Selam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm
aşkolsun, cevap vermeye değer mi bulmuyorsunuz.daha öncede sormuştum.neden bizler dikkate alınmıyoruz, bir kusurumuz mu var.dikkat ediyorum her konuda yazışılıyor fakat diyet hakkındaki sorularım hiç kaleye alınmıyor.sizlere darıldım:18: :26:
canım yemek yapmak istemiyorrr off ne yapıcam yaa
omlet yada kahvaltılıklardan ama ev bireyleri isyan eder diyorsan köfte tavuk pratik olabilir cacıkla tamamdır
leylakcım gecmiş olsun bebeem..sebebini bulman bile guzel alerjinin..ben hep sabun kullanırım vucuduma ve bir atne bile sivilce cıkmaz yaz kış ve denizde cok durmama ragmen leke bile yok..sabundan vazgecme datlum..teşekkür ederim canım benim.duş jeli en önemlisi de şampuanı hiç kullanmamamı söyledi.ne yapıcam bilmiyorum:44:ama bundan sonra duş jeli asla kullanmıycam.eskiden mis gibi sabun kullanırdık,yine eskiye dönüş yapıcamşampuana da bi çare bulmak gerek....
ben kına yakıyorum saclarıma leylakcım hiçkimse anlamıyorşampuan yerine zeytinyaglı sabun kullanmak lazımmış gülben ergene bi dogal yaşam uzmanı çıkıyo adamın adını unuttum yaaneyse zeytin yaglı sabun ilkin saçı keçe gibi yapış yapış yapar ama bir ay sonra ipek gibi olur saçlarınız diyor ..hocamızda herşeyin dogalını öneriyo ya saçına boya bile sürmüyomuş sadece kına öneriyo
ayy canım ya nerelerdesin sen..arasıra goruyorum,tam nasılsın filan dicekken cıkmıs oluyosun..bizi sensiz bırakma bebeem ya:18:Selam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm
kahvaltıııııııcanım yemek yapmak istemiyorrr off ne yapıcam yaa
biz iyiyiz canım,sen nerelerdesin,nasılsın???
yerfıstıgına karsı bende alerji oldum yuzum su çiçeği cıkarmıs gibi oldu..sora bıraktım ve artık yavas yavas gecio..bide nefesimi de kokuttu..Fistigi bir sure diyetinizden cikarsaniz, belki fistiga karsi hassasiyetiniz var. Fistik allerjik ve hassasiyet olusturabilen bir gidadir. Kuruyemis miktarinda da olculu olmak onemli. Aksam ogunu saatini one cekin ve daha az miktarda yemeye calisin. Kilo kaybetmenin tek yolu, aldiginiz kalori, harcadiginiz kaloriden az olmali ve menuleriniz vucudunuzun tepki gostermeyecegi saglikli gidalardan olusmali. Uc ogun beslenin. Bir ogununuz besleyici bir corba, salata ve ayran olabilir. Bazi arkadaslar cok az yiyorlar. Bu da hic dogru degil. Sizi takip edecegim. Ayni sorunlari ben de yasadim. Yuruyun, egzersiz yapin. moralinizi hic bozmayin, sevgiler.
uyandığım gibi levo..ron ilacımla birlikte yarım litre su.
sabah kahvaltım; 13 adet zeytin(dikkat ettim de kaç gündür hep 13 adet zeytin yiyorum. :))
1 avuç kadar peynir.
5 adet ceviz.
limonlu yeşil çay.
3 adet omega3
yumurta hazırlayamıyorum kendime yaw.
petus nirelerdesin bacım yaaaaomlet yada kahvaltılıklardan ama ev bireyleri isyan eder diyorsan köfte tavuk pratik olabilir cacıkla tamamdır
ablam köfteye kıyma ve baharat koyuyor sadece başka hiçbirşey koymuyor gayette lezzetli oluyor ve dağılmıyor ama bu durumda tavuğu sür fırına getsin yada dışarıdan yesinler bugün bazen insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor bende aynı durumdayımha öle yumurta dusundum de eşim isyan edecek ınan kolumu kaldırcak halım yok kofte falanda yapamam tavugu dusunucem canım öpütümmm ay ne bu ya kadnıların cektıgı
Levo..ron aliyorsunuz, 4 saat icinde sut ve sut urunleri, kalsiyum ve demir iceren destekler almamalisiniz. Aldiginiz ilacin etkisini sifirliyorsunuz.
petus nirelerdesin bacım yaaaa
bacım dün 1 mayıs nedeniyle çalışmadık bugün harala gürele geçti menülerimi yazdım ancak birazdanda mesai bitiyor doğru eve gidiyorum çamaşırlar,çiçeklerimin bakımı beni bekler bugün yürüyüş yapmayacağım canım hiç istemiyor yarın inşallah gene arap atı gibi devam :) ah ahh bir ev hanımı olsam yorulduğumu hissetmekteyim uzatmaları oynuyorum :)) orhan velinin şiiri durumumu süper açıklıyor
GÜZEL HAVALAR
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
Orhan VELİ
cok iyi özümsedim ruh ve beden halinibacım dün 1 mayıs nedeniyle çalışmadık bugün harala gürele geçti menülerimi yazdım ancak birazdanda mesai bitiyor doğru eve gidiyorum çamaşırlar,çiçeklerimin bakımı beni bekler bugün yürüyüş yapmayacağım canım hiç istemiyor yarın inşallah gene arap atı gibi devam :) ah ahh bir ev hanımı olsam yorulduğumu hissetmekteyim uzatmaları oynuyorum :)) orhan velinin şiiri durumumu süper açıklıyor
GÜZEL HAVALAR
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
Orhan VELİ
aa ozaman tiroid de calısmazz demiii...peki propycil için oylemi?
biz iyiyiz canım,sen nerelerdesin,nasılsın???
ayy canım ya nerelerdesin sen..arasıra goruyorum,tam nasılsın filan dicekken cıkmıs oluyosun..bizi sensiz bırakma bebeem ya:18:
aysonu ve aybaşı klasik yoğunluğum oluyor kızlar..
ama özlüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?