Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kız Allah canını almasın nasıl benzetme o sıfata güldürdün beni.ayrıca tekrar geçmiş olsun canım dikkat et...

Tarçın ye :)) tarçınlı çay iç :))Şeker ihtiyacını alır

yemedim canım tatlı yemekte istemiyorum yani inşallah iş çıkışı uğramam bi pastaneye eve gidince denicem tarçını çok sağol...

Selam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm

valla bizler iyiyiz asıl sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyosun?

afiyet olsun datlum..sakın tatlı yimeeeee bak sen bu hafta kilo veremediydin o da etkiliyo demi seni...moralin azıcık bozuldu tabi...ama sakın haaaaaa.... bul bi çaresini ve yeme şu zehirli şeyi:))

yok yemedim canım daha ama inşallah da yemem yaa çok canım çekti hani 1 dilim pasta olsa fena olmazdıevet malesef bu hafta kilo aldım biraz yememem lazım yemicemmmm

canım yemek yapmak istemiyorrr off ne yapıcam yaa

canım kocana söylicen bugün yemekler senden diye başka çaresi yok

oo petuş kolay gelsin canım lavaşlar köy ekmekleri havada uçuşuyo sana yassak yokmu canımyeme kız benimde canım istiyo .ayyy ayyy şöyle kızarmış bi köy ekemğinin üstüne sürcen tereyağı amninnnnallahım noluyo bugün bana sabrımı deniyo galiba

valla şiir çok güzel hepimizin durumu havalrdan galiba bu havalar mahvetti bizi...

canım ya bende keske iş kadını olsam diye hayıflanıyorum
yemek derdi cocuk koca temizlik
derken bitiyor insan :113:

valla hiç hayıflanma canım bizde ev hanımı olsak diye hayıflayanıyoruz eee şimdi bu işin doğrusu hangisi acaba?:44:çalışmak mı ev hanımlığımı?

kızlar birşey sorucm bu omega 3 ekstra aldığımız tabletlerin diyetimize katkısı neler?

Sabunu söyleyeyim hemen M...ros tan alıyoruz belki diğer marketlerde de vardır Leylakım Meymet Aydın Zeytinyağlı defne sabunu
Canım eşin de rehber öğretmenmiş ne güzel.. Beni çok daha iyi anlarsın o zaman.. Yazdığın gibi canım kuzucukların her dediği yapılıyor çocuk her ortamda her dediği olsun istiyor arkadaşları ve sosyal çevresiyle sorun yaşıyor ve sorunlu insanlar yetişiyor..
Kızım 3. sınıfta Matematikten karnesine notu 4 düşmüş.. Üzüldüm ama önce kızımın yanlışı var mı ona baktım. Matematiği gerçekten çok iyi değildi önlemimizi aldık ama bu tarz veliler direkt okula gelip öğretmene hesap soruyor ve asla çocuğunun kusurlarını görmüyor.. Şimdi sınıfın matematik konusunda iyi öğrencilerinden kızım

n

tavsiyelerine uyucam canım...yapmaya basladım zaten..ust karında mekikten dolayı hafiften ama coook hafiften baklava oldu..alt karın için de artık hareketleri arttırıym biraz..bide eskrim ne oluyo..

Eskrim bir tür spor canım. En basit anlatımla bizim kılıç kalkan işinin spora dönmüş hali. Tabii bunda kalkan yok birde başına telden bir kask takıyorsun yara almamak için.

Uzun olarak anlatmak gerekirse:

ESKRİM NEDİR?Eskrim kökleri milattan önceye kadar dayanan bir çeşit kiliç sporudur. Fiziksel ve ussal becerileri geliştirici özelliği, yapilmasindaki geniş tekniği ve inceliği bakimindan bir sanat olarak da anilmaktadir. Eskrim, gerek kiyafetleri gerekse oynaniş biçimiyle günümüzde yaygin olan pekçok spordan oldukça farklidir ve bu özelliğiyle her geçen gün daha cok insanın ilgisini çekmektedir. Bügünkü oynaniş biçimiyle, birçok insanın düsündüğünün aksine, en az futbol ya da basketbol kadar tehlikesiz bir spordur çünkü eskrimde kullanılan silahların ucu sivri olmayip, sadece dürtüş yapmaya elverislidir. Ülkemizde eskrim sporunun bircok Avrupa ülkesinde olduğu kadar yaygin olmayisi; oynanacak zemin, kıyafet ve silah gibi temini oldukça güç ve pahalı donanımlara ihtiyaç duymasina bağlanabilir.
ESKRİMİN TARİHÇESİ
Eskrim kelimesinin kökü kuzey Cermen dilinden gelmektedir. Cermenler bunu Skermen veya Scheirmen diye adlandırırlardı. Diğer bir Cermen kolu olan İskandinavlar ise eskrime Skrime demekte idiler. Cermen dilindeki bu kelimelerin anlami korumak, savunmaktır. Cermen dilinden gelen Scheirmen kelimesini sonradan Italyanlar Schermare ve Schermire; Fransızlar Escrimir, Escrimer; İspanyollar da Esgrimir olarak kullanmışlardir. Biz ise eskrimin karşılığı olarak Kılıç Sporunu bir deyim olarak almakla beraber, alışılmış olan eskrim kelimesini kullanmaya devam edecegiz.

iyi günler

,1.öğün:
klasik karatay kahvaltısı
2.öğün:
1 avuç fıstık
1 kase yoğurt
1 kaşık kısır
2 kaşık arnavut ciğeri
akşam
çorba, karnıyarık salata yemeyi düşünüyorum.
leylak geçmiş olsun.

