başınız sağolsun canım, Alah rahmet eylesin. Ailesine bol sabırlar versin.Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: emeluludas
Başlangıç tarihi: 15/03/2012
Başlangıç kg: 84.700
Geçen hafta: 79.500
Bu hafta: 79.900
Fark:+0.500 kg
Toplam fark: 4.800 kg
Beden: 42
Spor: 5 gun de 100.000 adım attım
Boy: 1.70
Hedef: 65 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : 0,628
günaydın herkese bugün moralim çok bozuk abimin karısının ablasının 11 yaşındaki oğlu traktör devrilmiş ölmüş allah sabır versin çok zor bir durum ölen çocuğun babası kullanıyormuş traktörü dün akşam aldım haber çok üzüldüm bugün beyannamelerim var hem ay sonu hem hafta başı olduğu için izin de alamadım ceneze için allah yardımcıları olsun. bunun dışında karatay diyetime sadık kaldım pek kaçamak yapmadım üstüne üstlük 5 günde tam 100.000 adım attım ama bu hafta kilo vermek bir yana tartıda 500 gr fazla çıktım ben bunun nedeninin kabızlık olduğunu çok iyi biliyorum aslında bu duruma yani kilo veremememe çok üzülmem lazımdı ama hayatta o kadar çok acı olaylar oluyorki herşeye rağmen halimize şükrekmek gerekiyor. aslında bu benim biraz şevkimi kırdı sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar acaba adım atmayı bıraksammı yoksa devam etsemmi ne dersiniz ben çok kararsızım da ...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wbwy2Rd/weight.png[/img][/url]
ya arkadaşlar yapıyorum ticker mı ama çizelgeye yapıştırınca kabul etmiyor birde neden bende kilo gözükmüyorda yalnızca vereceğim klilo gözüküyor bana bir yardım(
kızlar ben omega 3 hiç kullanmadım ondanda olabilir diye düşünüyorum kilo veremememin sebebi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi markayı kullanıyorsunuz bende başlamak istiyorum[/QUOTE
m...cap kullanan arkadaşlar var, ben s..gar700 kullanıyorum. Sabah 3 tane alıyorum, akşam 1 adet.
başından png ye kadar seçeceksin sonrasını seçmeyeceksin http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wbwy2Rd/weight.png
canım başınız sağolsun çok üzüldüm allah rahmet eylesin yavrucuğa aile içinde çok zor allah sabır versinBildirim: 30/04/2012
Rumuz: emeluludas
Başlangıç tarihi: 15/03/2012
Başlangıç kg: 84.700
Geçen hafta: 79.500
Bu hafta: 79.900
Fark:+0.500 kg
Toplam fark: 4.800 kg
Beden: 42
Spor: 5 gun de 100.000 adım attım
Boy: 1.70
Hedef: 65 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : 0,628
günaydın herkese bugün moralim çok bozuk abimin karısının ablasının 11 yaşındaki oğlu traktör devrilmiş ölmüş allah sabır versin çok zor bir durum ölen çocuğun babası kullanıyormuş traktörü dün akşam aldım haber çok üzüldüm bugün beyannamelerim var hem ay sonu hem hafta başı olduğu için izin de alamadım ceneze için allah yardımcıları olsun. bunun dışında karatay diyetime sadık kaldım pek kaçamak yapmadım üstüne üstlük 5 günde tam 100.000 adım attım ama bu hafta kilo vermek bir yana tartıda 500 gr fazla çıktım ben bunun nedeninin kabızlık olduğunu çok iyi biliyorum aslında bu duruma yani kilo veremememe çok üzülmem lazımdı ama hayatta o kadar çok acı olaylar oluyorki herşeye rağmen halimize şükrekmek gerekiyor. aslında bu benim biraz şevkimi kırdı sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar acaba adım atmayı bıraksammı yoksa devam etsemmi ne dersiniz ben çok kararsızım da ...
