Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Levo..ron aliyorsunuz, 4 saat icinde sut ve sut urunleri, kalsiyum ve demir iceren destekler almamalisiniz. Aldiginiz ilacin etkisini sifirliyorsunuz.

teşekkür ederim canım. uyarın için. ilacı aç almak gerekiyor, sabah aldığımda 4 saat beklemem mümkün değil. ben de akşam yatarken almayı düşünüyorum bundan sonra. sonuçta yatarken de aç oluyorum genelde.

Günaydın, günaydın, günaydın hanımlar acele ile yazıyorum toplantıya gireceğim.

Öncelikle 200 gr daha vermişim:))

Akşam yemek yemedim 1 muz 1 kayısı 2 kuru incir kuruyemiş yedim annemim günü vardı karatay tatlıları falan yapmış hepsi sağlıklı ama sadece onlardan 1 çatal aldım .Sabah mükellef bir karatay kahvaltısı peynirli omlet peynir zeytin 1 adet kuru incir kuruyemiş D: budur belki akşam çok çok az kaçırdım hani muz fazlaydı belki bilmiyorum:))

günaydın kızlar bu ilaçları bırakmadan kilo vericegime aldım artık diyet yapmadan saglıklı şeylerden yiyip beslenicem bu sabah 99 oldum .97 .5 kiloyla başlamıştım artık pes ettim dün 3 saat spor yaptıgım halde artılar morelmen çöküntüdeyim

daha çok başındasın sabırlı olman lazım bu bir süreç canım ya uzun bir süreç kilo vermek. bu diyet sağlık demek. her sey yanlıs biliyoruz 3 saat spor yapınca eriycez diye bisey yok . kaslar sismis su toplamıs olabılır . moralinin yüksek tut ve sayıflayacağına inan yoksa basaramazsın .zararlı seyler yeme kilolar mutlaka gider

Bu günden sonra levo..ron umu akşam yatarken alacağım. yarım litre su.
sabah kahvaltım; 12 zeytin, 1 avuç peynir ve 1 çay bardağı kadar ceviz. 3 tane omega3 ve limonlu yeşil çay. 1 lt su. 8suya devam edecem.)

İyiniyetlm nasılsın? Bugün daha iyisindir umarım.
Canıımm sağolasınn. Bugün daha iyiyim.. Burası ve sizler bana iyi geliyorsunuz
herkesin gunu aydin olsun ! kacamaksiz olsun ! bir dunya utu var beni bekleyen, ev halkini gonderince utuye baslayacagim.. pofff!
Günaydınlar, kolay gelsin.. Nickin de çok güzelmiş
kızlar gecmişi okurken günaydın demeyi unuttum.hepinize hayırlı sabahlar.işleriniz kolay gelsin ve sorunsuz ve mutlu bir gün diliyom hepinize.
Günaydın Muhencim sana da kolay gelsin..
Kilo vermene sevindim. Muzda kakaoyu denememiştim deneyeyim o zaman..
Canım bir an önce iyileşirsin inş. Geçmiş olsun En büyük acılardır kayıplar başınız sağolsun.. Kardeşinin mekanı cennet olsun..
Günaydın hanımlar,

sabah: 2 yumurta, 1/2 dilim peynir, salata, 2 zeytin, yarım muz, 4 çilek, 1 ç.b ceviz

Herkese güzel bir gün diliyorum.
Sana da günaydın Fzgunum.. Afiyet olsun
Canım kilo vermene sevindim.. Kabızlığın geçerse kilo da veriyorsun zaten

Clemm kolay gelsin.. Muzu akşam yemesen daha iyi olur

Menumu yaziym hemen:2 koy yumurtasiyla kiymali yumurta,7zeytin,3 omega,1 ince belli findik be badem,eski kasar,keci peyniri..3 bardak acik cay,domates,salatalik..bu kadar..herkese guEl bi gun diliyorum:))

öncelikle herkese güzel bir gün diliyorum..

geçmişi okudum biraz ama cevap yazmaya yetiştiremedim..kısaca geçiyim;

leylakcım tekrar geçmiş olsun canım..

iyiniyetlim keşke her veli senin gibi iyi niyetli olsa..

rainandthesun doğumgünün kutlu olsun canım..

propycil yine keyif katıyorsun topik ee..

dün akşam yediklerim:

3 tane küçük dolma biber (pirinç ve bulgur karışık)
1 tavuk pirzola (yağsız tavada pişirdim)
1 kase yoğurt
3 tane ceviz

bu sabah yine meyve

1 muz
5-6 tane ceviz
1 bardak süt

2 lt yakın su

spor yok kızlar bu sıralar çok tembelim..

