merhaba canim,yumurtalari kayisi kivaminda yi,peyniri arttir bide..zeytin az olmus..ne guZel iste tika basa doyuyosun boylece aksami az yirsin..benim gibi cuvalimsi bi miden yok galiba,sanslisin bebeem
Güzel fakat aç karna sirkeli su içme reflü olursun zayıflatmaz da yanlış bir inanış o gün içinde limonlu su içsen yeterli:))
bence süper 40 yıllık karataycılar gibi bütün öğünlerin harika valla aynen devam
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir...
maşşallah afiyet olsun, güzel doymuş olman gerek zaten bu yediklerinle
canım geçmiş olsun...
hoşgeldin canım menün gayet güzel umarım hedefine en iyi şekilde ulaşırsın...
çok geçmiş olsun canım hemen git tabi ihmal etme inşallah önemli birşey değildir belki bahar alerjilerindendir çok geçmiş olsun:26:
Cok gecmis olsun,onemli birsey yoktur insallah
Cok gecmis olsun,onemli birsey yoktur insallah,urtiker olabilir,biraz stres olunca bende de oluyor
çok geçmiş olsun canım..inşallah önemli bişey değildir..bahar alerjisi olabilir büyük ihtimalle..yediklerinde mevsimlere göre farklı etkiler yapabilir..domates gibi..
kuzum çok geçmiş olsungit biran önce doktora önemli bişey yoktur inş canım benim nazar değdi sana nazar
Leylakımmm çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğemStresten ya da alerjiden olma ihtimali yüksek bize sonucu sööle hemen merak ederiz:16
canım bahar alerjisi olabilir su aralar etrafte polenler geziniyor etki etmiş olabilir gecmiş olsun güzelim
çok geçmiş olsun...Allah şifa versin..
Çok geçmiş olsun canım. Doktora biran önce gitmen iyi olmuş. Haberdar et bizi de
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir...
aslında öğle yemeği yemeyecektim ama misafir olunca yemek zorunda kaldım ama akşama bir dereotlu yada keten tohumlu bir kase yogurtla geçiştireceğim
öğle menum;
Şİş kebap
tuzsuz salata,
şişte 1 adet kuru soğan
üzerine açık çay
hepinize çok teşekkür ederim canlarım benimalerji olmuşum çam ağaçlarında bulunan örümcek ağına benzeyen şeyden dolayı,ve de en önemlisi şampuandan bu sıralar günde 2 kez spor yaptığım için haliyle 2 kez duş alıyodum.bu da sebep olmuş.çok şaşırdım.ama yüzümü bi görseniz şebek k.çı gibi oldu
kızlar bende öğle menümü yazayım:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak hasanpaşa köftesi(içinde 1 tane büyükçe köfte vardı)
şimdiye kadar 1lt su içtim umarım bugün 2lt.yi geçerim.ayrıca canım acayip tatlı istiyonapcam yaa şeytana uymaktan korkuyorum.Allahım sen koru yarabbim.
hepinize çok teşekkür ederim canlarım benimalerji olmuşum çam ağaçlarında bulunan örümcek ağına benzeyen şeyden dolayı,ve de en önemlisi şampuandan bu sıralar günde 2 kez spor yaptığım için haliyle 2 kez duş alıyodum.bu da sebep olmuş.çok şaşırdım.ama yüzümü bi görseniz şebek k.çı gibi oldu
canım benim ben mesajını ararken cevap yazmışsızçok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
Canım geçmiş olsun sanaNedeni bulunca çözümü de geliyor.. Canım bir an önce geçer inşallah
Eskiden vücut şampuanı kullanırdım.. Son 8 senedir içinde kimyasal olan herşeyden kaçıyorum resmen.. Ama şampuandan kaçış yok tabii. Doktor şampuan önermiştir sana gerçi.. Ziyağlı sabunlar var ben hep ondan kullanırım kızlar herşeyin doğalı bize yarıyor gerçektenn
teşekkür ederim canım benim.duş jeli en önemlisi de şampuanı hiç kullanmamamı söyledi.ne yapıcam bilmiyorum:44:ama bundan sonra duş jeli asla kullanmıycam.eskiden mis gibi sabun kullanırdık,yine eskiye dönüş yapıcamşampuana da bi çare bulmak gerek....
teşekkür ederim canım benim.duş jeli en önemlisi de şampuanı hiç kullanmamamı söyledi.ne yapıcam bilmiyorum:44:ama bundan sonra duş jeli asla kullanmıycam.eskiden mis gibi sabun kullanırdık,yine eskiye dönüş yapıcamşampuana da bi çare bulmak gerek....
kuzucuk su saat itibarıyla iyi dün gece 10 da yatmıstım sonra 1,5 da uyandı gece yanidün gecem paramparca oldu omega3 olmasa ayakta duracak halim yok ve reglimede 3 gün kaldı bacaklarım feleket agrıyor dün gece epey mızmızdı biraz atesi cıktı sonra ilacla düstübu gün daha iyiyiyiz allahıma sükürler olsun
arkadaşım oğluşuna gecmiş olsun bende 46 giyen biri olarak 5 ay sonra senin dediğini demeği ümit ederim. bende seni takipteyim
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yani malum sol..ar daha pahalı.
