Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

oglus uyudu spor zamanı
5 km270 kalori 5.1 hız 60 dk :119:
dısarda da yürüdük 40 dk ulasım amaclı tempolu oldu mu sana 100 dk yürüyüs mutluyum gidecek bu kilolar karatayım sagolsun

sonrada yemek zamanı

güleryüzüm bebişin simdi uyuyunca sabaha kadar uyuyor mu
yoksa kalkıyor mu ???
geri kalkarsa gece uykusunu ne zman uyuyor ???

iyi akşamlar kızlarrr

öğlen erik ve çağla yedim arkadaş memleketten getirmiş çıtır çıtırdı ama fazla yemedim tabiii

akşam da 1 tabak etli yeşil fasulye
patlıcan salatası
yoğurt
soğan
1 avuç kuruyemiş: dün regl oldum kızlarr iştahım açıldı yinee sabah da yememiştim yiyiverdim

kızlarrrrrr kılzarrrrrrrrr
öğlen menun

1 kepçe çorba
burgur pilavı
tavuk şiş
yeşilçay

saat 17,00 1 avuç fıstık 1 fincan şekersiz açık çay olmuşmu :::::::::::::::) kızlarrr
olmus canım..afiyet olsun:)) cok hareketliyiz bugun maşşallah..:))

ben sana ne didim banim caanım..tartılmak yok...sana ceza,haftaya cumartesine alıyorum tartı gununu:113: 3 ogun yap bacım..ewden bişeler gotur işyerine yada dısarda kebap filan ye olmazsa..

canımın içi dizisini izleyiyorum..komik bayaaa..tavsiye olunur..
fzguncum napıosun banim canım.. bugun pek goremedim seni...
umarım iyisindir,opuyorum..

İyi akşamlar hanımlar,

Bugün evle ilgili işlerim vardı, onun için topiğe pek bakamadım. Geçmişi acak şimdi okudum, aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Güleryüz, çok geçmiş olsun canım, sanırım oğluşun daha iyi.

Sevgili Leylak84 geçmiş olsun, inşallah kısa sürede geçer.

Letafet, size de çok geçmiş olsun.

Bugün yediklerim:

Sabah: 2 yum, 1 dilim peynir, salata, 1 elma, biraz ceviz, 5 zeytin

Öğle: 1 Kase mercimek çorbası, salata, 3 köfte, yoğurt

akşam: 2 dilim fırında mücver, yoğurt

Sevgiler,

canımın içi dizisini izleyiyorum..komik bayaaa..tavsiye olunur..
fzguncum napıosun banim canım.. bugun pek goremedim seni...
umarım iyisindir,opuyorum..

Canım çok teşekkür ederim ancak geldim, ama bugün seni daha keyifli gördüm, çok sevindim. Ben iyiyim, sanırım sen de iyisin ? Bu arada iyi yürüyüşler, sevgiler,

merhaba arkadaslar,

dun giremedim, malum dun tatildi cocuklar evdeydi ve yazlik-kislik davasina girdim dunyam sasti :)

hemen menulerimi yazayim, sonra gecmisi okumam lazim...

sabah : cok erkenden gune ve yola koyuldugum icin yanima 2 dilim kasar ve 2 salatalik alabildim

ogle : kiymali yumurtali ispanak ve ayran

aksam : 19.00 da bitti - yarim kase mercimek corba, kofte ve salata..

sizlerden cok destek aliyorum, hepinize ayri ayri kolay gelsin...

