Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bende öğle menümü yazayım:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak hasanpaşa köftesi(içinde 1 tane büyükçe köfte vardı)
şimdiye kadar 1lt su içtim umarım bugün 2lt.yi geçerim.ayrıca canım acayip tatlı istiyo napcam yaa şeytana uymaktan korkuyorum.Allahım sen koru yarabbim.

merhaba canim,yumurtalari kayisi kivaminda yi,peyniri arttir bide..zeytin az olmus..ne guZel iste tika basa doyuyosun boylece aksami az yirsin..benim gibi cuvalimsi bi miden yok galiba,sanslisin bebeem

o kadar çok doymuştum ki ne zeytini ne de peyniri artıramadım :) ben isveç diyeti yaptım bundan önce bir hafta ondan midem baya küçüldü zar zor yiyorum bunları da

Güzel fakat aç karna sirkeli su içme reflü olursun zayıflatmaz da yanlış bir inanış o gün içinde limonlu su içsen yeterli:))

tamam o zaman gün içinde limonlu su içerim akşam yatmadan sirkeli suyumu içerim

bence süper 40 yıllık karataycılar gibi bütün öğünlerin harika valla aynen devam

canım karatay diyetinde ilk günüm ama kitabı ben de 8 9 aydır var anca başlamaya karar verdim ve uzun zamandır sizi takip ediyordum

teşekkür ederim hep birlikte inşallah

çok geçmiş olsun canım hemen git tabi ihmal etme inşallah önemli birşey değildir belki bahar alerjilerindendir çok geçmiş olsun:26:

Cok gecmis olsun,onemli birsey yoktur insallah

Cok gecmis olsun,onemli birsey yoktur insallah,urtiker olabilir,biraz stres olunca bende de oluyor

çok geçmiş olsun canım..inşallah önemli bişey değildir..bahar alerjisi olabilir büyük ihtimalle..yediklerinde mevsimlere göre farklı etkiler yapabilir..domates gibi..

kuzum çok geçmiş olsun git biran önce doktora önemli bişey yoktur inş canım benim nazar değdi sana nazar

Leylakımmm çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğem Stresten ya da alerjiden olma ihtimali yüksek bize sonucu sööle hemen merak ederiz:16

canım bahar alerjisi olabilir su aralar etrafte polenler geziniyor etki etmiş olabilir gecmiş olsun güzelim

çok geçmiş olsun...Allah şifa versin..

Çok geçmiş olsun canım. Doktora biran önce gitmen iyi olmuş. Haberdar et bizi de

canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir...

hepinize çok teşekkür ederim canlarım benimalerji olmuşumçam ağaçlarında bulunan örümcek ağına benzeyen şeyden dolayı,ve de en önemlisi şampuandanbu sıralar günde 2 kez spor yaptığım için haliyle 2 kez duş alıyodum.bu da sebep olmuş.çok şaşırdım.ama yüzümü bi görseniz şebek k.çı gibi oldu

Bence canımcım şimdilik öğün atlama çünkü yolumuz uzun şevkin kırılmasın şekerin düşüp tatlılara saldırma hatta bence sen öğünlerindede az kuru yemiş ye sonra sonra öğleni kaldırırsın ben mesela pek akşam yemeği yemiyorum ama canım istemediği için 8 den önce acıkırsam yerim ama :))

Çok çok çok geçmiş olsun..

Tarçın ye :)) tarçınlı çay iç :))Şeker ihtiyacını alır

canım benim ben mesajını ararken cevap yazmışsız çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım

Canım geçmiş olsun sana Nedeni bulunca çözümü de geliyor.. Canım bir an önce geçer inşallah
Eskiden vücut şampuanı kullanırdım.. Son 8 senedir içinde kimyasal olan herşeyden kaçıyorum resmen.. Ama şampuandan kaçış yok tabii. Doktor şampuan önermiştir sana gerçi.. Ziyağlı sabunlar var ben hep ondan kullanırım kızlar herşeyin doğalı bize yarıyor gerçektenn

teşekkür ederim canım benim.duş jeli en önemlisi de şampuanı hiç kullanmamamı söyledi.ne yapıcam bilmiyorum:44:ama bundan sonra duş jeli asla kullanmıycam.eskiden mis gibi sabun kullanırdık,yine eskiye dönüş yapıcamşampuana da bi çare bulmak gerek....

Öğleden sonra üst üste velilerim geldi başım kalabalıktı yazamadım..

Bir velim beni çok kırdı gerçekten.. Velilerin ve öğrencilerin öğretmene bakış açısında büyük sıkıntılar var.. Mesela bir okulda kopya çeken bir öğrencinin velisi gelip öğretmene sen neden 0 verdin diye kızabiliyor. Burada çocuğuna doğruyu anlatmak varken kopya çektiysen sıfırı hak etmişsin demiyor ve çocuğun bakış açısından olayı değerlendirip öğretmene böyle bir yaklaşımda bulunan velim şunu bilse keşke: Çocuğuyla hep sorun yaşayacakkk.. Çocuğu gittiği her yerde sorun yaşayacak. Maalesef
Bugünkü velimde öğrencim kalkmış rehber öğretmenim taraf tutuyor demiş (ki ben öğrencilerime sesimi bile yükseltmem ve her konuda hassas davranırım) konuyu anlatırken bişey diyorum kızıyla ilgili öğrencinin yaptığı bişey. Ne dese beğenirsiniz "benim kızım yapmaz" yaklaşım bu oldukça çooookkk sorun yaşayacak velim ve öğrencim offf. Çok kırıldım dedim ben yalan mı söylüyorum yani dedim.. Kafam şişti arkadaşlar yaa ki ben hiçbir karşılık beklemeden görevli olmadığım okulun öğrenci ve velilerine bile seve seve yardımcı oluyorum olurum da
Lütfen sizler de velisiniz aynı yanlışa düşmeyin hatunlarrr

