesi durmus cok uzuluyodu..annesinin kuzusu da cok girmedi bu ara..bide ficansin sinuziti tutmus..kanael ve kaunosu cok gormuyorum..gokcenbikeyi bi kez gordum..burcin bi kez,birkanscetin iki kez girdi sen gittikten sonra..cehlin geldi bi ara..bi ara petunya geldi ama dunden beri yok..aklima geldikce yaziyom iste..
canımebruprl yapacak yarınYazmış mesaj olarak da sana da geçmiş olsun
amin canım cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın sagolgünaydın papisim benim oglusta 7:15 uyanınca bizde erkenciyiz bende piknik icin hazırlık yapcam birazdan pazara gidip gelcez oglusla gün böyle kosusturma ile bitcek işte
sanada kolay gelsin arkadasım mevlüd varmıs 25 kisi kolay degil valla allah yardımcın olsun allah simdiden kabul etsin dualarınızı amin
sagol pepetompapadıya kolay gelsın mevlut ıcın ... allah kabul etsın ınsalhh
ben kahvaltımı yaptım 2 muz- badem -cilekle
guleryuzcum ne guzel gun boyu dısardasın ıyıdr canım
ya ben bu tavuklara cok takmadım ya ılaclıda napalım yanı hergun yemıyoruz ya gecen survıver dakı nıhat ve hasan dıyolarkı gunde 1.5 tavuk yıyolarmıs- 30 mu ne yumurta şaka gıbı onların dusunmesı lazım sanırımr kas yapanların yanı
kendını kasma bı tanecık tavuk ye mangal guzel kokar
bizde balık yapabılırız mangalda belkii göle gıdıp alabalık
hosbuldum bebısım ozlenmek cok guzelmıs ıyıkı varsınızGünaydın hanımlar, herkes için güzel bir pazar olsun inşallah.
Papadiya, hoşgeldin canım böyle özletme kendini.Ayrıca kolay gelsin, mevlüt için de Allah kabul etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım, iyileşince yürürsün.
Kahvaltı : 1 yumurta, 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 2 gün kurusu, 2 zeytin, 1/2 k.k helva
sagol destınam sanada cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın bebısımgünaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:
papiş Allah kabul etsin ..güleryüzcüm iyi egelnceleer
güya bizde bugün piknige gidecektik nasip degilmiş demekki
tsk ederım tatlımmmAllah kolaylık versin papişim....
sen bu gidişle olursun tatlım..bende aslında gayet iyiyim ama bırakamıyorum karatayı..hayat felsefem oldu artık saglıklı beslenme ve spor..
motivasyonun dusmesin canım..arasıra duraksamalr oluyo..hiç bırakma diyetini..
ay canım cok buyuk gecmiş olsun ya,cok uzuldum(
sagol tatlımmmartkadaşım kolay gelsin allah kabul etsin.
gecmiş olsun allah acil şifalar versin
propycilcim bi kilona bakıyom bi yediklerine hayrat vallaha nereye gidiyo bu yediklerin ...
hosbuldum bıdenem nasılsın nasıl gıdıyor.kg cızelgen gıtmıshoşgeldin papadiyam.olan 200 tl ye olsun bebeğem,sana bişey olmasınbu arada kolay gelsin şimdiden,allah kabul etsin canım
canım hemşom çok çok geçmiş olsun.allah daha beterinden saklısın canım benim
sagol ıyınıyetlımmmDestinaaammm canımmm çok geçmiş olsunn...Acil şifalar canım
Papadiyam kolay gelsin sana Allah kabul etsin özlettin canım sen
Esasçım ve Güleryüzcüm iyi eğlenceler kızlar
Gez gez yoruldum valla
İzmir de çoookkk güzeldiii
Bana pantalon bakarken bi satıcı 36 beden misiniz diye sordu
Değilim kızlar ne göz varmış onda bilmem
Zayıflamışsın yeter artık diyen de vardı
Göbeğin var diyen de(kızkardeşim)
sagol bıdenemDestinacığım, geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Sağlıklı beslenme ve spor felsefeni umarım hiç yitirmezsin canım
Papadiya çok geçmiş olsun canım
hafızana hayran kaldım bebeemHaberleri veriym hemen: leylak70 sen gittiginden beri yok,leylak84 az once girdi daha,papisin de bilgisayari bozulmus cok giremedi,zaten mevlutleri de war,yogun biraz..destinacik parmagini kirmis,aspirin tekirdaga nisana gitti..Pepetiyle guleryuz piknikte bugun..pepeti gol kenarinda balik izgara partisinde..kizini gezdirio hem spor yapio hemde onu eglendirio bu ara... Bense moralim bozuk(
besamel soslu karnıbaharı tek gecıyorum mıkemmel bır sey afıyet olsun tatlımakşam menümü bildireyim
bulgur çorbası,salata,beşamel soslu karnıbahar
sagol canım ne guzel eglenmıssın kacamak yapmadıgın ıcınde kocaman bırkızlar merhaba nasılsınız öncelikle destinacım çoooook geçmiş olsun allah acil şifa versin tatlım,papadiyam hayırlı olsun mevlüdün şimdiden, iyiniyetlim hoşgeldin
kızlar dün giremedim topiğe piknikteydim o kadar yorulmuşum ki anlatamam saatlerce gezdik dağ bayır göl kenarında sonra top oyna ip atla derken parmağımı oynatacak halim kalmamıştı allahtan kaçamak yapmadım hiçbugünde sabah klasik karatay kahvaltım sonra eşimle balık tutmaya gittik çok eğlenceliydi yine baya bi hareket ettim ve ızgara balık yedim birazdanda bandda yüyürüycem yine .hepinize bol leptinli geceler yarın herkes kilo versin inş öpüldünüz canlar
enerjı patlamasımı yasıyon arkadasımBi ingilizceci olarak izlemem lazim..ayy yarin bakanlik mufettisi geliyo..ay ben naapcam ay..amaaaan yerimde duramiom genehaberler bu kadar canim,gecmisi okudun say.. Sen anlat seeeen?????
piknik güzeldi ben piknikte sadece 1 kupa ayran ictim ve 1 cay bardagı cay ictim neden mi?
öglen piknige 2 de gidildi baktım bunlar ancak saat 4 bucuga yemek yiyebildiler ben ise öglen 13:30 da evde piyazımı ve ayranımı ictim gittim valla onları beklesem bütün düzenim bozulacak hemde bu haftaki bütün emekler ziyan olacaktı tabi bendeniz bu hataya düsmedim cok da mutlu oldum valla acık hava karatay sohbeti tabi diyetisyen gibi hatunlara konferans verdim mutlu da oldum kendimi yeniledim beni uzun zamandır bi kac arkadas görmemişti sok oldular desem, agzı acık bakakaldılar eee ne yaptın..... diye uzayan sorular aksam yemegim ise ;
2 kücük bud (ızgara)cok kararsızdım yedim :18::18:
1 yemek kasıgı patlıcan salatası
közlenmiş biberler 4 adet
omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 402562
öglen yemegim;
1 tabak piyaz
2 bardak ayran
2çilek,2 badem cagla,2 can erigi
Eki Görüntüle 402564 Eki Görüntüle 402565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?