Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım 6 tane omega3 çok değil mi? ben 3 tane alıyorum her sabah. bu arada omega 3 kullanmaya başladığımdan beri insanlardan daha genç göründüğümü duymaya başladım. süper dimi :))

Hayir canim cok degil benimkiler 500mg lik. Canan hoca 3 ile 4 mg. arasinda günlük kulanin diyor.

Kendi kacamagimi unutmusum yazmayi ilk ögün ile ikinci ögün arasinda iki top dondurma götürdüm...Ama onun arkasindan 1.5 saat yürüdüm. Heralde eritmisimdir..

yazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün

Son düzenleme:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kabak yemegı,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 9 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Evet canım çekirdekli siyah kuru üzüm, yerken çekirdeklerini çiğnemeye çalış(antioksidan onlar) Bu hafta bol bol yiyerek ve kaçamak yaparak aldım sanırım kilocuklarımı:18:

Ben de 10 kg verince dondurma yeme hayali kuruyorum. Galiba benden iflah olmaz... Hala aklım yemede içmede:)

yazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün

Ben dün dondurmayı öğle yemeği niyetine yedim, olur diye düşünüyorum. Dayanamazsanız size de öneririm

Bu arada kızlar saphiraya biriniz mesaj atın da bende listede olayım, menü bildiriminde 2 haftam doldu

Ben de 10 kg verince dondurma yeme hayali kuruyorum. Galiba benden iflah olmaz... Hala aklım yemede içmede:)

Aslinda yemesemde olurdu Seytana uydum..Ama cok pisman degilim..Cünkü bu bir diyet degil ve hayatimiza uydurmamiz lazim.
Bence arada tabikide böyle seyler olacak.. Yeterki sinirini bilmek.
Canan hoca bile diyor istenilen kiloya inin günde 5 km yürüyüp istediginiz seylerden azar azar yiyin diye.
Bende yedim ama oturmadim üzerine yürüdüm. Vücudun onu tolere ettigini düsünüyorum.

Havalar düzelince hafta sonları yürüyüş yapmak için bol vakit oluyor. Bugün Sultanahmet den Kabataş a kadar yürüdüm:)))

Sabah maydanozlu yeşil soğanlı omlet peynir zeytin domates 1 kuru incir 1 kuru kayısı badem
Akşam üstü köfte salata ayran

Geçmiş olsun dileginde bulunan herkese teşekkürler

Güleryüzüm sahalara erken dönerim inşallah canım
Iyiniyetlim hoşgeldin canım motivasyon tavan yapmış baya iyi gelmiştir

Proo çok hoşsun ayaklı gazete gibi bi çırpıda özetlemişsin geçmişi helal olsun canım iyiki varsın

Bütün gün ayagımı uzatıp oturdum çok şükür kaçamak yapmadım
1.ögün : Klasik kahvaltım
2.ögün:ıspanaklı omletim
akşamda: 2 dilim etli ekmek salata ve ayran
toplam 3 gr omega 3 bugün suda içemedim tuvalete oturamadıgım için içmeye korktum sonra ev sahine rica ettik klozet taktırdı saolsun 4 senedir taktır diyordum taktırmıyodu bi kırık 2 saat içinde taktırdı yaa Ne büyük rahatlık

Kızlar yarın listeyi kim yapıyo bilmiyorum ama ben yarın sabah ortapediciye gidecegim sanırım alçıya alır bu yüzden bildirimi şimdiden yapıyım kilo veremedim bu hafta yüzdem sıfır

herkese bol leptinli geceler kızlar....yarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah

ilk sayfaya baktım sıra destinada mı arkadaslar destinacım sen mi yapıyorsun simdiden kolay gelsin

yaaaaa bendemiymiş ay ilk sayfaya bakmak hiç aklıma gelmedi Ama ben yapamam ki dedim yaaa doktora gitmek zorundayım benim yerime biri yapabilir mi

Canım evet harika özetledin artık geçmişi okumasam da olur Dur dur anlatayım heman... Zayıflamam hoşlarına gitti.. Güzel olmuşum.. Ama hala onları karataycı yapamadım 2 tane -Small- bluz aldım kendime aayyy bu yaz rengarenk olacaz çok güzel renkler Bir de çıtır olursak offf Kaprilerin modası geçmiş canım ben de bilmiyordum. Boru paça bilekten pantolonlar modaydı.. Biraz daha zayıflayayım alacağım.. 38 bedenlere giriyorum
Bi ingilizceci olarak izlemem lazim..ayy yarin bakanlik mufettisi geliyo..ay ben naapcam ay..amaaaan yerimde duramiom gene haberler bu kadar canim,gecmisi okudun say.. Sen anlat seeeen?????
Kolay gelsin canım rahat ol..
hoşgeldin canım.. Benim annem de 7 yıl önce meme kanserini atlattı çok şükür size de büyük geçmiş olsun..
Canım sağol kuzun çabucsk iyileşir inş.

