sanada sfiyet olsun fzguncum..ewet zararlı yemedim ama işte cok yediğim için accaip vicdan yaptım..birasdan yuruyicim inşallah:))Hoşgeldin iğneoyası, inşallah en kısa sürede ideal kilona ulaşırsın.
İyiniyetlim hoşgelmişsin, İzmir nasıldı? Yeni kıyafetler aldın mı?
Esas'cığım sana da iyi tatiller.
Sevgili propycil, senin yazılarını okumak beni her zaman güldürüyor, mutlu ediyor. Topikdeki son 2 günün özeti süperdi.Bu arada yürüyüş yaptın mı? Yediklerin için, takma kafana nasıl olsa zararlı bir şey yememişsin.
Ben de yediklerimi yazayım.
2.öğün : 1 kase tarhana, 2 kabak dolması, 2 kaşık zey.taze bezelye, yoğurt, turşu
1 avuç çekirdek
ewet canım yenebilir..içli kofteyi suda pişirebilirsin yada hafif yassı yapıp mangalda yaparsan dünyanın en guzel lezzetini yakalarsın...bide kışlıkları kaldırma olayını bitiremedinmi daha datlum?kısır yenebilir mi rkdalar?
ir de içli köfte
arkadaslar iki gündür diyet filan kalmadı bende..
bütün yüzdüklerimde boşa gitti valla..QUOTE] yok canım oyle dusunme..tam gaz devam karataya..
sorma canım benimde çok kötü gitti 2 gündür..zaten bu haftayı komple saymıycam ben..
geçmiş olsun muhencim..kızına da sana da şifalar diliyorum..
sıkma canını tatlım..ketentohumunu dogru sekilde alıyosun..tohum olarak...günaydın hanımlar dün yürüyüş yaparken düştüm sol ayagımın serçe parmagına giden kemik kökünden kırıldı çok şükür tamamen ayrılmamış azıcık bişey tutuyo acildeki doktor bandajlattı pazartesi ortopediye gidin büyük ihtimalle alçıya alır dedi ... bunada şükür daha beteride olabilirdi .zorunlu ihtiyaçlamı karşılayacak kadar yan yana basarak yürüyebiliyorum .tamda yürüyüşleri düzene sokmuştumneyse vardır bundada bi hayır bakalım yürüyüşsüz kilo verebilecekmiyim :26:QUOTE]
çok geçmiş olsun destinacım..çok zor bir durum olmalı..Allah yardımcın olsun..
kızlar pazartesiden hiç umudum yok..
dün size yazdıklarımdan sonra dediğim gibi sadece keten tohumlu yoğurt yedim..ben keten tohumunu toz değilde tohum şeklinde alıyorum..yoğurtla denedim fena değildi..ama hepisni çiğneyemedim..çiğnemeden yuttuklarım da oldu..
bugün sabah önce kaçamaklarımı yazayım isterseniz:
1 küçük tepe ekmek
1 küçük dilim su böreği
1 küçük dilim kek
(sanki böyle küçük yazınca daha iyi oluyormuş gibi..ama gerçekten küçük..)
bunların haricinde 1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
2. öğün:
1 döner dürüm
1 ayran
spor 1,5 saat aheste aheste yürüyüş..
1. lt su
Allahım şu aklımdan buzluktaki dondurmayı da çıkartırsa belki sabah kilo almamış olarak bildirim yapabilrim..kilo vermek hayal oldu çünkü böyle bir haftasonundan sonra..
kızlar ben kaçamak yaptığım zaman çok ufak bile olsa acayip şiş hissediyorum kendimi..1 saate sonra geçiyor bu şişkinlik..karataya uygun beslenirsem şişlik yok sadece uzun süreli tokluk var..
bu hafta omegalarımı doğru düzgün içmedim..
herkese bol leptinli geceler diliyorum..yarın tartıların herkese gülümsemesi dileğiyle..
