Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wbwy2Rd/weight.png[/img][/url]

ya arkadaşlar yapıyorum ticker mı ama çizelgeye yapıştırınca kabul etmiyor birde neden bende kilo gözükmüyorda yalnızca vereceğim klilo gözüküyor bana bir yardım(

sevgili emeluludas başınız sağolsun canım...

kahvaltım kızlarrrrrrrrrrr

2 yumurtadan sebzeli omlet
peynir
domates-salatalık
maydonoz-nane
yeşil çay
fındık-badem-kuru üzüm

kızlar ben omega 3 hiç kullanmadım ondanda olabilir diye düşünüyorum kilo veremememin sebebi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi markayı kullanıyorsunuz bende başlamak istiyorum

başınız sağolsun canım, Alah rahmet eylesin. Ailesine bol sabırlar versin.

Ewt. Bende çok karşıydım bu tür ilaç veya destek ürünlere (formula7)ama bu özellikle zayiflatici diil vitamin gibi bisi icerigindeki mineraller daha enerjik olmanızı ve tatlı ihtiyacınız olmuyo gercekten çok yorgun ve yasam kalitem dusuktu şimdi daha iyiyim iki gündür kullanıyorum kutu bitene kadar gelişmelerden yazarım yazdığım mesajlara tekrar nasıl bakabiliyorum bilgilendirirseniz sevinirim herkese baskulle dost günler diliyorum

Hanımlar kilolarında duraksama olanlar akşam yediklerini bir nebze azaltsınlar hafifletsinler hemen farkı görüceklerdir.:)))

canım başınız sağolsun çok üzüldüm allah rahmet eylesin yavrucuğa aile içinde çok zor allah sabır versin

kızlar ben omega 3 hiç kullanmadım ondanda olabilir diye düşünüyorum kilo veremememin sebebi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hangi markayı kullanıyorsunuz bende başlamak istiyorum
canım topikde genelde herkes mar..cap kapsülleri kullanıyor fiyeti 12-13tl civarında 60 kapsul var içinde günce 4-6 arası kullanman gerek

dün sabah:1/2 dl kızarmış ekmek 1 yumurta zeytin peynir
öğlen 1 portakal yarım muz 1 dilim ayva ve badem(meyveyi özlemişim)
akşam 1 tabak bulgur pilavı ve salata yoğurt jalapone acı turşu

bu sabah 2 yumurta kayısı kıvamında (çok güzeldi)
badem 1 kuru kayısı 1 kuru incir
az önce şsiz türk kahvemide içtim öğlene Allah kerim
akşama şube yemeği var yemek zorlamıyorda şu rakı olayı çok zorluyor

Hanımlar ben daha önce de söyledim yine söylüyorum eczacı değilseniz veya doktor değilseniz içinde ne olduğunu sağlık bakanlığımı yoksa tarım bakanlığı onaylı mı olduğunu bilemezsiniz ayrıca zayıflama çaylarının bile fazlası bağırsaklarınızdaki pillleri yani vitamin ve mineralleri emen organelleri öldürür bir yerden sonra kabızlık kansızlık vs başlar lütfenn kullanmayın ve ilaçta bitkisel diye bir şey mümkün değil hiç bir şey yoksa steril edebilmek için kimyasal kullanıyor yada ışın kullanıyor olabiliğrler...

Merhaba kızlar. Günlerdir giremiyordum. Özlemişim forumu Ufak kaçamaklarım oldu Ama bunun yanında havalar çok güzel, bol bol yürüdüm. Şimdi bildirimimi yapayım:

Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg: 65.3
Geçen hafta: 59.9
Bu hafta: 59.4
Fark: -0.500 g
Toplam fark: -5.9 kg
Beden:38
Spor: Açık havada yürüyüşler yaptım.
Boy:1.63
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -%0.834

Hepimiz istediğimiz kilolara sağlıkla ineriz inş. Yaza hafiflemiş girmek çoookk güzeell

yazda geldi bu dondurmaların gözü kör olsunbende dondurmayı severim ama kacamak yapmayı düsünmüyor inş. da yapmam diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez iyiki yürümüssün
cumartesi kızım 2 kez dondurma yedi biri ünlü bir pastanenin biri de kornetti bir kez bile yalamadım kornetinde doydu tabi en sonunun bana verdi yemiyecm diye ağzıma sürmedim hayret ettim kendime eskiden olsa ağzıma atıverirdim ve dişimin kovğunu yetmezdi yeme dondurma falan güleryüzcüm klio vermeyi engelliyor

canım ya bazen adım sayarlar bozuk oluyor yada çabuk bozuluyorlar sen adım sayarının sağlam olduğuna eminmisin çünkü 15.000 20000 adımdan bahsediyorsun ve kilo veremiyorum diyorsun. bu sekilde çok kalori yakarsın kilo vermemen imkansız. 10000 adım 1 saate eşdeğer gibi bişi buda 7-8 km canan hoca herseyi yiyin ve 5 km yürüyün diyordu sen aslında bu hareketle herseyi bile yesen kilo vermen gerek seninki toplam 15 km geçiyor kilonuda bilmiyorum 53 54 falansan belki direnç gösteriyor olabilir vücudun. ama kilon varsa erirsin canım ya . ben günlük 12-13 bin adıma varıyor sadece spor olarak yürüyüste takıyordum ve inan ağzım ayrılıyor yorgunluktan hele bide evde hareket ett isem. kötü haber kesinlikle sen 20 bin adım atmıyorsundur

Aslında rakı diğerlerine göre daha az kalorili hani yemek yemezsin 1 yada 2 kadeh rakı ile meze yersiz mayonezsiz olanlarından ekmeksiz olabilir bir gün için yani ben çünkü tok karına rakı içemiyorumm uzun zamandır içmi,yorum hep araba kullandığımdan ama böyle tercih ederim genelde

teşekkür teşekkür teşekkür:))

peki bir şey soracağım sizde kilo gözüküyor bende gözükmüyor neden acey nereyi eksik yapıyorum (

clemmcimmm canım ticker yaptığımız sayfa varya ortan sifriye yazdıktan sonraki kisima weight yi seçeçeksin o zaman kilo çıkar

Arkadaşlar o kadar spora kas ağırlığınız artar çok normal tartının fazla göstermesi kas ağırdır yağ hafiftir. tartı şayet kas yağ kemik ölçseydi yağğda azalış kasta artış olduğunu görürdünğünüz.

Hanımlar kilolarında duraksama olanlar akşam yediklerini bir nebze azaltsınlar hafifletsinler hemen farkı görüceklerdir.:)))

haklısın canım ya azaltmak lazım ben öğlen 12,30 da yiyorum işte akşam 7,30 da yiyorum birde arada 7 saat oluyor ve çok acıkıyorum az yemek istiyorum ama ister istemezyiyorum işte nasıl bir çözüm bulsam bilemiyorum

Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: fizofi
Başlangıç tarihi: 07/03/2012
Başlangıç kg: 75
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 68.200
Fark:-1.800 kg
Toplam fark: 6.8 kg
Beden: 40
Spor: 5 gun yuruyus(60 dk) enaz 45 dk plates hergün ve evişleri
Boy: 1.69
Hedef: 55 kg
Verılen kılo yuzdesı : %2.57
kızlar öncelikle herkese merhaba nasılsınız harika bir hafta geçirdim spor açısından ve faydasını gördüm bu kadarı beklemiyordum ama güzel oldu kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim
bugün kaçamak günüm olacak kendime söz vermiştim 68i görünce kaçamak günü yapıcam diye çok uzun süre 68 kiloydum çünkü bakalım bundan sonra ne olacak hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…