kızlar herkese günaydın nekadar çok şey yazılmış geçmişi okuycam diye gözlerim ağrıdı dün okuldan çıkınca bakamadım bidaha topiğe hemen dün yaptıklarımla başlayım
dün öğlen:
bol yeşillikli kısır
2 bardak ayran
okuldan çıkınca eşimle tam 2 saat 35 dk yürüdük yaklaşık 11 km hava çok güzeldi göl kenarında tempolu yürüdük
akşam:
köyden kayınvalidemin yolladığı taze ıspanak ve ıssırganla saç böreği mayasız hamurdan 1 tane yedim
2 bardak ayran saat 19.30 gibi kapandı dükkan
akşam hürremi izlerkende plates 60 dk
bu sabah:
aç karnına ılık su
canım hiç bişey istemedi alerjim başlamış
:2: gözlerimi zor açıyorum 2 tane elma yedim

arkadaşım tavsiye ettiğine göre biliyorsun nasıl olduğunu biraz anlatırmısın sizde yapıyormusunuz lütfen bilgilendirin bizi

gunaydın kızlar nasılsınız ben cok ıyıym bu sabah.dun yuruyememıstım bugun ısımı sansa bırakmadım kahvaltıdan once 45 dk da 4km yurudum dusumu aldım kahvaltımıda yaptım geldım sımdıde yesıl cayımı ıcıyorum bırazdanda turk kahvemı ıcecem

kahvaltım

1 yumurta
6 zeytın
beyaz peynır
1 elma
1 cılek
fındık
omega3
k.t yogurt
yesılcay

Günaydın Fizoficim maşallah yollar aşınmış be yaw Bir de göl kenarında yürümüşsün ayyy kıskandım şimdik

Aydın didemcim günaydın canım, sağol sana da afiyet olsun

canım benım gecmıs sayfaların tamamını okumadıgım ıcın gozumden kacmıs cok cok gecmıs olsun gıttın mı doktora ne dedı?

günaydın ben pek yorum yapmam genelde okuyucuyumdur ama senin sözlerin beni üzdü açıkcası..moralin bozulmasın sakın ha..bak bende ilk haftalar grm veremedim ama yediklerime sporuma daha bi dikkat ettim bu beni yıldırmadı dahada hırslandırdı veeeee kilolar yavaş yavaş gitmeye başladı 2 ayda 70kg dan 66kg oldum:)ve bu kilodan daha sıkı ve ince görünüyorum çünkü biliyorumki yaglardan gidiyo kaslardan degil...herkesin bünyesi farklıdır senin vucunda ki su oranı yag oranı metabolizman herseyin farklı..vücudunun bu yeni beslenme şekline alışması için zaman ver alışkanlıklar bagımlılıktır sen beynine olumlu msj gönderirsen emin ol o kilolar seni terketmeye mahkum..egerki saglık sorunun yoksa kilo vermene, bu kilolar geçte olsa gidicek...zaten önemli olan kalıcı zayıflık karatay beslenme şeklide bunu vaat ediyor..burdaki arkadaşları takip et acayip motive ediyorlar hepside cok tatlı sıkılmadan okuyabilirsin:)

Arkadaslar günaydın herkese yaa ben tartıda ayniyim ama görünüşte çok zayıfladın diyolar zaten kıyafetlerimde bol geliyo gercekten neden böyle oldum spor yapıyorum diyetime dikkat ediyorum ama tartı değişmiyor tartı bozuk diil hele dün bir saat tempolu yürüdüm sonra bir saat yüzdüm öğünler superdi hep karatay ama bu gün tartıda hatta bir kilo daha fazlayim kafayı yiycem yaa ne zaman ellili rakamları gorcem 62 kıloyum boyum 165cm

Günaydın Fizoficim maşallah yollar aşınmış be yaw Bir de göl kenarında yürümüşsün ayyy kıskandım şimdik
canım o zaman şöyle söyleyeyim Van gölü aslında göl gibi değil deniz gibi kocaman bir şey burada yaşayan insanlar deniz diyorlar zaten yazın herkes yüzüyor bildiğin sahili filan var hatta bu sene dünya bayanlar plaj voleybolu yarışlarını burda yapacaklar doğası her şeyi mükemmel tek sıkıntı memleketlere uzak. sen kıskanma gel beraber yürüyelim bir gün misafir edelim sizi ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…