afiyet olsun muhencim..kızın duzeldimi biraz..bu haftaki bahar temizliği sana kilo kaybettirmiştir tatlım,sıkma canını..iyiniyetlim hoş geldin.mutlu dönmene sevindim.yokluğun acayip belliydi ya.gerci bende cok giremedim ama
sabam menüm:2 yumurtalı salata
3 cilek 1 kase fıstık
peynir
8 tane zeytin cay
12 de bitti
akşam yemeğimi 20:00 de yedim dışarıdakdık anca gel cocukları temizle sofra hazırla
salata kıymalı sebze yemeği
tartıdan korkuyorum
yarın ilk listeye girişim ve artı olarak cıkmak istemiyorum bakalım ne olacak
herkese sağlıklı va leptinli geceler
dondurma cıssss...ben bu kilodayken ve dunyanın en guzel dondurmalarının yapıldıgı marasta yasıyosam ve sen canan hocayı gozunle gormus bi karataycıysan dondurma yasssaakkyazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün
klozetin hayırlı olsun canımGeçmiş olsun dileginde bulunan herkese teşekkürler
Güleryüzüm sahalara erken dönerim inşallah canım
Iyiniyetlim hoşgeldin canımmotivasyon tavan yapmış baya iyi gelmiştir
Proo çok hoşsun ayaklı gazete gibi bi çırpıda özetlemişsin geçmişi helal olsun canım iyiki varsın
Bütün gün ayagımı uzatıp oturdum çok şükür kaçamak yapmadım
1.ögün : Klasik kahvaltım
2.ögün:ıspanaklı omletim
akşamda: 2 dilim etli ekmek salata ve ayran
toplam 3 gr omega 3 bugün suda içemedim tuvalete oturamadıgım için içmeye korktum sonra ev sahine rica ettik klozet taktırdı saolsun 4 senedir taktır diyordum taktırmıyodu bi kırık 2 saat içinde taktırdı yaaNe büyük rahatlık
Kızlar yarın listeyi kim yapıyo bilmiyorum ama ben yarın sabah ortapediciye gidecegim sanırım alçıya alır bu yüzden bildirimi şimdiden yapıyım kilo veremedim bu hafta yüzdem sıfır
iwet resmen ayaklı gasteyim:)))
sanada Allah rahatlık wersin canım..huzurlu huzurlu uyu inşallah:)) senin yeni avatarın ve eskisini gozumun onune getirdiğimde artık huzur ve sukunet içinde yasadıgını dusunuyorum hep..Allahım bozmasın canım:))herkese bol leptinli geceler kızlar....yarın tartı yüzünüzü güldürsün inşallah
uyu canım,hakettin miss gibi bi uykuyu..Allah rahatlık versin..Kızlar iyi gecelerrr bol bol leptinleryatayım dinleneyim yoldan da geldim
tesekkur ederim canım:))amin canım cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın sagol
sagol pepetomafıyet olsun umarım cok guzel bır gun gecırmıssınızdır
hosbuldum bebısım ozlenmek cok guzelmıs ıyıkı varsınıztsk ederım guzel dıleklerın ıcın
sagol destınam sanada cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın bebısım
tsk ederım tatlımmm
sagol tatlımmm
hosbuldum bıdenem nasılsın nasıl gıdıyor.kg cızelgen gıtmısdılerım omrun boyunca hıc kg problemın olmasın bebısım.evet mala gelsın cana gelmesın ınsaallah
sagol ıyınıyetlımmmbende ozledım valla aklım hep sızdeydı..ah bu kızkardesler maalesef bende bır tane bılem yokk
sagol bıdenem
hafızana hayran kaldım bebeem
besamel soslu karnıbaharı tek gecıyorum mıkemmel bır sey afıyet olsun tatlım
sagol canım ne guzel eglenmıssın kacamak yapmadıgın ıcınde kocaman bırveee
enerjı patlamasımı yasıyon arkadasım
her zamankı gıbı yıne harıkasın canım tbrkler valla