Öğleden sonra üst üste velilerim geldi başım kalabalıktı yazamadım..
Bir velim beni çok kırdı gerçekten.. Velilerin ve öğrencilerin öğretmene bakış açısında büyük sıkıntılar var.. Mesela bir okulda kopya çeken bir öğrencinin velisi gelip öğretmene sen neden 0 verdin diye kızabiliyor. Burada çocuğuna doğruyu anlatmak varken kopya çektiysen sıfırı hak etmişsin demiyor ve çocuğun bakış açısından olayı değerlendirip öğretmene böyle bir yaklaşımda bulunan velim şunu bilse keşke: Çocuğuyla hep sorun yaşayacakkk.. Çocuğu gittiği her yerde sorun yaşayacak. Maalesef
Bugünkü velimde öğrencim kalkmış rehber öğretmenim taraf tutuyor demiş (ki ben öğrencilerime sesimi bile yükseltmem ve her konuda hassas davranırım) konuyu anlatırken bişey diyorum kızıyla ilgili öğrencinin yaptığı bişey. Ne dese beğenirsiniz "benim kızım yapmaz" yaklaşım bu oldukça çooookkk sorun yaşayacak velim ve öğrencim offf. Çok kırıldım dedim ben yalan mı söylüyorum yani dedim.. Kafam şişti arkadaşlar yaa ki ben hiçbir karşılık beklemeden görevli olmadığım okulun öğrenci ve velilerine bile seve seve yardımcı oluyorum olurum da
Lütfen sizler de velisiniz aynı yanlışa düşmeyin hatunlarrr
şampuan yerine zeytinyaglı sabun kullanmak lazımmış gülben ergene bi dogal yaşam uzmanı çıkıyo adamın adını unuttum yaaneyse zeytin yaglı sabun ilkin saçı keçe gibi yapış yapış yapar ama bir ay sonra ipek gibi olur saçlarınız diyor ..hocamızda herşeyin dogalını öneriyo ya saçına boya bile sürmüyomuş sadece kına öneriyo
Kullandığım sabunun markasını söyleyeyim istersen ciltte hiçbir kuruluk yapmıyor, marketlerde var 8 yıldır aynısını kullanıyoruz biz.. Sabun kullanacaksın canım o zaman saçların zamanla alışır sertleşmez de bence
nkız kac kere yazmıssın,taam duyduk sesiniiicanım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yoksa eczacım beni öptü mü??? yani malum sol..ar daha pahalı.
datlum bide miden kucukmus madem,sen hep bole devam et..yani illaki cok yimek zorunda değilsin..ama doyduguna emin ol..kızlar ben de bugün karatay diyetine başladım size menümü yazayım da bir yerde hatam varsa düzeltin
sabah (08:00)
aç karnına sirkeli su
2 katı yumurta
domates-salatalık
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
2 dilim peynir
öğle(14:30)
1 kase yoğurt
1 tabak tavuk kızartma (yağsız tavada kendi yağında)
akşam da öğle ile aynı yemeği yerim ama bu sefer yanında salata olur. sabah kahvaltısını zorla bitirdim ve kalktığımda midem şişmişti :)
40 dk yürüdüm
su içiyorum sık sık
akşam da bitki çayı içerim
sizce nasıl? :44: :18:
ac karna bombe tok karna top..Şeker,sen zaten hepi topu 51 kg sın. Hepsi kilo olsa ne olacak?
:))))))
Seninki olsa olsa acık bi bombe yapar karnında... Benimki bambaşka bi oluşum:))))
kuş burnu meyve değilmi,,meyve cayı içilebiliomu??????? içiliosa ben de içiym yaw..öğle yemeğim(12.30); sebze çorbası,patlıcan musakka, cacık.
