Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyiniyetli sanada teşekkür ediyorum... sağol tatlım..bizim erkek bir arkadaş bu şekilde 2 ayda 9 kilo verice bende öyle yaptım. şimdi öğlenleri yemek miyiyeyim diyorsun?
bide ben bu karatayı anlamadım. çok acıkmadıysanız öğlen yemeyin kuruyemiş yiyin diyor,örnek menülerde de öğlen yemek var. anlamadı yani?????

geçmiş olsun pardon ya diğer arkadaşa yazmışım. hepimizde kabızlık sorunu var gibi

biber haslaması(zeytinyag ile öldürüyorum kapagı kapalı birazda sulu tabi),ev yapımı yogurtla
semiz salatası,salatalıklı,ev yapımı yogurtla

biber haslaması(zeytinyag ile öldürüyorum kapagı kapalı birazda sulu tabi),ev yapımı yogurtla

Eki Görüntüle 404701
afiyet olsun canım senin menüler çok güzel valla başarmışsın sen bu işi ama birşey sormak istiyorum 5 aydır hiçmi kaçamak yapmadın?

canım bahar alerjisi olabilir su aralar etrafte polenler geziniyor etki etmiş olabilir gecmiş olsun güzelim

afiyet olsun canım senin menüler çok güzel valla başarmışsın sen bu işi ama birşey sormak istiyorum 5 aydır hiçmi kaçamak yapmadın?

evet son 4 ayımda hic kacamak yapmadım desem yeri valla ilk ay bir iki kez yaptın o da tecrübesizlikten bi keresinde makarna salatası yemiştim,cubuk kraker yemiştim baska hic yok gecen arkadasımın bebişi oldu badem sekerler tutular üstü süslü püslü hala yemedim bekletiyorum bakalım 50 hedefe ulasıyım birde kurtlanmassa yerimkacamak yok anlayacagın böyle cok mutluyum kacamaklar insanın sevkini kırıyor bence bi kacamak digerine itiyor insanı

aslında ne kadar masum duruyor dimi aması var işte yapmam beni bilen bilir yemem boga inadı var bende kızlar ufacık sekerdende ne olur güleryuz diyenlerin sesini doyuyorum sankiben yerdim diyenlerin sesini de duyuyorum sanki

eferim sana güleryüzz azminden dolayı

dün beni enson kısın gören bir arkadasım çok incelmissin çok farketmis dedi çok mutlu oldum yaa

valla helal olsun canım ya ben olsam bende yemiştim kesin ama bu kaçamakların önüne nasıl geçicem bilmiyorum hemen hemen hergün ufak tefek oluyor bende ama bende hiç kaçamak yapmayacam artık karar verdim seni çok sıkı takip ediyorum yediklerini yaptıklarını azmşne hayranım bende senin gibi kilolarımdan durtulmak istiyorum bir an önce inan bu site benim pc de bütün gün açık herkesin ne yazdığını tek tek okuyorum kendime dersler çıkarmaya çalışıyorum benim motivasyonumu geçen hafta kilo veremem 400gr almam bozdu zaten sonki diyet işe yaramıyor gibi karamsarlığa kapıldım ama geçti çok şükür daha iyi olucam artık söz

merhabalar...
sabah:karatay kahvaltısı
öğlen:3 yumurta,2 havuç
akşam:tavuk,salata
1 saat yürüyüş,bol su
sevgiler....

çok geçmiş olsun...bence omega 3 kabızlık yapıyor,aynı sorun bende de var...

Canim hic ama hic kacamak yapma sen,eger kacamak yapmadan duramiosan ogunlerde miktari arttir..ben dikkat ediyorum guleryuz aksamlarida bazen kuruyemis yiyo..sonucta iZinverilen herseyden yiyebiliriz..canin tatli cekerse sute kakao karistir ic aksamlari..davetlerde sadece cay yada kahve ic,eger illaki bise yemek zorunda kalirsan bu tatli turu bise olmasin,ama ewe gelince ogunku yuruyuse ilaveten 30 dakika yuru..

Arkadaşlar, benim doğumlardan sonra karnımda kese gibi bir sarkıklık oldu.( Doğum yapmamış arkadaşların gözü korkmasın, ben doğumdan sonra kiloma dikkat etmediğim için oldu maalesef). Neyse, bu karnımı toplamak için ne yapabilirim? Bana bi akıl verin. Belim rahatsız, mekik çekemiyorum Pilates falan yazmışsınız. Bu kiloyla yapabilir miyim ki?B fit gibi yerler işe yarar mı acaba?Yardımmm!

çok geçmiş olsun...bence omega 3 kabızlık yapıyor,aynı sorun bende de var...
Nedenini bende bilmiyorum ama omegalar sanki bende de yapio gibi..ama tam emin degilim onun yaptigindan..kuruyemis desem degil,cunku kuruyemisler ishal yapar,yumurta desem yumurtayi hayatimdan cikaramam,gunde 20 tane bile yiyebilirim..hayatim boyunca hergun en az 1 tane yedim:)) et desem hep et yiyorum..cayida gunde 20 bardaktan 5-6 bardaga dusurdum..e ne ozaman

Liposaction yaptir canim saka saka bebeem sen dogumdan sonra olmus,ben daha digurmadim bilen,ve bu kiloda olmama ragmen futbol topum war onumde hakkaten ya,giydigimiz yakismio demi,bi caresi warsa lutfen bana da diyiiiinnn

Yani aciktiysan yemeklerden ye diyo bebeeem,acikmadiysan yime deyo,kuruyemis ye deyo..bana gore ilk baslarda ogun atlamamk lazim,ki vucut artik yemek yemekten biksin,insulin kirildikca zaten kendi kendine 2 ogune dusuyomussun..gerci ben elimden gelse 5 ogun yapicim emmmee iste

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım. Doktora biran önce gitmen iyi olmuş. Haberdar et bizi de

Oglen menuM: biraz abarttim ki aksam abartmiyam diye: mercimek corbasi,salata,ezme salata,tavuk ve et şiş(1 bucuk porsiyon). 2 bardak ayran..ALlahim olmayanlara da versin,guzel doydum gene:))

Prorycil afiyet olsun canım. Gerçekten doyana kadar yemişsin sanırım

ben öğle yemeği bile yemiyorum. bir avuç bademle fındıkla geçiriyorum yinede veremedim. 1,5 ayda sadece 1,5 kilo verdim.Oda ilk haftası verdim...

Bünyeni aç bırakmayoksa korumaya alır kendini

Öncelikle çok geçmiş olsun, hastalıklar ile uğraşmak zor. İnş Karatay ile varisler kalmayacak yakında Öğle yemeğini ne olursa olsun doyuncaya kadar yeseydin ama, aç kalma

Eki Görüntüle 404701

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…