kitabcılardan kırtasiyelerden yada internetten temin edebilirsinkaratay hocanın dimikitabı ben balıklama atladım da ne kitabı diye sormadım da
Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliiiArkadaslar formula 7 kullanan varmi varsa paylaşırsa sevinirim bide omega3 aliyo herkes hangisi iyi ne zaman ne kadar almak lazım omega3 dediğiniz bildigimiz balık haplarimi kapsül seklinde olan.Ben bes gündür formula 7 kullanıyorum kilomda bı degisiklik olmadı ama iştahım kesildi aksam yemeğini öğün atlamamak için yiyorum hiç canım istemiyo ama karnım inanılmaz şişti gerçi iki gün sonra regl olcam ama hiç bu kadar sis olmamıştım hafif kabizlik ve karın agrisida var. Asıl ben cilde iyi geldigini duydugum için almıştım istahida kontrol ediyomus bla bla bla cevp veren arkadaslara şimdiden teşekkürler.
Liposaction yaptir canimsaka saka bebeem sen dogumdan sonra olmus,ben daha digurmadim bilen,ve bu kiloda olmama ragmen futbol topum war onumde hakkaten ya,giydigimiz yakismio demi,bi caresi warsa lutfen bana da diyiiiinnn
Liposaction yaptir canimsaka saka bebeem sen dogumdan sonra olmus,ben daha digurmadim bilen,ve bu kiloda olmama ragmen futbol topum war onumde hakkaten ya,giydigimiz yakismio demi,bi caresi warsa lutfen bana da diyiiiinnn
merhaba canim,yumurtalari kayisi kivaminda yi,peyniri arttir bide..zeytin az olmus..ne guZel iste tika basa doyuyosun boylece aksami az yirsin..benim gibi cuvalimsi bi miden yok galiba,sanslisin bebeemkızlar ben de bugün karatay diyetine başladım size menümü yazayım da bir yerde hatam varsa düzeltin
sabah (08:00)
aç karnına sirkeli su
2 katı yumurta
domates-salatalık
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
2 dilim peynir
öğle(14:30)
1 kase yoğurt
1 tabak tavuk kızartma (yağsız tavada kendi yağında)
akşam da öğle ile aynı yemeği yerim ama bu sefer yanında salata olur. sabah kahvaltısını zorla bitirdim ve kalktığımda midem şişmişti :)
40 dk yürüdüm
su içiyorum sık sık
akşam da bitki çayı içerim
sizce nasıl? :44: :18:
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yoksa eczacım beni öptü mü??? yani malum sol..ar daha pahalı.Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliiiicinde ne oldugunu bilen bilmiyoz:)) aksam ogunlerini atlamaman cok iyi ilk basta,sonralari zaten kendi kendine kesiyomus vucut aksamlari yimeyi..siskinlik reglden cani
,moralini bozma,tartida fazla ciksan bile takma,hatta regl doneminde diyetine daha com dukkat etki reglden bi kac gun sonra kilocuklar diger doneme gore daha iyi godiyomi cunku..bide piyasanin en iyi omegasi solgar..ama pahali olduu icin maaarinkap kullanioz bebeem:))
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yoksa eczacım beni öptü mü??? yani malum sol..ar daha pahalı.Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliiiicinde ne oldugunu bilen bilmiyoz:)) aksam ogunlerini atlamaman cok iyi ilk basta,sonralari zaten kendi kendine kesiyomus vucut aksamlari yimeyi..siskinlik reglden cani
,moralini bozma,tartida fazla ciksan bile takma,hatta regl doneminde diyetine daha com dukkat etki reglden bi kac gun sonra kilocuklar diger doneme gore daha iyi godiyomi cunku..bide piyasanin en iyi omegasi solgar..ama pahali olduu icin maaarinkap kullanioz bebeem:))
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yani malum sol..ar daha pahalı.Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliiiicinde ne oldugunu bilen bilmiyoz:)) aksam ogunlerini atlamaman cok iyi ilk basta,sonralari zaten kendi kendine kesiyomus vucut aksamlari yimeyi..siskinlik reglden cani
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yani malum sol..ar daha pahalı.Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliiiicinde ne oldugunu bilen bilmiyoz:)) aksam ogunlerini atlamaman cok iyi ilk basta,sonralari zaten kendi kendine kesiyomus vucut aksamlari yimeyi..siskinlik reglden cani
kızlar ben de bugün karatay diyetine başladım size menümü yazayım da bir yerde hatam varsa düzeltin
aç karnına sirkeli su
2 katı yumurta
domates-salatalık
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
akşam da öğle ile aynı yemeği yerim ama bu sefer yanında salata olur. sabah kahvaltısını zorla bitirdim ve kalktığımda midem şişmişti :)
40 dk yürüdüm
su içiyorum sık sık
Formula neyim kullanmioz datlum,onlar sagliga zaraliiiicinde ne oldugunu bilen bilmiyoz:)) aksam ogunlerini atlamaman cok iyi ilk basta,sonralari zaten kendi kendine kesiyomus vucut aksamlari yimeyi..siskinlik reglden cani
canım bişii sorcam? mar..cap için balık yağ asitlerinden yapıldığını, sol..ar ise balığın yağından yapıldığını dedi, eczacım. siz böyle bişey duydunuz mu? yani malum sol..ar daha pahalı.
kızlar ben de bugün karatay diyetine başladım size menümü yazayım da bir yerde hatam varsa düzeltin
aç karnına sirkeli su
2 katı yumurta
domates-salatalık
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
akşam da öğle ile aynı yemeği yerim ama bu sefer yanında salata olur. Sabah kahvaltısını zorla bitirdim ve kalktığımda midem şişmişti :)
40 dk yürüdüm
su içiyorum sık sık
slm kızlar nasılsınız???ben berbat durumdayım.yüzüm ve sırtım falan kabarcıklarla doldu.kızarık ve küçük küçük kabarcıklaralerji mi nedir bilmiyorum.birazdan doktora gidicez.inşallah önemli bişey değildir...
Oglen menuM: biraz abarttim ki aksam abartmiyam diye: mercimek corbasi,salata,ezme salata,tavuk ve et şiş(1 bucuk porsiyon). 2 bardak ayran..ALlahim olmayanlara da versin,guzel doydum gene:))
hanımlar bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım
okadar rahatsızımki bacaklarımdan ne yapacağımı şaşırdım
öğlen olmasına rağmen yemek hazırlayıp yemeğe mecalim yok bende 3-5 fıstık 2ceviz 1 hurma ve 1 bardak ayaran içtim
ağrı kesici alabilmek için
bacaklarımda varis var
dün çok ayakta kaldım sıkıntısını tüm gece çektim
ayrıca menüsüs yırtığım ve kıkırdak eziğim var hepsi birbirini tetikliyor
bütün damarlarım ayakta ben de buradayım diye sanki kendini bana hissettiriyor
hanımlar omege 3 kapsuller kabızlık yaparmı bu şikayeti olan varsa ne olur bildirsin
dediğim gibi damar olunca sıkıntı hemoreitte bende varım dedi
çektiğim acıyı varın siz düşünün
venöz yetmezlik var kısacası
bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var llütfen
özellikle omega 3 ten sonra kabızlık çeken
hemen keseceğim de
aç karnına sirkeli su
2 katı yumurta
domates-salatalık
5 zeytin
1 çay bardağı ceviz içi
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
40 dk yürüdüm
su içiyorum sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?