Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar ben de bugün karatay diyetine başladım size menümü yazayım da bir yerde hatam varsa düzeltin

sabah (08:00)
aç karnına sirkeli su
2 katı yumurta
domates-salatalık
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
2 dilim peynir

öğle(14:30)
1 kase yoğurt
1 tabak tavuk kızartma (yağsız tavada kendi yağında)

akşam da öğle ile aynı yemeği yerim ama bu sefer yanında salata olur. sabah kahvaltısını zorla bitirdim ve kalktığımda midem şişmişti :)
40 dk yürüdüm
su içiyorum sık sık
akşam da bitki çayı içerim
sizce nasıl? :44: :18:

Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliii icinde ne oldugunu bilen bilmiyoz:)) aksam ogunlerini atlamaman cok iyi ilk basta,sonralari zaten kendi kendine kesiyomus vucut aksamlari yimeyi..siskinlik reglden cani
,moralini bozma,tartida fazla ciksan bile takma,hatta regl doneminde diyetine daha com dukkat etki reglden bi kac gun sonra kilocuklar diger doneme gore daha iyi godiyomi cunku..bide piyasanin en iyi omegasi solgar..ama pahali olduu icin maaarinkap kullanioz bebeem:))

Son düzenleme:
Liposaction yaptir canim saka saka bebeem sen dogumdan sonra olmus,ben daha digurmadim bilen,ve bu kiloda olmama ragmen futbol topum war onumde hakkaten ya,giydigimiz yakismio demi,bi caresi warsa lutfen bana da diyiiiinnn

Şeker,sen zaten hepi topu 51 kg sın. Hepsi kilo olsa ne olacak?

:))))))

Seninki olsa olsa acık bi bombe yapar karnında... Benimki bambaşka bi oluşum:))))

öğle yemeğim(12.30); sebze çorbası,patlıcan musakka, cacık.
2.5 lt su (devam edecem), 1 fincan çay, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan kuş burnu çayı(çook severim), bu arada çaylarım tabikide şekersiz.neredeyse 18 yıldır şekersiz çay içerim. türk kahvesini orta şekerli içerdim ama şimdi o da şekersiz.

Hanımlar beni bugün yine mutlu oldum beni uzun zamandır görmeyen biri çok zayıflamışsın dedi:)) aslında o kadar da kilo vermedim ama görüntü daha ince oluyor demekki::))

Öğle yemeğini yazıyorum;

az haşlanmış but,

biraz bezelye yemeği az budur

Liposaction yaptir canim saka saka bebeem sen dogumdan sonra olmus,ben daha digurmadim bilen,ve bu kiloda olmama ragmen futbol topum war onumde hakkaten ya,giydigimiz yakismio demi,bi caresi warsa lutfen bana da diyiiiinnn

Kızlar ben bir dönem günde 50 mekik çekerdim, haftada 2 kere pilatese ve 3 kere de eskrim antremanına giderdim.O dönem karnımda ufak bir baklava vardı. Şimdi benim karnımda da futbol topu var
Burada önemli olan karın bölgesini her yönden çalıştırmak. Mekik sadece yeterli değil, çünkü orta karın bölgesine hitap ediyor. Mesela mekik çektiğiniz kadar da yerde uzatıp bacaklarınızı kaldırıp indirin ki alt karın kaslarınız da çalışsın. Kısaca her türlü bel bölgesi hareketlerini yapmak lazım, bu da zor geliyor bana.
Bir de tüm hareketleri yaparken mutlaka ayaktaysanız karnınızı içinize çekmiş ve dik pozisyonda olmalısınız, yatıyorsanız karnınız içeride ve bel tamamen yere değiyor olmalı.
Hareketler sırasında nefes verirken karnınızı normalden daha fazla içinize çekmelisiniz.

merhaba canim,yumurtalari kayisi kivaminda yi,peyniri arttir bide..zeytin az olmus..ne guZel iste tika basa doyuyosun boylece aksami az yirsin..benim gibi cuvalimsi bi miden yok galiba,sanslisin bebeem

canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yoksa eczacım beni öptü mü??? yani malum sol..ar daha pahalı.

canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yoksa eczacım beni öptü mü??? yani malum sol..ar daha pahalı.

canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yani malum sol..ar daha pahalı.

canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yani malum sol..ar daha pahalı.

Canım benim annemde yapar biber yemeğini ama o domateste katıyor(öneririm) Ben bayılırım bibere, canımı çektirdin valla

Annemin tarifini de vereyim: Önce biberi haşlıyor, sonra biraz sıcak su, zeytinyağı, soğan, sarımsak ve biraz domates sosu (salçada olabilir ama annem kendi hazırladığı domates sosunu kullanır) ile 5 dakika daha pişiriyor. Oldu mu sana biber yemeği

Güzel fakat aç karna sirkeli su içme reflü olursun zayıflatmaz da yanlış bir inanış o gün içinde limonlu su içsen yeterli:))

1.öğünüm; bir muz, bir avuç fıstık ve süt

Kahvaltıdan önce 20 dk yürüdüm.
2 saat çalıştım.

2. Ve son öğünüm;
Sebezeli pilaki , 6-7 tane bulgurlu kelem sarma , 1 çay 1 kahve.

Yemekten önce 1saat yürüdüm .

Teşekkürler cevap için bu arada çizelgen dogrumu 51 kg sin boyun kaç acaba 47 çok azolmiycekmi

bence süper 40 yıllık karataycılar gibi bütün öğünlerin harika valla aynen devam

canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir...

Oglen menuM: biraz abarttim ki aksam abartmiyam diye: mercimek corbasi,salata,ezme salata,tavuk ve et şiş(1 bucuk porsiyon). 2 bardak ayran..ALlahim olmayanlara da versin,guzel doydum gene:))

maşşallah afiyet olsun, güzel doymuş olman gerek zaten bu yediklerinle

canım geçmiş olsun...

hoşgeldin canım menün gayet güzel umarım hedefine en iyi şekilde ulaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…