Levo..ron aliyorsunuz, 4 saat icinde sut ve sut urunleri, kalsiyum ve demir iceren destekler almamalisiniz. Aldiginiz ilacin etkisini sifirliyorsunuz.
canım benim başın saolsun
Canım başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin.
günaydın kızlar bu ilaçları bırakmadan kilo vericegime aldım artık diyet yapmadan saglıklı şeylerden yiyip beslenicem bu sabah 99 oldum .97 .5 kiloyla başlamıştım artık pes ettim dün 3 saat spor yaptıgım halde artılar morelmen çöküntüdeyim
Canıımm sağolasınn. Bugün daha iyiyim.. Burası ve sizler bana iyi geliyorsunuzİyiniyetlm nasılsın? Bugün daha iyisindir umarım.
Günaydınlar, kolay gelsin.. Nickin de çok güzelmişherkesin gunu aydin olsun ! kacamaksiz olsun ! bir dunya utu var beni bekleyen, ev halkini gonderince utuye baslayacagim.. pofff!
Günaydın Muhencimkızlar gecmişi okurken günaydın demeyi unuttum.hepinize hayırlı sabahlar.işleriniz kolay gelsin ve sorunsuz ve mutlu bir gün diliyom hepinize.
Kilo vermene sevindim. Muzda kakaoyu denememiştim deneyeyim o zaman..kızlaaarrr öncelikle özürdiliyorum, inananın 6 gündür internete giremiyorum. bizim semtde int.alt yapı çalışması varmıs 5-6 gündür yok, işdede o kadar yoğundumkı öğle arası bile çalışıyorum su 2 gündür. pazartesi günü yoğunluktan bıldırırm yapamadım ve kaç gündür yazamıyorum o yüzden özürdilerim.
bu hafta 0.500 gr vermişim, süper bi kahvaltıda yaptım muzun üzerine kakao serpip yemek benı acayip mutlu ettı kızlarrrr
ve yine yoğun bi güne merhaba ...............
Canım bir an önce iyileşirsin inş. Geçmiş olsunHayırlı sabahlar hanımlar bugün klasik karatay kahvaltımı yaptım
birazdanda kursa gideceğim
rahatsızlığım tam geçmesede düne göre iyiyim çok şükür
Eşim kurum doktoruna sıkıntılarımı anlatmış oda depresyon hapları bırakılınca olur bunlar
bırakmasın demiş ve yeni bir ilaç yazmış fakat ben yeniden başlamak istemiyorum
yaklaşık 10 gün önce bıraktım ama 1 aya kadar bu şikayetler sürebilirmiş hayırlısı
insanoğlu nelere katlanmıyorki bunada katlanırız Rabbimin izniyle
neyse akşama görğşmek üzere ALLAH a emanet olun
Sana da günaydın Fzgunum.. Afiyet olsunGünaydın hanımlar,
sabah: 2 yumurta, 1/2 dilim peynir, salata, 2 zeytin, yarım muz, 4 çilek, 1 ç.b ceviz
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Canım kilo vermene sevindim.. Kabızlığın geçerse kilo da veriyorsun zatengünaydın bugün kendimi çok iyi hissediyorum geçen hata 79,900 dü kilo bu sabah tartıldım ve inanamadım 78,700 olmuşum tam 1,200 gr. gitmiş haftayı tamamlamama daha çok var inşallah pazartesi 78 olurum tam
menülerimi bildireyim hemen
akşam yemeğim
1 tavuk baget
1 tabak patlıcan yemeği
1/2 kase yoğurt
sabah kahvaltım
2 domates
peynir
7 tane zeytin
ceviz
1 kupa kuşburnu çayı
Günaydın, günaydın, günaydın hanımlar acele ile yazıyorum toplantıya gireceğim.
Öncelikle 200 gr daha vermişim:))
Akşam yemek yemedim 1 muz 1 kayısı 2 kuru incir kuruyemiş yedim annemim günü vardı karatay tatlıları falan yapmış hepsi sağlıklı ama sadece onlardan 1 çatal aldım .Sabah mükellef bir karatay kahvaltısı peynirli omlet peynir zeytin 1 adet kuru incir kuruyemişD: budur belki akşam çok çok az kaçırdım hani muz fazlaydı belki bilmiyorum:))
Evinize ek gelir saglamak istermisiniz
sandıgınız kadarda zor diil.sadece 2 saat yeterli.aşagıdaki linke tıklayıp detayları ogrenebilirsiniz
zor olmadıgını ve yüksek gelir saglayacagınızı göreceksiniz.kendinize güvenin yeter.
Evinizden Ek Gelir mkani
gerisi size kalmış
Günaydın Fizoficimkızlar herkese günaydın nekadar çok şey yazılmış geçmişi okuycam diye gözlerim ağrıdıdün okuldan çıkınca bakamadım bidaha topiğe hemen dün yaptıklarımla başlayım
dün öğlen:
bol yeşillikli kısır
2 bardak ayran
okuldan çıkınca eşimle tam 2 saat 35 dk yürüdük yaklaşık 11 kmhava çok güzeldi göl kenarında tempolu yürüdük
akşam:
köyden kayınvalidemin yolladığı taze ıspanak ve ıssırganla saç böreği mayasız hamurdan 1 tane yedim
2 bardak ayran saat 19.30 gibi kapandı dükkan
akşam hürremi izlerkende plates 60 dk
bu sabah:
aç karnına ılık su
canım hiç bişey istemedi alerjim başlamış :2: gözlerimi zor açıyorum 2 tane elma yedim
öncelikle herkese güzel bir gün diliyorum..
geçmişi okudum biraz ama cevap yazmaya yetiştiremedim..kısaca geçiyim;
leylakcım tekrar geçmiş olsun canım..
iyiniyetlim keşke her veli senin gibi iyi niyetli olsa..
rainandthesun doğumgünün kutlu olsun canım..
propycil yine keyif katıyorsun topik ee..
dün akşam yediklerim:
3 tane küçük dolma biber (pirinç ve bulgur karışık)
1 tavuk pirzola (yağsız tavada pişirdim)
1 kase yoğurt
3 tane ceviz
bu sabah yine meyve
1 muz
5-6 tane ceviz
1 bardak süt
2 lt yakın su
spor yok kızlar bu sıralar çok tembelim..
günaydın kızlar bu ilaçları bırakmadan kilo vericegime aldım artık diyet yapmadan saglıklı şeylerden yiyip beslenicem bu sabah 99 oldum .97 .5 kiloyla başlamıştım artık pes ettim dün 3 saat spor yaptıgım halde artılar morelmen çöküntüdeyim
Günaydın Fizoficimmaşallah yollar aşınmış be yaw Bir de göl kenarında yürümüşsün ayyy kıskandım şimdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?