Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese günaydın. Bende 7 haftadır Karatay yapıyorum.En çok hoşuma giden kuruyemiş yiyebilmek ve acıkmamak.
İlk 4 hafta
Sabah:2 yağda veya haşlanmış yumurta,Bir avuç (badem,ceviz,fındık dönüşümlü),10 yeşil zeytin, bir avuç beyaz beyaz peynir,tek şekerli iki çay
Öğlen: bol su bir avuç badem(Acıkmadıysanız bişey yemeyin diyordu çünkü)
Akşam:köfte,tavuk,et,bulgur pilavı,salata,sebze yemekleri,yoğurt dönüşümlü bunlardan yedim.
saat00-20:30 çay saatimizde iki çay Tek şekerli olarak azaltmıştım,yanında biraz kuruyemiş(Fıstık,badem,fındıkvb)
yukarıdaki menüyle 1 ay geçti.ilk 5 gününde 63'den 61,500'e düştüm.sanırım su ve ödemdi. ondan sonra hiç kilo vermedim ama inceldim gibi.. bu arada kansızlık için kan hapları kullanıyordum,spor yapmıyordum,çay şekerini kaldırmamıştım. Birde sabahları aç karnına pirinç içeren bitkisel bir toz kullanıyordum Acaba bu kırmızı yazıyla yazılan yerlerden dolayı mı kilo veremedim...???? derken......................

Derken....2 haftadır o bitkisel ilacı bıraktım,çay şekerini tamamen kaldırdım,günde 20 dk diyor karatay ama ben tam1 saat hızlı yürüyorum,akşam çayın yanındaki kuruyemiş yememide bıraktım,onun dışında yukarıda yazdığım menü aynı devam ettim öğlen bişey yemedim bile sizin gibi .....geçen hafta 61.200 olmuştum. 300 gr vermiştim. Sonra büyük hevesle bugün tartıya çıktım 61.900..kafayı yiyecektim. Gerçi adet dönemi yaklaşıyor ama oda 1 kilo fark eder yani.. 61.200 aynı kalabilirdi. yani benim en azından 60.200 olmam lazımdı. işte böyle kızlar... bu arada tüm hedefim 5 kilo idi. yani 58-57 falan.
şu an üzgün,kafa karışık, karataya inanacım devrilmek üzere... Ne olur bana mantıklı bir yorum yapın... ben şimdi ne yapayım...

propycil nerdesin canım?

Kızlar İzmir nasıl güzeldi hava da muhteşemdi...
Kızımın veda partisi için kıyafet aradık c.tesi günü sabahtan 3 saat (elbisesini aldık), öğleden sonra da 3 saat (ayakkabı aradık) yürümüşüz iyi geldi...
Pazar günü çocukları alışveriş merkezine götürdüm B..rda güleryüzcüm ve izmirli diğer arkadaşlar bilir bayıldılar oğluş oyun alanından çıkmak istemedi hiç Öğleden sonra da bana kıyafet aradık aradık.. yürüdük ohhh
Rengarenk herşey bayıldıııımmmm.. Orada beğendiklerimi netten alacağım
Fazla kaçamak da yapmadım. Pirinç pilavı, tatlı vardı yemedim
Pazar günü patates yedim 2 öğünde ama bol bol yürüdüm erimişlerdir

eve gelmek istemedi İzmirde kalacakmış Ben de tabii ama kısmet artık yaza

şeker ve pirinç kesinlkıle yasak eminim onların yüzünden verememissindir.

Bildirim: 30/04/2012
Rumuz:clemm
Başlangıç tarihi: 09/04/2012
Başlangıç kg: 81
Geçen hafta: 79,9kg
Bu hafta: 78,6kg
Fark: -1.3kg
Toplam fark: 2,4 kg.
Beden: 44
Spor: vesaitlere yürüyüş genelde sabah akşam 40 dakkayı buluyor bazen gideceğim yere yürüyüş ama dün mesela yaklaşık 4 saat yürüdüm gün içinde
Boy: 1.67
Hedef: 60 kg

mutluyım. mutluyum, mutluyum:))

Karatay diyetimizde canım hiççç şeker yokk. Çayını ş.siz içmelisin. Pirinç içeren ilaç da engel olmuştur. Hele hele ben en geç 18.00 den sonra hiçbişey yemiyorum.. Sen ş.li çay içmişsin.. Şekeri tamamen kesmelisin. Kansızlık da kilo vermeye engel şu an düzeyi nedir bilmiyorum Kolay gelsin

