oglus uyudu spor zamanı
5 km270 kalori 5.1 hız 60 dk:119:
dısarda da yürüdük 40 dk ulasım amaclı tempolu oldu mu sana 100 dk yürüyüsmutluyum gidecek bu kilolar karatayım sagolsun
sonrada yemek zamanı
olmus canım..afiyet olsun:)) cok hareketliyiz bugun maşşallah..:))kızlarrrrrr kılzarrrrrrrrr
öğlen menun
1 kepçe çorba
burgur pilavı
tavuk şiş
yeşilçay
saat 17,00 1 avuç fıstık 1 fincan şekersiz açık çayolmuşmu :::::::::::::::) kızlarrr
ben sana ne didim banim caanım..tartılmak yok...sana ceza,haftaya cumartesine alıyorum tartı gununu:113: 3 ogun yap bacım..ewden bişeler gotur işyerine yada dısarda kebap filan ye olmazsa..propu uyardım ama bu sabah dayanamadım çıktım tartıya 1 gr bile verememişim yaaaaa, hiç kaçamak yapmadım, spor yürüyüş hepsi var, regl de oldum üstüne üstlük neden verenedim yahuuuuu? çok sinir üffffffffff
fazla mı geliyor acaba bana menüler ama sizin yazdıklarınız gibi yiyorum hatta daha da azını bazılarının, 9 günde 100 gr verilir en azından,55.2 yim yine
bu akşam
kurufasülyeyi iki tabak yedim bir de koca bi kase keten tohumlu yoğurt
çok mudur tecrübeli arkadaşlar?
sabah 6.45 te kalkıyor en geç 8.00 de çıkıyorum evdenn, ama yine de bundaan sonra öğlen sadece yoğğurt ve tek yumurta yiyiecem akşam işimi en geç 5 te bitiriicem daha önce bu yöntem işe yaramıştı ama karatay değldi...çok teekkür canım cevapladığın için..
canımın içi dizisini izleyiyorum..komik bayaaa..tavsiye olunur..
fzguncum napıosun banim canım.. bugun pek goremedim seni...
umarım iyisindir,opuyorum..
irmak ilgin için teşekkür ederim.evet doğru olabilir, fıstığı buğünden itibaren yemeyeceğim ,bakalım ne olacak.ayrıca kilo verdiğim döneme bakacağım,fıstık yemişmiyim.dikkatin gerçekten takdire şayan.lütfen bir müddet takip et, minnettar kalırım .sende duraklama ne kadar sürdü,bildirirsen sevinirim. sevgiler
Naaptin sen bebeem yaw..okkali bi patak benden sana hediye banim caanim
Kahvaltı günün ennn önemmmlii öğünüüü canım kuru meyveler ve marul maydanoz gibi yeşillikler de olursa süper olacakYumurta başlarda özellikle olmazsa olmazlardan.. Kalkmanız gereken zamandan yarım saat önce kalkıp rahatça ve keyifli bir kahvaltı harika olur
Madem çok istiyorsun al sanacanım bu hafta başka kaçamak yapma sakın.. Emekler hep boşa gidiyor.. İstemek gerçekten istemek gerçekten kilo vermek istiyorsan kaçamak yapmazsın
evet iyiniyetlim..hakettim..söz ama bundan sonra teee temmuza kadar evdeyim kaçamak maçamak yok ..
Kahvaltı günün ennn önemmmlii öğünüüü canım kuru meyveler ve marul maydanoz gibi yeşillikler de olursa süper olacakYumurta başlarda özellikle olmazsa olmazlardan.. Kalkmanız gereken zamandan yarım saat önce kalkıp rahatça ve keyifli bir kahvaltı harika olur
Madem çok istiyorsun al sanacanım bu hafta başka kaçamak yapma sakın.. Emekler hep boşa gidiyor.. İstemek gerçekten istemek gerçekten kilo vermek istiyorsan kaçamak yapmazsın
evet iyiniyetlim..hakettim..söz ama bundan sonra teee temmuza kadar evdeyim kaçamak maçamak yok ..
of be cnmmm insan canı işte kaçamak istiyor insan özeniyom ben valla zor tutuyorum kendimi bazende tutamıyorumm ::
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:
uzun süredir sizleri ilgiyle takip ediyorum.ben de karatay diyeti yapıyorum hedefim 15 kilo vermekti ve bunun 13 kilosunu verdim..size sormak istediğim şey uzun zamandır hep aynı kahvaltı bildirimini yapıyorsunuz.her gün bu şekilde mi kahvaltı yapıyorsunuz yoksa arada ben mi kaçırıyorum.. yumurta,peynir,zeytin vs. klasik karatay kahvaltısı yapmıyormusunuz..
cevabınız benim için önemli umarım gözden kaçmaz
çok güzel motive:)Olumlu düşünün
Beynimizden günde ortalama 60.000 düşünce geçer. Bunların çoğu olumsuz düşüncelerdir ve önceki gün düşündüklerimizle aynıdır.Beyninizin doğru sorulara yönelmesini sağlayın.
Yanlış:Neden bu kadar şişmanım?
Doğru:Sağlıklı bir vücuda nasıl sahip olabilirim?
Yanlış: Neden zayıflayamıyorum?
Doğru: Daha iyi sonuçlar almak için ne yapmalıyım?
Yanlış: Çabalamaktan nefret ediyorum
Doğru:Her şeyin bir bedeli var, hedefime her gün biraz daha yaklaşıyorum
Yanlış: Böyle giderse diyetten asla iyi sonuç alamam
Doğru: Ben hedef kiloma ulaşabilirim...Başarabilirim...
Olumsuz düşünceler başarısızlığı beraberinde getirir Kurtulun onlardan yerine doğru düşünceleri koyun
Haydi yapabilirsiniz..
geçmiş olsunslm kızlar nasılsınız???ben berbat durumdayım.yüzüm ve sırtım falan kabarcıklarla doldu.kızarık ve küçük küçük kabarcıklaralerji mi nedir bilmiyorum.birazdan doktora gidicez.inşallah önemli bişey değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?