canım topikde genelde herkes mar..cap kapsülleri kullanıyor fiyeti 12-13tl civarında 60 kapsul var içinde günce 4-6 arası kullanman gerekkızlar ben omega 3 hiç kullanmadım ondanda olabilir diye düşünüyorum kilo veremememin sebebi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi markayı kullanıyorsunuz bende başlamak istiyorum
Ewt. Bende çok karşıydım bu tür ilaç veya destek ürünlere (formula7)ama bu özellikle zayiflatici diil vitamin gibi bisi icerigindeki mineraller daha enerjik olmanızı ve tatlı ihtiyacınız olmuyo gercekten çok yorgun ve yasam kalitem dusuktu şimdi daha iyiyim iki gündür kullanıyorum kutu bitene kadar gelişmelerden yazarım yazdığım mesajlara tekrar nasıl bakabiliyorum bilgilendirirseniz sevinirim herkese baskulle dost günler diliyorum
cumartesi kızım 2 kez dondurma yedi biri ünlü bir pastanenin biri de kornetti bir kez bile yalamadım kornetinde doydu tabi en sonunun bana verdi yemiyecm diye ağzıma sürmedim hayret ettim kendime eskiden olsa ağzıma atıverirdim ve dişimin kovğunu yetmezdiyazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün
valla canım ben bundan öncekş hafta günde 15.000 adım attım 5 gün boyunca o hafta 1,200 verdim bu geçen hafta arttırdım belki 1,500 veririm diye ama olmadı günde 20.000 adım attım 5 gün boyunca kilo vermek bir yana kilo aldım 400 gr kabızlık var bende çözümde bulamıyorum 3-4 gün hiç gidemiyorum yediklerim benimle onunca kilo vermek bir yan kilolu oluyor insan işte ama sporu fazla yapmakta mantıklı değil galiba bu hata haftada 3 gün yapmayı düşünüyorum bakalım artık
dün sabah:1/2 dl kızarmış ekmek 1 yumurta zeytin peynir
öğlen 1 portakal yarım muz 1 dilim ayva ve badem(meyveyi özlemişim)
akşam 1 tabak bulgur pilavı ve salata yoğurt jalapone acı turşu
bu sabah 2 yumurta kayısı kıvamında (çok güzeldi)
badem 1 kuru kayısı 1 kuru incir
az önce şsiz türk kahvemide içtim öğlene Allah kerim
akşama şube yemeği var yemek zorlamıyorda şu rakı olayı çok zorluyor
teşekkür teşekkür teşekkür:))
peki bir şey soracağım sizde kilo gözüküyor bende gözükmüyor neden acey nereyi eksik yapıyorum(
cumartesi kızım 2 kez dondurma yedi biri ünlü bir pastanenin biri de kornetti bir kez bile yalamadım kornetinde doydu tabi en sonunun bana verdi yemiyecm diye ağzıma sürmedim hayret ettim kendime eskiden olsa ağzıma atıverirdim ve dişimin kovğunu yetmezdiyeme dondurma falan güleryüzcüm klio vermeyi engelliyor
canım ya bazen adım sayarlar bozuk oluyor yada çabuk bozuluyorlar sen adım sayarının sağlam olduğuna eminmisin çünkü 15.000 20000 adımdan bahsediyorsun ve kilo veremiyorum diyorsun. bu sekilde çok kalori yakarsın kilo vermemen imkansız. 10000 adım 1 saate eşdeğer gibi bişi buda 7-8 km canan hoca herseyi yiyin ve 5 km yürüyün diyordu sen aslında bu hareketle herseyi bile yesen kilo vermen gerek seninki toplam 15 km geçiyor kilonuda bilmiyorum 53 54 falansan belki direnç gösteriyor olabilir vücudun. ama kilon varsa erirsin canım ya . ben günlük 12-13 bin adıma varıyor sadece spor olarak yürüyüste takıyordum ve inan ağzım ayrılıyor yorgunluktan hele bide evde hareket ett isem. kötü haber kesinlikle sen 20 bin adım atmıyorsundur
Hanımlar kilolarında duraksama olanlar akşam yediklerini bir nebze azaltsınlar hafifletsinler hemen farkı görüceklerdir.:)))
clemmcimmm canım ticker yaptığımız sayfa varya ortan sifriye yazdıktan sonraki kisima weight yi seçeçeksin o zaman kilo çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?