canım minyom oldugum icin göbegim cokmus gibi duruyo.
herkes göbegime takık.
napalım iki sezaryandan sonra kalıyo işte.
humus hiç yapmadım yemedim de.ama en temel malzemeleri nohut ve tahin diye biliyorum.bence yenilebilir
anladım canım ama ne kadar diyet yapsan da senin öncelikle spor yapman lazım.göbeğe odaklı sporlar yapmalısın.mekik gibi
humus hiç yapmadım yemedim de.ama en temel malzemeleri nohut ve tahin diye biliyorum.bence yenilebilir
bir iskenderunlu olarak humusu cok iyi bilirım..ama oda ekmeksiz yenmezki şimdi
bence annen haklı canım
canım minyom oldugum icin göbegim cokmus gibi duruyo.
herkes göbegime takık.
napalım iki sezaryandan sonra kalıyo işte.
Ogle yemegim,
Mercimek corbasi ,nohut ve yogurt
Iyiniyetli paylasimlar icin tesekkurler,benim de cok ihtiyacim var
çok güzel di teşekkürler motivasyonun için
Yapamam deme yapan senden üstün değildir
canımcım çok teşekkürler desteğin için
bügün daha iyiyim diyetimede uydum
akşam yemeğim
2 dilim kabak mücveri(fırında)
5 köfte
salata
yarım kase keten tohumlu yoğurt
10-15 fıstık
Bende hic denemedim ilk olacak ins.
Bu zamana kdr hep hazır yedim
Karatay diyetine aykırı olduğu icin kendim yapacagım
İns. Güzel olur
Yenilebilmesi güzel bir haber
Sağol
tarifi bizimle de paylaş canım,bende denemeyi çok istiyorum
of kızlar bugün kötü bi gündü...nedense depresif bi haldeydim tüm gün.kolumu kaldıracak halim yoktu,spor da yapmadımüstelik dondurma da yedim bugün niye böyle oldu ki:78::78:
aynen katılıyorum canım, ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,Sabırlı olmak
Sabırlı olmak, Önemli bir meziyet diyorum, çünkü her ne çeşit istek, kazanç ve başarı olursa olsun elde edebilmek için 'sabır'a ihtiyacınız var. Sabırlı olan kişi, aynı zamanda tahammülü yüksek, iradeli, ne istediğini bilen, kararlı kişi demektir. Tabii bütün bu özelliklerin hepsini birden içinde barındıran 'sabır' sahibi kişinin nihayetinde her ne istiyorsa, elde ettiğini görüyorsunuz.
Her ne olursa olsun, son derece sert koşullar içinde bulunsun, sabırlı olan kişi metanetini korur. Karamsarlığa kapılıp moralini bozmaz. Yani gücünü azaltacak düşünce ve duygulara kapılmaz. Çünkü, göstereceği en ufak zaafın iradesini zayıflatacağını bilir. Bu nedenle serinkanlı ve sabırlı davranır. Duygularını denetim altında tutar ve aklın yolunu izler. Çünkü, karmaşık dönemlerde duygular da karışmaya hazırdır. Halbuki şimdi en fazla akıllı olmaya ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Dingin, sakin ve sabırlı olmamız gerekiyor. Şayet kendimizi güçlendirmek ve istediklerimizi elde etmek istiyorsak... Krizi aşmak istiyorsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?