aa ozaman tiroid de calısmazz demiii...peki propycil için oylemi?
canım ya bende keske iş kadını olsam diye hayıflanıyorum
yemek derdi cocuk koca temizlik
derken bitiyor insan:113:
Arkadaşlar bugün benim doğum günümdü ve bu sebepten ötürü diyetimde elimde olmayan aksaklıklar oldu ama yarın telafi edicem inşaallah,vazgeçmiycem kaçamaklar oldu diye diyeti yarıda kesmek olmaz kaldığım yerden yola devam inşaallah,yarın görüşürüz iyi geceler.
propu uyardım ama bu sabah dayanamadım çıktım tartıya 1 gr bile verememişim yaaaaa, hiç kaçamak yapmadım, spor yürüyüş hepsi var, regl de oldum üstüne üstlük neden verenedim yahuuuuu? çok sinir üffffffffff
fazla mı geliyor acaba bana menüler ama sizin yazdıklarınız gibi yiyorum hatta daha da azını bazılarının, 9 günde 100 gr verilir en azından,55.2 yim yine
bu akşam
kurufasülyeyi iki tabak yedim bir de koca bi kase keten tohumlu yoğurt
çok mudur tecrübeli arkadaşlar?
Ayy canim ne karismasi yaaa...ben bilmiyodum bunlari ya,soyledigin cok iyi oldu canim..ozaman kina ve cevizden uzakmi duruyim canim??peki baska neler war bu sekilde??senin cokmu yuksekti degerlerin?? Ayy iyiki soyledin ya,soru yagmuruna hazirlikli ol..propycilcim işine karışmak istemem ama sacına kına yakıyomuşsun bende 15 sene propycil kullandım sonra 6 senedir bıraktım.doktor bana kınayı hatta dokunmayı cevizi yasaklamıştı.istersen biaraştır.hiper troidde içicde iyot olan ürünler ataklara sebeb oluyo.t3 t4 ve tsh üzerinden hala takipteyim cevizi azcık cok yesem değerlerim oynuyo.
Arkadaşım omega kullanmaya geç başladım ben ondan kaynaklanmıyor bence kabızlık..Kullanmazken de kabızdım çünkü.. Şimdi omega kullanıyorum yağı az kullanınca kabız oluyorum. Ben de sabah akşam zyağı ya da tereyağı yemeye çalışıyorum. Salataya güzelce z.yağı ekliyorum.. Biraz önce akşam yemeğimde tereyağından 2 çatal alıp ağzıma yemekten de koydum aynı anda.. Çözüm Canan hoca kitabında yazmış kabızsanız sabah akşam 1'er kaşık z.yağı için diye
Bide 15 sene cok degilmi muhencim ya????ben bir ay kullaninca hemen normale donuyo,,su ara gayet normal..senin degerler cik mu yuksekti canim??bende carpinti,sac dokuesi,sicaklama filan yok..hatta ben once hashimato hastasiydim,sonra hiper oldum bende anlamadim,once levetiron kullanirken sindik propycil kullaniyorum 10 aydir..propycilcim işine karışmak istemem ama sacına kına yakıyomuşsun bende 15 sene propycil kullandım sonra 6 senedir bıraktım.doktor bana kınayı hatta dokunmayı cevizi yasaklamıştı.istersen biaraştır.hiper troidde içicde iyot olan ürünler ataklara sebeb oluyo.t3 t4 ve tsh üzerinden hala takipteyim cevizi azcık cok yesem değerlerim oynuyo.
doğum günün kutlu olsun kardeşim bugün benim kardeşiminde doğum günüydü ama o artık bu dünyayı terketti
geçen yıl son kez kutlamıştık o yüzden yediklerine üzülme telafi edersin yeterki sağlık olsun
ALLAH hayırlı ömür versin
doğum günün kutlu olsun kardeşim bugün benim kardeşiminde doğum günüydü ama o artık bu dünyayı terketti
geçen yıl son kez kutlamıştık o yüzden yediklerine üzülme telafi edersin yeterki sağlık olsun
ALLAH hayırlı ömür versin
canım ismini özelden bana da mesaj atabilir misin?canım cok gecmiş olsun.allahım şifa versin.ben cocuklarada kendimede doğal bi şampuan ve vücüt losyonu hatta camaşırlar için bile o markanın deterjenını kullanıyom.
ama marka yazamıyom .naapsam ....tekrar gecmiş olsun
akşam yatarken almak daha mantıklı gibi di mi?Kullandigim synthroid 0.1 mg.(Levothyroxine Sodium 0.1 mg). Ilac sisemin uzerindeki uyari: ac karnina alin ve "do not take antacids or products containing calcium or iron within 4 hours of taking this medication."
Sizin ilac icin birsey diyemeyecegim. Yanlis bilgi olmasin diye etken maddeyi ve uyarinin tam metnini koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?