Evet clemmm afferin sana gerçekten devam karataya

Cumartesi günü :

Öğlen:

bir tabak mercimek yemeği

1 elma, 3 adet kiwi

Akşam;

biraz kuruyemiş bir kase çilek akşam yemek yemek istemedim

Pazar;

Sabah;

peynirli omlet

peynir

bol zeytin

Fakat tartılıp güzel kilo verdiğimi görünce azcık kendimi ödüllendirdim büyük bir eklerle son aldı başını bir pişmanlık gün içinde toplam 4 saat yürüdüm

Öğlen

1 lahmacun 1 ayran

Akşam;

sadece mercimek çorbası

Pazartesi ;

Sabah

peynirli omlet

peynir

zeytin

1 adet elma

yeşil çay bol

:)))

hoşgeldin iyiniyetlim bende kaç gündür giremiyorum nete oğlumu dün gönderdim istanbula
o burdayken yemekler daha detaylı oldu canının istedikler yanına yemekler börekler yapıp gönderdim
allah zihin acıklığı versin
bu arada sporda yapamadım hiç buradan ayrı oluncada ufak tefek kaçamaklar oldu:18::18:
ama yeniden burdayım karataya devam

EMELULUD başınız sağolsun

günaydın herkese..

bu haftaki kaçamaklarımdan sonra tabiki de kilo veremedim..

Başlangıç kilo:72
Geçen hafta :70.5
bu hafta 70.5
fark :0

ben gram gram verebiliyorum kızlar yaa..en ufak bir kaçamağımda da veremiyorum..hatta ileri gitsem alırım bile..insülin direncim çok mu yüksek dersiniz?

bu hafta spora daha da yüklenicem..bakalım hayırlısı..

sabah kahvaltım
2 haşlanmış rafadan yumurta
2 karper kadar beyaz peynir
2 zeytin
5-6 ceviz
3 günkurusu
1 domates
1 tutam maydanoz

2 tablet omaga 3

listeyi yapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorum..

Rumuzepeti
Başlangıç tarihi: 27/02/2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 58.5
Fark: -1.3
Toplam fark: 7.5
Beden: 38
Spor: 360dk yürüyüş
Boy: 1.58
Hedef:55
yüzdemmm: %2.17

rumuz:leylak70
geçen hafta:62,8
bu hafta:62,8
verilen kilo:0

takıldım kaldım yaa ben uzun dönem bu kilolardaydım ondan mı takıldım bilmem

listeyi kim yapıyor canlar

Rumuz:burkanscetin
Başlangıç tarihi: 25/01/2012
Başlangıç kg: 68 kg
Geçen hafta: 60,50 kg
Bu hafta: 60 kg
Fark: -0,50 kg
Toplam fark: 8 kg.
Beden: 38
Spor: toplam 3-4 saat yürüyüş ve ev temizliği
Boy: 1.58
yüzde:0,82

ogretmenım sen artık gayet fitsin acelesı yok nasılsa gıder

sağol cnm duraksamalar başladı. yeter ki gitsinn haklısın tatlımmm

burçinimm tebriklerrrrrrrrrrr. maşallah sanaaa

İdealistçim sen de hedef kilona ulaşmış sayılırsın sanırım ondan veremiyorsun ne güzel darısı başımıza olsun

heralde ondan canım.
inşallah hepimiz amacımıza ulaşırızzzz

oooohhhh pepeticimmm sefann olsunnn vallaaa. süper gitmişş. maşallah maşallahh

kızlar bugün çok işim var temizlik heryer heryerde gidip başlayayım
herkese kolay gelsin

mayıs ayında istediğim kiloya kavuşurum inşallahhh

burayıda özlemişim

[B]İyiniyetli[/B]'cimYorumlarınız için teşekkürler ama ilk mesajımdan sonra birde yukarıdaki mesajı yazmışdım sanırım görmediniz. Yani hepsini kestim yinede veremedim ahtta aldım görünüyor.

valla canım ben bundan öncekş hafta günde 15.000 adım attım 5 gün boyunca o hafta 1,200 verdim bu geçen hafta arttırdım belki 1,500 veririm diye ama olmadı günde 20.000 adım attım 5 gün boyunca kilo vermek bir yana kilo aldım 400 gr kabızlık var bende çözümde bulamıyorum 3-4 gün hiç gidemiyorum yediklerim benimle onunca kilo vermek bir yan kilolu oluyor insan işte ama sporu fazla yapmakta mantıklı değil galiba bu hata haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…