Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltımı yazayım
biberli 1yumurta
zeytin
peynir
ceviz
tere-salatalık
1kaşık süzme yoğurt
1 kuru erik
1gün kurusu
omega 3lerim
bitki çayım

canım başınız sağolsun,allah ailesine sabırlar versin.....

yok canım ya,bu hafta full kaçamak vardı bende,ama spor yaptığım için hala aynı kilodayım yani

Canım hoşbuldummm. Allah kavuştursun Leylakım sen büyütmüşsün oğluşlarını benimki daha 25 aylık kuzum büyür inş. güzel güzel.
Pepetim beni geçtin sen 2 dondurma yedimdi geçen hafta gene kilo verdim
rumuz:leylak70
geçen hafta:62,8
bu hafta:62,8
verilen kilo:0

takıldım kaldım yaa ben uzun dönem bu kilolardaydım ondan mı takıldım bilmem

listeyi kim yapıyor canlar
Leylakım gider onlar sabret canım kaçamak yapma ama
[B]İyiniyetli[/B]'cimYorumlarınız için teşekkürler ama ilk mesajımdan sonra birde yukarıdaki mesajı yazmışdım sanırım görmediniz. Yani hepsini kestim yinede veremedim ahtta aldım görünüyor.
Fileg aslında iki mesajını da okudum. Ama sadece ilacı kestiğini zannettim. Şekeri kes bence 3 öğün yap akşam öğünün de nispeten az olsun zayıflarsın sen de
Fizoficim harika gidiyosundevam canım tam gaz
Dediğim gibi canım kilo verme durunca akşamları biraz daha hafifletirsen hemen tartıda eksiyi görürsünn :))) clemm dedi dersin:))
Aynen ööle bi ara kilo verememiştim. akşam yediklerimi azalttığımda tekrar vermeye başladım
bakalım canım birde böyle denicem akşamları azaltıcam baya inşsallah faydasınıgörürüm senin kabızlık şikayetin oldumu hiç olduysa çözüm bulabildinmi acaba?

Kabızlığa çözüm son yaptığım yediklerimin yanında tereyağı da atıyorum ağzıma (yalnız tek başına sevmeyebilirsiniz.) 2 haşlanmış yumurtaya z.yağı ekliyorum vb. Hoca da aynı şeyi söylüyor kabızlığa karşı z.yağı öneriyor dene mutlaka

kızlar süpersiniz yineherkesi tebrik ediyorum

güleryüz,pepeti,papadiya,burçin....rekor kırmışsınız valla.

günaydın kızlar ben halen kilo veremedim ,morelim altüst oldu .bu hafta regl oldum daha bitmedi sporumu düzenli yapıyorum dün biraz kaçamak yaptım ondan olabilirmi bilmiyorum kilo veremeyince ne yapıcagımı bilmiyorum .çayı tek kahvaltıda 1 tatlandırıcıyla içiyorum akşam yemegim en geç 19 da bitmiş oluyor .kilom 97.5 çıktı

Yalnızca 2 akşam akşam yemeğini hafiflet hop hemen kırıcaksın direnci hemen takır takır gidecek kilolar .bu akşam az ye salı az ye çarşamba sabah tartıl farkı görüceksin:))

Canım tatlandırıcı da yasak. Çayı ben ş.siz içebiliyorsam inan herkes içer.. Regl döneminde kilo farklı çıkıyor, vücut su tutıuyor ama tatlandırıcıyı mutlaka kesmelisin

selam kızlar bu hafta hiç kilo verememişim 65 de kaldım aslında cuma günü 64leri görmüştüm ama...Neyse yılmak yok geçen hafta yürüyüşü çok yaptım bu haftada devam eder inş

kahvaltım
1 muz
1 avuç fıstık
2 kuru kayısı
1 incir
kakao
1 bardak kakaolu süt
omega3 3 kapsül

tesekkürler canım benim elimden geldikce karatay dısına cıkmıorum valla

masallah arkadasım durmak yok yola devam karatay muhtesemsin sagolsun CANAN HOCAM

masallah sekerim oh ne güzel gitmiş vallahi cok mutlu oldum tebrikler

tebrikler kusum benim gidiyor kilolar gidiyor masallah

tesekkürler arkadasım heimizdedigin gbi hafifliyoruz yaza cıtırlasacaz inş.

masallah arkadasım ah ne güzel kilo vermişsin devam yola karataydan sasmak yok kacamak filan olmasın gitsin kilolar böylelikle

Canım tatlandırıcı da yasak. Çayı ben ş.siz içebiliyorsam inan herkes içer.. Regl döneminde kilo farklı çıkıyor, vücut su tutıuyor ama tatlandırıcıyı mutlaka kesmelisin

tatlandırı yerine çubuk tarçın atılınca çaya enfes oluyor öneririmm aynen bende tam bir şeker bağımlısıydım artık çaya asla atmıyorum ama yürk kahvesine ve neskafeye az da olsa atıyorum ama onlarıda az içiyorumm:))günde 2 bardak kadar ki eskiden çok içerdimmmm.

şekersiz içemiyorum en iyisi çayı kesmek .bizim burda fitness salonu açıldı bugün gidim adımı yazdırdım çarşamba başlıcam artık şu kilolar gece kabusum oluyor

Yalnızca 2 akşam akşam yemeğini hafiflet hop hemen kırıcaksın direnci hemen takır takır gidecek kilolar .bu akşam az ye salı az ye çarşamba sabah tartıl farkı görüceksin:))

akşamları salata çorba içerim bakalım faydası olucakmı dün dügün vardı biraz kaçamak yaptım hemen tartı artı oldu

bende tam tersi kahvemi sade içerim ama çayı asla içemiyorum kardeşim şekersiz içer ben çok özenirim
bu hafta ikizlerimin dogum günüydü bir dilim pasta yedim oda 2. kaçamagımdı

arkadaşlar haftanın birincisi kimdir aceppp:))_?

Canım ebruprl çok yoğun olduğunu ama listeyi mutlaka yapacağını yazdı dün.. Belki öğleden sonraya kalacak liste heyecan dorukta Daha bildirim yapmayan arkadaşlar var sanırım listede belli olacak 1.

Clemm kahveyi de ş.siz içemezdim şimdi öyle alışmışım ki kahvesini çok fazla atmazsam acı olmuyor ve kahvenin tadını daha güzel alıyorum ben zamanla alışılıyor.
Canan hocamız şekerin en tatlı zehir olduğunu söylüyor tamamen kesin..
Şeker bağımlılık da yaratıyor kesmek onun için de zor olsa gerek sabır ve azim gerekiyor kızlar hadeee

sabah kalkınca ,1 bardak su,3 kuru erik(08:00)

kahvaltıda ise;
3 ceri domates
1 salatalık
10 zeytin
koyun peyniri(arkadasım köyden getirdi bizde satın aldık tadı süper ben aslında koyun peynirini hic sevmezdim ama hic koku yok bayıldım artık uzun süre sabahlarımı süsleyecek)
2 sivri biber
1 adet köy yumurtası lop
1 cay bardagı fındık
3 can erigi
5 adet badem cagla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…