Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geldim datlum,,,guzel kilo vermişşin maşşallah,bezelyelere ragmen,kız bezelye yasak değilmi???

Harikasın, hiç bir şey kaçmıyor. Sanırım sen burada olduğun sürece bir çok kişi zayıflayacaktır. Bezelyelere gelince, Gül arkadaşımızın da zaman zaman yemesini bahane ederek ve ölçüyü az tutarak yedim. Ama bu hafta 1 kg vermişim, çok sevindim. Ayrıca BKI değerim çok tehlikeli sınırının altına düşmüş oldu. Şimdi hedef BKI'ni 35 in altına indirmek inşallah. Sevgiler, seni çok öpüyorum

Akşam yemeğini de yazayım

1 tavuk but ızgara, kabak, biber ızgara, yoğurt

Şimdi de yürüyüşe çıkacağım. Görüşmek üzere

Güleryüzüm benim çok sağol canım.. Bu hafta leslie yapayım evde kaçamak da yapmayayım gitsin kilolar seni de tebrik ederim canım

iyiniyetlim ya ben motivasyonumu kaybettim
diyeti minik minik sabote ediyoru her gün kaçamak yapmaya başladım 3gündür
yeniden motive olmam için ne yapmalıyım hocam

leylakcım lutfen sılkelen kendıne gel aslında hedefe yaklasmak ınsanda bu etkıyı yapıyor ben daha önce 60.9 a zayıflamıstım tan 2 sen önce sonra bıraktım hereks aman naısl zayıfladın vs dedıler gaza geldım ve 66 ya cıktım allahtan karataımla bu gunlere geldımmm.

sende lutfen kacamk yapma sonu yok ne yazıkkı kacamagın

ellerine saglık hayatım liste süper olmus fizofi,burcin79,gül63,pepeti tebrikler azminize bayılıyorum yasasın karatay
sizleride unutmadım kızlar hepimiz bi harikayız karataya devam durmak yok

Son düzenleme:
öglen(14:15bitti)
kıymalı,bulgurlu kabak yemegi
taze bakla yemegi
peynir(sabah ki peynirin tadını unutamadım yani tadı damagımda kaldı yedim),1 domates

aksam yemegim(19.55bitti)
1 tabak piyaz
1kase ev yapımı yogurt

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kısır- omlet,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Kaçamak yapacağın zaman canım kendini zayıf hayal et birkaç dakika ve bunun için çaba sarf etmen daha kolay olacaktır. Seni o kadar iyi anlıyorum kii. Hayır demek zor.. Kimbilir birkaç gündür nasıl güzel yemekler yapmışsındır sen canım benim.. oğluşların yesin diye dimi..
Bizlere de söz ver kaçamak yapmayacağına hedefine ulaşmana çoook az kalmış unutma
asla erteleme
vazgeçme
üşenme

yarın motivasyona devam edelim en iyisi

izmirli arkadaslar bilir bugün 3,5 saat kemeraltıdaydık ailecek.hadi be guleryuz dedim bi kıyafet dene dedim pantolon denedim beden kac dersiniz 36 bedene girdim arkadaslar ve dügmeleri kapandı sok oldum ilk 38 girermiyim diye ilk elime onu aldım giydim oldu sonra dükkan sahibi dediki 36 bedenide dene dedi yok o daha olmaz dedim arasında 36 bedenle 38 arasında 1,5cm oynar sen dene dedi denedim oldu valla sok oldum yuhhh ben bu kadar inceldigimi sanmıyordum:119:
pantolonun rengi kiremit rengiydi birde üst denedim da saks mavisi agırlıklı yesil,kiremit rengi ve siyah cizgili badi idi ve ben bittim o kıyafetlere ama almadık biraz daha sabredip alcam sonra belki esim 11 mayısı süpriz yapar nedersiniz dogum günüm de 30 lulara ilk adımım

caktırmadan 3,5 saat sürekli gezindim aktif sporda yaptım yubbbiii esime birde kahve ısmarlattım dibekte kahve(fincanda pisiyor)
ama lokumları yemedim geri gönderdim kızlar eve geldim 30 dk yürüyüs 2,5 km 135 kalori 5.1 hız 3900 adım günü aktif kapttım aksama oturmaya gidiyoruz aile dostlarına ikramlara hayıııırrr ve oglusumla konak saat kulesinde bol bol güvercin kovaladım bak bu sporuda unutmayalım muhtesem mutluyum yaaaa icim icime sıgmıyor kızlar cünkü 36 bedene girdim soktayım belki kilom 56.8 ama sıkılasma konusunda daha sıkı bir vücuda sahibim demek dedim cünkü bu kilolardayken daha önceleri 38-40 arasıydım:119:

