Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dayanamazsam yapıştırırım 1 kadeh anam erkek doğursa küpünde yıkanırmışım herhalde
kokusunu bile seviyorum yahu

yok bebeğim kasın artması için çook yol var bizlerde böle bir inanış var acaba kasım mı arttı kilom değismedi ya diye kas yapımı için özel şeylere gerek var bu kadar proteinle olacak şey degil malesefff

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,ailesine sabırlar versin...

canım ya bazen adım sayarlar bozuk oluyor yada çabuk bozuluyorlar sen adım sayarının sağlam olduğuna eminmisin çünkü 15.000 20000 adımdan bahsediyorsun ve kilo veremiyorum diyorsun. bu sekilde çok kalori yakarsın kilo vermemen imkansız. 10000 adım 1 saate eşdeğer gibi bişi buda 7-8 km canan hoca herseyi yiyin ve 5 km yürüyün diyordu sen aslında bu hareketle herseyi bile yesen kilo vermen gerek seninki toplam 15 km geçiyor kilonuda bilmiyorum 53 54 falansan belki direnç gösteriyor olabilir vücudun. ama kilon varsa erirsin canım ya . ben günlük 12-13 bin adıma varıyor sadece spor olarak yürüyüste takıyordum ve inan ağzım ayrılıyor yorgunluktan hele bide evde hareket ett isem. kötü haber kesinlikle sen 20 bin adım atmıyorsundur[/QUOTE]

canım adımlarım gerçekten sayıyorum adım sayarla değil hemde bende elektronik bir cihaz var öğrneğin bir adım atıyorum bir kese kendim basıyorum yani adım sayarlar genelde kaçırıyr hep eksik çıkartıyor ben kendim saydım fazla yada eksik basmadığımdanda eminim canım gün içinde ofiste ordan oraya gitmelerimi saymıyorum bile azmettim ve 5 gün zorda olsa bu şekilde adımlarımı saydım öylen aralarında çay saatlerinde sabah ve akşam uzak duraklardan otobüse binerek ve inerek akşam evde 1 saatimi yemekten sonra ayırarak denedim yani nasıl olacak diye ama gerçekten olmadı kabızlıktan başka bir sebepte bulamıyorum açıkçası 3-4 günde bir wc ye çıkıyorum oda az birşey yani kesin ondan benim önce kabızlığa çare bulmam lazım önce zaten hocada kabızlık şikayeti olanlar kilo veremez diyordu.5 gün boyunca 20.000adımı hep tamamladım bu arada bu kadar yürümek hiçte zor değil arkadaşlar daha bile yürürümde sadece 20.000 diye şartlandırdığım için kendimi daha fazla adım atmıyordum.

Bildirim:30.04.2012
Rumuz:esas2006
Başlangıç tarihi:01.01.2012
Başlangıç kg:77
Geçen hafta:70,4
Bu hafta:71,2
Fark:+800 gr
Toplam fark:5,800gr
Beden:42
Spor:yok
Boy:1,58
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :+%1,136

Canım benim aslında bahsettiğim şu mesela yüryüşten sonra hani ellerimiz ayaklarımız şişer ya belki kas artmaz ama şişer laktik asit birikmesinden çünkü benim de çok yürüdükten sonra fazla çıkar tartı o sebepşe söyledim canımcım :))

Canım başınız sağ olsun o yattıkça Allah size uzun ömürler versin sabrını versin.

kızlar ben omega 3 hiç kullanmadım ondanda olabilir diye düşünüyorum kilo veremememin sebebi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi markayı kullanıyorsunuz bende başlamak istiyorum

Dediğim gibi canım kilo verme durunca akşamları biraz daha hafifletirsen hemen tartıda eksiyi görürsünn :))) clemm dedi dersin:))

Rumuz:Kaunos
Bildirim tarihi:30/04/2012
Başlangıç tarihi:12/03/2012
Başlangıç kilo:89,2
Geçen hafta:83,9
Bu hafta:83,5
Fark:-400gr
Toplam fark:-5,7
Beden:44
Boy:170
Verilen kilo yüzdesi:0,4767

tam ben de bunu söyleyecektim, kilo veremeyen arkadaşlar bence üzülmeyin,akşam aldığınız az miktarda tuz, turşu mesela, soda bunlar bile su tutulumuna yol açmış olaiblir. Mehmet Öz diyor ya, tartı değil mezura ile ölçün diye, bence beden ölçülerinden gitmek daha sağlıklı, ben en çok mezura kullanıyorum, gerçek sonucu o veriyor.
bel, bıkın, iç bacak dış bacak herbişeyi ölçüyorum :)))) bunu yazmayı öneriyorum bundan sonra

pro, nerde daha yazlık ütülerinin 3 te 1 ini bile bitiremedim, ama nasıl yoruldum bi de reglin ikinci günü çok kötü olurum,öyle daha dağınık bi halde duruyo ev, görünmeyen iş derler yaaa,onca yorgunluk neden oldu anlamadım...

arkadaşlar bişi sorcam, ben acayip enerjisi düşük hissediyorum, omega da kullanıyorum ama neden bu kadar düştüm anlamıyorum regl dönemi de etkili biliyorum ama dün resmen direksiyonda uyuyup kalacaktım o derece yani, ne önerirsiniz?

sabah 7,30da eve geldik eşyalarımızı bıraktık hemen tartıldım .tartıya çıkmamla inmem bir oldu :18: napmışım ben ya ,haftasonu güzeldi ama kilo açısından kötü oldu neyse artık daha dikkatli olmam lazım .

İşte 7.5 saat ara olduğu için saat öğle yemeğinden 4 yada 5 saat sonra bir avuç kuruyemiş yersen hani meyve de olurda meyve acıktırıyo, kuruyemiş tok tutar ve masana büyük sürahi su yavaş yavaş onu içersen akşam emin ol daha az hatta çok daha az yersin dene bir kesin farkeder.Çünkü bu ara öğün olmuyor saatini beklemiş oluyosun.akşam yemeğini de 7.3 değil 8 de yersen yine bir 4 saat geçmiş oluyor tam oturuyor işte .bence olur yani haftaya tartıda eksiyi görürüz bence:))

Bir haftada 1.4 kg.. Tebrik ederiimmm

Güleryüzcüm süpersin valla

Tebrik ederiimm, 2.1 kg harika.. 1. sen olursun herhalde

bakalım canım birde böyle denicem akşamları azaltıcam baya inşsallah faydasınıgörürüm senin kabızlık şikayetin oldumu hiç olduysa çözüm bulabildinmi acaba?

tesekkürler kuzum benim seninde gitmiş kilolar önemli olan gr da olsa vermek insanı mutlu ediyor

tebrikler canım hepsi az da olsa yavas da olsa gitcek bu kilolar karataya kim dayanır

allah rahmet eylesin arkadasım allah ailesine sevenlerine sabır versin kolay degil evlat acısıcok üzüldüm valla okuyunca allah sizlere uzun ömür versin saglık sıhatle

tebrikler kusum valla kıskandım ohhh 1.4 gr gitmiş ohhh hedefe de az kaldı desene masallah

burcincim karatay sevilmez dimi ama böyle kilolar gittikce tebrikler arkadasım gitsin su kilolar masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…