Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eskiyi okuyum dedim ama yoruldum
menüm sabah 2 yumurtalı salat
8 zeytin
1 cay bardağı ceviz
peynir
saat 11 de bitti

akşam:1 tabak barbunya
salata
19:00 da bitti

30 dak . shappes
1 mil leslie

2 lştre su

canım cok gecmiş olsun.allahım şifa versin.ben cocuklarada kendimede doğal bi şampuan ve vücüt losyonu hatta camaşırlar için bile o markanın deterjenını kullanıyom.

ama marka yazamıyom .naapsam ....tekrar gecmiş olsun

arkadaşım bozma moralini okudum yazdıklarını .şimdiki velilerde cocuklarda alem .benim eşimde öğretmen idarecilikte yaptı.insanlar artık iyice zıvanadan cıktı.

takma allahım evlatlarımızıda bizleride iyilerle karşılaştırsın

sağol canım
çok güzel motive:)

geçmiş olsun

teşekkür ederim bebeğem

sağol canım,özelden mesaj atabilirsen markanın adını sevinirim canım

kızlar geçen pazartesiden beri menü bildirimi yapmıyorum,kendimi saldım sanki,1-2 lokma kaçamaklarım oluyo arada.bundan sonra menülerimi de sporumu da yazıcam yine.burası çok disiplin sağlıyo.seviyorum sizleri:118::118:

Arkadaşlar bugün benim doğum günümdü ve bu sebepten ötürü diyetimde elimde olmayan aksaklıklar oldu ama yarın telafi edicem inşaallah,vazgeçmiycem kaçamaklar oldu diye diyeti yarıda kesmek olmaz kaldığım yerden yola devam inşaallah,yarın görüşürüz iyi geceler.

Yaşlılar evinde çalışıyorum.
Hollandadayim. İlaçlarını verip kontrol edip geliyorum
Ama 2 saat boyunca belki 200 kere merdiven çıkıp iniyorum
İki saat boyunca Ayaktayim
Öle yani bacım

Kolay gelsin
İyi geceler

Dogum gunün kutlu olsun cnm.
Hersey gönlünce olsun ..

Bugün senin gunün du üzülme .. Yarın bol bol su icer ve 5 km yürüyüp halledersin
Yine yeniden mutlu yillar

mutlu yillar, huzur ve saglik dolu yaslar !

Canım çok teşekkür ederim ancak geldim, ama bugün seni daha keyifli gördüm, çok sevindim. Ben iyiyim, sanırım sen de iyisin ? Bu arada iyi yürüyüşler, sevgiler,
iwet canım,spor yapınca keyifli oluyorum...iyi olaman sewindin datlum..opuyorum..
Oturmayın haydddeee spor yapın bol su (en az 2.5 lt)için çaba sarf edin sağlıklı olmak ve zayıflamak için haydee kaldırın totolarıııı

arkadaşım hem komik hemde hoşsun ya sen hep yazki şu depresif hallerden kurtulalım .cook öptüm
ay canım benim iltifatların için tesekkur ederim walla..azıcık faydam oluyosa ne mutlu bana:)) bu arada shapesin cok faydalı oldugunu duymustum ceylinden..

ne guzel canım,hem bol bol spor yapıyosun hem de sewap işliyosun...ne mutlu sana:))

1 10 dakika saat daha yürüdüm.
30 dakika yüzdüm .

Film izlerken ara Ogün yaptım.
Bugün 2 Ogün yapmıştım aciktim biraz

Aramda ;
1avuc tuzsuz fıstık , soda , bir dilim yaprak kaşar ..

İyi geceler kardeşler ..

Dogum gunün kutlu olsun cnm.
Hersey gönlünce olsun ..

Bugün senin gunün du üzülme .. Yarın bol bol su icer ve 5 km yürüyüp halledersin
Yine yeniden mutlu yillar

doğum günün kutlu olsun kardeşim bugün benim kardeşiminde doğum günüydü ama o artık bu dünyayı terketti
geçen yıl son kez kutlamıştık o yüzden yediklerine üzülme telafi edersin yeterki sağlık olsun
ALLAH hayırlı ömür versin

benim için iyi dileklerini gönderen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.yeni gelenlerde hoşgelmişler.
bütün hastalara acil şifalar diliyorum.
iyiniyreli arkadaşım sizde üzülmeyin. Hayat çok acımasız ve kısa .Bazen çok takmamak lazım yoksa üzülen hep siz olursunuz.
Bügün duygusala bağladım biraz neyse çıkmam en iyisi herkese hayırlı geceler

Menü de harikaymış Leylakım şimdiden ellerine sağlık ama yeme sakın cısslardan
Mercimek köftesi yersin bol yeşillikle miss gibi ve de sağlıklı

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
anladın sen onu

geçmiş olsun canım bencede doğal sabunlardan kullan

benim çocuğum yapmaz lafına sinir olurum her çocuk herşeyi yapabilir 2 tane çocuk yetiştirdim hocaları hakkında kötü söz konuşturmadım
coçuklar bazende hata yaparak doğruyu öğrenirler
ama ebebeynler çocuklarının hatalarını kendi eksiklikleri gibi görüyorlar malesef
üzme tatlı canını

Selam kızlar herkes nasıl iyi mi ? Leylaklarım,papadiyam,porpycilim,aslım ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım ?
Uzun zamandır giremedim.
Hepinizi çok çok öptüm
bizde seni özledik

ilginize teşekkür ederim

geçmiş olsun canım kiloları verince bu dertlerdende kurtulursun inşallah
kardeşinede çok üzüldüm

mutlu yıllar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…