Son düzenleme:
İyi akşamlar, 45 dk yürüdüm geldim. Güleryüz, senin adına çok memnun oldum. İnsanın istediği kıyafetlere girebilmesi çok güzel birşey. Bugün televizyonda sunucu "ya yiyeceksin ya giyeceksin" dedi, galiba doğru, ama biz hem yiyoruz hem zayıflıyoruz, ama kaçamaklara hayır.Darısı başımıza çok tebrikler.

tebrıkkelr canım beım ya ne guzel ınsanın kendını ıyı hıssetmesı mukemmeleızzzzzz

canım ya bende peynır yıyemez oldum canım ya o peynırın markası varmı guzelse yaa inan denemedıgm marka kalmadı köydende aldım yok acı sosola yada maydonazla bıraz yıyobılıyorum okadar eskıden cok severdımm

bıde o piyazı nasıl yapıyosun özel msj atabılırmısın

Son düzenleme:

Hoşgeldiinn Hanzade:) Emin ol, sen de zayıflayacaksın, üstelik hiç zorlanmadan.. Zaten bu bizim damak zevkimize tam manasıyla uyan bir beslenme çeşidi. Bu nedenle hemencecik gitmeye başlayacak kilolar

Hoşgeldiinnn :) Adında da yazdığı gibi, karataylı hayat sayesinde çok sağlıklı bir şekilde zayıflıyacaksın inşallah sen de, herkes gibi

bugün sabah erken evden çıkmam gerekti bu saate kadarda fırsat bulamadım
başlangıç kilom 93
geçen hafta 90
bu hafta 90
anlaşıldığı üzere 2 haftadır kilo veremiyorum
başlayalı 1 ay oldu 3 kilo verdim
eşim 4,5 kilo verdi
oğlum 5 kilo verdi toplamda
gerçi çok umutsuzluk yok şimdilik hayırlısı belki birden inişe geçerim

bugün sabah karatay kahvaltısı
öğlen tarhana çorbası,kabak kavurma,salata,ciğer kavurma
akşam çorba patlıcan patlatma,salata,karnıbahar fırında

Papadiyama bak beee harikasın canım benim
cookk tsk ederım bıdenemm

ellerıne saglık bebısım herkesı tek tek tbrk edıyorum yola devammm

sağol arkadaşım daha iyi öksürüğü gecti burun akıntısı devam allahım herpimizin evlatlarını korusun

gecmiş olsun tatlım benım oglanında öksürügü ve burun kıntısı devam edior atesi yok alerjik yine
bahar ayı polenlerden falan etkileniyor sanırım cok zor yahu ..

selam kızlar bugunkı mevlud kusursuzdu allah kabul etsın ınsallah guzel dıleklerınız ıcın bır kez daha tsk ederım.sabah 8 de kahvaltı yapmıstım mısafırlerın gıtmesı 4 ü buldu ve ben 8 saatlık aranın ardından ıyıce acıkmıstım yemegımı ısıtıp salatamı hazırlayana kadar 3 kasık makarna salatası ve 1 dılım su boregını maalesef yedım.bıraz pısmanım ama olsun onumuze bakıcaz artık.gordugum kadarıyla yenı gelen arkadaslar var hepsıne hosgeldınız dıyorum benım bu kacamagımı sakın ornek almasınlar 7 ay sonra bu kadarcık kacamak hakkımdır dıye dusunuyorummınareyı calan kılıfını hazırlarmıs mazeretımde hemen hazırhepınıze mutlu huzurlu saglıklı bır gece dılerım arkadaslar

ıkıncı ogunum

bol yesıllık salatası
türlü
omega3 fındık

İlk 3 arkadaşımız olmak üzere, listede bulunan, kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum

Bugün yediklerim:
Sabah: Peynirli maydanozlu omlet, peynir, 2 zeytin, 1 ceviz.
Akşam: Köfte, fırında sebze, yoğurt ve salata..

Forumu çok düzenli takip edemiyorum ama kalbim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…