Bildirim: 30/04/2012
Rumuz: emeluludas
Başlangıç tarihi: 15/03/2012
Başlangıç kg: 84.700
Geçen hafta: 79.500
Bu hafta: 79.900
Fark:+0.500 kg
Toplam fark: 4.800 kg
Beden: 42
Spor: 5 gun de 100.000 adım attım
Boy: 1.70
Hedef: 65 kg olmak
Verılen kılo yuzdesı : 0,628
günaydın herkese bugün moralim çok bozuk abimin karısının ablasının 11 yaşındaki oğlu traktör devrilmiş ölmüş allah sabır versin çok zor bir durum ölen çocuğun babası kullanıyormuş traktörü dün akşam aldım haber çok üzüldüm bugün beyannamelerim var hem ay sonu hem hafta başı olduğu için izin de alamadım ceneze için allah yardımcıları olsun. bunun dışında karatay diyetime sadık kaldım pek kaçamak yapmadım üstüne üstlük 5 günde tam 100.000 adım attım ama bu hafta kilo vermek bir yana tartıda 500 gr fazla çıktım ben bunun nedeninin kabızlık olduğunu çok iyi biliyorum aslında bu duruma yani kilo veremememe çok üzülmem lazımdı ama hayatta o kadar çok acı olaylar oluyorki herşeye rağmen halimize şükrekmek gerekiyor. aslında bu benim biraz şevkimi kırdı sizlerden tavsiye bekliyorum arkadaşlar acaba adım atmayı bıraksammı yoksa devam etsemmi ne dersiniz ben çok kararsızım da ...
burçinim , güleryüzüm harikasınız
ben her zman oldugu gibi iki ileri bir geri modundayım
gecen hafta 70 oldum bu hafta tık yok malesef
sporda yaptım her mutlaka 30 dk bisiklet cevirdim ama
kendi yaptıgım çigköfteler bitirdi benı sanırım
olsun enınde sonunda veriyorum ama
leylakımmmm daha gelmemıssın ama insallah 63 olmussundur
Canım hoşbuldummm.hoşgeldin iyiniyetlim bende kaç gündür giremiyorum nete oğlumu dün gönderdim istanbula
o burdayken yemekler daha detaylı oldu canının istedikler yanına yemekler börekler yapıp gönderdim
allah zihin acıklığı versin
bu arada sporda yapamadım hiç buradan ayrı oluncada ufak tefek kaçamaklar oldu:18::18:
ama yeniden burdayım karataya devam
EMELULUD başınız sağolsun
Pepetim beni geçtin senBildirim: 30/04/2012
Rumuzepeti
Başlangıç tarihi: 27/02/2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 58.5
Fark: -1.3
Toplam fark: 7.5
Beden: 38
Spor: 360dk yürüyüş
Boy: 1.58
Hedef:55
yüzdemmm: %2.17
Leylakım gider onlar sabret canım kaçamak yapma amarumuz:leylak70
geçen hafta:62,8
bu hafta:62,8
verilen kilo:0
takıldım kaldım yaa ben uzun dönem bu kilolardaydım ondan mı takıldım bilmem
listeyi kim yapıyor canlar
Fileg aslında iki mesajını da okudum. Ama sadece ilacı kestiğini zannettim. Şekeri kes bence 3 öğün yap akşam öğünün de nispeten az olsun zayıflarsın sen de[B]İyiniyetli[/B]'cimYorumlarınız için teşekkürler ama ilk mesajımdan sonra birde yukarıdaki mesajı yazmışdım sanırım görmediniz. Yani hepsini kestim yinede veremedim ahtta aldım görünüyor.
Fizoficim harika gidiyosunBildirim: 30/04/2012
Rumuz: fizofi
Başlangıç tarihi: 07/03/2012
Başlangıç kg: 75
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 68.200
Fark:-1.800 kg
Toplam fark: 6.8 kg
Beden: 40
Spor: 5 gun yuruyus(60 dk) enaz 45 dk plates hergün ve evişleri
Boy: 1.69
Hedef: 55 kg
Verılen kılo yuzdesı : %2.57
kızlar öncelikle herkese merhaba nasılsınız harika bir hafta geçirdim spor açısından ve faydasını gördüm bu kadarı beklemiyordum ama güzel oldu kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim
bugün kaçamak günüm olacak kendime söz vermiştim 68i görünce kaçamak günü yapıcam diye çok uzun süre 68 kiloydum çünkü bakalım bundan sonra ne olacak hepinizi öpüyorum
Aynen ööle bi ara kilo verememiştim. akşam yediklerimi azalttığımda tekrar vermeye başladımDediğim gibi canım kilo verme durunca akşamları biraz daha hafifletirsen hemen tartıda eksiyi görürsünn :))) clemm dedi dersin:))
bakalım canım birde böyle denicem akşamları azaltıcam baya inşsallah faydasınıgörürüm senin kabızlık şikayetin oldumu hiç olduysa çözüm bulabildinmi acaba?
