Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aa ozaman tiroid de calısmazz demiii...peki propycil için oylemi?

propycilcim işine karışmak istemem ama sacına kına yakıyomuşsun bende 15 sene propycil kullandım sonra 6 senedir bıraktım.doktor bana kınayı hatta dokunmayı cevizi yasaklamıştı.istersen biaraştır.hiper troidde içicde iyot olan ürünler ataklara sebeb oluyo.t3 t4 ve tsh üzerinden hala takipteyim cevizi azcık cok yesem değerlerim oynuyo.

kızlar gecmişi okurken günaydın demeyi unuttum.hepinize hayırlı sabahlar.işleriniz kolay gelsin ve sorunsuz ve mutlu bir gün diliyom hepinize.

arkadaşım az gec oldu ama hayırlı yaşlar hayırlı seneler sana .rabbim sağlıklı ve sevdiklerinle beraber güzel bir ömür versin inşaallah

kızlaaarrr öncelikle özürdiliyorum, inananın 6 gündür internete giremiyorum. bizim semtde int.alt yapı çalışması varmıs 5-6 gündür yok, işdede o kadar yoğundumkı öğle arası bile çalışıyorum su 2 gündür. pazartesi günü yoğunluktan bıldırırm yapamadım ve kaç gündür yazamıyorum o yüzden özürdilerim.

bu hafta 0.500 gr vermişim, süper bi kahvaltıda yaptım muzun üzerine kakao serpip yemek benı acayip mutlu ettı kızlarrrr
ve yine yoğun bi güne merhaba ...............

canım bence hiç sıkma canını ara sıra olu öyle bazen durur bazen fazla çıkar kilon ama sen devam et mutlaka

Ayy canim ne karismasi yaaa...ben bilmiyodum bunlari ya,soyledigin cok iyi oldu canim..ozaman kina ve cevizden uzakmi duruyim canim??peki baska neler war bu sekilde??senin cokmu yuksekti degerlerin?? Ayy iyiki soyledin ya,soru yagmuruna hazirlikli ol..

biliyorsunuz bende kabızlık hat safhadaydı herkesten çözüm öneriside sormuştum ben liptonun kayısılı çayından içiyorum güne en az iki en çok 3 defa çıkıyorum artk tavsiye ederim

Bide 15 sene cok degilmi muhencim ya????ben bir ay kullaninca hemen normale donuyo,,su ara gayet normal..senin degerler cik mu yuksekti canim??bende carpinti,sac dokuesi,sicaklama filan yok..hatta ben once hashimato hastasiydim,sonra hiper oldum bende anlamadim,once levetiron kullanirken sindik propycil kullaniyorum 10 aydir..

Hayırlı sabahlar hanımlar bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım
birazdanda kursa gideceğim
rahatsızlığım tam geçmesede düne göre iyiyim çok şükür
Eşim kurum doktoruna sıkıntılarımı anlatmış oda depresyon hapları bırakılınca olur bunlar
bırakmasın demiş ve yeni bir ilaç yazmış fakat ben yeniden başlamak istemiyorum
yaklaşık 10 gün önce bıraktım ama 1 aya kadar bu şikayetler sürebilirmiş hayırlısı
insanoğlu nelere katlanmıyorki bunada katlanırız Rabbimin izniyle
neyse akşama görğşmek üzere ALLAH a emanet olun

Günaydın hanımlar,

sabah: 2 yumurta, 1/2 dilim peynir, salata, 2 zeytin, yarım muz, 4 çilek, 1 ç.b ceviz

Herkese güzel bir gün diliyorum.

canım benim başın saolsun

Günaydın hatunlar çıtırlarr güzellerrr

2 haşlanmış köy yumurtası
1 orta boy domates
marul, maydanoz(bahçemden)
2 günkurusu, 7 ç.li kara kuru üzüm
1 saksımdan çilek
ş.siz çay
1 kaşık süzme yoğrut
9 zeytin
fındık
Üzerine Türk kahvemi de içtim.. Şimdi okuluma yürüyeceğim.

Canım başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin.

günaydın bugün kendimi çok iyi hissediyorum geçen hata 79,900 dü kilo bu sabah tartıldım ve inanamadım 78,700 olmuşum tam 1,200 gr. gitmiş haftayı tamamlamama daha çok var inşallah pazartesi 78 olurum tam

menülerimi bildireyim hemen

akşam yemeğim
1 tavuk baget
1 tabak patlıcan yemeği
1/2 kase yoğurt

sabah kahvaltım
2 domates
peynir
7 tane zeytin
ceviz
1 kupa kuşburnu çayı

canım ismini özelden bana da mesaj atabilir misin?

akşam yatarken almak daha mantıklı gibi di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…