Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bende kacıyorum sabaha gorusmek uzere bol leptınlı delıksız uykulu saglıklı bır gece dılıyorum hepınıze

sanada sfiyet olsun fzguncum..ewet zararlı yemedim ama işte cok yediğim için accaip vicdan yaptım..birasdan yuruyicim inşallah:))

kısır yenebilir mi rkdalar?
ir de içli köfte
ewet canım yenebilir..içli kofteyi suda pişirebilirsin yada hafif yassı yapıp mangalda yaparsan dünyanın en guzel lezzetini yakalarsın...bide kışlıkları kaldırma olayını bitiremedinmi daha datlum?

ben yuruyuse kızlar artık..biraz gec oldu ama karnım daha yeni yeni inmeye basladı..
artık ne kadar yuruyebilirsem..yuruken kenan ısıgı da ızliymki kulturum artsın
yarın tartı herkesin yuzunu guldurur inşallah..ay iyiki ben listede yokum yoksa cok heyecanlanırdım,k, sizin adınıza bile heyecanlanıyom.
iyi geceleeeeeeerr...

günaydın kızlar hızlı bir bildirim yapıp işe gitmek zorundayım umaarım herkes için güzel bir hafta olur gitsin kilolarrrr

geçen hafta:62.9
bu hafta:62.5
fark:-400 gr
hedef:60
boy:1.68

listeyi yapacak olan arkadaşa kolaylıklar diliyorumm

Kilom değişmemiş

geçen hafta 69

bu hafta 69

Çok kaçamak olmadı ama sporsuz bir haftaydı,neyse ki artı çıkmadı kilom

İyiniyetli hoşgeldin

Destina sana da çok geçmiş olsun

Dallida ve ficans teşekkürler kızlar hoşbuldum

Bildirimim:
Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: iyiniyetli
Başlangıç tarihi: 15/02/2012
Başlangıç kg: 64.500
Geçen hafta: 59.30
Bu hafta: 59.000
Fark:-0.300 kg
Toplam fark: 5.5 kg
Beden: 38
Spor: 5 gun yuruyus(40 dk) 8 saat bilg. başında çalışma + 1-2 saat ev işi
Boy: 1.66
Hedef: 55 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : %0.505 doğru mu ebruprlcim bi kontrol eder misin?
Bu hafta Ebruprl yapacak kızlar listeyi kolay gelsin arkadaşıma

Günaydın kızlar
Hepinize mutlu ve güzel bir gün dilyorum, umarım herkes vermiştir kilocuklarını
Ben listede var mıyım bilmiyorum, dün akşam forumda bahsetmiştim 2 hafta menü bildirimi yaptım diye, eğer girmişsem bildirimimi yapayım hemen (listede yoksam da sorun değil, sizle olmak kafi )
Rumuz: asyaates
Başlangıç tarihi: 10.04.2012
Başlangıç kg: 50.5
Geçen hafta: 49.8
Bu hafta: 49.6
Fark: 200 gr
Toplam fark: 900 gr
Beden: 36
Spor: haftada en az 5 gün 1 saat tempolu yürüyüş
Boy: 1.58 (geçen gün aile hekimliğinde 1.60 olduğumu söylediler)
Hadef: 48.5
Verilen kilo yüzdesi: % 0.4016

günaydın güzellikler
bu hafta bi mucize söyle ki sadece 3 gün yürümeme ragmen ve 1 gün de kaçmağa rağmen gitmişşş :))

başlama tarihi:17.02.2012
baş. kilo:69.5
geçen hafta:64.6
bu hafta:64.2
fark:-400 gr
boy:1.63
beden:38-40 (alt-üst)
hedef:57
yüzde:0.619

Sevgili asyaates senin için saphira'ya mesaj attım. Listeye girip girmediğini 1. sayfadan kontrol edebilrsin. Sevgiler,

Gunaydin kizlar,menumu yazip cikiym hemen:sabah menum klasik karatay kahvaltisi ve 3 tane gunkurusu..herkese guzel bi gun siliyorum,tarti yuzunuzu guldursun:))

Günaydın kızlar
hepinize iyi haftalar

rezil bir sabah! tartıldım şok şok şok !
+800
umarım regli oluyorumdur yada misafirlerin getirisi ancak çıkıyor.
Napalım artık bu hafta 1 aydır ara verdiğim sporada tekrar başlayacağım.
işallah artık sizler gibi istikrarlı bir şekilde vermeye başlarım.
dağıldım resmen.

Rumuz: aslı72
Başlangıç tarihi:12/2012
Başlangıç kg:71
Geçen hafta: 67.2
Bu hafta:68
Fark:+800
Toplam fark:3
Beden:40
Spor:hiiççç yok
Boy:1,70
Hedef: alınan kılo yuzdesı :1,2

hepinizi kutluyorum,kocamannn öpüyorum.
kendinize iyi bakın
:

Son düzenleme:
Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: emeluludas
Başlangıç tarihi: 15/03/2012
Başlangıç kg: 84.700
Geçen hafta: 79.500
Bu hafta: 79.900
Fark:+0.500 kg
Toplam fark: 4.800 kg
Beden: 42
Spor: 5 gun de 100.000 adım attım
Boy: 1.70
Hedef: 65 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : 0,628

günaydın herkese bugün moralim çok bozuk abimin karısının ablasının 11 yaşındaki oğlu traktör devrilmiş ölmüş allah sabır versin çok zor bir durum ölen çocuğun babası kullanıyormuş traktörü dün akşam aldım haber çok üzüldüm bugün beyannamelerim var hem ay sonu hem hafta başı olduğu için izin de alamadım ceneze için allah yardımcıları olsun. bunun dışında karatay diyetime sadık kaldım pek kaçamak yapmadım üstüne üstlük 5 günde tam 100.000 adım attım ama bu hafta kilo vermek bir yana tartıda 500 gr fazla çıktım ben bunun nedeninin kabızlık olduğunu çok iyi biliyorum aslında bu duruma yani kilo veremememe çok üzülmem lazımdı ama hayatta o kadar çok acı olaylar oluyorki herşeye rağmen halimize şükrekmek gerekiyor. aslında bu benim biraz şevkimi kırdı sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar acaba adım atmayı bıraksammı yoksa devam etsemmi ne dersiniz ben çok kararsızım da ...

Günaydın hanımlar, herkese güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Rumuz: FZGUN
Başlangıç tarihi:06.03.2012
Başlangıç kg:108,9
Geçen hafta: 102,3
Bu hafta:101,3
Fark: - 1,0
Toplam fark: 7,6
Hedef: 0,99

bu arada kilo yüzdemi doğru hesapladığımdan emin değilim listeyi yapacak olan arkadaş kontrol ederse sevinirim bu arada sabah kahvaltım klasik karatay kahvaltısıydı herkese iyi günler dilerim.

gunaydın kızlar

kahvaltım

3 gunkurusu
1 yumurta
yarım elma
2 cılek
6 zeytın
peynır
domates
salatalık
bıber
omega3
tarcınlı süt
yarım dılım revani1:)
yesılcay
fındık

Canim cok uzuldum,basiniz sagolsun,Allah rahmet eylesin,size o babaya aileye Allah buyuk sabirlar versin.Sporunu birakma ama herseyin fazlasi zarar.fazla sporda vucut su topluyor bu da tartida arti cikmana sebep olabilir.dedigin gibi hayat ve saglik one gecince hic birsey cok da onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…