Sevgi-liebe, bizim yasimiz da var. Metabolizmamiz genclerin gibi degil. Ilk haftalarda kilo kaybi oluyor, cunku karbonhidrati azaltilca vucut tuttugu suyu atiyor ve saglikli beslenince toksinleri de yavas yavas atmaya basliyorsunuz. Toksinler vucut yagi icinde ve hayati organlara uzak yerlerde saklaniyor.(bacaklar,kollar, basen gibi) Bunlar zararli maddeler oldugu icin, vucut yag kaybina direnc gosteriyor, toksinlerin aciga cikmasini istemiyor. Belki onun icin kuruyemis yemegi caniniz cok istiyor. Kalori acigini bir avuc kuruyemisle hemen karsiliyorsunuz. Vucudumun toksik oldugu 15 yil boyunca (bilmedigim hastaligim nedeniyle) hergun spor salonuna gitmeme, yasimin daha genc olmasina ve yiyeceklerime dikkat etmeme ragmen hic kilo veremedim. Hastaligim tedavi edilince kilolar gitmeye basladi.(15 kilo kaybettim). Hala vucudum dengesine kavusmus degil. Daha 5-6 kilo vermem gerekiyor, zorlaniyorum da. Saglikli seyler de olsa fazla yedim mi, hipotroidim nedeniyle de karbonhidrati fazla yedim mi kilom hemen artiyor. Bulgur, ekmek bana hic yaramaz, hemen karnim siser. Onun icin hic yemem. siz de yedikten sonra vucudunuzun tepkilerini gozlemleyin. Hergun, vucudunuza bir miktar enerji acigi yaratin ki, yaglar enerji icin kullanilsin. 2-3 haftada platoyu asarsiniz. Esim A kan grubu tahil ve bkliyat bazli beslenme ona uygun. Ben O grubu tam tersi. Her vucut birbiinden farkli. Biraz zaman, 2-3 ay sonra daha baska olacakiniz. Sevgiler.

Kalkınca: 2 yaprak kayısı

Sabah: 08.00'da bitti
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir (dil, kaşar, tulum)
6 zeytin (kırma, çizik, siyah, diyet)
1/2 ceviz
3 badem
1 fındık
4 ç.li kuru üzüm
1 kuru incir
1 kuru erik
15 çilek
2 domates
2 salatalık
nane
dereotu
2 gr omega 3

Öğle: 13.00'de bitti
1 tabak etli türlü
1 tabak cacık (içinde keten tohum, haşlanmış yeşil mercimek, salatalık, domates, nane, dereotu ve baharat vardı, süper oldu)

Akşam:19.00'da bitti
1 tabak bakla dolması
1 kase semizotlu cacık
salata

Su: 3.5 litreyi yine geçtim. kızlar ben akşama kadar 3.5 litre su içmezsem kendimi çok susuz hissediyorum.

spor: yarım saat tempolu yürüyüş

selam kızlar sabah arkadaslarımnı kahvaltıya cagırdım klasık karatay kahvaltısı yaptım ama onlar ıcın extra seylerde yapmıstım ıkıncı ogunum:

1 tabak karalahana sarmas(bulgurlu)
1 tabak ev yogurdu,salata,1 kanat
omega3,bırkac fındık

şimdide yesılcayımı ıcıyorum aksam musayıt bır zamanda en az 1 saat yurumek ıstıyorum bugun yurumedım bırseyler eksık kaldı gıbı gelıyo yurumedıgım gunlerde hep boyle hıssedıyorum

Slm kızlar
Havalardan mıdır bilmiyorum bu aralar pek giremiyorum foruma. Ama öğünlerim Karatay'a uygun.. Seviyorum bu şekilde beslenmeyi

Sabah: 1 yumurta, beyaz peynir, 2 zeytin, 2 ceviz.

Akşam:
Yarım tabak hindi bonfile sote
Yoğurt
Salata
1 dilim beyaz peynir
3 dilim hellim

Bir de bugün sınav yaptım, onları okuyacam şimdi. Bakalım neler yaptılar??? :44:

çok güzel motive:)
geçmiş olsun

akşamki yemek menüm :

yarım kase çorba zor içtim yarım kasede yoğurt midem küçüldü herhal cnm yemek istemedi. muz yiyecektim ama akşam yenmiyor diye yemedi sadece ucundan azıcıkın kpardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…