hepinize çok teşekkür ederim canlarım benimalerji olmuşum çam ağaçlarında bulunan örümcek ağına benzeyen şeyden dolayı,ve de en önemlisi şampuandan bu sıralar günde 2 kez spor yaptığım için haliyle 2 kez duş alıyodum.bu da sebep olmuş.çok şaşırdım.ama yüzümü bi görseniz şebek k.çı gibi oldu
Kız Allah canını almasın nasıl benzetme o sıfata güldürdün beni.ayrıca tekrar geçmiş olsun canım dikkat et...
Tarçın ye :)) tarçınlı çay iç :))Şeker ihtiyacını alır
yemedim canım tatlı yemekte istemiyorum yani inşallah iş çıkışı uğramam bi pastaneye
Selam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm
valla bizler iyiyiz asıl sen nasılsın nerelerdesin neler yapıyosun?
afiyet olsun datlum..sakın tatlı yimeeeeebak sen bu hafta kilo veremediydin o da etkiliyo demi seni...moralin azıcık bozuldu tabi...ama sakın haaaaaa.... bul bi çaresini ve yeme şu zehirli şeyi:))
yok yemedim canım daha ama inşallah da yemem yaa çok canım çekti hani 1 dilim pasta olsa fena olmazdı
canım yemek yapmak istemiyorrr off ne yapıcam yaa
canım kocana söylicen bugün yemekler senden diye başka çaresi yok
pazartesi
sabah:domates,salatalık,zeytin
öğle:fajita et,1 ayran,2 lokma lavaş
akşam:1 kase yoğurt,3 adet kuru kayısı,1 avuç ceviz,1 muz,marul söğüş(yemeğim 19:30 da bitmişti)
spor:35 dk tempolu yürüyüş toplam 11.253 adım
salı
sabah:karatay kahvaltı+yarım avakado
öğle:1 dilim köy ekmeği,2 tabak yarma çorbası,1 zeytin,1 kuru kayısı
akşam:1,5 porsiyon ızgara köfte,1 ayran,yeşil biber (19:40 ta yemeğim bitmişti)
spor: 48+34 = 82 dakika tempolu yürüyüş toplam adım:15.300
oo petuş kolay gelsin canım lavaşlar köy ekmekleri havada uçuşuyo sana yassak yokmu canımyeme kız benimde canım istiyo .ayyy ayyy şöyle kızarmış bi köy ekemğinin üstüne sürcen tereyağı amninnnn
bacım dün 1 mayıs nedeniyle çalışmadık bugün harala gürele geçti menülerimi yazdım ancak birazdanda mesai bitiyor doğru eve gidiyorum çamaşırlar,çiçeklerimin bakımı beni bekler bugün yürüyüş yapmayacağım canım hiç istemiyor yarın inşallah gene arap atı gibi devam :) ah ahh bir ev hanımı olsam yorulduğumu hissetmekteyim uzatmaları oynuyorum :)) orhan velinin şiiri durumumu süper açıklıyor
GÜZEL HAVALAR
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
Orhan VELİ
valla şiir çok güzel hepimizin durumu havalrdan galiba bu havalar mahvetti bizi...
canım ya bende keske iş kadını olsam diye hayıflanıyorum
yemek derdi cocuk koca temizlik
derken bitiyor insan:113:
valla hiç hayıflanma canım bizde ev hanımı olsak diye hayıflayanıyoruz eee şimdi bu işin doğrusu hangisi acaba?:44:çalışmak mı ev hanımlığımı?