İyi akşamlar hanımlar,
Bugün evle ilgili işlerim vardı, onun için topiğe pek bakamadım. Geçmişi acak şimdi okudum, aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
Güleryüz, çok geçmiş olsun canım, sanırım oğluşun daha iyi.
Sevgili Leylak84 geçmiş olsun, inşallah kısa sürede geçer.
Letafet, size de çok geçmiş olsun.
Bugün yediklerim:
Sabah: 2 yum, 1 dilim peynir, salata, 1 elma, biraz ceviz, 5 zeytin
Öğle: 1 Kase mercimek çorbası, salata, 3 köfte, yoğurt
akşam: 2 dilim fırında mücver, yoğurt
Sevgiler,
çok güzel motive:)
geçmiş olsun
canım cok gecmiş olsun.allahım şifa versin.ben cocuklarada kendimede doğal bi şampuan ve vücüt losyonu hatta camaşırlar için bile o markanın deterjenını kullanıyom.
ama marka yazamıyom .naapsam ....tekrar gecmiş olsun
Arkadaşlar bugün benim doğum günümdü ve bu sebepten ötürü diyetimde elimde olmayan aksaklıklar oldu ama yarın telafi edicem inşaallah,vazgeçmiycem kaçamaklar oldu diye diyeti yarıda kesmek olmaz kaldığım yerden yola devam inşaallah,yarın görüşürüz iyi geceler.
Arkadaşlar bugün benim doğum günümdü ve bu sebepten ötürü diyetimde elimde olmayan aksaklıklar oldu ama yarın telafi edicem inşaallah,vazgeçmiycem kaçamaklar oldu diye diyeti yarıda kesmek olmaz kaldığım yerden yola devam inşaallah,yarın görüşürüz iyi geceler.
Yaşlılar evinde çalışıyorum.
Hollandadayim. İlaçlarını verip kontrol edip geliyorum
Ama 2 saat boyunca belki 200 kere merdiven çıkıp iniyorum
İki saat boyunca Ayaktayim
Öle yani bacım
Kolay gelsin
İyi geceler
iwet canım,spor yapınca keyifli oluyorum...iyi olaman sewindin datlum..opuyorum..Canım çok teşekkür ederim ancak geldim, ama bugün seni daha keyifli gördüm, çok sevindim. Ben iyiyim, sanırım sen de iyisin ? Bu arada iyi yürüyüşler, sevgiler,
Oturmayın haydddeee spor yapın bol su (en az 2.5 lt)için çaba sarf edin sağlıklı olmak ve zayıflamak için haydee kaldırın totolarıııı
ay canım benim iltifatların için tesekkur ederim walla..azıcık faydam oluyosa ne mutlu bana:)) bu arada shapesin cok faydalı oldugunu duymustum ceylinden..arkadaşım hem komik hemde hoşsun ya sen hep yazki şu depresif hallerden kurtulalım .cook öptüm
ne guzel canım,hem bol bol spor yapıyosun hem de sewap işliyosun...ne mutlu sana:))Yaşlılar evinde çalışıyorum.
Hollandadayim. İlaçlarını verip kontrol edip geliyorum
Ama 2 saat boyunca belki 200 kere merdiven çıkıp iniyorum
İki saat boyunca Ayaktayim
Öle yani bacım
Kolay gelsin
İyi geceler
Dogum gunün kutlu olsun cnm.
Hersey gönlünce olsun ..
Bugün senin gunün du üzülme .. Yarın bol bol su icer ve 5 km yürüyüp halledersin
Yine yeniden mutlu yillar
Menü de harikaymış Leylakım şimdiden ellerine sağlık ama yeme sakın cısslardan
Mercimek köftesi yersin bol yeşillikle miss gibi ve de sağlıklı
slm kızlar nasılsınız???ben berbat durumdayım.yüzüm ve sırtım falan kabarcıklarla doldu.kızarık ve küçük küçük kabarcıklaralerji mi nedir bilmiyorum.birazdan doktora gidicez.inşallah önemli bişey değildir...
Öğleden sonra üst üste velilerim geldi başım kalabalıktı yazamadım..
Bir velim beni çok kırdı gerçekten.. Velilerin ve öğrencilerin öğretmene bakış açısında büyük sıkıntılar var.. Mesela bir okulda kopya çeken bir öğrencinin velisi gelip öğretmene sen neden 0 verdin diye kızabiliyor. Burada çocuğuna doğruyu anlatmak varken kopya çektiysen sıfırı hak etmişsin demiyor ve çocuğun bakış açısından olayı değerlendirip öğretmene böyle bir yaklaşımda bulunan velim şunu bilse keşke: Çocuğuyla hep sorun yaşayacakkk.. Çocuğu gittiği her yerde sorun yaşayacak. Maalesef
Bugünkü velimde öğrencim kalkmış rehber öğretmenim taraf tutuyor demiş (ki ben öğrencilerime sesimi bile yükseltmem ve her konuda hassas davranırım) konuyu anlatırken bişey diyorum kızıyla ilgili öğrencinin yaptığı bişey. Ne dese beğenirsiniz "benim kızım yapmaz" yaklaşım bu oldukça çooookkk sorun yaşayacak velim ve öğrencim offf. Çok kırıldım dedim ben yalan mı söylüyorum yani dedim.. Kafam şişti arkadaşlar yaa ki ben hiçbir karşılık beklemeden görevli olmadığım okulun öğrenci ve velilerine bile seve seve yardımcı oluyorum olurum da
Lütfen sizler de velisiniz aynı yanlışa düşmeyin hatunlarrr
bizde seni özledikSelam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm
ilginize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?