şampuan yerine zeytinyaglı sabun kullanmak lazımmış gülben ergene bi dogal yaşam uzmanı çıkıyo adamın adını unuttum yaa neyse zeytin yaglı sabun ilkin saçı keçe gibi yapış yapış yapar ama bir ay sonra ipek gibi olur saçlarınız diyor ..hocamızda herşeyin dogalını öneriyo ya saçına boya bile sürmüyomuş sadece kına öneriyo

Kullandığım sabunun markasını söyleyeyim istersen ciltte hiçbir kuruluk yapmıyor, marketlerde var 8 yıldır aynısını kullanıyoruz biz.. Sabun kullanacaksın canım o zaman saçların zamanla alışır sertleşmez de bence

Selam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm

ben solgrda- sevenseaaas- vegaa da kullandıım hepsı pahalıydılar ama sankı marıncp içince daha hızlı kılo verıyorum psikolojık tır belkı ama o yuzden hep onu ıctım hatt marıncpın 32 tl lıği var onu bıle almıyorum 13 lıralıgı alıyorum

seni çok iyi anladım canım(bu arada benim eşimin branşı da rehber öğretmen)eskiden öğrenciler de veliler de böyle değildi.öğrenciler öğretmenlerine saygı duyarlardı,veliler de öğretmenleri çocuğuna kızsa bile sen birşey yapmışsın ki kızmıştır derlerdi.ama şimdi öyle değil.sokakta çocuklar tartışma yaşasa bile aileler de tartışmanın içine giryo artık.her aile acayip bi savunma derdine düşmüş.hiç kimse çocuğundaki kusuru görmüyo,daha doğrusu görmek istemiyo.ama bilmiyolar ki böyle yaparak şımarık kendini beğenmiş çocuk yetiştiriyolar

aynen destinacım,birkaç kez kullandım keçe gibi oldu saçlarım,bundan sonra kullansam iyi olacak

tabi canım çok sevinirim.dediğin gibi zamanla alışır sanırım...

nkız kac kere yazmıssın,taam duyduk sesiniii
hiç duymadım canım oyle bişey..ama ben doktorsitesinde hocamızın cevapladıgı sorular ve cevapları okumustum,orda solgardan 4 kapsul alın gunde dyodu hatta 6 bilen alabilirsiniz dyodu..daha sonra yani kilo verdikten sonra azaltabilirsiniaz ama mecbur değilsiniz diyodu...marincapı hiç duymadım.kızlar onu kullanıo diye bende onu kullanıyorum..ama anacım solgar da cok pahalı yawww..nası alalım okadar paraya,sonucta memuruz yani..:18:
bu sekilde soylenene de hoca cok kızıyo ayrıca
sigaraya para veriyosunuz içkiye para veriyosunuz,nerde zararlı bişe var para veriyosunuz buna mı para cermiyosunuz diyodu bi yerde

datlum bide miden kucukmus madem,sen hep bole devam et..yani illaki cok yimek zorunda değilsin..ama doyduguna emin ol..
bide sirke içme ac karna,mide asit dolu sabah ac karna sirke de asit..mahvedersin yani..

Şeker,sen zaten hepi topu 51 kg sın. Hepsi kilo olsa ne olacak?

:))))))

Seninki olsa olsa acık bi bombe yapar karnında... Benimki bambaşka bi oluşum:))))
ac karna bombe tok karna top..

kuş burnu meyve değilmi,,meyve cayı içilebiliomu??????? içiliosa ben de içiym yaw..

karatay mucizesi deseydin tatlum:)) bezelye cısssss..patateslen aynı...

tavsiyelerine uyucam canım...yapmaya basladım zaten..ust karında mekikten dolayı hafiften ama coook hafiften baklava oldu..alt karın için de artık hareketleri arttırıym biraz..bide eskrim ne oluyo..

datlum sen ne iş yapıon??* hep goruyorum 2 saat calıstım geldim deyon..ne işi bu??

Teşekkürler cevap için bu arada çizelgen dogrumu 51 kg sin boyun kaç acaba 47 çok azolmiycekmi
dogru tatlım..boyum ya 1.66 imiş ben de daa yeni öğrendim..mezurayla olcerken 4 santimlik filan bosyer varmıs.onu gormeden ölçmüşüm herkese 1.62 diyodum:)) daha onceki kilom 47 idi canım..manken gibiydim...gene oyle olmak istiyom inşallah:))

afiyet olsun datlum..sakın tatlı yimeeeee bak sen bu hafta kilo veremediydin o da etkiliyo demi seni...moralin azıcık bozuldu tabi...ama sakın haaaaaa.... bul bi çaresini ve yeme şu zehirli şeyi:))

hiiiç takma canım,hepinimizin basına gelio maalesef..ama ilköğretimdeysen,kendi memleketinde değilsen ve calıstıgın yer küçük bi yerse gelmesi cok muhtemel..cahil insanla ugrasmak cok zor..
cocugu 0 alır veli okula gelmez,ama azıcık kız cocuga hemen okulda alır solugu..hiç takma bebeem..ben 5 yıllık ortmenim ama bu olaylardan dolayı çook piştim maalesef..
sen işini iyi yap,vicdanını rahatlat mutlaka Allah sana karsılıgını verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…