2.5 lt su (devam edecem), 1 fincan çay, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan kuş burnu çayı(çook severim), bu arada çaylarım tabikide şekersiz.neredeyse 18 yıldır şekersiz çay içerim. türk kahvesini orta şekerli içerdim ama şimdi o da şekersiz.
karatay mucizesi deseydin tatlum:)) bezelye cısssss..patateslen aynı...Hanımlar beni bugün yine mutlu oldum beni uzun zamandır görmeyen biri çok zayıflamışsın dedi:)) aslında o kadar da kilo vermedim ama görüntü daha ince oluyor demekki::))
Öğle yemeğini yazıyorum;
az haşlanmış but,
biraz bezelye yemeği az budur
tavsiyelerine uyucam canım...yapmaya basladım zaten..ust karında mekikten dolayı hafiften ama coook hafiften baklava oldu..alt karın için de artık hareketleri arttırıym biraz..bide eskrim ne oluyo..Kızlar ben bir dönem günde 50 mekik çekerdim, haftada 2 kere pilatese ve 3 kere de eskrim antremanına giderdim.O dönem karnımda ufak bir baklava vardı. Şimdi benim karnımda da futbol topu var
Burada önemli olan karın bölgesini her yönden çalıştırmak. Mekik sadece yeterli değil, çünkü orta karın bölgesine hitap ediyor. Mesela mekik çektiğiniz kadar da yerde uzatıp bacaklarınızı kaldırıp indirin ki alt karın kaslarınız da çalışsın. Kısaca her türlü bel bölgesi hareketlerini yapmak lazım, bu da zor geliyor bana.
Bir de tüm hareketleri yaparken mutlaka ayaktaysanız karnınızı içinize çekmiş ve dik pozisyonda olmalısınız, yatıyorsanız karnınız içeride ve bel tamamen yere değiyor olmalı.
Hareketler sırasında nefes verirken karnınızı normalden daha fazla içinize çekmelisiniz.
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yoksa eczacım beni öptü mü??? yani malum sol..ar daha pahalı.
datlum sen ne iş yapıon??* hep goruyorum 2 saat calıstım geldim deyon..ne işi bu??1.öğünüm; bir muz, bir avuç fıstık ve süt
Kahvaltıdan önce 20 dk yürüdüm.
2 saat çalıştım.
2. Ve son öğünüm;
Sebezeli pilaki , 6-7 tane bulgurlu kelem sarma , 1 çay 1 kahve.
Yemekten önce 1saat yürüdüm .
dogru tatlım..boyum ya 1.66 imiş ben de daa yeni öğrendim..mezurayla olcerken 4 santimlik filan bosyer varmıs.onu gormeden ölçmüşüm herkese 1.62 diyodum:)) daha onceki kilom 47 idi canım..manken gibiydim...gene oyle olmak istiyom inşallah:))Teşekkürler cevap için bu arada çizelgen dogrumu 51 kg sin boyun kaç acaba 47 çok azolmiycekmi
afiyet olsun datlum..sakın tatlı yimeeeeekızlar bende öğle menümü yazayım:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak hasanpaşa köftesi(içinde 1 tane büyükçe köfte vardı)
şimdiye kadar 1lt su içtim umarım bugün 2lt.yi geçerim.ayrıca canım acayip tatlı istiyonapcam yaa şeytana uymaktan korkuyorum.Allahım sen koru yarabbim.
hiiiç takma canım,hepinimizin basına gelio maalesef..ama ilköğretimdeysen,kendi memleketinde değilsen ve calıstıgın yer küçük bi yerse gelmesi cok muhtemel..cahil insanla ugrasmak cok zor..Öğleden sonra üst üste velilerim geldi başım kalabalıktı yazamadım..
Bir velim beni çok kırdı gerçekten.. Velilerin ve öğrencilerin öğretmene bakış açısında büyük sıkıntılar var.. Mesela bir okulda kopya çeken bir öğrencinin velisi gelip öğretmene sen neden 0 verdin diye kızabiliyor. Burada çocuğuna doğruyu anlatmak varken kopya çektiysen sıfırı hak etmişsin demiyor ve çocuğun bakış açısından olayı değerlendirip öğretmene böyle bir yaklaşımda bulunan velim şunu bilse keşke: Çocuğuyla hep sorun yaşayacakkk.. Çocuğu gittiği her yerde sorun yaşayacak. Maalesef
Bugünkü velimde öğrencim kalkmış rehber öğretmenim taraf tutuyor demiş (ki ben öğrencilerime sesimi bile yükseltmem ve her konuda hassas davranırım) konuyu anlatırken bişey diyorum kızıyla ilgili öğrencinin yaptığı bişey. Ne dese beğenirsiniz "benim kızım yapmaz" yaklaşım bu oldukça çooookkk sorun yaşayacak velim ve öğrencim offf. Çok kırıldım dedim ben yalan mı söylüyorum yani dedim.. Kafam şişti arkadaşlar yaa ki ben hiçbir karşılık beklemeden görevli olmadığım okulun öğrenci ve velilerine bile seve seve yardımcı oluyorum olurum da
Lütfen sizler de velisiniz aynı yanlışa düşmeyin hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?