herkese günaydın. Bende 7 haftadır Karatay yapıyorum.En çok hoşuma giden kuruyemiş yiyebilmek ve acıkmamak.
İlk 4 hafta
Sabah:2 yağda veya haşlanmış yumurta,Bir avuç (badem,ceviz,fındık dönüşümlü),10 yeşil zeytin, bir avuç beyaz beyaz peynir,tek şekerli iki çay
Öğlen: bol su bir avuç badem(Acıkmadıysanız bişey yemeyin diyordu çünkü)
Akşam:köfte,tavuk,et,bulgur pilavı,salata,sebze yemekleri,yoğurt dönüşümlü bunlardan yedim.
saat00-20:30 çay saatimizde iki çay Tek şekerli olarak azaltmıştım,yanında biraz kuruyemiş(Fıstık,badem,fındıkvb)
yukarıdaki menüyle 1 ay geçti.ilk 5 gününde 63'den 61,500'e düştüm.sanırım su ve ödemdi. ondan sonra hiç kilo vermedim ama inceldim gibi.. bu arada kansızlık için kan hapları kullanıyordum,spor yapmıyordum,çay şekerini kaldırmamıştım. Birde sabahları aç karnına pirinç içeren bitkisel bir toz kullanıyordum Acaba bu kırmızı yazıyla yazılan yerlerden dolayı mı kilo veremedim...???? derken......................
herkese günaydın. Bende 7 haftadır Karatay yapıyorum.En çok hoşuma giden kuruyemiş yiyebilmek ve acıkmamak.
İlk 4 hafta
Sabah:2 yağda veya haşlanmış yumurta,Bir avuç (badem,ceviz,fındık dönüşümlü),10 yeşil zeytin, bir avuç beyaz beyaz peynir,tek şekerli iki çay
Öğlen: bol su bir avuç badem(Acıkmadıysanız bişey yemeyin diyordu çünkü)
Akşam:köfte,tavuk,et,bulgur pilavı,salata,sebze yemekleri,yoğurt dönüşümlü bunlardan yedim.
saat00-20:30 çay saatimizde iki çay Tek şekerli olarak azaltmıştım,yanında biraz kuruyemiş(Fıstık,badem,fındıkvb)
yukarıdaki menüyle 1 ay geçti.ilk 5 gününde 63'den 61,500'e düştüm.sanırım su ve ödemdi. ondan sonra hiç kilo vermedim ama inceldim gibi.. bu arada kansızlık için kan hapları kullanıyordum,spor yapmıyordum,çay şekerini kaldırmamıştım. Birde sabahları aç karnına pirinç içeren bitkisel bir toz kullanıyordum Acaba bu kırmızı yazıyla yazılan yerlerden dolayı mı kilo veremedim...???? derken......................
Bildirim: 30/04/2012
Rumuz:clemm
Başlangıç tarihi: 09/04/2012
Başlangıç kg: 81
Geçen hafta: 79,9kg
Bu hafta: 78,6kg
Fark: -1.3kg
Toplam fark: 2,4 kg.
Beden: 44
Spor: vesaitlere yürüyüş genelde sabah akşam 40 dakkayı buluyor bazen gideceğim yere yürüyüş ama dün mesela yaklaşık 4 saat yürüdüm gün içinde
Boy: 1.67
Hedef: 60 kg
mutluyım. mutluyum, mutluyum:))
Evet clemmm afferin sana gerçektendevam karataya
ogretmenım sen artık gayet fitsinacelesı yok nasılsa gıder
allahima sükürler olsun gecen hafta kilomda hic bir degisme yoktu..Bu hafta 2 kilo birden gitmis. Hemde regly min 2. günündeyim..
Yupppiiiiiii Karatayi seviyorummmmmmm
Bildirimim:
Rumuz: Burcin79
Başlangıç tarihi: 03/04/2012
Başlangıç kg: 90
Geçen hafta: 85.1kg.
Bu hafta: 83.0kg.
Fark: -2,1kg.:118::118::118::118::118::118::118:
Toplam fark: 7 kg.
Beden: 44
Spor: 2 gun yuruyus- 1 gün bisiklet-1 gün kosu Bilgisayar basinda ömrüm geciyor :)))
Boy: 1.65
Hedef: 55 kg
İdealistçim sen de hedef kilona ulaşmış sayılırsın sanırım ondan veremiyorsun ne güzel darısı başımıza olsun
Rumuzepeti
Başlangıç tarihi: 27/02/2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 58.5
Fark: -1.3
Toplam fark: 7.5
Beden: 38
Spor: 360dk yürüyüş
Boy: 1.58
Hedef:55
yüzdemmm: %2.17
Derken....2 haftadır o bitkisel ilacı bıraktım,çay şekerini tamamen kaldırdım,günde 20 dk diyor karatay ama ben tam1 saat hızlı yürüyorum,akşam çayın yanındaki kuruyemiş yememide bıraktım,onun dışında yukarıda yazdığım menü aynı devam ettim öğlen bişey yemedim bile sizin gibi .....geçen hafta 61.200 olmuştum. 300 gr vermiştim. Sonra büyük hevesle bugün tartıya çıktım 61.900..kafayı yiyecektim. Gerçi adet dönemi yaklaşıyor ama oda 1 kilo fark eder yani.. 61.200 aynı kalabilirdi. yani benim en azından 60.200 olmam lazımdı. işte böyle kızlar... bu arada tüm hedefim 5 kilo idi. yani 58-57 falan.
şu an üzgün,kafa karışık, karataya inanacım devrilmek üzere... Ne olur bana mantıklı bir yorum yapın... ben şimdi ne yapayım...
günaydın herkese..
bu haftaki kaçamaklarımdan sonra tabiki de kilo veremedim..
Başlangıç kilo:72
Geçen hafta :70.5
bu hafta 70.5
fark :0
ben gram gram verebiliyorum kızlar yaa..en ufak bir kaçamağımda da veremiyorum..hatta ileri gitsem alırım bile..insülin direncim çok mu yüksek dersiniz?
bu hafta spora daha da yüklenicem..bakalım hayırlısı..
sabah kahvaltım
2 haşlanmış rafadan yumurta
2 karper kadar beyaz peynir
2 zeytin
5-6 ceviz
3 günkurusu
1 domates
1 tutam maydanoz
2 tablet omaga 3
listeyi yapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?