Canım sen de sağol.. Çok iyiyim.. Çok sıkılmıştım bana iyi geldi kızıma kıyafet aldık daha çok

Hafızana hayran oldum. Çok haklısın hafta içi işler çok yoğundu hem de hastaydım biraz topiğe bildirim yapmak dışında neredeyse hiç giremedim. Dün ev işleri derken vakit olmadı. Bugün de Üniversite den arkadaşlarla buluştuk.

amin canım cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın sagol

sagol pepetomafıyet olsun umarım cok guzel bır gun gecırmıssınızdır

hosbuldum bebısım ozlenmek cok guzelmıs ıyıkı varsınıztsk ederım guzel dıleklerın ıcın

sagol destınam sanada cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın bebısım

tsk ederım tatlımmm

artkadaşım kolay gelsin allah kabul etsin.

gecmiş olsun allah acil şifalar versin

propycilcim bi kilona bakıyom bi yediklerine hayrat vallaha nereye gidiyo bu yediklerin ...
sagol tatlımmm

hoşgeldin papadiyam.olan 200 tl ye olsun bebeğem,sana bişey olmasınbu arada kolay gelsin şimdiden,allah kabul etsin canım

canım hemşom çok çok geçmiş olsun.allah daha beterinden saklısın canım benim
hosbuldum bıdenem nasılsın nasıl gıdıyor.kg cızelgen gıtmısdılerım omrun boyunca hıc kg problemın olmasın bebısım.evet mala gelsın cana gelmesın ınsaallah

sagol ıyınıyetlımmmbende ozledım valla aklım hep sızdeydı..ah bu kızkardeslermaalesef bende bır tane bılem yokk

Destinacığım, geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Sağlıklı beslenme ve spor felsefeni umarım hiç yitirmezsin canım

Papadiya çok geçmiş olsun canım
sagol bıdenem

hafızana hayran kaldım bebeem

akşam menümü bildireyim
bulgur çorbası,salata,beşamel soslu karnıbahar
besamel soslu karnıbaharı tek gecıyorum mıkemmel bır sey afıyet olsun tatlım

sagol canım ne guzel eglenmıssın kacamak yapmadıgın ıcınde kocaman bır veee
Bi ingilizceci olarak izlemem lazim..ayy yarin bakanlik mufettisi geliyo..ay ben naapcam ay..amaaaan yerimde duramiom gene haberler bu kadar canim,gecmisi okudun say.. Sen anlat seeeen?????
enerjı patlamasımı yasıyon arkadasım

Arkadaslar bende karatay diyeti yapmaya çalışıyorum ama tam olarak yapmama imkan yok bazı alışkanlıkları değiştirmek zor boyum 165cm kilom ise diyete başladığımda 66 idi şimdi 62 oldum fakat süresini sorarsanız iste iki aydır yapıyorum fakat çok bozdum bazen bir hafta bile bozduğum oldu( yasım ise 37 )yani anlaycaginiz çok uyamiyorum ben çok halsizim ayağa kalktığımda basım donüyor kalbim carpiyo sinirlerim bozuk doktora gittim tahlil yaptırdım bisi çıkmadı hatta o kadarda saglikliyim bilemiyorum napcami kilo vermekte çok zor canım çıkıyo kilo vercem diye spor yapıyorum günde 1 saat yuruyus yada yüzme ha bide zayiflayinca heryerim yumusadi bingil bingil oldum hedefim 53 olmak. Bide formula 7 aldım iki gündür iciyorum biraz iştahım azaldı gibi sanki kan şekerimi düzenledi mesela açıktigimda karatayin menüsüne göre yiyorum doyuyodum ama enerjim hiç yukselmiyodu şimdi birazdaha enerjigim genel olarak sabahları ekmek yiyorum arada acikincada yiyorum haftada bir, bir Ogün pasta börek yiyorum yani yüzde yüz karatay yapamıyorum ama bunlar dısında uyuyorum hep tavsiye ettiklerini yiyorum bide yazdığım yorumlara tekrar nasıl bakabilirim hangi tarihte yazdığımı hatırlamıyorum cevap yazanları nasıl görebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…