Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Proypcilcim karatay mucizim gibi hareketli yapar adamı yerinde duramazsın işte bööle

sende mi çizeldeki kiloya bu diyetle mi düştün cnmmm çok şaşırıyorumm valla...

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:2 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,fındık,badem.

2. Öğün:ince ıspanaklı saç böregi,ayran(kermeste en uygunu buydu)

3. Öğün:4 çiğ köfte,sulu köfte,bir kase ayran.

Sıvı:2 lıtre su(daha icmeye devam)iki turk kahvesi,bir kupa form çayı

Sporsabahtan aksam altıya kadar kermeste ayaktaydım
sizce nasıl kızlar?

Oturmayın haydddeee spor yapın bol su (en az 2.5 lt)için çaba sarf edin sağlıklı olmak ve zayıflamak için haydee kaldırın totolarıııı

çokiyi tatlımmm yaaa :) spersin bnce

bugun çok yoruldum iştee bırak totomu başımı bile kaldıramıyorum. başımın içinde davul çalıyolar gibi ne yapacam bn yaa

gün içinde hareketli miydin? Ben de işten geldiğimde kafam şişmişti yorgundum 2 saatte ancak kendime geldim toparlayınca leslie ile de yürüyebilirsin ya da yarım saat plates yapabilirsin

insanlar çok bencil..hep tek taraflı düşünüp empati yapamıyorlar..insan kırılıyor ama karşısındakiler bunu anlamıyor..emeklerine sağlık canım..sen kendinden kararlarının doğruluğundan emin olduğun sürece gerisi laf..üzme kendini...

öğlen menüm
3 köfte
yoğurtlu semizotu
domates çorbası

akşam
tavuklu hünkar beğendi
yoğurtlu zeytinyağlı semizotu

propycilcim ve sersumcum desteğiniz için çok sağolun.. Canım aynen dediğin gibi.. Ama olan çocuklara oluyor..
Canım sana bişey sorsamm..
Mamografide radyasyon oranı yüksek midir? Özel hastanedeki doktor değil dedi ama...

bugun çok yoruldum iştee bırak totomu başımı bile kaldıramıyorum. başımın içinde davul çalıyolar gibi ne yapacam bn yaa

gün içinde hareketli miydin? Ben de işten geldiğimde kafam şişmişti yorgundum 2 saatte ancak kendime geldim toparlayınca leslie ile de yürüyebilirsin ya da yarım saat plates yapabilirsin

n egündü valla yeni geldim biraz dinleneyim de bakacaz artık bn kaçtım kızlarr by by

iyiniyetli arkadaşım,yaşadığın olay yüzünden canını sıkma...bu arada benim de eşim matematik öğretmeni.az çok bu mesleğin zorluklarını biliyorum...sevgiler...

canım mamografide diğer grafilere oranla radyasyon çok daha az..ama daha önce de belirttiğim gibi sık yapılan tetkikler bunun sakıncasını arttırıyor.malesef hekimlerimiz de azının da çoğununda zararlı olduğunu kabul etmiyor.radyasyon öyle bir şey ki kişiye göre etkisi tamamen değişiyor..bunu kimse bilemez..yani bunun çok az dozu var hiç zarar vermez denmesi çok yanlış..öncelikle elle muayene ve ultrason..zaten 40 yaş öncesi çekimler meme yoğunluğu fazla olduğundan çok doğru sonuç da vermiyor..onun için zorunlu değilse çekilmemeli.ama senin genetik geçmişin için 40 yaşından sonra en azından 1 kez çekilmen gerekiyor..sonrası muayene takiplerine bağlı..ama benim şahsi görüşüm ve birçok doktorun görüşü heryıl çekim yapılmaması..

Canım anladım çok sağolasın.. Haziranda tekrar gideceğim doktora ultrasona devam o zaman.. Aklıma kötü şeyler getirmiyorum zaten hiç.. Emzirmeden sonra kalan süt bezesi dağılmadı nedense takibimi yaptırayım dediğin gibi canım Burayı çok seviyorum ben sizleri de.. Her soruma nerdeyse cevap alıyorum bir de ne güzel birbirimize destek oluyoruz

iyiniyetli arkadaşım,yaşadığın olay yüzünden canını sıkma...bu arada benim de eşim matematik öğretmeni.az çok bu mesleğin zorluklarını biliyorum...sevgiler...
Canım sağol Matematikçilerin işi de zor çocukların en çok zorlandığı ders bence.. Bir de b.siz velilerle arapsaçına dönüyor çoğu şey.. sen de beni anlarsın o zaman işim zor
iyiniyetlim nasıl bu kadar enerjık ve azimli olabiliyosun canım..

Canım grubumuz sağolsun Birbirimize örnek de oluyoruz. Modellerim Güleryüzcüm Leylaklarım pepetim olunca kolay gerisi zaten Bir de kilo verdilçe motivasyon artıyor.. Spor yaptıkça yapasın geliyor. Böylece kilo vermek de hızlanıyor

kızlar bir yarım saat kadar önce yeşil çayımı içerken bir avuç ceviz yedim bu yasak mıydı bilemedim şimdi ama çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…