Formulayı kullanmamalısınız..etlerinizin yumusaması artık yaglarınızın gidiyor oldugunu gosterir..halsizliğiniz psikolojık olabilir..karatayı uygularken diyette oldugunuzu dusunmeyin..bu benim beslenme seklim diye dusunun..nacizane tavsiyem:))Arkadaslar bende karatay diyeti yapmaya çalışıyorum ama tam olarak yapmama imkan yok bazı alışkanlıkları değiştirmek zor boyum 165cm kilom ise diyete başladığımda 66 idi şimdi 62 oldum fakat süresini sorarsanız iste iki aydır yapıyorum fakat çok bozdum bazen bir hafta bile bozduğum oldu( yasım ise 37 )yani anlaycaginiz çok uyamiyorum ben çok halsizim ayağa kalktığımda basım donüyor kalbim carpiyo sinirlerim bozuk doktora gittim tahlil yaptırdım bisi çıkmadı hatta o kadarda saglikliyim bilemiyorum napcami kilo vermekte çok zor canım çıkıyo kilo vercem diye spor yapıyorum günde 1 saat yuruyus yada yüzme ha bide zayiflayinca heryerim yumusadi bingil bingil oldum hedefim 53 olmak. Bide formula 7 aldım iki gündür iciyorum biraz iştahım azaldı gibi sanki kan şekerimi düzenledi mesela açıktigimda karatayin menüsüne göre yiyorum doyuyodum ama enerjim hiç yukselmiyodu şimdi birazdaha enerjigim genel olarak sabahları ekmek yiyorum arada acikincada yiyorum haftada bir, bir Ogün pasta börek yiyorum yani yüzde yüz karatay yapamıyorum ama bunlar dısında uyuyorum hep tavsiye ettiklerini yiyorum bide yazdığım yorumlara tekrar nasıl bakabilirim hangi tarihte yazdığımı hatırlamıyorum cevap yazanları nasıl görebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
yazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün
Günaydın kızlar
Hepinize mutlu ve güzel bir gün dilyorum, umarım herkes vermiştir kilocuklarını
Ben listede var mıyım bilmiyorum, dün akşam forumda bahsetmiştim 2 hafta menü bildirimi yaptım diye, eğer girmişsem bildirimimi yapayım hemen (listede yoksam da sorun değil, sizle olmak kafi)
Geçmiş olsun canım, iyileşince yürürsün.
cok gecmiş olsun canım,senin spor yapamadıgını duymak uzucu,hep cok guzel yuruyodun ya..pazartesi başlarsın inşallah tatlım..cok gecmiş olsun tekrar..
Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: emeluludas
Başlangıç tarihi: 15/03/2012
Başlangıç kg: 84.700
Geçen hafta: 79.500
Bu hafta: 79.900
Fark:+0.500 kg
Toplam fark: 4.800 kg
Beden: 42
Spor: 5 gun de 100.000 adım attım
Boy: 1.70
Hedef: 65 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : 0,628
günaydın herkese bugün moralim çok bozuk abimin karısının ablasının 11 yaşındaki oğlu traktör devrilmiş ölmüş allah sabır versin çok zor bir durum ölen çocuğun babası kullanıyormuş traktörü dün akşam aldım haber çok üzüldüm bugün beyannamelerim var hem ay sonu hem hafta başı olduğu için izin de alamadım ceneze için allah yardımcıları olsun. bunun dışında karatay diyetime sadık kaldım pek kaçamak yapmadım üstüne üstlük 5 günde tam 100.000 adım attım ama bu hafta kilo vermek bir yana tartıda 500 gr fazla çıktım ben bunun nedeninin kabızlık olduğunu çok iyi biliyorum aslında bu duruma yani kilo veremememe çok üzülmem lazımdı ama hayatta o kadar çok acı olaylar oluyorki herşeye rağmen halimize şükrekmek gerekiyor. aslında bu benim biraz şevkimi kırdı sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar acaba adım atmayı bıraksammı yoksa devam etsemmi ne dersiniz ben çok kararsızım da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?