Son düzenleme:
öğleyin yediklerim

Yarım kase kadar arabaşı çorbası
Bir kepçe kuru fasulye
y. mercimek salatası
yoğurt
1 hurma

Akşam yediklerim

Güveçte patatesli tavuk yaptım ama patateslerinden çok az yedim..
Pirinç pilavı yaptım çok güzel görünüyordu
Kuru fasulye piyazı yedim
2 fındık
Bir küçük domates +az beyaz peynir
Çok az ay çekirdeği

Hepinize afiyet olsun çıtır adayları

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) mercımek corba yogurt,2 kasık bulgur pılavı,fasulye,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

kızlar nasılsınız ben geldım..,
butun gün kermesteydim.envai çesıt pastalar,borekler,icli kofte...
ama ben sadece ıspanaklı ince bır saç boregı ve ayran yedim.
kendımı tebrik ediyorum
aksam yemegim az çig kofte ve sulu köfte,ayran..
cok yorulmusum..

propu uyardım ama bu sabah dayanamadım çıktım tartıya 1 gr bile verememişim yaaaaa, hiç kaçamak yapmadım, spor yürüyüş hepsi var, regl de oldum üstüne üstlük neden verenedim yahuuuuu? çok sinir üffffffffff

fazla mı geliyor acaba bana menüler ama sizin yazdıklarınız gibi yiyorum hatta daha da azını bazılarının, 9 günde 100 gr verilir en azından,55.2 yim yine

bu akşam
kurufasülyeyi iki tabak yedim bir de koca bi kase keten tohumlu yoğurt
çok mudur tecrübeli arkadaşlar?

leylakcım gecmiş olsun bebeem..sebebini bulman bile guzel alerjinin..ben hep sabun kullanırım vucuduma ve bir atne bile sivilce cıkmaz yaz kış ve denizde cok durmama ragmen leke bile yok..sabundan vazgecme datlum..

sağol datluuuum,bundan sonra bende sabun kullanıcam

canım acaba simdi nasıl oldun merak ettim insaalh ıyısındır ..

sağol canım,iyiim.ilaçlarımı aldım,geçecek inşallah

Kız Allah canını almasın nasıl benzetme o sıfata güldürdün beni.ayrıca tekrar geçmiş olsun canım dikkat et...

sağol canım,geçecek inşallah

burda migros yok ama kipada vardır inşallah.en yakın zamanda arıycam bu sabunu.aynen dediklerine katılıyorum canım benim.bu arada kızına da kocaman bi

irmak ilgin için teşekkür ederim.evet doğru olabilir, fıstığı buğünden itibaren yemeyeceğim ,bakalım ne olacak.ayrıca kilo verdiğim döneme bakacağım,fıstık yemişmiyim.dikkatin gerçekten takdire şayan.lütfen bir müddet takip et, minnettar kalırım .sende duraklama ne kadar sürdü,bildirirsen sevinirim. sevgiler

oglus uyudu spor zamanı
5 km270 kalori 5.1 hız 60 dk :119:
dısarda da yürüdük 40 dk ulasım amaclı tempolu oldu mu sana 100 dk yürüyüs mutluyum gidecek bu kilolar karatayım sagolsun

sonrada yemek zamanı

Öncelikle çok geçmiş olsun, hastalıklar ile uğraşmak zor. İnş Karatay ile varisler kalmayacak yakında Öğle yemeğini ne olursa olsun doyuncaya kadar yeseydin ama, aç kalma[/QUOTE]

teşekkür ederim ilgine ama ne hazır layacak ne yiyecek halim yaoktu ama yaklaşık bir saat sonra hemen dolapta ne varsa acelece yedim ağrı kesicinin de etkisiyle

ilgienip cevapladığınız için ben teşekkür ederim

Arkadaşım omega kullanmaya geç başladım ben ondan kaynaklanmıyor bence kabızlık..Kullanmazken de kabızdım çünkü.. Şimdi omega kullanıyorum yağı az kullanınca kabız oluyorum. Ben de sabah akşam zyağı ya da tereyağı yemeye çalışıyorum. Salataya güzelce z.yağı ekliyorum.. Biraz önce akşam yemeğimde tereyağından 2 çatal alıp ağzıma yemekten de koydum aynı anda.. Çözüm Canan hoca kitabında yazmış kabızsanız sabah akşam 1'er kaşık z.yağı için diye

3 öğün yapıyorsan eğer ki günler uzadı tavsiyem erken de kalkıyorsan 3 öğün yapman.. Akşam yemeğini erken yemeye çalış ve akşamı azalt yoksa kilo veremezsin.. Yoğurt tamam kuru fasulye fazla bence canım kolay gelsinn

sabah 6.45 te kalkıyor en geç 8.00 de çıkıyorum evdenn, ama yine de bundaan sonra öğlen sadece yoğğurt ve tek yumurta yiyiecem akşam işimi en geç 5 te bitiriicem daha önce bu yöntem işe yaramıştı ama karatay değldi...çok teekkür canım cevapladığın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…