günaydın kızlar ben halen kilo veremedim ,morelim altüst oldu .bu hafta regl oldum daha bitmedi sporumu düzenli yapıyorum dün biraz kaçamak yaptım ondan olabilirmi bilmiyorum kilo veremeyince ne yapıcagımı bilmiyorum .çayı tek kahvaltıda 1 tatlandırıcıyla içiyorum akşam yemegim en geç 19 da bitmiş oluyor .kilom 97.5 çıktı
günaydın kızlar ben halen kilo veremedim ,morelim altüst oldu .bu hafta regl oldum daha bitmedi sporumu düzenli yapıyorum dün biraz kaçamak yaptım ondan olabilirmi bilmiyorum kilo veremeyince ne yapıcagımı bilmiyorum .çayı tek kahvaltıda 1 tatlandırıcıyla içiyorum akşam yemegim en geç 19 da bitmiş oluyor .kilom 97.5 çıktı
burçinim , güleryüzüm harikasınız
ben her zman oldugu gibi iki ileri bir geri modundayım
gecen hafta 70 oldum bu hafta tık yok malesef
sporda yaptım her mutlaka 30 dk bisiklet cevirdim ama
kendi yaptıgım çigköfteler bitirdi benı sanırım
olsun enınde sonunda veriyorum ama
leylakımmmm daha gelmemıssın ama insallah 63 olmussundur
Rumuz:clemm
Başlangıç tarihi: 09/04/2012
Başlangıç kg: 81
Geçen hafta: 79,9kg
Bu hafta: 78,6kg
Fark: -1.3kg
Toplam fark: 2,4 kg.
Beden: 44
Spor: vesaitlere yürüyüş genelde sabah akşam 40 dakkayı buluyor bazen gideceğim yere yürüyüş ama dün mesela yaklaşık 4 saat yürüdüm gün içinde
Boy: 1.67
Hedef: 60 kg
mutluyım. mutluyum, mutluyum:))
Rumuzepeti
Başlangıç tarihi: 27/02/2012
Başlangıç kg:66
Geçen hafta: 59.8
Bu hafta: 58.5
Fark: -1.3
Toplam fark: 7.5
Spor: 360dk yürüyüş
Hedef:55
yüzdemmm: %2.17
Rumuz:burkanscetin
Başlangıç tarihi: 25/01/2012
Başlangıç kg: 68 kg
Geçen hafta: 60,50 kg
Bu hafta: 60 kg
Fark: -0,50 kg
Toplam fark: 8 kg.
Spor: toplam 3-4 saat yürüyüş ve ev temizliği
yüzde:0,82
Merhaba kızlar. Günlerdir giremiyordum. Özlemişim forumuUfak kaçamaklarım oldu Ama bunun yanında havalar çok güzel, bol bol yürüdüm. Şimdi bildirimimi yapayım:
Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg: 65.3
Geçen hafta: 59.9
Bu hafta: 59.4
Fark: -0.500 g
Toplam fark: -5.9 kg
Beden:38
Spor: Açık havada yürüyüşler yaptım.
Boy:1.63
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) : -%0.834
Hepimiz istediğimiz kilolara sağlıkla ineriz inş. Yaza hafiflemiş girmek çoookk güzeell
Rumuz: fizofi
Başlangıç tarihi: 07/03/2012
Başlangıç kg: 75
Geçen hafta: 70
Bu hafta: 68.200
Fark:-1.800 kg
Toplam fark: 6.8 kg
Beden: 40
Spor: 5 gun yuruyus(60 dk) enaz 45 dk plates hergün ve evişleri
Boy: 1.69
Hedef: 55 kg
Verılen kılo yuzdesı : %2.57
kızlar öncelikle herkese merhaba nasılsınız harika bir hafta geçirdim spor açısından ve faydasını gördüm bu kadarı beklemiyordum ama güzel oldu kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim
bugün kaçamak günüm olacak kendime söz vermiştim 68i görünce kaçamak günü yapıcam diye çok uzun süre 68 kiloydum çünkü bakalım bundan sonra ne olacak hepinizi öpüyorum
Canım tatlandırıcı da yasak. Çayı ben ş.siz içebiliyorsam inan herkes içer.. Regl döneminde kilo farklı çıkıyor, vücut su tutıuyor ama tatlandırıcıyı mutlaka kesmelisin
Canım tatlandırıcı da yasak. Çayı ben ş.siz içebiliyorsam inan herkes içer.. Regl döneminde kilo farklı çıkıyor, vücut su tutıuyor ama tatlandırıcıyı mutlaka kesmelisin
Yalnızca 2 akşam akşam yemeğini hafiflet hop hemen kırıcaksın direnci hemen takır takır gidecek kilolar .bu akşam az ye salı az ye çarşamba sabah tartıl farkı görüceksin:))
tatlandırı yerine çubuk tarçın atılınca çaya enfes oluyor öneririmmaynen bende tam bir şeker bağımlısıydım artık çaya asla atmıyorum ama yürk kahvesine ve neskafeye az da olsa atıyorum ama onlarıda az içiyorumm:))günde 2 bardak kadar ki eskiden çok içerdimmmm.
arkadaşlar haftanın birincisi kimdir aceppp:))_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?